Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 22 tema

QUOTE(-Tynka- @ 2010 06 21, 15:08)
Helau hi.gif

Pasyviai seku jūsų temą ir grožiuosi jūsų darbeliais... Labai gražu, labai faina...  wub.gif Ir aš norėčiau taip mokėti (tikiu, kad viskas išmokstama, bet tam reiktų nemažai laiko).

Tik man vienas dalykas ramybės neduoda- kas tas LO???? Nu jau kaip nervas ima, jau seniai laužau galvą ir niekaip nesuprantu. Turbūt layout?  g.gif

sveika prisijungus prie musu 4u.gif
LO yra sutrumpinta 'layout' mirksiukas.gif ...t.y. vieno ar dvieju psl. skrebo darbelis.
*** drinks_cheers.gif reikia tik noro. As asmeniskai nelankiau nei vieno skrebo kurso/seminaro ar kokiu workshop'u...visagalis internetas, mano geriausias mokytojas 4u.gif
P.S. o kur USA tu gyveni jei ne paslaptis?...gali ir az man parasyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 06 21, 21:35)
Remini, tu esi bitute darbstuole! Taip sparciai darbuojiesi, kad atrodo, jog ne su leliuku namuose butum, bet atostogautum. Labai grazi dovanele, jeigu jaunikiui nepatiks, tai jis jau turbut pats nezino, ko nori  irnesakyk.gif

ačiū blush2.gif
su leliuku sėdžiu cool.gif ir dar su kokiu tongue.gif tik va, kai miega aš taip ilsiuosi... bėgu pas savo popieriukus lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes! norejau pasidziaugti, kad gavau jau 2 siuntinuka su visokiais groziais, teks kibti i darbus, tik labai sunku istaikyti to laiko... blush2.gif

Scrap8, sveikinimai! tai didziulis ivertinimas, kurio tu tikrai verta wink.gif 4u.gif

visu skrebukai tokie grazus wub.gif thumbup.gif

QUOTE(remini @ 2010 06 22, 08:19)
su leliuku sėdžiu  cool.gif ir dar su kokiu  tongue.gif  tik va, kai miega aš taip ilsiuosi... bėgu pas savo popieriukus  lotuliukas.gif

maniskis istisai demesio reikalauja... kadangi turim tik 1kambari, tai skrebinti galiu tik, kai atostogauju sodyboj, bet vis neistaikau blush2.gif saunuole, kad randi laiko tokiems groziams kurti 4u.gif
Atsakyti
... kadangi turim tik 1kambari...

marikana, kokia tu saunole, kad turi tiek entuziazmo! 4u.gif O kai yra mazai vietos darbuotis, tai tik mieliau darbeliai deliojasi smile.gif Kazin, gal geriau maziau tos vietos, nei salia nepritarianciu tavo uzsiemimams asmenu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leja1: 22 birželio 2010 - 12:13
QUOTE(Leja1 @ 2010 06 22, 13:13)
marikana, kokia tu saunole, kad turi tiek entuziazmo! 4u.gif  O kai yra mazai vietos darbuotis, tai tik mieliau darbeliai deliojasi  smile.gif  Kazin, gal geriau maziau tos vietos, nei salia nepritarianciu tavo uzsiemimams asmenu  verysad.gif

mano vyras nelabai supranta, kam as cia svaigstu biggrin.gif ir mato, kiek per ebay pinigu isleidau blush2.gif bet as jam aiskinu, kad man tai teikia malonuma ir, kad jis nieko nesupranta biggrin.gif juk as jam nieko nesakau, kai jis sau kirmeles visokias zvejybai perka biggrin.gif

dabar labai jau noriu daryti skrebuka, kaip jau minejau, su piramidem... esu pasidariusi kupranugari biggrin.gif ir pasiruosus nuotraukas... bet niekaip neistaikau laiko.... kodel gi para negaletu tureti 48val, is kuriu 24val. vaikas miegotu biggrin.gif ir dar... svaigstu, kaip noreciau savo darbo kambario... kai turesim nama, butinai, ji turesiu biggrin.gif kada nors lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marikana @ 2010 06 22, 05:39)
mano vyras nelabai supranta, kam as cia svaigstu biggrin.gif ir mato, kiek per ebay pinigu isleidau  blush2.gif bet as jam aiskinu, kad man tai teikia malonuma ir, kad jis nieko nesupranta biggrin.gif juk as jam nieko nesakau, kai jis sau kirmeles visokias zvejybai perka biggrin.gif

dabar labai jau noriu daryti skrebuka, kaip jau minejau, su piramidem... esu pasidariusi kupranugari biggrin.gif ir pasiruosus nuotraukas... bet niekaip neistaikau laiko.... kodel gi para negaletu tureti 48val, is kuriu 24val. vaikas miegotu biggrin.gif ir dar... svaigstu, kaip noreciau savo darbo kambario... kai turesim nama, butinai, ji turesiu biggrin.gif kada nors  lotuliukas.gif

gerai butu...as irgi pasvajoju kad gera butu daugiau laiko tureti biggrin.gif
Nebandyk visa skrebuka dabaigti iskarto, o darbuokis po 15 min. ir palaipsniui damusi. Sunkiausia pradeti,,,man SB kaip ir su begimu--sunkiausia uzsimauti sporbacius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marikana @ 2010 06 22, 11:37)
maniskis istisai demesio reikalauja... kadangi turim tik 1kambari, tai skrebinti galiu tik, kai atostogauju sodyboj, bet vis neistaikau  blush2.gif saunuole, kad randi laiko tokiems groziams kurti  4u.gif

ačiū 4u.gif
žinok, tik pradėti reikia mirksiukas.gif paskui taip užsikabliuosi, kad tik greičiau migdysi vaiką ir kibsi į darbus lotuliukas.gif čia kaip aš lotuliukas.gif šiandien net vyrą alkaną palikau, nes toks įkvėpimas atėjo lotuliukas.gif mb buvo piktas, pats valgyt darė, bet nieko išgyvens tongue.gif
užtat turiu ką parodyti blush2.gif užsukit į blogą mirksiukas.gif nieko mandro, bet vistiek gi norisi pasigirti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remini: 22 birželio 2010 - 16:19
QUOTE(remini @ 2010 06 22, 09:17)
ačiū  4u.gif
žinok, tik pradėti reikia  mirksiukas.gif  paskui taip užsikabliuosi, kad tik greičiau migdysi vaiką ir kibsi į darbus  lotuliukas.gif  čia kaip aš  lotuliukas.gif šiandien net vyrą alkaną palikau, nes toks įkvėpimas atėjo  lotuliukas.gif mb buvo piktas, pats valgyt darė, bet nieko išgyvens  tongue.gif
užtat turiu ką parodyti  blush2.gif  užsukit į blogą  mirksiukas.gif  nieko mandro, bet vistiek gi norisi pasigirti  blush2.gif

lotuliukas.gif Maniskis jau priprato...ne metai ir ne du jau skrebinu...dabar jei nera nieko paruosta, uzsisako pica biggrin.gif
remini: skrebukas thumbup.gif Ta katyte isvis wub.gif cia kaip ir pavyz. "paper piecing" tai technika kada is atskiru daliu/karpiniu sulipdyta 3D detale. O tu cia pati ta katyte karpei/deliojai ar pagal koki sablona?
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 06 22, 16:26)
remini: skrebukas  thumbup.gif Ta katyte isvis wub.gif  cia kaip ir pavyz. "paper piecing" tai technika kada is atskiru daliu/karpiniu sulipdyta 3D detale. O tu cia pati ta katyte karpei/deliojai ar pagal koki sablona?

ačiū 4u.gif kačiuką tai pas lenkaites forume radau ax.gif su visa schemute thumbup.gif pati piešti visai nemoku, tai naudojuos kitų sukurtais grožiais blush2.gif
taigi nuo jo viskas ir prasidėjo.. .tada iš to pačio iškarpiau širdele, tik jau spalvinau kita spalva ax.gif o kad būtų šiek tiek spalvos - pamėčiau sagučių cool.gif
spartuole tu mirksiukas.gif taip ir budi, atrodo prie kompo lotuliukas.gif bet tavo komentarai man labai brangūs, ačiū 4u.gif

mb mano tai labai piktas būna kai alkanas, bet nieko kenčiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 06 21, 19:58)
sveika prisijungus prie musu 4u.gif
LO yra sutrumpinta 'layout' mirksiukas.gif ...t.y. vieno ar dvieju psl. skrebo darbelis.
*** drinks_cheers.gif reikia tik noro. As asmeniskai nelankiau nei vieno skrebo kurso/seminaro ar kokiu workshop'u...visagalis internetas, mano geriausias mokytojas 4u.gif
P.S. o kur USA tu gyveni jei ne paslaptis?...gali ir az man parasyt ax.gif

Nu va, vadinasi teisingai galvojau. O lietuviško atitikmens neitų sugalvoti? g.gif ax.gif

Noro pas mane yra daug, ir be abejo užtenka to, kas yra internete (jis tikrai visagalis biggrin.gif ). Bet esu baisi tinginė.. blush2.gif O tuo pačiu- perfekcionistė blogąja to žodžio prasme, tad jei ką nors darau ir nesigauna idealiai- nekenčiu viso pasaulio doh.gif
Kažkada nusirpirkau Scrapbook kit, aišku ten nieko mandro, bet pamaniau, kad pradžiai tiks. Tai taip ir guli padėtas ir neliečiamas doh.gif

O kur gyvenu, tai jokia paslaptis- Myrtle beach, SC. Tu, kaip suprantu, esi iš OH- tai gan tolokai biggrin.gif

Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
Gražiai darbuojatės 4u.gif
Ateinu ir aš pasirodyt su savo paskutiniais atvirukais - skrebukais ax.gif
Čia atvirukas, ant kurio įtaisiau tris tag'iukus, vėliau prirašiau juos. Viduje - kelios sagos.
user posted image

user posted image

user posted image

Iškirptos/iš'punch'intos gėlės pervertos brads'ais. Viduje - antroji nuotrauka, balionėlis su pripaišyta virvute ir kristaliuku. smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

smile.gif
Atsakyti
taip ir budi, atrodo prie kompo  bet tavo komentarai man labai brangūs, ačiū 

atkakliai seku tavo bloga 4u.gif
mb mano tai labai piktas būna kai alkanas, bet nieko kenčiu 

visi vyrai yra pikti kada alkani...be isimties biggrin.gif
perfekcionistė blogąja to žodžio prasme, tad jei ką nors darau ir nesigauna idealiai- nekenčiu viso pasaulio 

pefekcionizmas yra kurybos priesas...tobulumas nepasiekiamas is pirmo karto...tam reikia daug sugadintu prikliurkintu darbeliu smile.gif
Nebuk sau paciai super kritiska. Ziurint i savo pirmus skrebukus, man jie tokie primityvus rolleyes.gif , bet visvien brangus ir svarbus kadangi tai visvien iamzina svarbu momenta ar prisiminima. Ir tai...tie pradiniai "zali" darbeliai, man tapo irodymas- testamentas ant kiek as pasiekiau nuo tada iki siol.
O kur gyvenu, tai jokia paslaptis- Myrtle beach, SC. Tu, kaip suprantu, esi iš OH- tai gan tolokai 

ahh bigsmile.gif tai gyveni amerikieciu seimu "Palangoj" biggrin.gif Buvus esu tenai, bet nelabai mane trauke ten sugrizti ax.gif . O gal apsilankai Hilton Head? Ten noreciau paatostogauti su seima.
Ateinu ir aš pasirodyt su savo paskutiniais atvirukais - skrebukais 
Čia atvirukas, ant kurio įtaisiau tris tag'iukus, vėliau prirašiau juos. Viduje - kelios sagos.

thumbup.gif patiko dizainas, spalvos...
Iškirptos/iš'punch'intos gėlės pervertos brads'ais. Viduje - antroji nuotrauka, balionėlis su pripaišyta virvute ir kristaliuku. 

Grazu 4u.gif ...tik vienas klausimas, siaip sau man idomu ax.gif ...Jei dovanoji "Danutei" tai kodel uzrasas "Happy Birthday" o ne "Su Gimtadieniu, ar koks lygavertis lietuviu k. pasveikinimas? Jei butu koks gatavas "Happy Birthday" is chipboard arba stampas, tai suprantama, bet lyg atrodo kad cia po raide rasyta, stampuota. Neesu kokia cia lietuviu kalbos komisijos atstove ar patriote, tik siap sau idomu lieuviu ypatybes [jau daug metu as LT negyvenu]...gal tiesiog dabar LT per gimtadienius taip ir sveikina "Happy Birthday"...tiesiog nzn todel man idomu, nesikabineju, jei ka 4u.gif
Atsakyti