QUOTE(tute28 @ 2010 05 18, 13:19)
Idomumo delei isknisau saskaita ir paskaiciavau, kiek man tas malonumas kainavvo
Uzsisakinejau 16 buteliuku po 127gr ir 2 tuos mazesnius. Dar kelias formeles ir Megingue powder, 454gr. Uz viska sumokejau 117dol, uz siuntima 70dol. Tai siuntimo kaina vien padalinus ant dazu, gaunasi grubiai 9dol su siuntimu. Tai tikrai pigiau. Arba as kazka ne taip skaiciuoju
Tik kainos greit keiciasi, as pries metus uzsisakiau, ir gal i LT kita siuntimo kaina, tai kiek butu nezinau.
nu nesuprantu, ką čia norite tamsta įrodyt. Jeigu atidaryta firma, tai ji moka mokesčius, išlaiko tą internetinį saitą, tai gal sakyčiau gali uždirbti nuo buteliuko 5 litus? arba tris? leisite?
Jeigu poniai patogiau pačiai siųstis, tai ir siųskitės. Ar kas trukdo.. reikia spalvos, perki ir lauki mėnesį... Bus tikrai pigiau.
Dabar yra ypatingai priekabus Lietuvos paštas, krečia kiekvieną siuntinį. Už maistinius daržus nereikia mokėti muito, reikia mokėti PVM 21 procentą nuo visos bendros vertės - dažai plius siuntimas.
QUOTE(eiwile @ 2010 05 18, 14:21)
O kuo skiriasi tie lelktrinii dazai nuo paprastu americolor spalvu?
žinai.. aš įtariu, kad skysti americolor visai neturi skonio, arba labai mažai turi skonio. Bet jau gel paste kokie kartūs
Electric man labai graži pink ir green. Jie turi tokio neoninį efektą, kai daug įdėta.
QUOTE(lotute @ 2010 05 18, 20:33)
pabusiu blogiete
kad greita tai sutinku, bet kad kainops puikios tai nesutinku
aš irgi pabūsiu blogietė - iš viso džiaukitės, kad yra ant Lietuvos vieta, kur galima nusipirkti maistinių dažų. O jeigu per brangu, tai taip ir sakykit - gal pasiūlys labdarą ar pašalpą.
*****, kai žinau visą šitą pirkimo ceremoniją, tai sakyčiau dar per pigiai gaunat pirkti.
man atrodo, problema čia visai kitoj vietoj.. tiesiog negerai kad žinot jog tai forumiečių parduotuvės.. o kai va einat į maximas, nepažįstat savininkų, tai mokat tooookius vėjus už prekes ir nesigilinat, kiek kainavo
ten.
Papildyta:
QUOTE(z.lineta @ 2010 05 18, 21:26)
sveikos,
pagalbos reiktu
bandau dabar pirma syk padaryti pastiliaza,nesigauna,jei labaiu ji spaudi byra,o siaip subliuksta jei rutuliuka padarius,na zodziu blynas visiskas.o noreciau tokiu apdengti torta,dadejau cukraus pudros,dar blogiau,na zodziu sakes.kaip suprantu tai turetu buti kaip guma kazkas panasaus?ka blogai dariau?o dariau taip:
1 sriub saukstas nubrauktas zelatinos
3sriub saukstai dirbtinio medaus
60ml.vandens
120g.krakmolo
500g.cukraus pudraus
5 sriub saukstai aliejaus,beje kokio?dejau alyvuogiu
kiek laiko laikyti saldytuve,ar kameroje?o gal jau kai pastovi tai buna tai ko reikia?
su kuo sulipint baibokus?na koja prie kuno?
))))
dar torta reiks nest jau pirmadieni i darzeli,tai kada anksciausiai jis gali buti jau gatavas?ar biskvita galiu issikept dabar?nors tepsiu gal sestadieni ar penktadieni?
tam katui tiek,didelis aciu!!!
klaida - 500 gramų cukraus pudros
225 gramai cukraus pudros pirmiausia. Po to minkai ir žiūri, kada gerai kočiojasi ir nelimpa..
bet abejoju ar iš pirmo karto padarysi.. reik priprasti prie masės aplamai.. ir tikrai nepalikti paskutiniam vakarui.
KOKIE SALDYTUVAI?? KAMEROS?? virtuvej laikai sandariai uždarius.
.