QUOTE(ader @ 2010 05 20, 16:17)
tai as jau anksciau pasisakiau del anglisku pavadinimu, kad man tai jie nelimpa, bet va turiu tokius metaliukus, galvojau panaudosiu, bet is tiesu tai ir man jie nelabai. na pamastysiu dar ka nors, bet jauciu kad nieko stulbinancio isgaut nepavyks. Nor tas webster pages popierius yra tiesiog zavingas, bet gal verta rinktis koki kita?
gal vienspalvi ruda ar pilka, tada daugiau detaliu galeciau panaudot, pastampuot.nors kai padejau nuotrauka ant sito lapo tai ir prilipo is karto.
Man tai irgi atrodo graziai nuotrauka ant sito lapo. O jeigu nori daugiau detaliu panaudoti, tai tada gal kita apskritai skrebuka gamink? Su kitom nuotraukom, ir kitu pagrindu.
As pati dabar noriu toki dekoratyvu meginti (nes dar nesu dariusi), tai galvoju, kazin ar rasiu pagrindui tinkanti popieriu
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 20, 16:03)
Tattered Angels screens. O ant viršaus dar štampuota su tos pačios gamybos "coordinating" medžio štampu--
čia
Nu pasakiski tie medziai... VISI
------------
Pagalvojau, kaip gerai, kad LT nera ne vienos dideles skrebo priemoniu parduotuves, nes turbut pastoviai atlyginima ten isleisciau