Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 22 tema

sveikos, darbstuoles 4u.gif nuostabiai darbuojates

QUOTE(ader @ 2010 06 25, 13:21)
kad nebutu cia liudna, tai ikeliu savo vakaryksti, pirmaji is serijos "atostogos Turkijoje" smile.gif

toks gyvas ir pritraukiantis, labai grazus skrebukas

QUOTE(Zmogiuke @ 2010 06 25, 20:09)
Po visos dienos tik dabar isijungiau kompa, ir tokia maloni staigmena!

sveikinu 4u.gif is tiesu, vertas laimejimo skrebukas, nuotraukos uzburiancios, nors siek tiek ir bauginancios... beje, nustebau, kad su paprastu fotiku galima toki vaizdeli pagauti thumbup.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2010 06 26, 00:28)
Jūsų teismui...rodausi toliau

nuostabus skrebukas... pagalvojau, kad gal cia CP privalumas, kad per gimdyma gali atrodyti taip graziai... zodziai tiesiog, kaip pirstu i aki... o detaliu darna... kazin, kada as ismoksiu nors 10 proc. kazko panasaus padaryti blush2.gif

QUOTE(ader @ 2010 06 26, 17:26)
na, kadangi nauja tema jau atidaryta, ir sita reiktu kazkaip uzbaigt, tai dedu savo kelis paskutinius darbelius

labai isradinga ir miela thumbup.gif kokios jus visos saunuoles thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 28 birželio 2010 - 07:33
dabar isliesiu sirdi:
as turbut niekad neisdrisiu cia parodyti savo skrebuku, pamacius tokius darbelius... tiek patirties galima is jusu pasisemt bent ziurint... padariau as ta savo skrebuka, nemoku as jo nufotkint, atrode toks puse velnio, paziurejau foto sukelus i kompa, nu "vargsas" atrodo jis man.... kazkoks neisbaigtas sad.gif toks ubagelis-nabagelis... dar kai palyginu su jusiskiais.... ach... asmeniniam naudojimui... viesinti ne... nebent dar reik kazkaip tobulinti, bet nzn, ka galiu dar panaudoti, ka kur priklijuoti, kaip pagrazinti.... isprotesiu.... ziuriu ir matau, kad dar visko labai labai truksta... kazkokio subtilesnio apipavidalinimo reiketu... tiek vargau, deliojau, o gavosi snipstelis.... bent nufotkinti dar mokeciau zmoniskai ir padoriai.... zodziu, priblevyzgojau... biggrin.gif
Atsakyti
marikana, bandyk dar pafotkinti, juk taip gražiai saulė šviečia. Išeik su LO į balkoną (ar kiemą), pastatyk jį ir fotografuok. mirksiukas.gif O dėl paties LO, kad atrodo kuklus, nesijaudink. Nes tai tik pradžia. Nenorėk iš karto sukurti šedevro. mirksiukas.gif Nors kartais ir tokių talentų pasitaiko. biggrin.gif Bet dauguma mūsų visgi išmoko skrebinti pamažu. Nekompleksuok dėl to, kad Skrap8 darbeliai tokie įspūdingi.
Atsakyti
aciu, a Lua wink.gif zodziu, apziurejau ta savo skrebuka (kai pamatai kompe, dideliu masteliu, kazkaip kitu kampu viskas atrodo).... bandysiu dar tobulinti, o paskui kas bus, tas... idesiu jusu teismui biggrin.gif geros dienos visoms
Atsakyti
QUOTE(marikana @ 2010 06 28, 10:28)
aciu, a Lua wink.gif zodziu, apziurejau ta savo skrebuka (kai pamatai kompe, dideliu masteliu, kazkaip kitu kampu viskas atrodo).... bandysiu dar tobulinti, o paskui kas bus, tas... idesiu jusu teismui biggrin.gif geros dienos visoms

Tikrai pasirodyk, jum mes ne kokie teisejai cia susirinke...
Ir visos susidurem su pirmais blynais. Bet juk reikia nuo kazko pradeti mirksiukas.gif Pamatysi, antra karta bus jau drasiau ir lengviau.
Atsakyti
Marikana, vyk tokias mintis į šalį. Jei kalbėti už save, tai iš tikrųjų neturiu aš tiek patirties, kad galėčiau vertinti LO. Man tiesiog vieni skrebukai atrodo tobuli, kiti - nuostabūs, kiti lyg ir dar kažkaip gali būti padaromi nuostabesni biggrin.gif Tu negalvok, kad jei parodysi savo LO, tai mes supulsim ir išnarstysim jį po kauliuką 4u.gif Galbūt patarimų gausi, bet čia jau bus tavo reikalas ar atsižvelgti į juos, ar ne. Juk svarbiausia, kad tiek širdies įdedi jį gamindama wub.gif

Scrap8, tavo paskutinis LO wub.gif Iš tikrųjų suvirpino širdį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(marikana @ 2010 06 28, 00:58)
dabar isliesiu sirdi:
as turbut niekad neisdrisiu cia parodyti savo skrebuku, pamacius tokius darbelius... tiek patirties galima is jusu pasisemt bent ziurint... padariau as ta savo skrebuka, nemoku as jo nufotkint, atrode toks puse velnio, paziurejau foto sukelus i kompa, nu "vargsas" atrodo jis man.... kazkoks neisbaigtas sad.gif toks ubagelis-nabagelis... dar kai palyginu su jusiskiais.... ach... asmeniniam naudojimui... viesinti ne... nebent dar reik kazkaip tobulinti, bet nzn, ka galiu dar panaudoti, ka kur priklijuoti, kaip pagrazinti.... isprotesiu.... ziuriu ir matau, kad dar visko labai labai truksta... kazkokio subtilesnio apipavidalinimo reiketu... tiek vargau, deliojau, o gavosi snipstelis.... bent nufotkinti dar mokeciau zmoniskai ir padoriai.... zodziu, priblevyzgojau... biggrin.gif

aciu uz grazius zodzius mano skrebukui 4u.gif
drinks_cheers.gif ka pasake kitos merginos...pradzia nelengva visom. Jei nori pasijuokti, galiu ikelti savo pirma skrebuka lotuliukas.gif blush2.gif ...bet pamenu kada baigiau pati pirma LO, jauciau toki pasididziavima savimi kad jau turiu pirma, o galerijoj tokiu groziu budavo (ypac prancuziu tuo metu), kad tik atsidusdavau...irgi pagalvojau "ar as kada nors sugebesiu taip skrebinti".
Man liudna kad kai kam nera drasos ikelti savo pirmus skrebukus...Teisingai pasakyta, juk mes cia nesudraskysim darbeliu. Patarsim tik jeigu pati to pageidaujate. Tad drasiau! 4u.gif

O man nesiskrebina...parinkau naujas nuotraukas, yra pradine mintis, koncepsija sakykim, bet nuotraukos tokios...niu tokiu giliu jausmu neisprovokuojancios kaip mano pastarasis. Tiesiog iamzina trumpa laikotarpy pagramduko gyvenime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 28 birželio 2010 - 14:23
QUOTE(marikana @ 2010 06 28, 08:58)
dabar isliesiu sirdi:

nono.gif Niu-niu, marikana! negalvok taip, patys pirmi- patys mieliausi! Skaiciau bloguose kad jau su patirtim daug kas paskui siek tiek perdarineja juos...
bet ir daug pagalbininku aplinkui turi, internete detaliu, fragmentu tinkamu pasieskok, pritaikyk kai ka sau...galu gale gali kreiptis ir asmeniskai i AZ pas senbuve scrapuke, jei nedrasu pradzioje. Tikrai tau pades!

O man nesiskrebina...parinkau naujas nuotraukas, yra pradine mintis, koncepsija sakykim, bet nuotraukos tokios...niu tokiu giliu jausmu neisprovokuojancios kaip mano pastarasis. Tiesiog iamzina trumpa laikotarpy pagramduko gyvenime.

Nu "giliai kapstai", kokia saunole! As ir zodziais nelabai skalndziai viska nupasakoti galeciau, o cia ant popieraus lapelio tokia istorija ir tiek jausmu! Matyt, reikia nauju jegu atgauti naujam screbukui po tokios psichoterapijos! Br-r-r... pasiziurejau i tavaji, ir prisiminiau savasias situacijas...oj nepatiko man sitas reikalas mirksiukas.gif :
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 06 28, 15:23)

Daryk dekoratyvini wink.gif su mini aprasymu.
Atsakyti
marikana, kad jau taip pasiguodei, tai dabar tiesiog privalai arodyti ka padarei. Ir jei tikrai nori patobulinti, drasiai klausk patarimu, galesi issirinkti tai kas tau atrodo arciausia. Ir kas zino, gal rezultatas tau labai patiks.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti