Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 22 tema

QUOTE(ader @ 2010 05 16, 20:29)
aasta, tikiu, kad tau tai ir staigmena ir didziulis dziaugsmas, as irgi apsidziaugciau gavusi bet koki skrebuka is jau uzsiimanciu juo ir is visai nesuprantanciu. Be to labai gerai padaryta. Gal profesionalo akis izvelgtu ir trukumu, bet man atrdo labai daug pastangu ideta ir sirdies, o tai yra svarbiausia. biggrin.gif

lotuliukas.gif geri norai, kokia proga atsiusti
Atsakyti
Nereali staigemena!! Saunuole sesute, kad sitaip stengesi. Buciau pribloksta (maloniai), jei is savo seses ka panasaus sulaukciau lotuliukas.gif Super dovana isties thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 05 16, 17:41)
lotuliukas.gif  geri norai, kokia proga atsiusti

kaip tam multike "prosto tak" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 05 16, 21:06)
kaip tam multike "prosto tak"  lotuliukas.gif

ir kaip toj dainoj "moj adres ne dom i ne ulica " lotuliukas.gif
Atsakyti
Asta, saunuole tavo sese, kokia miela staigmena wub.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 05 16, 18:09)
ir kaip toj dainoj "moj adres ne dom i ne ulica "  lotuliukas.gif

a zachem tebe adres ty tak prijezhai lotuliukas.gif

beje ta tema. turiu pasiulyma, gal kas noretu sudalyvaut. pasidarytumem tokius kaip mainus. Issitraukiam burtus ir viena kitai issiunciam koki darbeli. Galim ir tema kokia sugalvot arba be temos kaip malonia kurybine staigmena kolegei padaryt. Kaip manot?
Atsakyti
aasta: nerealus sesutes skrebas wub.gif wub.gif wub.gif jei nezinociau kad pirmas buciau pasakius kad keleta metu jau skrebina (o gal skrebina siaip, nebendraujant forumuose?)
OJE:
Man va tik idomu ar uzsienio forumuose yra toks koregavimo dalykas ? Nes, man ten atrodo kad jokiu aplamai skonio suvarzymu nera, ten tiek visko daug ir tokia ivairove... nes musuose manau, norim ar ne, bet koncervatyvumas dominuoja...

galerijose komentaruose ne, o diskusiju forume- "publications" arba "The PUB" (kur kaip minejau motriskes nori prasilausti i SB spauda) visada buna temu "Hard hat {HH} Constructive Feedback needed". Tenai ivairiai pataria, redaguoja, ivairias nuomones issako. Bet jau minejau, tikslas kitoks--t.y. pakliuti i spauda ar pastoviai gaminti tokius skrebus kuriuos spauda priima. "The PUB" forume bendrauja visos moteriskes kuriu darbai pastoviai priglaudziami JAV SB spaudoj...naudingu patarimu galima gauti.
O SM viskas kitaip...esame maza seima cia, daugel is seniuniu viena kita pazysta,...gaunant pastebejimus, patarimus ar uzvestas diskusijas jauciuosi lyg tai pokalbis tarp draugiu---cia SM viskas artimiau. Naujesniu skrebukiu nepazinant taip gerai, sunku suprasti kaip reaguoja i patarimus ax.gif ...bet gyvenam ir mokomes mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 16 gegužės 2010 - 21:01
QUOTE(ader @ 2010 05 16, 21:58)
a zachem tebe adres ty tak prijezhai  lotuliukas.gif

beje ta tema. turiu pasiulyma, gal  kas noretu sudalyvaut. pasidarytumem tokius kaip mainus. Issitraukiam burtus ir viena kitai issiunciam koki darbeli. Galim ir tema kokia sugalvot  arba be temos kaip malonia kurybine staigmena kolegei padaryt. Kaip manot?

aha, tik mano sluota sugedus lotuliukas.gif
As uz idejas - tokius mainus turiu su vieno forumo merginom,atviruciu burtus traukiam kaledom ir Velykom. Yra tik viena rizika, pastas daznai paveda unsure.gif
Atsakyti
user posted image
Pavadinimas: Namudinių Video Filmų Žvaigždės
Didesnė nuotrauka, bei aprašymas komentaruose randasi mano bloge čia

Ne kaip man šiandien su sveikatėle bei nuotaika š..... Nesinori daugiau laiku tuščiai švaistytis, tad ėmiausi skreb-terpapijos smile.gif . Visad kada norisi sumesti skrebuką per val. griebiuosi savo įprastą default skrebinimo stilių: "Color blocking arba Grid-format".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 17 gegužės 2010 - 06:52
AS seniau i LO ziurejau kaip yra-nera ... Dabar poziuris kitoks- tad kaip mazas vaikas, noriu pasigilinti isamiau.
Kodel tokios splavos ? Kas yra tas tamsus remelis ? Na dekorai- tai cia kaip situacija padiktuoja, ane
Kaip issirinkai foto?
Aj va, dar kas - labai daznai matau ta HOME -man ji bingo lotuliukas.gif kortele - ka ji reiskia ?

p.s dar klausimelis is kitos temos-kaip skrebinamos senovines nuotraukos, ar yra tam skiriamas kazkoks stilius. Nes gal mano free stilius- biskeli butu ne i tema ax.gif
Aciu
Te Vilniaus asorti ir pralinksmek sunglasses2.gif
Atsakyti
scrapuke, spalvu kontrasta geltona pilka, labai gerai atrodo, as gal prisibijociau taip derint, bet va dar raudonos yra. nu gerai pramusa. Ale as kazkaip nemoku tokiu svariu tiesius padaryt, man vis kokia detale pakrypsta biggrin.gif bet gal cia taip atsiranda polinkis i kazkokia krypti. Zinai, noriu pasidziaugt uz tave ir baltai pavydet, kad pas jus yra ties pasirinkimo ivairiu detaliu. Norejau vienam LO panaudot panasu lapuka kalendorini, bandziau pati daryt, nes pirkti nera schmoll.gif negrazuuuu, reikia tokio jau pagaminto nors tu ka. Ir dar vis bijau daug teksto rasyt ranka ant LO, bet va ziuriu i taviskius ir visur graziai isipaiso, gal kad rastas grazus, ne kaip mano vistos koja lotuliukas.gif zodziu siam LO priekaistu neturiu, galiu tik zavetis, toks atrodo paprastas-bet ne prastas. biggrin.gif
Atsakyti
Visiškai sutinku su ader. Dar bloge apžiūrinėdama scrapukės paskutini darbeli, pagalvojau, kad mes neturime (o gal aš nematau) tokiu detaliu, kaip kalendorius (išskyrus tie kur ale sodininkams), monstriukai, etiketės .... Skaitydama dukrai prieš miegą lietuviškas knygutes, man niekada dar nekilo noras panaudoti vieną ar kitą dekoraciją ar lapą ...
MB iš Vokietijos veža dukrai rūbus. Va jų etiketes jau seniai renku ir kaupiuosi darbui, kuris mane jau varo į neviltį "spalvotas mano pasaulis" tik va "krazy" žodelį turiu kažkur įterpt, nes jau prie tos stadijos doh.gif
Šitas netinka, anas negražu, kelnių nenoriu, noriu suknelės ... pūstos
Atsakyti