O geras!!! Sveikinu labai su tooookiu ivertinimu Bet, jei atvirai, nustebti labai nenustebau Tavo skrebukai isties ypatingi.

o aš visdėlto l.l.l nustebau, šoke buvau, kadangi 2 peas forume teko matyti apklausas tema: "kiek laiko jum užtruko patekti į Scrapbook Trends?"....dažniausias atsakymas tų profių kurias nuolatinai spauda priglaudžia tai "nemažiau metus"...t.y. nuolatinių bandymų...ištisai. O man pavyko gana greitai
Dėkui visom kad man leidote pasidžiaugti...būtinai nufotografuosiu skrebuką žurnalo puslapy. Man asmeniškai, l. smalsu pamatyti kokią aplinką jie parinks mano LO. Fotografai paruošia visą scenografiją su atitinkamais namų dekoro objektais, kartais netgi gamtoj fotografuoja...įdomu kaip pristatys LO
Kadangi gaunu šio žurnalo prenumeratą, man dar papildomai atsiųs 2 kopijas Lapkr. mėn Scrapbook Trends, tad manau galėsiu abu žurnalus išdalinti kaip prizus konkursam

...aišku jei kas norės
p.s. nepykit dėl rašybos paskutiniu metu viską darau su viena ranka. mažius nuo ranku net neketina nulipti. tikras rankinukas
Mano mažiui bus jau 3 metukai ir iki šiol rytais kada pabunda, jei aš sėdžiu prie PC jis būtinai man ant kelių turi sėdėti...man irgi dažnai tenka viena ranka klaviatūrą miklinti
... O tai ta dviguba dokumentini taip ir neikelei?
dabar, pagaliau

įkeliu.
Dar taip pat
ScrapManijoj patobulinau gėlių psl.
Žmogiuke: atsakiau tau dėl tų viduriukų...pražiopsojau pirmą bijūno psl. (jų 3 buvo)...tai skenavau ir tą pamestinuką, ir taip pat naują gėlę--dekoratyvinį kopūstą dar papildomai nuskenavau
čia**** **** **** ****
o dabar rodausi vėl....tra dam da ra raaaaam
Pavadinimas: Traukinys į AmerikąJei pageidaujate pažiūrėti iš arčiau,
čia bloge skenavau kiekviena psl. atskirai.
Skrebukas apie mūsų šeimos išvykimą į JAV 1987 m.
Kol dar neturėjau pradinės minties kaip skrebinti, norėjau viena 30x30 cm lapą skirti vien aprašymui visos istorijos. Betgi gerai kad nebandžiau parašyti visą knygą vienu skrebuku kadangi turiu nuotraukų kurios buvo darytos mum tik atvystant į JAV, tad galėsiu papasakoti visą istoriją trupinėliais ir skirtingom nuotraukom.
Nuo ko visa koncepsija susiformavo šiam skrebukui? O gi nuo to tag'iuko/ etiketės (1psl.) Originaliai ant vintažinės etiketės buvo tiktai raudonas mini tagiukas su užrašu
"reduced to"--t.y. sumažinta iki.
Tame gimė visa kryptis šiam skrebui....mūsų šeima buvo sumažinta iki 4 lagaminų, kadangi kiekvienas šeimos narys turėjo teisę pasiimti tiktai po vieną lagaminą.
Šis skrebas yra apie mano reakciją į mūsų šeimos emigraciją. Pamenu kaip mum teko 'atsikratyti' mūsų turto; Į mūsų namus atvyko banga giminių, kaimynų, netgi nepažystamų, ir visi lyg skruzdėlės išsinešė mūsų užgyventus daiktus. Pasijutau lygtai vyksta vagystė, bet visi šypsosi ir dėkoja. Man tai buvo tragiška

, lyg su ištuštėjančiu butu, palaipsniui dingo ir mano identitetas. Bet juk sakysite kad tai daiktai, ir daiktai yra užgyvenami...bet juk kai kurie daiktai globoja mūsų prisiminimus. Pavyz.iš atminties galėčiau apibudinti pirmos mano skaitytos 'suaugusių knygos', Robinsonas Kruzas viršelį, ir kokį didelį įspūdį man ši knyga paliko. Žiauriai norėčiau tą pačią knygą, tą leidinį atrasti.
Taigi padariau išvadą kad skrebinimas man tapo tokio masto aistra kadangi tai būdas kaip vėl atgauti mano jaunystės prisiminimus ir jiem suteikti pamatus. Labai nenorėčiau kad mano vaikai patirtų tokį "išrovimą iš šaknų"...galbūt dėl to ir kompensuoju dabar skrebindama.
Apie techniką: parinkau Lenino markutes kadangi kada išvykome į JAV dar buvo Sovietmetis. Vintage melsvas popierius tai Studio Calico Anthology kolekcija--tema kaip tik kelionės. Raudonas raštuotas popierius tai Jenni Bowlin...mėgdžioja tą raudoną suknelę kurią dėvėjau šiai kelionei. Bandžiau sukūrti tokį vaizdą kad lyg koks biurokratas atvėrė mūsų dokumentų papkę gulinčią ant stalo. Mini nuotrauka su mama, tai ta pati kurią panaudojo ant mamos paso (kadangi aš buvau dar nepilnametė).
Kartoninės/chipboard raidės tai spec. parinkau panašaus atspalvio kaip mediena kad susilietų spalvos...kadangi LO labai margas- ne tik popierium bei detalėm, bet taip pat ir nuotraukų margumu, būtinai reikėjo tuose medienos šonuose daugiau erdvės.
Dėkui už Jūsų įvertinimus