Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 22 tema

Aciu, Sanrita 4u.gif
Atsakyti
kad nebutu cia liudna, tai ikeliu savo vakaryksti, pirmaji is serijos "atostogos Turkijoje" smile.gif

user posted image
Atsakyti
ader, nuostabus darbelis wub.gif tie akmenukai - super idėja thumbup.gif o jau mergytės grožis wub.gif

o aš pagaliau galiu parodyti savo pirmąjį mini albumą ax.gif pamokėlė kaip jį daryti scrapping.lt ir mano bloge 4u.gif
Atsakyti
remini thumbup.gif , neradau bloge kur palikt komentara, super tas albumukas man labai patiko. Kur rasti tokiu sablonu atsispausdint? kaip ieskot reikia?noreciau ir as kokio idomesnio.
aciu uz pagyrima 4u.gif
Atsakyti
Dėmesio: Turime konkurso nugalėtoją...kviečiu į savo jaukus namus ją pasveikinti čia

remini  , neradau bloge kur palikt komentara,

Patarimas...čia tiktų bent kokiam blogui kada nerandate kur palikti komentarą.
Spauskite ant straipsnio pavadinimo, šiuo atveju remini bloge tai "Mini albumas nykštuko pilaitė". Spaudžiant ant kiekvieno straipsnio pavadinimo, atidaro tą straipsnį savame/atskiram langely ir tada visad matysite kur rašyti komentarą mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikinu nugaletoja thumbup.gif valio!
Atsakyti

Remini- nuostabus blogas, thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 25 birželio 2010 - 16:21
clap_1.gif sveikinu Žmogiuke!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leja1: 25 birželio 2010 - 16:21
Po visos dienos tik dabar isijungiau kompa, ir tokia maloni staigmena! bigsmile.gif clap.gif Kadangi tai pirmas mano laimejimas, tai net nezinojau, kad tai taip smagu yahoo.gif Ir dar smagiau, kad cia Skrapukes DH isrinko, nes man atrodo, kad jis labai kritiskas skrebuku atzvilgiu biggrin.gif
Is karto nulekiau pasigirt tevams biggrin.gif
Papildyta:
Hmm... O kokia nauja konkurso tema? g.gif
Papildyta:
QUOTE(ader @ 2010 06 25, 13:21)
kad nebutu cia liudna, tai ikeliu savo vakaryksti, pirmaji is serijos "atostogos Turkijoje" smile.gif

Labai fainas... taip ir traukia is karto prie juros biggrin.gif Turbut del tu akmenuku ir kriaukliu. Lauksiu kitu serijos darbuku wink.gif
Papildyta:
QUOTE(remini @ 2010 06 25, 14:30)
o aš pagaliau galiu parodyti savo pirmąjį mini albumą  ax.gif  pamokėlė kaip jį daryti scrapping.lt ir mano bloge  4u.gif

Biski nesupratau, kodel cia tavo pirmasis? Juk man rodos, tu juos kepte kepi biggrin.gif
Labai fainas sitas thumbup.gif
Atsakyti
ader, na, aš be žado wub.gif O iš kur akmenukas? Ar čia tikrų tikriausi??? Negali būti...
Atsakyti
ačiū visoms 4u.gif
ader, šabloniukus aš kopijuojuos iš internetinių parduotuvių, kurios prekiauja tokių mini albumų ruošiniais. tik po to pasididinu kokio man reikia dydžio ir atsispausdinu mirksiukas.gif
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 06 25, 19:09)
Biski nesupratau, kodel cia tavo pirmasis? Juk man rodos, tu juos kepte kepi biggrin.gif
Labai fainas sitas  thumbup.gif

šį padariau pirmutinį, bet negalėjau rodyti, nes laukiau kada scrapping įdės mano pamokėlę ax.gif o iki tol pažadėjau neviešinti 4u.gif tai taip ir gavos, kad padariau pirmiausiai, o rodau paskiausiai blush2.gif
Atsakyti
ader, pamiršau dar pasakyt, kad dar labai sužavėjo debesėliai... Ir paklaust, ar iškirpai dukrytės nuotrauką, ar čia pusiau digital? Labai dailiai gavosi.... Labai natūraliai.

O remini ir Žmogiukei komentarus palikau atitinkamuose bloguose 4u.gif
Atsakyti