Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 22 tema

mano konkursinis 4u.gif
user posted image
daugiau nuotraukyčių bloge bigsmile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif oi negaliu nu remini, ka man dabar daryt. darau gi ir as savo alyvini skrebuka ir kompozicija tokia panasi i taviski konkursini lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 06 15, 18:17)
lotuliukas.gif oi negaliu nu remini, ka man dabar daryt. darau gi ir as savo alyvini skrebuka ir kompozicija tokia panasi i taviski konkursini  lotuliukas.gif

thumbup.gif tai smagu, pažiūrėsim įvairias interpretacijas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2010 06 15, 16:57)
thumbup.gif tai smagu, pažiūrėsim įvairias interpretacijas  mirksiukas.gif

belieka kad dar trecias kas nors prisijungtu su panasiu motyvu ir butu skrebinimas pagal schema naudojant skylamusius lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos, darbstuoles 4u.gif as vis skaitau, ka rasot, o pati nelabai ka turiu parasyti, tik is jusu semiuosi patirties... bandau daryti skrebuka su nuotraukom prie piramidziu... tai dabar kurybines kancios biggrin.gif ir laiko trukumas mazyliui besisukiojant aplinkui smile.gif

QUOTE(remini @ 2010 06 09, 20:12)
pankas  lotuliukas.gif  tai vat reikia idėjų  4u.gif

man pankai kazkodel asocijuojasi su daug spalvu... biggrin.gif (gal del to, kad spalvota skiautere isivaizduoju lotuliukas.gif )

QUOTE(Leja1 @ 2010 06 15, 15:51)
pasake kad truksta kazko, tustokas...

is manes patareja visiskai nekokia, bet as tam kampe isivaizduoju drugelius kazkodel biggrin.gif tokius, kaip ir prie uzraso
Atsakyti
QUOTE(marikana @ 2010 06 15, 19:19)
sveikos, darbstuoles  4u.gif  as vis skaitau, ka rasot, o pati nelabai ka turiu parasyti, tik is jusu semiuosi patirties... bandau daryti skrebuka su nuotraukom prie piramidziu... tai dabar kurybines kancios biggrin.gif ir laiko trukumas mazyliui besisukiojant aplinkui smile.gif

labas labas mirksiukas.gif
smagu, kad išlindai iš pogrindžio thumbup.gif laukiam su nekantrumu pasirodant su darbeliais 4u.gif

oi, aš turbūt, nepadėkojau už mintis apie pankus doh.gif atsiprašau blush2.gif ačiū visoms 4u.gif bet dar turbūt nesubrendau tam skrebukui ax.gif bėda ta, kad nuotraukytėje tai jis visai ne pankas, o gražus bernužėlis... tik istorija tokia tongue.gif na gal dar peržiūrėsiu popieriaus atsargas ir lauksiu įkvėpimo bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif Kaip gerai kad jus esate! labai padejote!!! friends.gif ir su biseriu - nu liuks ideja! oro_buckis.gif
Atsakyti
bandau daryti skrebuka su nuotraukom prie piramidziu... tai dabar kurybines kancios

Sveika čia prisijungus 4u.gif
bus man l.l įdomu kaip padarysi šį skrebuką prie piramidžių, kadangi turiu nuotraukų iš Jordanijos Petros, tai irgi tokia smėlėta aplinka...galbūt pasisemsiu idėjų iš Jūsų smile.gif
Kaip gerai kad jus esate! labai padejote!!!  ir su biseriu - nu liuks ideja! 

irnesakyk.gif 'no problem'...smagu kad aplamai kažkas prašosi ir įvertina patarimus 4u.gif Lauksiu pamatyti galutinį rezultatą...nepamirš čia pasirodyti mirksiukas.gif
Atsakyti

Na štai ir pirmas konkursinis, greituolė remini bigsmile.gif Fainai panaudojai skylamušį, ir tos vynuogės čia taip į temą lipa per sieną, kuri matosi nuotraukoj. Ale gi išradingumas thumbup.gif

O man vis dar kūrybinės "lomkės" doh.gif Kankinuosi dėl detalių: bijau per daug pridėti, bet labai minimalistinio irgi nesinori. Taigi jaučiuosi kaip Hamletas - būti, ar nebūti lotuliukas.gif

Atsakyti
Kankinuosi dėl detalių: bijau per daug pridėti, bet labai minimalistinio irgi nesinori.

Jei abejoji ar per daug detaliu, tada tikriausiai jau per daug ax.gif ...bent tokiu principu as vadovaujuosi beskrebinant mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Scrapuke bloge laukia patvirtinimo mano konkursinis. O visu teismui stai jis:

user posted image

detaliu nuotraukos yra bloge. smile.gif
Atsakyti
ader thumbup.gif jau apžiūrėjau, labai labai gražu wub.gif
Atsakyti