Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 22 tema

Mercredi labai gražus atvirukas
Na man irgi mieliau gauti atviruką su lietuviškais sveikinimais bet šiaip kiek žmonių tiek nuomonių. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2010 06 22, 17:17)
žinok, tik pradėti reikia  mirksiukas.gif  paskui taip užsikabliuosi, kad tik greičiau migdysi vaiką ir kibsi į darbus  lotuliukas.gif  čia kaip aš  lotuliukas.gif  šiandien net vyrą alkaną palikau, nes toks įkvėpimas atėjo  lotuliukas.gif mb buvo piktas, pats valgyt darė, bet nieko išgyvens  tongue.gif
užtat turiu ką parodyti  blush2.gif  užsukit į blogą  mirksiukas.gif  nieko mandro, bet vistiek gi norisi pasigirti  blush2.gif

pernai, kai sunelis buvo visai mazytis, dar bandziau kazka daryti... kaip Scrap8 sako, tie pirmieji darbai labai primityvus, gal isdrisiu kada parodyti (nors man jie labai mieli, nes nuosirdziai daryti)... o dabar noriu kazka idomesnio suregzti biggrin.gif bet jauciu, teks apsiriboti tuo paciu primityvu biggrin.gif siandien isvaziuoju i sodyba ir vezuosi visa savo turta, bandysiu biggrin.gif

mano vyras jau labai seniai pats sau darosi valgyti... blush2.gif as nemegstu gaminti, o jisai tai daro gan gerai... gal as ne kokia zmona blush2.gif bet ir jis netobulas

blog'a apziurejau - labai grazu, man ypac albumukas seimyninis... wub.gif

P.S. uzrasas "happy birthday Danute" ir man uzkliuvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marikana: 23 birželio 2010 - 08:00
QUOTE(kristi13 @ 2010 06 23, 08:41)
Na man irgi mieliau gauti atviruką su lietuviškais sveikinimais bet šiaip kiek žmonių tiek nuomonių.  blush2.gif

QUOTE(marikana @ 2010 06 23, 08:59)
P.S. uzrasas "happy birthday Danute" ir man uzkliuvo

Sveikinimas ne į Lietuvą ir ne lietuvei moteriai smile.gif
Atsakyti
Mercredi, gražiai darbuojies thumbup.gif

o aš ir vėl padirbėjau thumbup.gif vyras mažių pamigdė, tai aš kibau į darbą blush2.gif
user posted image
daugiau nuotraukyčių bloge 4u.gif
Atsakyti
Remini, na bet tavo ir tempai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Viską apžiūrėjau, l.gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mercredi @ 2010 06 23, 03:33)
Sveikinimas ne į Lietuvą ir ne lietuvei moteriai smile.gif

O tai kaip čia yr, kad nelietuvės moters vardas- Danute/ė? g.gif
Atsakyti
remini, koks zaismingas vazonelis thumbup.gif o kaip kita puse padarai? uzklijuoji tiesiog popieriuka, ar cia niekas neislenda.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 06 23, 17:39)
remini, koks zaismingas vazonelis  thumbup.gif o kaip kita puse padarai? uzklijuoji tiesiog popieriuka, ar cia niekas neislenda.

išlenda, pažiūrėk bloge mirksiukas.gif
padarytas vokelis-vazonas, o į jį įsideda jau tas lapelis su gėlytėmis ax.gif
Atsakyti
nu kai dabar pasakei tai supratau kad vokelis lotuliukas.gif ko tai man siandien lietus nuplove smegenine lotuliukas.gif
Atsakyti
antradieni-treciadieni zadu uzsakineti popieriaus is http://www.craftysta...talog/index.php pirkinys uz 70 svaru ir daugiau i lietuva pristatomas nemokamai, jei norit galit prisijungt. smile.gif
Atsakyti
Linutukai, pirma mintis kilo pamačius atviruką, kad tavo sugebėjimai jau tolokai peržengė mėgėjišką lygį. Tiesiog tobulai fantastiška. Tokį gaut / dovanot ir pati norėčiau. Subtilumas pritrenkiantis.
Žmogiuke, artėjančios pūgos nuotrauka - kaip profo fotografo spauzdintas atvirukas. Net šiurpuliukas nukratė - dar žiemos nepasiilgau blink.gif Darbeliai tikrai puikūs. Šaunuolė.
Scrapuke, sveikinu su eiliniu pripažinimu. Jų būtų ir daugiau jei krizė nebūtų pamažinus spaudos žurnalų gretas mirksiukas.gif
Tame konkurse, kur dalyvaus prizai - žurnalai ir aš būtinai dalyvausiu thumbup.gif
Atsakyti
remini, na tu jau profė, ką ir besakyti... dirol.gif
Atsakyti