Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 22 tema

O dabar tai nukritau swoon.gif Skrapuke, tikrai per 10 min issirinkai priemones?? bigsmile.gif Man tai cia didziausias kosmaras apsispresti, kurias naudosiu doh.gif

Beje, toki bingo lapeli as radau prie K&Co Designer Mat Pad rinkinuko. Nemaniau, kad jie taip gerai ziurisi skrebukuose smile.gif

Tik nesijuokit dabar... MB nusipirko stalo zaidima, is kurio reikejo islupti ivairiausias detales. Tai dabar labai svarstau, ar pasilikti tas atlikusias iskarpas, ar mest lauk blush2.gif Jeigu butu baltas, kaip tame In a Blink of an Eye, is karto jamciau, bet dabar kazkiu tamsiu spalvu, tai dar mastau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(OJE @ 2010 05 17, 23:36)
Aj, tiesa, del ranka rasyto teksot- joooo, man taip pat nesiziuri mano rastas,  koks jis bebutu ... viska sugadinu, jei atvirute uzrasau ranka  doh.gif

drinks_cheers.gif lygiai tas pats - negaliu ziuret...
O i LO rasydama pries tai 5 kartus isbandau ant juodrascio.

---
Siandien padariau saldzia nuodeme - uzsisakiau keleta raidynu wub.gif Koks malonumas vis tik tos SB priemones...
Papildyta:
QUOTE(Lawrute @ 2010 05 17, 23:28)
Aciu scrapuke - vadinasi labai neklydau narsydama internete smile.gif dar pasitikslinsiu smile.gif vadinasi sis mano skrebukas labiau yra "grid-format" nes tas visas rudas remas yra ispjaustytas, o pi juo jau suklijuotos nuotraukos ir spalvoti popieirukai...

Liuks pavyzdys smile.gif O ir pats darbelis patinka (jau atrodo, buvau uzmacius sita kazkada).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 17 gegužės 2010 - 22:53
zmogiuke- sveikinu, o tas detales jamk- ismesi veliau lotuliukas.gif
as ir turiu- guli, nenaudoju, bet ir nemetu ax.gif
Tiesa, ar tuos Bingo lapelius galima naudoti bet kokiame LO stiliui ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 17 gegužės 2010 - 22:56
scrapuke, aciu uz toki platu aprasyma ir pakomentavima 4u.gif man idomu labai skaityt .
del rasysenos zinoma tu teisi, malonu bus ateiti pamatyt ir paskaityt, bet dar reikia matyt persilauzt, nes norisi, kad ir grazu butu akiai. O kuo daugiau rasau kompiuteriu, tuo labiau pamirstu dailyrasti. biggrin.gif
Atsakyti
Uf-f-f, suradau naujus namus...perskaiciau blink.gif kiek cia visko daug...ir psihcologijos, ir filosofijos...
Labutis visoms!
Is karto prie temos: didziausias malonumas buvo paskaityti Scrap8 paaiskinimus, atsakymus. Dziaugiuosi, kad benagrinejant jos naujaji LO atspejau kelias mintys...Dar del tokiu nuotrauku, kur uzfiksuotas materialumo momentas (baldai, apstatymas, kt. daiktai)...as vis pagalvoju, kaip dabar idomu butu pasiziureti tokiu savo nuotrauku, kiek dar is atminties savo galima butu issitraukti visokiu smulkmeneliu, prisiminimu, bet jau visiskai nematerialiu, o kas riso ir siejo su jais. Butent is vaikystes, paciu vaiku kambariai, ar siap koks sandeliukas, skladukas, kokia jiems slapta vietele, kur jie megdavo zaisti ir praleisti laika... ach, kaip gaila, kad neturiu verysad.gif
Noriu padekoti Lawrute'i uz kamstiniu padekliuku minti, kas kokiu turite parasykite, juk cia visur pas mus stygius su SB priemonem, tai kartais pravercia ir pagelbeja net...
OJE, na tas tavo spartumas, ir zodziu, ir darbu biggrin.gif saunole! Provokuok ir toliau savo smagiais klausimeliais mirksiukas.gif
Assta prie jau pagirto tavo sesers dovanoto LO galiu prideti tik didziuli pliusa parinktai nuotraukai- momentas ir jus patys tokie grazus! wub.gif
Dar kelius zodzius apie ranka rasyta teksta...Scrap 8 l. tiksliai aprase del ko reikia butent tokio, tad nesikartosiu, tik pridesiu, kad po kokiu 10 metu jums atrodys naiviai blush2.gif jusu toks nusistatymas pries jusu asmeniska rasta... jau mano rastelis vajei-vajei...bet velniop, kaip moku taip rasau, juk ne Dzakondos lankytojams, o savo zmogeliukams, savo patiems brangiausiems wub.gif Ir jeigu kada pasikeistu jusu nuomone, jus prirasysite, zinoma, bet gi atsiminimai jau tokie pabluke ir atvese bus...2 skirtingi aprasymai iseitu verysad.gif

Tai tiek, kazkokie sentimentai gavosi, nepykite 4u.gif

Atsakyti
lawrute: dar norėjau pakalbėti apie "color blocking" ir "grid-format". Tavo skrebukas atitinka abu kriterijus.
Color blocking: tiesioginia žodžio prasme tai splavotų popieriukų kvadratų plotai, kurie arba sujungti arba tarp jų tarpai. Geriausias pavyz. tai iš skiautinių pasiųta antklodė--yra color blocking stilium.
***Va thumbup.gif pavyz. skrebuko kuris yra color blocking
user posted image
***Grid format: reiškia kad tarp elementų (nuotraukų, popieriaus, detaliu) yra tarpas, įrėminimas...t.y "grid"
Va Ali Edwards pavyz.. Ji dažnai naudoja įmautes su daugybe kišenukų vietoj popieriaus pagrindo. Į kiekvieną kišenuką įdeda raštuoto popieriaus, nuotraukų. Netgi nutrina rub-onsų arba 3D detalių prideda. Tarpai tarp kišenukų yra tas "grid" formatas. Beja, jei kas domisi grid format, tvarkingu SB stilium, Ali E. yra šio stiliaus meistrė 4u.gif
user posted image
OJE: Bingo kortelės. čia puikus pavyz. žodžio "ephemera"...vienkartinės paskirties daiktai: bilietai, etiketės, Bingo kortelės. Bet geriausias jų (+) kad kortelės nebūdingos vienam stiliui. Jenni Bowlin produkcija asosijuojasi su vintage stilium, bet...Bingo iki šiol lošia (pagrinde pensininkai JAV) biggrin.gif . Taip pat detalės su numeriais yra labai naudojamos "modern"- šiuolaikiniam stiliuj mirksiukas.gif Tiks bent kam ir bent kuriai temai.

Kelios idėjos su Bingo kortelėm:
*Turint skirtingų kortų (yra temų: Happy, Joy, Life, School, Love, Home, ir t.t) Pramušk skyles ir surišk juostelėm ar žiedeliais. Tokiu būdu kortos tampa atskiri psl. mini albumo. Tada į keletą kvadratėlių gali pridėti sumažintas nuotraukytes, kelias eilutes žodžių, detales, ir t.t. Kiekviena korta tampa lyg atskira tema, pavyz. kas tavo gyvenime atstovauja "joy"...kas tau atneša džiaugsmo gyvenime, ir t.t
*Dideliai "Home" korteliai kaip mano gali dadėti stogą ir padaryti namo formos kabiką. Kvadratėliuose priklijuoti šeimos narių foto ir kelias detales.
.....dar kžką norėjau darašyt bet užmiršau...gal kitos skrebukės turės pasiūlymų?
Is karto prie temos: didziausias malonumas buvo paskaityti Scrap8 paaiskinimus, atsakymus. Dziaugiuosi, kad benagrinejant jos naujaji LO atspejau kelias mintys...Dar del tokiu nuotrauku, kur uzfiksuotas materialumo momentas (baldai, apstatymas, kt. daiktai)...as vis pagalvoju, kaip dabar idomu butu pasiziureti tokiu savo nuotrauku, kiek dar is atminties savo galima butu issitraukti visokiu smulkmeneliu, prisiminimu, bet jau visiskai nematerialiu, o kas riso ir siejo su jais.

Smagu kad džiaugiesi 4u.gif
Aš esu nufotografavus kiekvieną mūsų namų kambarį, ir dekorą atskirai,...pasilikau netgi dažų korteles ir kitas smulkmenas kada remontavom seniau. Mintis ta kad padarysiu mini albumą namų kur vaikai užaugo (kadangi nemanau kad čia mes liksime).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 18 gegužės 2010 - 14:30
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 18, 15:17)
Aš esu nufotografavus kiekvieną mūsų namų kambarį, ir dekorą  atskirai,...pasilikau netgi dažų korteles ir kitas smulkmenas kada remontavom seniau. Mintis ta kad padarysiu mini albumą namų kur vaikai užaugo (kadangi nemanau kad čia mes liksime).

Na bet tu nereali moteris 4u.gif Esi laiminga, kad kiekvienas tavo aplinkos dalykas įkvepia tave kurti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2010 05 18, 07:29)
Na bet tu nereali moteris 4u.gif Esi laiminga, kad kiekvienas tavo aplinkos dalykas įkvepia tave kurti 4u.gif

bandau, stengiuosi....geriausias įkvėpimas yra matyt gyvenimą pro vaikų akis. Mažyliai ištiesų priverčia iš arčiau viską apžiūrėti, palaužyti savo įsitikinimus,...manau tai skatina kūrybą 4u.gif

Aš jau įpusėjau nauju skrebuku smile.gif Tiktai vakar purškiau dažais ir lapas taip susiraitė doh.gif . Kol vaikai pusryčiavo, aš bandžiau išlyginti lapą su lygintuvu...girdžiu MB klausia: "Kur mama?" o didčkis atsako: "lygintuvą skrebina pasislėpus skalbykloj" rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 18 gegužės 2010 - 14:41
Smagu skaityti tiek patarimų ir įvairių įdėjų, bet praeina užsidedegimas, kai jau savaitę laiko su prisėdimais nesigauna niekas sad.gif turiu mažutės savo dukrytės nuotrauką, kurią noriu paskrebinti smile.gif ir noriu konkurse sudalyvauti smile.gif Ir ką..? O gi špyga smile.gif Ir raides išsijoviau, kai sudėjau nesižiūri nei spalva nei dydis.. Niekas nelimpa.. nors ir turiu keleta priemonių ir popieriukų, bet taip nesidelioja, kad siaubas sad.gif Įsivaizdavau kaip noriu, kad atrodytų, bet va ka-kodėl nesigavo.. Tos raidės netinka, gaunasi kažko per daug tada niekas daugiau nebetelpa. Ką daryti? Nes noriu būtent tą nuotrauką scrabint smile.gif ji nespalvota, bet rudų atspalvių smile.gif

įdedu foto smile.gif gal padėsit man smile.gif tiesiog man legviau kai kažkas pataria ar ką pasaiūlo smile.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shrekiuke: 18 gegužės 2010 - 21:55
user posted image
Pavadinimas: Padėka krenta iš padangių
(sužaidžiau su žodžiu "fall" kuris turi dvi prasmes= ruduo ir krenta)
iš arčiau galima apžiūrėti mano bloge čia
Koncepsija šiam skrebukui prasidėjo nuo Hambly gamybos lipdukų rinkinuko--t.y, nuo to mažesnio medžio dešinėj. Visad išsirinkus nuotraukas, bandau rasti detales kurios būtų dera su spalvom nuotraukose. Visos medžio spalvos puikiausiai atitiko, tiktai ta akvamarino spalva mane sumetė g.gif . Niekad nebūčiau kitaip jos panaudojus, tad buvau priversta peržengti savo konforto ribą ir ją kaip nors panaudoti.
Atsitiktinumas, kad iki šiol dar turiu savos gamybos purškiamus dažus, ir kaip tik akvamarino spalva bigsmile.gif ...naudojau šiame skrebuky.

O toliau prasidėjo vargai rolleyes.gif susidoroti su besiraitančiu purkštu popierium man užtruko ilgiau negu laikas kuį praleidau dėliodama detales iki finalo. Mečiau jį, ir griebiausi storo akvarelės popieriaus, kuris puikiausia atlaikė purškiamus daižus be jokio raitymosi thumbup.gif

Pavadinimo dalis "it's falling" yra mano rankų raštas, išsiuvinėta, o 'gratitude' yra štampuota, paspalvinta ir iškirpta.
Medis l.l spindintis, tik dėja kadangi skenuota visas 3D efektas suplotas...tingiu fotografuot ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 19 gegužės 2010 - 07:30
shrekiuke: jau nuotraukoj megytės groooožis wub.gif
Kadangi visos kitos miega, o gal jau bunda biggrin.gif ...patarsiu. (P.S. dėkui kad įmeti foto, man kitaip nėra jokių minčių be vaizdinės medžiagos 4u.gif ).
Taigi, jei jau pasirinkai sepia atspalvio nuotrauką, tai apriboja kokiu stilium gali skrebinti. Labiausiai tiks shabby chic, vintažinis stilius prie sepia nuotraukų.
Kokias spalvas parinkčiau:
*Ruda, balta, ružava (gal dar bordo akcento spalvą)
*Ruda, balta, ružava, gelsva (pastarosios 2, tai pastelinės)

Nuotrauka man asocijuojasi su klasika. Labiau tiktų saikingas panaudojimas detalių kurios turėtų atspindėti senovės laikų klasiką (jokiu būdu nedėčiau jokių rėkiančių spalvų, šiuolaikinių lipdukų, bei mikimauzų).
Man labai patinka skrebukų apipavidalinimas kuriame detalės nuotraukoj yra pamėgdžiojamos puslapy.
Taigi, šioje nuotraukoje dukriukas sėdi ant odinės sofkutės, kurioj odos apdengimo plotai apsiųti matomom siūlėm. Aš būtinai kopijuočiau tokį apsiuvimą. gali rankom ar siuvimo mašina (greičiau) apsiuvinėti skirtingus plotus vienspalvio ar raštuoto popieriaus. Kaip ir tą color blocking pavyz viršuj...tik įsivaizduok kad kiekvienas kvadratėlis apsiūtas. Manau l. tiktų imituoti tą rudą odą, ir kadangi parinkau rudą spalvą, manau tai gali būti lyg pagrindas. Pavyz. pažiūrėk į mano seną skrebuką čia. Pažiūrėk į tas siūles šonuose...apie tą ir kalbu mirksiukas.gif , o savam pavyz. dar net dadėjau kniedes/vinukus kad tiesiog kopijuočiau mūsų sofą.

Toliau, ružava man būtina kadangi iš kart bus suprantama kad mergaitė 4u.gif
Bent taip aš skrebinčiau, bet kiek pas mus skrebukių čia, tiek skirtingų nuomonių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 19 gegužės 2010 - 07:49
Pavadinimas: Padėka krenta iš padangių
Na štai ir lygintuvo skrebinimo rezultatas lotuliukas.gif

Skrapuke, labai žavu ir miela. Man ypatingai įstrigo tas medis - labai žvilgsnį traukianti detalė - tos sagutės, lapeliai... Toks skrebinimo stilius mielesnis mano širdžiai ir akiai negu grid format wub.gif (beje, ar toks stilius turi kažkokį pavadinimą?). Labai noriu paįdomauti kokiu būdu tu purški dažus ant popieriaus, ar teptuko ir šukų pagalba, ar kokią kitą techniką naudoji?
Ir dar labai jau knieti to medžio 3D efektą pamatyti ax.gif , nu toks jis man gražus. Gal vis dėlto nufotografuotum iš arčiau smile.gif
Atsakyti
Neandertaliete: Dėkui už įvertinimą 4u.gif
O purškiamų dažų receptas randasi ScrapManijoj čia.
Iš arčiau jei pafotografuosiu tai bus vėliau kada išsimiegosiu....vėl naktinėju ax.gif
(beje, ar toks stilius turi kažkokį pavadinimą?)

manau nebūdingas nei vienam stiliui...galbūt tik pagal kategoriją kuria paskyriau-- "Skrebas su gausia 3D faktūra", amerikiečiai taip pat vadina "lumpy" pages... tokie ant kurių visko prikrauta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 19 gegužės 2010 - 08:18