Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 22 tema

o tu uzrasyk ranka, atsispausdink koki grazu srifta ir perkopijuok. Cia labai tiktu tokie handwriting sriftai su paraitymais.
Atsakyti
Hmm... Nepagalvojau smile.gif Reikia pasižiūrėti, nes gera idėja smile.gif Ačiū
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 06 17, 13:06)
o tu uzrasyk ranka, atsispausdink koki grazu srifta ir perkopijuok. Cia labai tiktu tokie handwriting sriftai su paraitymais.

drinks_cheers.gif lygiai ta pati pagalvojau, kad mano akims noretusi handwriting srifto lotuliukas.gif
Atsakyti
shrekiuke darbelis man asmeniškai fantastinis 4u.gif Tik po nuotraukos kokį gražų aprašymą dėčiau ir vsio thumbup.gif
Atsakyti
kristi13: thumbup.gif origami geles...l.l dailiai ir kruopsciai atlikta wub.gif
Dar noriu pasiteirauti o iki kada reikia pristatyti konkursuinį. Bandysiu sudalyvauti

dar turi laiko...iki birzelio 24...lauksim 4u.gif
shrekiuke: drinks_cheers.gif su nuomone kad reikia raityto 'cursive' srifto o ne tokio kaip zodis 'musu'. Mano akimis graziau ziuretusi jeigu 'musu' ir 'diena' butu vienodo dydzio mirksiukas.gif Ko man labiausia cia truksta prie tos juodai-baltos visumos tai tos vienos akcento spalvos. Kokia geliu puokste? prie juodo/balto tiktu belekokia spalva: raudona, rozine, geltona...Spalva tam reikalinga kad darbeli ikveptu gyvybe. Dar man graziau ziuretusi jei prisiutum kokiu perliuku, kristaliuku, tulio, organzos juosteliu...visa tai kas asocijuojasi su glamuru bei vestuvem.

***aciu visom uz (+) geliu knygos ivertinimus...smagu kad rasite tame naudos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 17 birželio 2010 - 13:25
QUOTE(kristi13 @ 2010 06 17, 13:58)
shrekiuke darbelis man asmeniškai fantastinis 4u.gif Tik po nuotraukos kokį gražų aprašymą dėčiau ir vsio thumbup.gif

drinks_cheers.gif norėjau lygiai tą patį siūlyti, man trūksta aprašymo po nuotrauka, ir gal norėtųsi, kad "diena" būtų didesnė, įskaitomesnė...
vat, kaip patogu, žiūrėti ir vertinti biggrin.gif tikiuosi, man kritikos nepagailėsit, kai kada nors įkelsiu savo šedevrą biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Scrapuke ačių 4u.gif
Atsakyti
Na įdedu jums dar vieną atrakciją akims (bent jau man kiekviena šviežiena, tai vis nauja atrakcija mano akims) biggrin.gif Vertinkit, kritikuokit, laukiu visokių nuomonių, ypatingai tų, kurios suteikia galimybę tobulėti mirksiukas.gif

Konkursinis:

user posted image

Daugiau nuotraukų bloge http://neandertaliete.blogspot.com/

Atsakyti
thumbup.gif labai sauniai piene pagaminai, ir daug nuotrauku tilpo. smile.gif
Atsakyti
Oi koks simpatiškas darbelis wub.gif
Atsakyti
Labai labai gražus darbelis smile.gif Kokia idėja gera smile.gif

Ačiū mergaitės už patarimus smile.gif Tiek idėjų, bet kol kas jis man nesidelioja. Jaučiu padėsiu ir aš toliau šią foto kols pradės dėliotis mintys, nes dabar matau, kad kaip dariau aš nelabai žiūrisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2010 06 18, 08:12)
Ačiū mergaitės už patarimus smile.gif Tiek idėjų, bet kol kas jis man nesidelioja. Jaučiu padėsiu ir aš toliau šią foto kols pradės dėliotis mintys, nes dabar matau, kad kaip dariau aš nelabai žiūrisi smile.gif

Ziurisi ziurisi! Man tai graziai viskas atrodo. O jeigu musu patarimai "nelimpa" tai ir nereikia ju irnesakyk.gif Daryk, kaip tau paciai atrodo graziausia mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Neandartaliete @ 2010 06 17, 15:49)
Na įdedu jums dar vieną atrakciją akims (bent jau man kiekviena šviežiena, tai vis nauja atrakcija mano akims)  biggrin.gif  Vertinkit, kritikuokit, laukiu visokių nuomonių, ypatingai tų, kurios suteikia galimybę tobulėti  mirksiukas.gif

Sauniai padirbejai thumbup.gif Grazus darbelis, ir ideja labai faina.
As tik viena dalyka pati buciau dariusi kitaip - teksta, kuris dabar pas tave spausdintas ir paklijuotas po nuotraukomis, buciau rasiusi ranka, savo rastu.
Atsakyti