Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 22 tema

Scrap8 Labai labai gražu smile.gif kokio sgražios spalvos, o menikenas smile.gif
Ačiū už patarimus smile.gif sukasi man dabar galvoj mintys, vakar šį bei tą buvau pasideliojusi, bet buvo tokios violetinės poryškės gėlės pridėtos, tai va gal ir netinka smile.gif Čia mano mergina merginos pirmoji fotosesija fotoateljė smile.gif Man ji taip patinka smile.gif kad užsimaniau paskrebint, kad būtų pirmas scrabukas smile.gif
Atsakyti
Ir vel ruduo wub.gif Akys pirmiausiai uzkliuvo uz ta rysku manekena biggrin.gif zinoma, dar pagalvojau kaip nuotraukos spalvos atitinka LO gama (o paskui ir perskaiciau ta pati), po to kazkodel ne medis (tik pazvelgus i LO supratau iskarto kad reikes ilgiau ji apziurineti, o norejosi nuotrauku), bet apatinis sloksniavimas, ten lyg ir drobe...ar kas? nejau toks popierius panasus, o po viskuo jau, aisku, special minute for medis smile.gif

shrekiuke
sorry, is manes patareja schmoll.gif pati mokausi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leja1: 19 gegužės 2010 - 09:58
Scrapuke,
dar prasymas, kai fotografuosi medi is arciau, galetum ir uzrasa savo issiuvineta prie to pacio?
Atsakyti
scrapuke thumbup.gif , medi ir as noriu 3d pamatyt, o dar geriau paciupinet biggrin.gif o kodel nuotrauku nereminai ? neatskyrei? kad susileitu i bendra vaizda ar kaip? prasom paaiskinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 19, 08:21)
Pavadinimas: Padėka krenta iš padangių

Labai gražu smile.gif Spalvos itin simpatiškos, o medis su sagom ir kitom smulkmenėlėm labai labai smile.gif Medžio idėją jaučiu net panaudosiu kur nors, jums leidus biggrin.gif
Atsakyti
Spėjau įkelti daug macro nuotraukų čia kad būtų galimybė pažiūrėti iš arčiau tokias detales kurios dingsta skenuojant.
O atsakyti į klausimus turėsiu sugrįžti po pertraukos 4u.gif
Atsakyti
na apziurejau visas detales, medelis superinis, pasedet prie tokio reikejo, bet buvo verta, labai labai patiko ispildymas. Beto toks paprastas dalykas kaip drobe duoda toki grazu efekta, kurio beje skanuotam vaizde nesimato visiskai.

o dabar man reikia pagalbos.
turiu tokia sta seimynine nuotrauka, noreciau padaryt ja kazkokiam romantiskam stiliuje, istoriniam, toki pagrinda parinkau nerysku, nes planuoju rasyti teksto smile.gif . teksta galvoju det is desines salia nuotraukos, arba juosta apacioj po nuotrauka, bet tada nezinau kur papuosimus det. Lietuvisko pavadinimo turbut nebus, panaudosiu tuos angliskus metalinius zodelius. planuoju nunerti keleta gelyciu, gal dar kokiu karoliuku, juosteliu daugiau, pasiuvineti, bet kompozicijos nesumastau HELP!
ten salia padejau toki viena rastuota popieriuka, gal is jo ka padaryt, ir teksta galvojau rasyt ant tokio sendinto lapelio.

user posted image
Atsakyti
Oho kiek jau priraset, ir kiek naudingos info, reiks viska perskaityti prisesti. Tik kad visai sau laiko neturiu, o ir siaip vakarais jau nepajegi ka daryti doh.gif
Atsakyti
Ačiū visom už gražius žodžius ir kad neleidžiate man tinginiauti, o vis pabaksnojant kad Jum pateikčiau geresnios kokybės nuotraukas biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o kodel nuotrauku nereminai ? neatskyrei? kad susileitu i bendra vaizda ar kaip? prasom paaiskinti 

Nemačiau prasmės jas rėminti smile.gif . Pirma kad ant balto pagrindo, ne kokio margo.... ir šiaip, dizainas mano toks kad pagrindinė nuotrauka esa truputėlį aukščiau, ir dar ją 'įrėmina' ir padaro didesnę, tas aukštas medis. Ir dar norėjau kad būtų lyg serija išraiškų, tad pageidautina kad foto susilietų smile.gif

thumbup.gif pradžia. Man raštuotas popierius wub.gif , ir parinktos detalės atrodo kad tinka thumbup.gif
Pradėsiu nuo pavadinimo...Man taip nelimpa schmoll.gif .Galbūt kada mum pasirodysi, vėliau uždėsi savo šeimos pavardę (jei nepageidauji viešinti). Juk svarbu jei sakai gamini istorinį skrebuką...svarbu palikuoniem, o dabar toks bendras pavadinimas kad tiktų belekokiai šeimai "family together" ax.gif nieko man nepasako apie tą šeimą nuotraukoj. Išdėstymas pavadinimo bandyk taip neatskirti kad būtų maždaug vienoj vietoj:
"{pavardė}
family together
".

O dizainas...nueik į PageMaps.com ir peržiūrėk jų archyvus...ten lobynas schemų ypač tokiai standartinio dydžio nuotraukai.

Tekstas, man nelimpa nei vienas iš tavo parinktųjų popieriukų ax.gif .Geriausias sprendimas buvo tapo pirmas planas: rašyti prie dešinės pusės foto, tiesiai ant pagrindo.

Kadangi pagrindinis popierius toks raštuotas, nelabai seksis gausiai pridėti visko, ir neužtengti tų nuostabių gėlių. Bandyk papuošti raštuoto popieriaus motyvus: galbūt pasiuvinėk kai kurias gėles, kai kuriom gali viduriukus padaryti karoliukais, brads'ais, kristaliukais.
Pagal raštuotą popierių man norisi labiau subtilaus, minimalaus skrebuko.
Tik tiek minčių pakolkas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 20 gegužės 2010 - 06:07
mano vakarykštis greitukas blush2.gif
user posted image
daugiau nuotraukyčių čia
4u.gif
Atsakyti
aciu scrapuke, madaug taip ir galvojau daryt, tik del pavadinimo dar abejoju, pavardes irasyt neiseis del visokiu priezasciu smile.gif tai gal tada rasyt tiesiog lietuviskai Mes kartu, arba is vis nieko nerasyt, bus tekstas ir viskas. dar norejau paklaust, jei as teksta rasysiu snt pagrindo salia nuotraukos ar tikslinga man ji pvz. apstampuot remeliu tokiu tipo juostele vingiuota, na kad kazkaip isskirti ta teksta. aciu uz minti padailinti pacias geles ant pagrindo, matyt taip bus geriausia.
kas liecia tuos page maps, tai as zinok nu niekaip negaliu persilauzt, man labai sunku pagal schemas daryt, nezinau net kodel. pagal koki gatava pavyzdi dar galiu pakopijuot ar kokia detale paimt, bet pagal plikas schemas tai niekaip. kiek bandziau tai man nieko nesigauna.

Remini, ziuriu gerai einasi tau tokie atvirukai, labai fainas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 19, 18:30)
Spėjau įkelti daug macro nuotraukų kad būtų galimybė pažiūrėti iš arčiau tokias detales kurios dingsta skenuojant.
O atsakyti į klausimus turėsiu sugrįžti po pertraukos 4u.gif

Man idomu, koks trafaretas (o gal ne trafaretas) naudotas medziui, kad neuzpurksti dazu? Na, ta vietele, kur matosi balta is po lapeliu ir saguciu.
Papildyta:
QUOTE(ader @ 2010 05 19, 19:57)
turiu tokia sta seimynine nuotrauka, noreciau padaryt ja kazkokiam romantiskam stiliuje, istoriniam, toki pagrinda parinkau nerysku, nes planuoju rasyti teksto  smile.gif . teksta galvoju det is desines salia nuotraukos, arba juosta apacioj po nuotrauka, bet tada nezinau kur papuosimus det. Lietuvisko pavadinimo turbut nebus, panaudosiu tuos angliskus metalinius zodelius. planuoju nunerti keleta gelyciu, gal dar kokiu karoliuku, juosteliu daugiau, pasiuvineti, bet kompozicijos nesumastau HELP!

Na, Scrapuke jau dave patarimu, as pati nesugalvoju ka patarti (man ilgai tenka galvoti tokiais atvejais), bet tik labai lauksiu gatavo rezultato smile.gif
Atsakyti