Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 22 tema

QUOTE(ader @ 2010 05 20, 08:41)
Remini, ziuriu gerai einasi tau tokie atvirukai, labai fainas  thumbup.gif

ačiū, tik šįkart tai minialbumas, o ne atvirukas mirksiukas.gif
Atsakyti
remini
norejau pasitikslinti ar pagrindui po rastuotu popierium yra detas kartonas? ir ji apklijavai? kuom klijavai, kad nesiraitytu? blush-anim-cl.gif baigiu pribresti ir as tokiems, vis patingiu... bet svarbu kad temu yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leja1 @ 2010 05 20, 12:12)
remini
norejau pasitikslinti ar pagrindui po rastuotu popierium yra detas kartonas? ir ji apklijavai? kuom klijavai, kad nesiraitytu?  blush-anim-cl.gif  baigiu pribresti ir as tokiems,  vis patingiu... bet svarbu kad temu yra  smile.gif

jo, apačioje kartonas, na aš naudoju senovinio albumo lapus tongue.gif o klijavau paprastais pieštukiniais klijais mirksiukas.gif
žinok, kai aš užsikabliavau, tai negaliu sustot doh.gif čia jau trečias berods albumas pewr paskutinį mėnesį blush2.gif
Atsakyti
biggrin.gif gerai kad uzsikabliavai, paskatini ir kitus! Ateis dbr prekytes, pavasariniai darbai lyg ir baiginejasi, irgi kibsiu krapstytis smile.gif
Atsakyti
ader: Tada bent "Mes kartu" pavadinimą parašyk. Atspėjai kodėl man nelipo, tai pagrinde kad anglų k. pavadinimas, o jūs juk LT gyvenantys lietuviai (nebent anglų k. kalbate šeimoj). Nžn kaip kitom, jau ta tema diskutuota, bet man asmeniškai, tai analogiška jei aš ant savo skrebuko uždėčiau kiniečių pavadinimą kadangi tokius lipdukus turėjau ax.gif Ai, bet kiekviena sau mirksiukas.gif
O tekstą jei rašysi juodu rašikliu ant šio šviesaus pagrindo tai pakankamai kontrasto, nereikia apvedžioti ar dar kaip spec. atskirti.
L.l.l lauksiu pamatyti šį skrebuką jau baigtą 4u.gif

remini: tu tapai tokių albumų/atvirukų meistrė 4u.gif l. gražiai žiūrisi wub.gif
Man idomu, koks trafaretas (o gal ne trafaretas) naudotas medziui, kad neuzpurksti dazu? Na, ta vietele, kur matosi balta is po lapeliu ir saguciu.

user posted image
Tattered Angels screens. O ant viršaus dar štampuota su tos pačios gamybos "coordinating" medžio štampu--čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 20 gegužės 2010 - 15:16
tai as jau anksciau pasisakiau del anglisku pavadinimu, kad man tai jie nelimpa, bet va turiu tokius metaliukus, galvojau panaudosiu, bet is tiesu tai ir man jie nelabai. na pamastysiu dar ka nors, bet jauciu kad nieko stulbinancio isgaut nepavyks. Nor tas webster pages popierius yra tiesiog zavingas, bet gal verta rinktis koki kita? g.gif gal vienspalvi ruda ar pilka, tada daugiau detaliu galeciau panaudot, pastampuot.nors kai padejau nuotrauka ant sito lapo tai ir prilipo is karto.
Atsakyti
Nor tas webster pages popierius yra tiesiog zavingas, bet gal verta rinktis koki kita?  gal vienspalvi ruda ar pilka, tada daugiau detaliu galeciau panaudot

Daugiau nevisada geriau lotuliukas.gif šis popierius toks žavingas, bet kaip minėjau reikalauja minimalumo. bet jei papuoši tas gėles, neužgožiančiom, smulkiom detalėm bus tikrai elegantiškas, gražus skrebukas. Man šis popierius wub.gif ...tinka prie nuotraukos l.l.
Atsakyti
tai vat ir as ji isimylejau, bandysiu meistraut, gal neuzilgo ir pasirodysiu mirksiukas.gif einu dabar pabaigsiu suknute nert, o tai negaliu keliu darbu daryt is karto.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 05 20, 16:17)
tai as jau anksciau pasisakiau del anglisku pavadinimu, kad man tai jie nelimpa, bet va turiu tokius metaliukus, galvojau panaudosiu, bet is tiesu tai ir man jie nelabai. na pamastysiu dar ka nors, bet jauciu kad nieko stulbinancio isgaut nepavyks. Nor tas webster pages popierius yra tiesiog zavingas, bet gal verta rinktis koki kita?  g.gif gal vienspalvi ruda ar pilka, tada daugiau detaliu galeciau panaudot, pastampuot.nors kai padejau nuotrauka ant sito lapo tai ir prilipo is karto.

Man tai irgi atrodo graziai nuotrauka ant sito lapo. O jeigu nori daugiau detaliu panaudoti, tai tada gal kita apskritai skrebuka gamink? Su kitom nuotraukom, ir kitu pagrindu.
As pati dabar noriu toki dekoratyvu meginti (nes dar nesu dariusi), tai galvoju, kazin ar rasiu pagrindui tinkanti popieriu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 20, 16:03)
Tattered Angels screens. O ant viršaus dar štampuota su tos pačios gamybos "coordinating" medžio štampu--čia

aciuks.gif
Nu pasakiski tie medziai... VISI smile.gif

------------

Pagalvojau, kaip gerai, kad LT nera ne vienos dideles skrebo priemoniu parduotuves, nes turbut pastoviai atlyginima ten isleisciau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 20 gegužės 2010 - 15:32
Pagalvojau, kaip gerai, kad LT nera ne vienos dideles skrebo priemoniu parduotuves, nes turbut pastoviai atlyginima ten isleisciau 

Tikrai jum yra palaima kad nėra tokių didelių SB parduotuvių kaip JAV smile.gif O man riesta...nereikėtų man nieko daugiau pirkti, bet SB gamintojai vis išleidžia kokią nerealią naują produkciją , ir taaaaip sunku susilaikyti ir neužsukti į tas parduotuves.
Betgi neperseniausiai užsukau ir pripirkau dar visokių štampukų konkursam. Šį kartą dar paįvairinau su alfabeto rinkinukais 4u.gif
Atsakyti
o as svajoju, kad gal kada ir atsiras tokia parduotuvele. viso atlyginimo gal ir nepalikciau, bet dali jo tai tikrai, o be to butu didelis dziaugsmas paciupinet viska, paderint vietoje. butu pasirinkimas parduotuvese, tai manau kartais tiesiog konkreciam skrebukui derinciau detales vietoje ir pirkciau, nereiketu is visu pakampiu rankioti smulkmenu.
ai pasvajojom ir uztenka smile.gif
scrapuke, organizuok mums koki konteineri visokiu gerybiu, kad ilgam uztektu. lotuliukas.gif
Atsakyti
koki konteineri visokiu gerybiu, kad ilgam uztektu. 

va tik žinau kad ilgam neužteks lotuliukas.gif

dar norėjau paklausti apie schemas...galbūt pradžioj sunku suprasti kaip kas pagal tas pilkas schemas, bet juk schemu saitai kaip pavyz. http://www.pencillines.com/ ne tik schemą duoda, bet taip pat nemažai įvairių interpretacijų. O jei žiūri į kitų darbelius pagal schemas, ar aiškiau tada kaip jos naudojamos?
Atsakyti