Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 22 tema

Skrapuke, ilgai apžiūrinėjau, tyrinėjau... man dėl to ir patinka tavo darbeliai, nes verčia sustoti  tikiuosi, ir man kada nors pavyks taip išbaigtai, išsamiai ir gražiai darbuotis 
o žurnaliukų tai labai norėtume 

Aciu 4u.gif kad ir tau pavyksta, ko cia kuklintis? mirksiukas.gif
Atsakyti
Linutuk, atvirutė nuostabi. Iš tikrųjų tobula wub.gif
Žmogiuke, iš tikrųjų, kam taip kukliniesi. Tavo LO nuostabūs. Tiek prieš pūgą, tiek dvigubas wub.gif
Scrap8, TOBULA wub.gif kiekviena detalė wub.gif
Atsakyti
Scrapuke, jėgiškas dvigubas LO thumb_yello.gif thumb_yello.gif thumb_yello.gif Kaip įdomu, kad tave įkvėpė tas mažutis tagiukas su užrašu reduced to... Čia jau tinka posakis: iš mažų dalykų gimsta dideli stebuklai. wub.gif Nuostabus LO. Tobulas. Labai patiko parinktos spalvos ir nuotraukos. Pašto ženkliukai su Lenino feisu - geras. thumbup.gif
Ir netgi kad pavadinimo raidės susilieja su pagrindo fonu netrukdo - sutinku, kad šiuo atveju tai yra reikalinga.

Man tas popierius per LO centrą su užrašu "United State of America" yra wub.gif

P.S. Dėl žurnalų: wow, jeigu jie keliaus į konkursų prizinį fondą, aš labai labai norėsiu sudalyvauti ir laimėti, aaaaaaa, ką daryt???? bigsmile.gif

P.P.S. remini, nžn, kodėl neradau, kur palikt komentarą, juk anksčiau rasdavau. Gal dėl to, kad šį kartą naktį blūdinėjau? biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2010 06 21, 09:28)
P.P.S. remini, nžn, kodėl neradau, kur palikt komentarą, juk anksčiau rasdavau. Gal dėl to, kad šį kartą naktį blūdinėjau?  biggrin.gif

jooo, naktį akys susiaurėja, o pas mane šriftas mažas, tai ir nepamatei lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 06 21, 08:41)
Aciu 4u.gif kad ir tau pavyksta, ko cia kuklintis? mirksiukas.gif

aš nesikuklinu, tik žinau, kad dar yra kur tobulėti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif

Man labai prireike tokiu stampuku, gal matete kur didesni pasirinkima? g.gif

http://www.vestuves1...nspaudas-4.html

aciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Prakseda @ 2010 06 21, 10:51)
Sveikos, 4u.gif

Man labai prireike tokiu stampuku, gal matete kur didesni pasirinkima? g.gif

http://www.vestuves1...nspaudas-4.html

aciu wink.gif

cia tokiu?
7gypsies firma nemaza pasirinkima tokiu gamina
Atsakyti
šiandienos darbelis 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Remini, labai grazu. O ji reikia is atskiru daliu klijuoti, ar is vientiso lapo issilanksto? Tikrai kad nepasimes tarp vokeliu mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
remini tikrai neliks nepastebėtas ne tik kad ne tipiško atviruko formos, bet kadangi l.l. gražus ir dailus pasveikinimas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 21 birželio 2010 - 19:22
QUOTE(ader @ 2010 06 21, 18:57)
Remini, labai grazu. O ji reikia is atskiru daliu klijuoti, ar is vientiso lapo issilanksto? Tikrai kad nepasimes tarp vokeliu  mirksiukas.gif  biggrin.gif

ačiū 4u.gif
iš vientiso balto popieriaus iškirpau dėželę (tiesiog, apvedžiojau turimą dėžutę ir iškirpau) ir ant jo priklijavau rausvus lapelius bei papuošimus ax.gif
labai kaprizingas jaunasis, tai sunku įtikti, bet tikiuosi patiks blush2.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis hi.gif
Šiandien buvo žiaurusis pirmadienis... tai tik dabar galiu pabendrauti smile.gif
Scrap8, nu tu pavarai bigsmile.gif Labai labai labai patiko naujasis dokumentinis! Kokios spalvos... Puikiai papildo tas senovines nuotraukas. Ir tos Lenino markutes - cia tai nerealu thumbup.gif Nors as tiek to laikmecio tepamenu, bet asociacijos kazkaip is karto suveikia.

Remini, tu esi bitute darbstuole! Taip sparciai darbuojiesi, kad atrodo, jog ne su leliuku namuose butum, bet atostogautum. Labai grazi dovanele, jeigu jaunikiui nepatiks, tai jis jau turbut pats nezino, ko nori irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 06 21, 08:16)
blush2.gif o aš visdėlto l.l.l nustebau, šoke buvau, kadangi 2 peas forume teko matyti apklausas tema: "kiek laiko jum užtruko patekti į Scrapbook Trends?"....dažniausias atsakymas tų profių kurias nuolatinai spauda priglaudžia tai "nemažiau metus"...t.y. nuolatinių bandymų...ištisai. O man pavyko gana greitai ax.gif  blush2.gif

Cia turbut del to, kad mes nezinojom, jog ten taip sunku patekti g.gif Ka gi, tai tik patvirtina, kad tamsta esate labai talentinga skrebuke mirksiukas.gif Bus isties idomu pamatyti, kaip viskas atrodys zurnale bigsmile.gif

Aciu dar karteli visoms uz grazius zodzius mano mini LO ir nuotraukoms 4u.gif
a Lua, burbulus parsisiunciau is silueto online parduotuves (pasirodo, su paciu aparatu gavau kortele su $25 limitu parsisiusti piesinukus is ju, tad ilgai netrukau juos isleisti hihihi.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 21 birželio 2010 - 21:45
Helau hi.gif

Pasyviai seku jūsų temą ir grožiuosi jūsų darbeliais... Labai gražu, labai faina... wub.gif Ir aš norėčiau taip mokėti (tikiu, kad viskas išmokstama, bet tam reiktų nemažai laiko).

Tik man vienas dalykas ramybės neduoda- kas tas LO???? Nu jau kaip nervas ima, jau seniai laužau galvą ir niekaip nesuprantu. Turbūt layout? g.gif
Atsakyti