taip ir budi, atrodo prie kompo bet tavo komentarai man labai brangūs, ačiū
atkakliai seku tavo bloga
mb mano tai labai piktas būna kai alkanas, bet nieko kenčiu
visi vyrai yra pikti kada alkani...be isimties
perfekcionistė blogąja to žodžio prasme, tad jei ką nors darau ir nesigauna idealiai- nekenčiu viso pasaulio
pefekcionizmas yra kurybos priesas...tobulumas nepasiekiamas is pirmo karto...tam reikia daug sugadintu prikliurkintu darbeliu
Nebuk sau paciai super kritiska. Ziurint i savo pirmus skrebukus, man jie tokie primityvus

, bet visvien brangus ir svarbus kadangi tai visvien iamzina svarbu momenta ar prisiminima. Ir tai...tie pradiniai "zali" darbeliai, man tapo irodymas- testamentas ant kiek as pasiekiau nuo tada iki siol.
O kur gyvenu, tai jokia paslaptis- Myrtle beach, SC. Tu, kaip suprantu, esi iš OH- tai gan tolokai
ahh

tai gyveni amerikieciu seimu "Palangoj"

Buvus esu tenai, bet nelabai mane trauke ten sugrizti

. O gal apsilankai Hilton Head? Ten noreciau paatostogauti su seima.
Ateinu ir aš pasirodyt su savo paskutiniais atvirukais - skrebukais
Čia atvirukas, ant kurio įtaisiau tris tag'iukus, vėliau prirašiau juos. Viduje - kelios sagos.

patiko dizainas, spalvos...
Iškirptos/iš'punch'intos gėlės pervertos brads'ais. Viduje - antroji nuotrauka, balionėlis su pripaišyta virvute ir kristaliuku.
Grazu

...tik vienas klausimas, siaip sau man idomu

...Jei dovanoji "Danutei" tai kodel uzrasas "Happy Birthday" o ne "Su Gimtadieniu, ar koks lygavertis lietuviu k. pasveikinimas? Jei butu koks gatavas "Happy Birthday" is chipboard arba stampas, tai suprantama, bet lyg atrodo kad cia po raide rasyta, stampuota. Neesu kokia cia lietuviu kalbos komisijos atstove ar patriote, tik siap sau idomu lieuviu ypatybes [jau daug metu as LT negyvenu]...gal tiesiog dabar LT per gimtadienius taip ir sveikina "Happy Birthday"...tiesiog nzn todel man idomu, nesikabineju, jei ka