Mercredi labai gražus atvirukas
Na man irgi mieliau gauti atviruką su lietuviškais sveikinimais bet šiaip kiek žmonių tiek nuomonių.
QUOTE(remini @ 2010 06 22, 17:17)
žinok, tik pradėti reikia paskui taip užsikabliuosi, kad tik greičiau migdysi vaiką ir kibsi į darbus čia kaip aš šiandien net vyrą alkaną palikau, nes toks įkvėpimas atėjo mb buvo piktas, pats valgyt darė, bet nieko išgyvens
užtat turiu ką parodyti užsukit į blogą nieko mandro, bet vistiek gi norisi pasigirti
užtat turiu ką parodyti užsukit į blogą nieko mandro, bet vistiek gi norisi pasigirti
pernai, kai sunelis buvo visai mazytis, dar bandziau kazka daryti... kaip Scrap8 sako, tie pirmieji darbai labai primityvus, gal isdrisiu kada parodyti (nors man jie labai mieli, nes nuosirdziai daryti)... o dabar noriu kazka idomesnio suregzti bet jauciu, teks apsiriboti tuo paciu primityvu siandien isvaziuoju i sodyba ir vezuosi visa savo turta, bandysiu
mano vyras jau labai seniai pats sau darosi valgyti... as nemegstu gaminti, o jisai tai daro gan gerai... gal as ne kokia zmona bet ir jis netobulas
blog'a apziurejau - labai grazu, man ypac albumukas seimyninis...
P.S. uzrasas "happy birthday Danute" ir man uzkliuvo
QUOTE(kristi13 @ 2010 06 23, 08:41)
Na man irgi mieliau gauti atviruką su lietuviškais sveikinimais bet šiaip kiek žmonių tiek nuomonių.
QUOTE(marikana @ 2010 06 23, 08:59)
P.S. uzrasas "happy birthday Danute" ir man uzkliuvo
Sveikinimas ne į Lietuvą ir ne lietuvei moteriai
Remini, na bet tavo ir tempai Viską apžiūrėjau, l.gražu
QUOTE(Mercredi @ 2010 06 23, 03:33)
Sveikinimas ne į Lietuvą ir ne lietuvei moteriai
O tai kaip čia yr, kad nelietuvės moters vardas- Danute/ė?
remini, koks zaismingas vazonelis o kaip kita puse padarai? uzklijuoji tiesiog popieriuka, ar cia niekas neislenda.
QUOTE(ader @ 2010 06 23, 17:39)
remini, koks zaismingas vazonelis o kaip kita puse padarai? uzklijuoji tiesiog popieriuka, ar cia niekas neislenda.
išlenda, pažiūrėk bloge
padarytas vokelis-vazonas, o į jį įsideda jau tas lapelis su gėlytėmis
nu kai dabar pasakei tai supratau kad vokelis ko tai man siandien lietus nuplove smegenine
antradieni-treciadieni zadu uzsakineti popieriaus is http://www.craftysta...talog/index.php pirkinys uz 70 svaru ir daugiau i lietuva pristatomas nemokamai, jei norit galit prisijungt.
Linutukai, pirma mintis kilo pamačius atviruką, kad tavo sugebėjimai jau tolokai peržengė mėgėjišką lygį. Tiesiog tobulai fantastiška. Tokį gaut / dovanot ir pati norėčiau. Subtilumas pritrenkiantis.
Žmogiuke, artėjančios pūgos nuotrauka - kaip profo fotografo spauzdintas atvirukas. Net šiurpuliukas nukratė - dar žiemos nepasiilgau Darbeliai tikrai puikūs. Šaunuolė.
Scrapuke, sveikinu su eiliniu pripažinimu. Jų būtų ir daugiau jei krizė nebūtų pamažinus spaudos žurnalų gretas
Tame konkurse, kur dalyvaus prizai - žurnalai ir aš būtinai dalyvausiu
Žmogiuke, artėjančios pūgos nuotrauka - kaip profo fotografo spauzdintas atvirukas. Net šiurpuliukas nukratė - dar žiemos nepasiilgau Darbeliai tikrai puikūs. Šaunuolė.
Scrapuke, sveikinu su eiliniu pripažinimu. Jų būtų ir daugiau jei krizė nebūtų pamažinus spaudos žurnalų gretas
Tame konkurse, kur dalyvaus prizai - žurnalai ir aš būtinai dalyvausiu
remini, na tu jau profė, ką ir besakyti...