mano konkursinis
daugiau nuotraukyčių bloge
oi negaliu nu remini, ka man dabar daryt. darau gi ir as savo alyvini skrebuka ir kompozicija tokia panasi i taviski konkursini
QUOTE(ader @ 2010 06 15, 18:17)
oi negaliu nu remini, ka man dabar daryt. darau gi ir as savo alyvini skrebuka ir kompozicija tokia panasi i taviski konkursini
tai smagu, pažiūrėsim įvairias interpretacijas
QUOTE(remini @ 2010 06 15, 16:57)
tai smagu, pažiūrėsim įvairias interpretacijas
belieka kad dar trecias kas nors prisijungtu su panasiu motyvu ir butu skrebinimas pagal schema naudojant skylamusius
sveikos, darbstuoles as vis skaitau, ka rasot, o pati nelabai ka turiu parasyti, tik is jusu semiuosi patirties... bandau daryti skrebuka su nuotraukom prie piramidziu... tai dabar kurybines kancios ir laiko trukumas mazyliui besisukiojant aplinkui
man pankai kazkodel asocijuojasi su daug spalvu... (gal del to, kad spalvota skiautere isivaizduoju )
is manes patareja visiskai nekokia, bet as tam kampe isivaizduoju drugelius kazkodel tokius, kaip ir prie uzraso
QUOTE(remini @ 2010 06 09, 20:12)
pankas tai vat reikia idėjų
man pankai kazkodel asocijuojasi su daug spalvu... (gal del to, kad spalvota skiautere isivaizduoju )
QUOTE(Leja1 @ 2010 06 15, 15:51)
pasake kad truksta kazko, tustokas...
is manes patareja visiskai nekokia, bet as tam kampe isivaizduoju drugelius kazkodel tokius, kaip ir prie uzraso
QUOTE(marikana @ 2010 06 15, 19:19)
sveikos, darbstuoles as vis skaitau, ka rasot, o pati nelabai ka turiu parasyti, tik is jusu semiuosi patirties... bandau daryti skrebuka su nuotraukom prie piramidziu... tai dabar kurybines kancios ir laiko trukumas mazyliui besisukiojant aplinkui
labas labas
smagu, kad išlindai iš pogrindžio laukiam su nekantrumu pasirodant su darbeliais
oi, aš turbūt, nepadėkojau už mintis apie pankus atsiprašau ačiū visoms bet dar turbūt nesubrendau tam skrebukui bėda ta, kad nuotraukytėje tai jis visai ne pankas, o gražus bernužėlis... tik istorija tokia na gal dar peržiūrėsiu popieriaus atsargas ir lauksiu įkvėpimo
Kaip gerai kad jus esate! labai padejote!!! ir su biseriu - nu liuks ideja!
bandau daryti skrebuka su nuotraukom prie piramidziu... tai dabar kurybines kancios
Sveika čia prisijungus
bus man l.l įdomu kaip padarysi šį skrebuką prie piramidžių, kadangi turiu nuotraukų iš Jordanijos Petros, tai irgi tokia smėlėta aplinka...galbūt pasisemsiu idėjų iš Jūsų
Kaip gerai kad jus esate! labai padejote!!! ir su biseriu - nu liuks ideja!
'no problem'...smagu kad aplamai kažkas prašosi ir įvertina patarimus Lauksiu pamatyti galutinį rezultatą...nepamirš čia pasirodyti
Na štai ir pirmas konkursinis, greituolė remini Fainai panaudojai skylamušį, ir tos vynuogės čia taip į temą lipa per sieną, kuri matosi nuotraukoj. Ale gi išradingumas
O man vis dar kūrybinės "lomkės" Kankinuosi dėl detalių: bijau per daug pridėti, bet labai minimalistinio irgi nesinori. Taigi jaučiuosi kaip Hamletas - būti, ar nebūti
Kankinuosi dėl detalių: bijau per daug pridėti, bet labai minimalistinio irgi nesinori.
Jei abejoji ar per daug detaliu, tada tikriausiai jau per daug ...bent tokiu principu as vadovaujuosi beskrebinant
Scrapuke bloge laukia patvirtinimo mano konkursinis. O visu teismui stai jis:
detaliu nuotraukos yra bloge.
detaliu nuotraukos yra bloge.
ader jau apžiūrėjau, labai labai gražu