Medutis, MMG, pastilazas:
Baltasis braskiu sapnas, grietinele, MMG:
Oho GITULE, kad padavei Mažė mano pamatė, iškart pradėjo rėkt BABĖ GAŠIII Nu bet gėlyčių puokštė, tai tobuliau ir būt negali. Na kaip tikra, kvepia mmmm O tas su žvaigžutėm kaip originaliai sugalvojai.
gitule,fantastika tas paskutinis su gelytem,neisivaizduoju,kiek ten prie ju dirbt reikia
reiskia,baltos detales priklijuotos? o kaip su teptuku dazyti? kokiais dazais?
kaip su degtine?
del sito vel idomu,is mmg tik angeliukas ir gelytes? o vrsus-idealiai islyginta grietinele?
QUOTE(eiwile @ 2010 05 18, 16:54)
Aciu,kad mmg butu raudona dejau dazu i karsta zelatina,langams baltos mmg turejau likusios nuo kito torto o ratus,langus ir lempas daziau su teptuku,langu ir lempu apvadai marcipanas
reiskia,baltos detales priklijuotos? o kaip su teptuku dazyti? kokiais dazais?
QUOTE(zuliaska @ 2010 05 18, 20:57)
dažiau ant viršaus su degtine labai paprasta viskas. avietinė čia spalva... bet taip neatrodo
kaip su degtine?
QUOTE(naitas @ 2010 05 18, 21:59)
Bendrai paėmus, tai prieš naktį labai netgi nesveika pamatyti tokį gardų tortą... Sapnuosis ir eis į kūną ..
QUOTE(gitule @ 2010 05 18, 23:34)
Medutis, MMG, pastilazas:
del sito vel idomu,is mmg tik angeliukas ir gelytes? o vrsus-idealiai islyginta grietinele?
Aciu merginos, tas su puokste buvo skirtas mano gimtadieniui
Taip, virsus - islyginta grietinele
QUOTE(MO @ 2010 05 18, 21:49)
Taip, virsus - islyginta grietinele
Sveikos,kepejeles!
Man tok jausmas,kad visa LT jau kepa tortus,tiek mielu akiai darbeliu
Gitule uzsislepus kad pristampavo groziu
Man asmeniskai labai skaniai atrodo vaisais puosti tortai ,o su braskemis isvis tokie gundantys
Ir dar toks klausimas ,kaip sakoma ,pasistojo ar be baltu dazu galima gauti graziai balta plakta grietinele? man visada tokia gelsva
ir dar paspalvinsiu puslapi naktiniu torteliu,vaiku naguciais praskabtuota pabandymui skonio privargau as su juo ,nenoriu napoleonu dengt mase,mane nervina.
Man tok jausmas,kad visa LT jau kepa tortus,tiek mielu akiai darbeliu
Gitule uzsislepus kad pristampavo groziu
Man asmeniskai labai skaniai atrodo vaisais puosti tortai ,o su braskemis isvis tokie gundantys
Ir dar toks klausimas ,kaip sakoma ,pasistojo ar be baltu dazu galima gauti graziai balta plakta grietinele? man visada tokia gelsva
ir dar paspalvinsiu puslapi naktiniu torteliu,vaiku naguciais praskabtuota pabandymui skonio privargau as su juo ,nenoriu napoleonu dengt mase,mane nervina.
Gitule Ką jau be pridursi. Labiausiai tai puokštelė patiko
Emiga, labai gražus vienetukas
Emiga, labai gražus vienetukas
oho ho, kokių gražuolių Gitulė pažėrė
Emiga, labai mielas vienetukas
Emiga, labai mielas vienetukas
Ingusia31, labai skaniai tavo tortukas atrodo
gitule,oho kokią puokštę tortų čia atnešei man tas su gėlėm
gitule,oho kokią puokštę tortų čia atnešei man tas su gėlėm
Olesta
Gitule,padirbejai is peties,tas su geliu puokstele koks grazuuuuuuuuuuuuuuus
Gitule,padirbejai is peties,tas su geliu puokstele koks grazuuuuuuuuuuuuuuus
Merginos, norejau paklausti, ar imanoma i pagaminta pastilazo mase imaisyti skystus dazus?
Nelabai isivaizduoju kaip tai padaryt....
Oho, kiek torčiukų Gitule kiek daug atnešė gražių
Man tas vienetukas patiko ir Olestos boružytės
Man tas vienetukas patiko ir Olestos boružytės