"šviežiena"
daugiau nuotraukyčių bloge
Ader, pasakiskos alyvos! Ir pats skrebukas sukelia mokyklinius prisiminimus Puikiai
Remini, nu koks fainuolis tavo pankas labai grazios zvaigzdutes, ir siaip fainiai
Bet zinok truksta man aprasymo - paaiskinimo, kodel toks pavadinimas. Nors anksciau buvai rasiusi, bet vis tiek nesupratau (niu, cia gal man jau su galva negerai )
Papildyta:
Paskaiciau aprasyma bloge dabar Dabar esu dar labiau uz tai, kad reikia aprasymo ir ant LO O gal kitoj pusej arba paslepta ji padarei? Man smalsu, kokia ta "pankiska" nuotrauka is pasu poskyrio gavosi
Remini, nu koks fainuolis tavo pankas labai grazios zvaigzdutes, ir siaip fainiai
Bet zinok truksta man aprasymo - paaiskinimo, kodel toks pavadinimas. Nors anksciau buvai rasiusi, bet vis tiek nesupratau (niu, cia gal man jau su galva negerai )
Papildyta:
Paskaiciau aprasyma bloge dabar Dabar esu dar labiau uz tai, kad reikia aprasymo ir ant LO O gal kitoj pusej arba paslepta ji padarei? Man smalsu, kokia ta "pankiska" nuotrauka is pasu poskyrio gavosi
remini scrabukas labai nuotaikingas ir labai gražus.. dar vakar sakiai, kad epribrendai, o vat štai tau
ader alyva labai tikroviška
ader alyva labai tikroviška
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 06 16, 15:50)
Papildyta:
Papildyta:
man irgi trūksta aprašymo tik nebeįtalpinau na gal kitoje pusėje užrašysiu
ačiū visoms
Pagaliau išpildžiau pažadą (nors ir taip norėjau paskrebinti šianakt) ... į ScrapManiją čia įkėliau popierinių gėlių skenuotą knygą...ir kas sakė kad reikia firminiu Prima gėliu . Bet juk dėl žinomų priežaščių, negaliu viešinti , tad tupi po užraktu. Visom kurios užsiprašė šios info. išsiunčiau prisijungimo duomenis, o jei kurią netyčiom praleidau, parašykit man až
Ar galėčiau ir aš žvilgtelti į šią knygutę
Papildyta:
Na dedu ir aš savo vieną grožį.
Dar noriu pasiteirauti o iki kada reikia pristatyti konkursuinį. Bandysiu sudalyvauti
Papildyta:
Remini paskutiniu metu tavo darbukai byra kaip iš gausybės rago ir visi vienas už kitą gražesni
Papildyta:
Na dedu ir aš savo vieną grožį.
Dar noriu pasiteirauti o iki kada reikia pristatyti konkursuinį. Bandysiu sudalyvauti
Papildyta:
Remini paskutiniu metu tavo darbukai byra kaip iš gausybės rago ir visi vienas už kitą gražesni
Scrap8, LABAI LABAI LABAI LABAI AČIŪ
Remini,tavo pankas labai patiko - ir foninis popieriukas graziai parinktas ir tos zvaigzdes su apskritimais ir sagutem labai gerai atrodo (tik isivaizdavau kitokia 'pankiska'sukuosene - skiautere )
kristi13 Man labai patiko šitas tavo darbiukas jau scraping.lt aš jį nužėjau kaip labai labai fainą O kokia idėja
Man labai reikia pagalbos. Ką toliau daryti? Lyg ir kažko trūksta bet niekas nelimpa
Man labai reikia pagalbos. Ką toliau daryti? Lyg ir kažko trūksta bet niekas nelimpa
shrekiuke, pirmiausia tai nuotrauka superine, labai romantiska
tas karpinys ten uzdetas kampe? ar popierius toks. As asmeniskai gal nuotrauka labiau po karpiniu pakisciau ir ji pagrazinciau karoliukais, blizguciais , pasiuvineciau, o uzrasa deciau apacioj po nuotrauka vienodo dydzio rademis "Mūsų diena".
tas karpinys ten uzdetas kampe? ar popierius toks. As asmeniskai gal nuotrauka labiau po karpiniu pakisciau ir ji pagrazinciau karoliukais, blizguciais , pasiuvineciau, o uzrasa deciau apacioj po nuotrauka vienodo dydzio rademis "Mūsų diena".
ups, net nespėju sužiūrėti, kaip greitai darbuojatės O jau darbų grožis
ader, labai patiko tavo darbas, labai gerai apgalvotos ir įgyvendintos detalės. Tokia nostalgija užliejo betyrinėjant jį
remini tik dūzgia, kaip bitė Maja... O sakei, kad nepribrendai šiam darbui , apetitas ateina bevalgant, o branda su darbelių gausa (kas čia man, jau eilėm pradedu kalbėti ). Nežinau kodėl, bet man apskritai labai patinka tavo stilius, toks atpažįstamas, neįmantrus ir... savas.
kristi, darbas fantastiškas, aš apakus
Scrapuke, rūpestėli tu mūsų, be galo tau dėkinga, atlikus tokį didelį ir gerą darbą ir dėl to, kad aukoji savo laiką dėl mūsų. Prie lietuviškojo priemonių pasirinkimo, tavo darbas mums neįkainojamas
Papildyta:
shrekiuke, man labai norisi gėlių, tokių kaip shabby chic stiliuje deda, 3D rankom gamintų iš audinio šifoninio, šilkinio ar pan. Dar kristaliukų reikėtų, žvilgesio.
Dėl užrašo, man irgi kliūna žodis "diena". Ant tos gėlytės jis toks nesvarbus atrodo, lyg tarp kitko. O mano akim žiūrint vestuvės, tai ne "diena", o "DIENA", ta prasme, kad reikšminga diena iš didžiosios D, tai ir pavadinime turėtų atrodyti reikšmingai. Aš ją dėčiau kampu žodžiui "mūsų", t. y. apačioje po nuotrauka. O darbo pradžia tai labai graži ir skoninga
ader, labai patiko tavo darbas, labai gerai apgalvotos ir įgyvendintos detalės. Tokia nostalgija užliejo betyrinėjant jį
remini tik dūzgia, kaip bitė Maja... O sakei, kad nepribrendai šiam darbui , apetitas ateina bevalgant, o branda su darbelių gausa (kas čia man, jau eilėm pradedu kalbėti ). Nežinau kodėl, bet man apskritai labai patinka tavo stilius, toks atpažįstamas, neįmantrus ir... savas.
kristi, darbas fantastiškas, aš apakus
Scrapuke, rūpestėli tu mūsų, be galo tau dėkinga, atlikus tokį didelį ir gerą darbą ir dėl to, kad aukoji savo laiką dėl mūsų. Prie lietuviškojo priemonių pasirinkimo, tavo darbas mums neįkainojamas
Papildyta:
shrekiuke, man labai norisi gėlių, tokių kaip shabby chic stiliuje deda, 3D rankom gamintų iš audinio šifoninio, šilkinio ar pan. Dar kristaliukų reikėtų, žvilgesio.
Dėl užrašo, man irgi kliūna žodis "diena". Ant tos gėlytės jis toks nesvarbus atrodo, lyg tarp kitko. O mano akim žiūrint vestuvės, tai ne "diena", o "DIENA", ta prasme, kad reikšminga diena iš didžiosios D, tai ir pavadinime turėtų atrodyti reikšmingai. Aš ją dėčiau kampu žodžiui "mūsų", t. y. apačioje po nuotrauka. O darbo pradžia tai labai graži ir skoninga
Bandžiau taip dėti žodį diena. Kaip tk tų raidelių užtenka. Bet kažkodėl man neprilipo. Buvo per daug reikia tada keisti raideles gal, bet daugiau nieko gražaus neturiu Hmm diena jau užrašyta reikės pasukti galvą kaip užslėpti Gėlytes bandžiau dėti, bet popierines ir nelipo O apie medžiagines nepagalvojau Taip pat buvau pagalvojus apie blizučius, bet kur turiu jie nesižiūri, o apie perliukus nepagalvojau, nes neturiu Bet reikės susiveikti eisiu dar padeliosiu raideles kol vyrukas miega dar.