Žmogiuke, nematau, ko čia gėdytis, nes darbas labai gražus. O tas pūgos karpinys tai iš vis fantastiškas Jis atrodo, kaip vienas karpinys, net nepasakytum, kad čia iš atskirų detalių. Bet skrebuko "vinis" - tai nuotrauka. Be galo graži. Medžiai atrodo kaip nuščiuvę, pasišiaušę iš siaubo, laukiantys kažko baisaus.
Ir tas vintažinis labai labai vykęs.Kažkas po daug daug metų turės ir estetinį pasigėrėjimą keliantį ir išsamiai šeimos istoriją pasakojantį atminimą.
Zmogiuke, pradesiu nuo galo. Puikiai susitvarkei su ta sena nuotrauka. labai vyke popieriukai, daug silumos priduoda visam darbeliui be priekaistu.
apie puga biski nesupratau kas ten kur atsivers ir kas matysis nu bet cia gal man po baliaus dar neveikia smegenine. bet nuotraukos tai superines, "puga" graziai ziurisi, kodel virsutinio uzraso su siluetu neiskirpai ? beje, o siluetas kerpa visa zodi, ar tik atskiras raides?
apie puga biski nesupratau kas ten kur atsivers ir kas matysis nu bet cia gal man po baliaus dar neveikia smegenine. bet nuotraukos tai superines, "puga" graziai ziurisi, kodel virsutinio uzraso su siluetu neiskirpai ? beje, o siluetas kerpa visa zodi, ar tik atskiras raides?
Aciu, kad neisbrokijot manes is konkurso
Neandertaliete, teisingai supratai - ten tie burbulai yra vientisas karpinys didziaja dalim, tik kai kurie smulkus burbuliukai atskiri.
Ader, as cia gal nelabai moku paaiskinti kaip tas mini atrodys Tiesiog ta nuotraukele su israitytu remeliu bus atskiras puslapiukas, tik kad mazas
Siluetas kerpa vientisa zodi, bet ne visiems sriftams - reikia, kad jos butu susijungusios, pvz kaip rankos rastas. Bet man jau gelezte atsipo, tai turbut sunkiai beiskirpciau smulkias raides. Is tiesu, man nelabai patinka, kaip pavadinimas gavosi, noretusi tuos lapukus pritraukti arciau prie burbulu, bet jau priklijuota
Neandertaliete, teisingai supratai - ten tie burbulai yra vientisas karpinys didziaja dalim, tik kai kurie smulkus burbuliukai atskiri.
Ader, as cia gal nelabai moku paaiskinti kaip tas mini atrodys Tiesiog ta nuotraukele su israitytu remeliu bus atskiras puslapiukas, tik kad mazas
Siluetas kerpa vientisa zodi, bet ne visiems sriftams - reikia, kad jos butu susijungusios, pvz kaip rankos rastas. Bet man jau gelezte atsipo, tai turbut sunkiai beiskirpciau smulkias raides. Is tiesu, man nelabai patinka, kaip pavadinimas gavosi, noretusi tuos lapukus pritraukti arciau prie burbulu, bet jau priklijuota
hm, o pamegink nuklijuot, o toj vietoj jei liks zyme kelis burbuliukus uzlipink ir nukelk zemiau uzrasa nu toks vaizdas grazus, labai norisi kad iki galo grazu butu.
QUOTE(ader @ 2010 06 20, 19:56)
hm, o pamegink nuklijuot, o toj vietoj jei liks zyme kelis burbuliukus uzlipink ir nukelk zemiau uzrasa nu toks vaizdas grazus, labai norisi kad iki galo grazu butu.
nepavyksta... per daug gera juostele - prilipo suvisam
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 06 20, 17:25)
nepavyksta... per daug gera juostele - prilipo suvisam
Zmogiuke,geri skrebukai.tokie islaikyti o tas su sena nuotrauka isvis geras.taip tiksliai perduoda nuotraukos aplinka ir nuotaikas..
QUOTE(remini @ 2010 06 16, 14:18)
"šviežiena"
remini, neradau bloge, kur palikt komentarą, tai čia rašau. Tavo pačios karpytos žvaigždės gavosi labai dailios, net pagalvojau, kad su "navaročenu" aparačiuku kirtai. Ir žodis "Pankas" labai liux, toks žaismingas, pankiškas, patiko, kad tokie neįprasti kraštai. Visas LO super! O nuotraukytė
Beje, visiškai sutinku su Zmogiukės pastaba dėl LO aprašymo.
Papildyta:
QUOTE(kristi13 @ 2010 06 17, 07:34)
Na dedu ir aš savo vieną grožį.
Tikrai kad GROŽIS Labai jau dailutis šis gėlėtas LO.... Dėk daugiau grožių, jei turi, neslėpk, leisk ir mums pakaifuoti.
shrekiuke, aš čia gal pavėluotai, bet noriu pasakyt, kad ir mano akimis tavo darbe trūksta aprašymo apačioje tiesiai po nuostabia nuotrauka. Dar aš bandyčiau įrėminti visą LO, išryškinti jo kraštus. Kaip? Juodu rašikliu nubrėžčiau tiesias neilgas linijas palei viršutinį kairį kampą ir palei apatinį dešinį. Arba ne tiesiaias, o kringeliuotas. Perliukų ir man norėtųsi - vestuvių temai tinka. O visumoje labai gražus LO. Man patiko iš pirmo žvilgsnio. Ir kaip kristi13 rašė, nieko netrūksta, tik aprašyti tą nuostabią dieną - ir viskas.
Neandartaliete, pamiršau tavo bloge parašyti, kad man labai patiko, jog panaudojai liaudies dainos žodžius Jei galėčiau, savo darbeliuose pavadinimams ir aprašymams nauduočiau tik dainų žodžius ir sparnuotas frazes.
QUOTE(Scrap8 @ 2010 06 19, 04:44)
Scrapbook Trends užprašė vieną iš mano skrebukų LO bus spausdinamas Lapkričio 2010 prenumerate.
Ohohoho, naujiena Sveikinimai dideliausi, ir vėl, ir vėl tave matysim spaudoje, wow wow wow Šiame žurnale (knygoje) dar tavęs nebuvo - man labai patinka Scrapbook Trends, labai džiaugiuosi, kad ten patekai
Papildyta:
QUOTE(Neandartaliete @ 2010 06 19, 09:42)
Bet sutinku su Žmogiuke, tai nėra netikėta, su tooookiais darbais tik ir reikia plačiajai visuomenei rodytis, juk jie pavyzdiniai, iš tokių darbų reikia mokytis
Aš irgi tikiu Scrapukės talentu. Bet kai pagalvoju: o juk ji gyvena JAV. Ir tarp milijono skrebintojų ją pastebi. Ir pastebi ne pirmą kartą.
LINUTUK, kaip viskas subtilu ir trapu.... Kaip drugelio sparnai.... Man kvepia krikštynom... Ir užneša į irmulės stilių.
Papildyta:
Zmogiuke, kaip gerai, kad jauteisi nesmagiai (nors visiškai nepagrįstai) ir dėl to mums parodei ir nuslėptus mini puslapius. Va dabar man jau pritrūko žodžių, nes likau tiesiog nuoširdžiai apakus, sužavėta. Gražu.... Visai nepagrįstai kukliniesi, nes man be galo patiko abu puslapiai apie pūgą... Labiau netgi už anuos pirmuosius. Tai kas, kad jie minimalistiniai? O čia tas variantas, kai detalių ir spalvų gausa viską tik sugadintų.
O iš kur gavai burbulų karpinį? Labai dailus. Man ir aprašymas patiko. O nuotraukos kerinčios....
Na štai, visus LO pakomentavau. Sužinojau, kaip jūs laikotės ir gerai dabar jaučiuosi. Nepamirškit manęs, aš su jumis. Tik darbų daug turiu, todėl ir pradingstu. Bet paskui vėl atsirandu, nes pasiilgstu.
O geras!!! Sveikinu labai su tooookiu ivertinimu Bet, jei atvirai, nustebti labai nenustebau Tavo skrebukai isties ypatingi.
o aš visdėlto l.l.l nustebau, šoke buvau, kadangi 2 peas forume teko matyti apklausas tema: "kiek laiko jum užtruko patekti į Scrapbook Trends?"....dažniausias atsakymas tų profių kurias nuolatinai spauda priglaudžia tai "nemažiau metus"...t.y. nuolatinių bandymų...ištisai. O man pavyko gana greitai
Dėkui visom kad man leidote pasidžiaugti...būtinai nufotografuosiu skrebuką žurnalo puslapy. Man asmeniškai, l. smalsu pamatyti kokią aplinką jie parinks mano LO. Fotografai paruošia visą scenografiją su atitinkamais namų dekoro objektais, kartais netgi gamtoj fotografuoja...įdomu kaip pristatys LO
Kadangi gaunu šio žurnalo prenumeratą, man dar papildomai atsiųs 2 kopijas Lapkr. mėn Scrapbook Trends, tad manau galėsiu abu žurnalus išdalinti kaip prizus konkursam ...aišku jei kas norės
p.s. nepykit dėl rašybos paskutiniu metu viską darau su viena ranka. mažius nuo ranku net neketina nulipti. tikras rankinukas
Mano mažiui bus jau 3 metukai ir iki šiol rytais kada pabunda, jei aš sėdžiu prie PC jis būtinai man ant kelių turi sėdėti...man irgi dažnai tenka viena ranka klaviatūrą miklinti
... O tai ta dviguba dokumentini taip ir neikelei?
dabar, pagaliau įkeliu.
Dar taip pat ScrapManijoj patobulinau gėlių psl.
Žmogiuke: atsakiau tau dėl tų viduriukų...pražiopsojau pirmą bijūno psl. (jų 3 buvo)...tai skenavau ir tą pamestinuką, ir taip pat naują gėlę--dekoratyvinį kopūstą dar papildomai nuskenavau čia
o dabar rodausi vėl....tra dam da ra raaaaam
Pavadinimas: Traukinys į Ameriką
Jei pageidaujate pažiūrėti iš arčiau, čia bloge skenavau kiekviena psl. atskirai.
Skrebukas apie mūsų šeimos išvykimą į JAV 1987 m.
Kol dar neturėjau pradinės minties kaip skrebinti, norėjau viena 30x30 cm lapą skirti vien aprašymui visos istorijos. Betgi gerai kad nebandžiau parašyti visą knygą vienu skrebuku kadangi turiu nuotraukų kurios buvo darytos mum tik atvystant į JAV, tad galėsiu papasakoti visą istoriją trupinėliais ir skirtingom nuotraukom.
Nuo ko visa koncepsija susiformavo šiam skrebukui? O gi nuo to tag'iuko/ etiketės (1psl.) Originaliai ant vintažinės etiketės buvo tiktai raudonas mini tagiukas su užrašu "reduced to"--t.y. sumažinta iki.
Tame gimė visa kryptis šiam skrebui....mūsų šeima buvo sumažinta iki 4 lagaminų, kadangi kiekvienas šeimos narys turėjo teisę pasiimti tiktai po vieną lagaminą.
Šis skrebas yra apie mano reakciją į mūsų šeimos emigraciją. Pamenu kaip mum teko 'atsikratyti' mūsų turto; Į mūsų namus atvyko banga giminių, kaimynų, netgi nepažystamų, ir visi lyg skruzdėlės išsinešė mūsų užgyventus daiktus. Pasijutau lygtai vyksta vagystė, bet visi šypsosi ir dėkoja. Man tai buvo tragiška , lyg su ištuštėjančiu butu, palaipsniui dingo ir mano identitetas. Bet juk sakysite kad tai daiktai, ir daiktai yra užgyvenami...bet juk kai kurie daiktai globoja mūsų prisiminimus. Pavyz.iš atminties galėčiau apibudinti pirmos mano skaitytos 'suaugusių knygos', Robinsonas Kruzas viršelį, ir kokį didelį įspūdį man ši knyga paliko. Žiauriai norėčiau tą pačią knygą, tą leidinį atrasti.
Taigi padariau išvadą kad skrebinimas man tapo tokio masto aistra kadangi tai būdas kaip vėl atgauti mano jaunystės prisiminimus ir jiem suteikti pamatus. Labai nenorėčiau kad mano vaikai patirtų tokį "išrovimą iš šaknų"...galbūt dėl to ir kompensuoju dabar skrebindama.
Apie techniką: parinkau Lenino markutes kadangi kada išvykome į JAV dar buvo Sovietmetis. Vintage melsvas popierius tai Studio Calico Anthology kolekcija--tema kaip tik kelionės. Raudonas raštuotas popierius tai Jenni Bowlin...mėgdžioja tą raudoną suknelę kurią dėvėjau šiai kelionei. Bandžiau sukūrti tokį vaizdą kad lyg koks biurokratas atvėrė mūsų dokumentų papkę gulinčią ant stalo. Mini nuotrauka su mama, tai ta pati kurią panaudojo ant mamos paso (kadangi aš buvau dar nepilnametė).
Kartoninės/chipboard raidės tai spec. parinkau panašaus atspalvio kaip mediena kad susilietų spalvos...kadangi LO labai margas- ne tik popierium bei detalėm, bet taip pat ir nuotraukų margumu, būtinai reikėjo tuose medienos šonuose daugiau erdvės.
Dėkui už Jūsų įvertinimus
QUOTE(shrekiuke @ 2010 06 20, 09:01)
Atvirukas nerealuuuuus Fantastika Čia vestuvinis? O jau drugeliai Labai gražūs kampai, čia skilamušis? Nu fantastika..
QUOTE(Neandartaliete @ 2010 06 20, 10:07)
Linutuke, atvirukas tobulas, neišpasakyto grožio .
Kaip išgavai tuos kampukus ažūrinius, su kokiu skylamušiu? O pagrindo popierius čia toks buvo (tas su raštais)?
Kaip išgavai tuos kampukus ažūrinius, su kokiu skylamušiu? O pagrindo popierius čia toks buvo (tas su raštais)?
QUOTE(kristi13 @ 2010 06 20, 11:22)
Linutuk fantastinis atvirukas o viską kirpai su siluetu Na tokių skylamušių dar nesu mačiusi
aciu merginos , Kristi teisi, cia siluetas, kaip turi buti ji iskankinau, viskas ispjaustyta siluetu, net kadabgi popierius buvo per storas siluetui, tai kai kuris detales tako rankomis pabaigti , siaip mano siluetas kaska mala, na nepataiko antra karta i ta pacia vieta perpjauti, na teks dar kai turesiu laiko su juo pasiaiskinti , kodel jis manes nenori klausyti Neandartaliete, taip ten tokis popierius su pukeliu, ir kaina jo su ddddiiiiiideliais dantimis, 1 lapas A4 formato, kainavo 6lt
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 06 20, 12:16)
Linutukai, pasakiski atvirukai. Isivaizduoju, kaip gyvai jie atrodo...
Cia su siluetu taip pripjaustei? As taip nesusidraugavau dar su juo
dazniau ji kankink ir susidraugausi Cia su siluetu taip pripjaustei? As taip nesusidraugavau dar su juo
QUOTE(a Lua @ 2010 06 20, 23:21)
LINUTUK, kaip viskas subtilu ir trapu.... Kaip drugelio sparnai.... Man kvepia krikštynom... Ir užneša į irmulės stilių.
pamaloninai savo komentaru
a Lua, ačiū tik nesuprantu, kodėl neradai kaip parašyt komentarą per mažom raqidytėm turbūt padariau
Zmogiuke, labai patiko darbeliai ir tie burbulai prie pūgos
Skrapuke, ilgai apžiūrinėjau, tyrinėjau... man dėl to ir patinka tavo darbeliai, nes verčia sustoti tikiuosi, ir man kada nors pavyks taip išbaigtai, išsamiai ir gražiai darbuotis
o žurnaliukų tai labai norėtume
nieko nepraleidau?
Zmogiuke, labai patiko darbeliai ir tie burbulai prie pūgos
Skrapuke, ilgai apžiūrinėjau, tyrinėjau... man dėl to ir patinka tavo darbeliai, nes verčia sustoti tikiuosi, ir man kada nors pavyks taip išbaigtai, išsamiai ir gražiai darbuotis
o žurnaliukų tai labai norėtume
nieko nepraleidau?