Aciu, Sanrita
kad nebutu cia liudna, tai ikeliu savo vakaryksti, pirmaji is serijos "atostogos Turkijoje"
ader, nuostabus darbelis tie akmenukai - super idėja o jau mergytės grožis
o aš pagaliau galiu parodyti savo pirmąjį mini albumą pamokėlė kaip jį daryti scrapping.lt ir mano bloge
o aš pagaliau galiu parodyti savo pirmąjį mini albumą pamokėlė kaip jį daryti scrapping.lt ir mano bloge
remini , neradau bloge kur palikt komentara, super tas albumukas man labai patiko. Kur rasti tokiu sablonu atsispausdint? kaip ieskot reikia?noreciau ir as kokio idomesnio.
aciu uz pagyrima
aciu uz pagyrima
Dėmesio: Turime konkurso nugalėtoją...kviečiu į savo jaukus namus ją pasveikinti čia
Patarimas...čia tiktų bent kokiam blogui kada nerandate kur palikti komentarą.
Spauskite ant straipsnio pavadinimo, šiuo atveju remini bloge tai "Mini albumas nykštuko pilaitė". Spaudžiant ant kiekvieno straipsnio pavadinimo, atidaro tą straipsnį savame/atskiram langely ir tada visad matysite kur rašyti komentarą
remini , neradau bloge kur palikt komentara,
Patarimas...čia tiktų bent kokiam blogui kada nerandate kur palikti komentarą.
Spauskite ant straipsnio pavadinimo, šiuo atveju remini bloge tai "Mini albumas nykštuko pilaitė". Spaudžiant ant kiekvieno straipsnio pavadinimo, atidaro tą straipsnį savame/atskiram langely ir tada visad matysite kur rašyti komentarą
sveikinu nugaletoja valio!
Remini- nuostabus blogas,
sveikinu Žmogiuke!
Po visos dienos tik dabar isijungiau kompa, ir tokia maloni staigmena! Kadangi tai pirmas mano laimejimas, tai net nezinojau, kad tai taip smagu Ir dar smagiau, kad cia Skrapukes DH isrinko, nes man atrodo, kad jis labai kritiskas skrebuku atzvilgiu
Is karto nulekiau pasigirt tevams
Papildyta:
Hmm... O kokia nauja konkurso tema?
Papildyta:
Labai fainas... taip ir traukia is karto prie juros Turbut del tu akmenuku ir kriaukliu. Lauksiu kitu serijos darbuku
Papildyta:
Biski nesupratau, kodel cia tavo pirmasis? Juk man rodos, tu juos kepte kepi
Labai fainas sitas
Is karto nulekiau pasigirt tevams
Papildyta:
Hmm... O kokia nauja konkurso tema?
Papildyta:
QUOTE(ader @ 2010 06 25, 13:21)
kad nebutu cia liudna, tai ikeliu savo vakaryksti, pirmaji is serijos "atostogos Turkijoje"
Labai fainas... taip ir traukia is karto prie juros Turbut del tu akmenuku ir kriaukliu. Lauksiu kitu serijos darbuku
Papildyta:
QUOTE(remini @ 2010 06 25, 14:30)
Labai fainas sitas
ader, na, aš be žado O iš kur akmenukas? Ar čia tikrų tikriausi??? Negali būti...
ačiū visoms
ader, šabloniukus aš kopijuojuos iš internetinių parduotuvių, kurios prekiauja tokių mini albumų ruošiniais. tik po to pasididinu kokio man reikia dydžio ir atsispausdinu
šį padariau pirmutinį, bet negalėjau rodyti, nes laukiau kada scrapping įdės mano pamokėlę o iki tol pažadėjau neviešinti tai taip ir gavos, kad padariau pirmiausiai, o rodau paskiausiai
ader, šabloniukus aš kopijuojuos iš internetinių parduotuvių, kurios prekiauja tokių mini albumų ruošiniais. tik po to pasididinu kokio man reikia dydžio ir atsispausdinu
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 06 25, 19:09)
Labai fainas sitas
Labai fainas sitas
šį padariau pirmutinį, bet negalėjau rodyti, nes laukiau kada scrapping įdės mano pamokėlę o iki tol pažadėjau neviešinti tai taip ir gavos, kad padariau pirmiausiai, o rodau paskiausiai
ader, pamiršau dar pasakyt, kad dar labai sužavėjo debesėliai... Ir paklaust, ar iškirpai dukrytės nuotrauką, ar čia pusiau digital? Labai dailiai gavosi.... Labai natūraliai.
O remini ir Žmogiukei komentarus palikau atitinkamuose bloguose
O remini ir Žmogiukei komentarus palikau atitinkamuose bloguose