Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 22 tema

shrekiuke, visa diena siandien vis uzmetu aki i tavo skrebuka smile.gif idomi kompozicija, du trikampiai. O kaip tu pati isivaizdavai, kad sakai nesigavo. ?(nors tiesa sakant, as dar ne vieno nepadariau tokio kaip isivaizdavau lotuliukas.gif visa laika nuklystu nuo pradinio sumanymo)
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 06 14, 07:41)
shrekiuke, visa diena siandien vis uzmetu aki i tavo skrebuka  smile.gif idomi kompozicija, du trikampiai. O kaip tu pati isivaizdavai, kad sakai nesigavo. ?(nors tiesa sakant, as dar ne vieno nepadariau tokio kaip isivaizdavau  lotuliukas.gif visa laika nuklystu nuo pradinio sumanymo)

drinks_cheers.gif man irgi niekad nesigauna taip kaip isivaizdavau pradinej skrebinimo stadijoj. Tame skrebuke kuri tik baigiau, tai tik pavadinimas toks pats kuri buvau planavus panaudoti biggrin.gif
Nu bet man ir uztruko vakar su tuo LO doh.gif Pati pasidariau chipboard raidyna su blizguciais, bet pridejus prie LO niekaip netiko doh.gif
Pamokele
user posted image
stai mano naujausias pirkinys: Martha Stewart blizguciu rinkinukas.
Paciai pasidaryti norimo atspalvio raidyna yra visai paprasta.
Iskirtau raides is chipboard su Quickutz. Nudaziau akriliniais dazais tokia panasia spalva kaip parinkta blizguciu spalva. Kada dazai isdziuvo, istepiau nudazytas raides dekupazo mediumu ir iskart pabarsciau blizgucius. Nukraciau likucius, ir dar uztepiau mediumo ant blizguciu pavirciaus kad nebyretu. Rezultatas thumbup.gif , tik gaila kad po tokiu terlioniu netiko ant LO.
Gal kam pravers 4u.gif
Atsakyti
Gera pamokele thumbup.gif Butu idomu pamegint. Tik kad blizguciu nelabai kur maciau g.gif
Beje, gali buti, kad pasinaudosiu tavo ideja del skylamusio "konfeti", nes kazkaip neina is galvos man jie biggrin.gif

Atsakyti
Niu, kadangi diskusijos baigėsi, teko užsiraityt rankoves ir paskrebinti biggrin.gif .
Tad rodausi su konkursiniu ax.gif (bloge yra daugiau makro nuotraukų čia
user posted image
Pavadinimas: Plasnojimas... blakstienų plasnojimas lyg peteliškės sparnų
Dizainas, mano pačios sumėtytas.
Būčiau labai greitai iškepus šį blynuką, jei ne tos blizgios raidės kurias pagaminau šiam skrebukui (viršuij apie tai rašiau), bet jas pridėjus klaikiai netiko doh.gif ...dėmesį konkuravo nuotraukom, tad jų vietoj pasirinkau šias žalsvas, barchatines, pastelines raides (Making Memories lipdukai).
Apskritimai sausai embosinti su Cuttlebug folderiuku ir toliau priklijuoti ant pagalvėlių kad suteiktų 3D efektą. Embosinti apskritimai tos pačios spalvos kaip pagrindas kad tą kampą paliktų "white space"--erdvę, tik 3D erdvę biggrin.gif

Gėlė štampuota, spalvinta su spalvotais pieštukais, žiedlapiai užraityti ir taip pat gėlė tupi ant 3D pagalvėlės.
Drugelių karpinys dar tas pats likutis kuris liko nuo skrebuko Aivai čia.
Konkursui naudojau kelis skylamušius: pirmas tai nuotraukų paspartukas karpytas 'Fiskars border punch', toliau pačioj apačioj, tai sena 2x2" Quickutz formelė...daug jų prikarpius sulipdžiau taip; Apskritimai taip pat iškirsti su skylamušom.

Kas neišku paklauskite, ir kaip visad...nuo komentarų, patarimų, bei pastebėjimų nebėgu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 14 birželio 2010 - 21:21
Labai gražu Scrap8 kokios detalės gražios, man labai patinka tas kampas su karpiniais, taip gražiai įtalpintas smile.gif Gėlė graži labai apžiurinėjau kaip ji ten nuspalvinta.. O jau sunaitėlio gražumas smile.gif

Labai ačiū už gražų žodį mano darbui smile.gif Kaip planavau? Norėjau daryti su gėlėm. Mano dizainas šiam darbui keitės penkis kartus. Kai Scrap8 patarė padaryti įsiuvus kaip odiniam fotelį, tada pasikeitė kardinaliai, visi popieriai ir tt. tik nesigavo tokius įsiuvus padaryti, tada šovė mintis prisiūti tą skylamušių juostą, padaryti kaip kokius nėrinius smile.gif Siuvau rankom.. Gėles dėliojau, bet kuklus pas mane jų pasirinkimas ir niekas netiko.. Daryti kažkaip nesigavo.. O kompozicija trikampiai juokingai išėjo, netyčia sugadinau tą lapą su rožėm, jį reikėjo perlengti, o aš perpjoviau, taip ir stovėjo jis pas mane jau metai smile.gif Kai pridėjau prie šios foto, man prilipo ta dalis smile.gif O raudonas įrėminimas nuotraukos buvo darytis velum konkursui, nes čia velum, bet nebespėjau. Bet labai džiaugiausi, nes nesugalvojau kaip įrėminti nuotrauką man niekas netiko, o kai paskelbė tą konkursą.. Tada bandžiau sudalyvaut ir va kas gavosi...

Tikiu, kad niekam nesigauna taip kaip įsivaizdavo.. Nes juk vaizduotėj visai kitaip susidelioja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 06 14, 22:07)
Niu, kadangi diskusijos baigėsi, teko užsiraityt rankoves ir paskrebinti biggrin.gif .

Vakar pažiūrėjau nuo MB kompą nugvelbusi, bet nebespėjau pakomentuot smile.gif
Labai gražu! "Atostogos" tau į naudą išėjo biggrin.gif
Tik va klausimas dėl tų iškirstų apskritimų - jie man kažkaip "užkliuvo" - ką jie simbolizuoja? Nes jau įpratau, kad tavo skrebukuose visos detalės reikšmingos smile.gif
Atsakyti
shrekiuke, puikus pirmas darbelis thumbup.gif Gera pradžia ... kas bus toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu visom uz grazius zodelius 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 06 15, 00:51)
Vakar pažiūrėjau nuo MB kompą nugvelbusi, bet nebespėjau pakomentuot smile.gif
Labai gražu! "Atostogos" tau į naudą išėjo biggrin.gif
Tik va klausimas dėl tų iškirstų apskritimų - jie man kažkaip "užkliuvo" - ką jie simbolizuoja? Nes jau įpratau, kad tavo skrebukuose visos detalės reikšmingos smile.gif

Apskritimai nieko nesimbolizuoja smile.gif cia grynai dizaino paskirtis. Tai buvo paskutine detale kuria uzdejau, kadangi baigus LO, be ju atrode kzkp plika ir statiska tam kampe. Spalvotu elementu ten negalejau deti kadangi labai pasireikstu kontrastingumu, bet norejosi kzko tokio kad akis ivestu i kompozicija ir taip pat suteiktu repeticija apskritimu virsutinej lapo daly su apvaliom sagutem apatinej daly. Tie apskritimai taip pat suteikia kompozicijai judesio kadangi jie atsoke nuo pagrindo, atrodo kad skraido...tad megdzioja ir pavadinima.
Atsakyti
Labutis!

Na nezinau, ar reikia tu banaliu zodziu, kad skrebukas poatostoginis, kaip visad thumbup.gif ...
bet vat per ji isdrysiu paklausti patarimo del savojo, kuri padariau preis keleta dienu ir meciausi ar listi jums i akys blush2.gif -

dariausi ji grynai sau pasidovanoti, norejau tokio ramaus... bet maniskiai paziurejo, ir vienas, ir kitas vienodai pasake kad truksta kazko, tustokas... Tai dbr, kaip tie embos. blinukai pas Scrap8, gal ka reiketu i ta kampa, bet ka , nezinau... dar pradejo kliuti ir uzrasas ant sirdutes, kazkos grubokas... gal rastinem mazesnem raidem reiketu cia g.gif na, v.z. pradejau jau kabinetis schmoll.gif

dar 2 kliurkos yra, gal ka patarsite: virs nuotraukos darydama embosinga su stampu, nenusikrate gerai pudra (reljefinis popierius), tad, kaip dulkeles ir issilyde...na man tas nelabai kliuna uz akiu, naturoje visai idomiai, tik vat dar kur padaryti, kad atrodytu toks kaip sumanymas tipo... Ir prie sirdeles liko nuo atplestos nuotraukos demele (ja perkeliau zemiau), ka cia patarsite? Aciu!

http://yfrog.com/mup6150002j
Atsakyti
Skrapuke, na kaip visad be priekaištų darbelis thumbup.gif ilgai nagrinėjausi visas detales ir kelis kartus net grįžau komentarų paskaičius, nes rodės kad kažką praleidau lotuliukas.gif

Leja, na man tai, žinok, čia kaip du skrebukai būtų... vienas mamytei, kitas apie raktelį ax.gif nekokia aš patarėja, nes pati dar mokinuosi, bet man gražios abi kompozicijos ir jos konkuruoja tarpusavyje... tai nežinau kas svarbiau... 4u.gif

o aš beveik pabaigiau konkursinį clap.gif vakar naktį atėjo įkvėpimas, tai skylamūšiu žaidžiau ir maišiau mb futbolą žiūrėt lotuliukas.gif beliko užrašas ax.gif na gavosi, ne toks gražus kaip norėjau, bet man patinka lotuliukas.gif
Atsakyti
...Ir prie sirdeles liko nuo atplestos nuotraukos demele (ja perkeliau zemiau), ka cia patarsite? Aciu!

Leja, labai mielas skrebukas wub.gif Užmaskuoti dėmelei dėčiau geltoną sagutę, o kitkas man nekliūna, na gal tik tas kampas tuštokas, bet čia gal kitos kokių idėjų turės rolleyes.gif

Remini, aš jau irgi link finalo su konkursiniu, vakar kaip ir tu naktinėjau iki antros valandos lotuliukas.gif Na, kuri gi pirma bus? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neandartaliete: 15 birželio 2010 - 15:55
Leja1 ačiū 4u.gif
labai puikus skrebukas...daug detalių...manau tiktų keli variantai tame tuščiame kampe, bet nereikia apkrauti kadangi erdvės visgi reikia akiai pailsėti 4u.gif
user posted image
Pirmas variantas: nuo sagutės truputėlį virš foto pakabinčiau tą širdelę ant lininių siūlų, kad spalva būtų tokia natūrali. Taip pat gali siūlu pririšti raktelį.
user posted image
antras variantas: pirma, nekreipk dėmesio kad štampavau žvaigždutes...jų vietoj įsivaizduok širdeles (neturiu laptope širdelių 'brush tool' ax.gif ).
Širdeles gali padaryti embosintas kaip aš viršuj padariau su apskritimais. Taip pat tokios pačios spalvos kaip pagrindas...tada suteiks erdvės vaizdą bet neapkraus.
O dėl embosinimo pudros pasiliejimo tai nelabai maišo bent man 4u.gif , bet jei nori pabandyt tai galbūt prisiūk tenai balto biserio...atrodys labiau 3D ir galbūt atrodys kad ta vieta lyg tirpsta nuo stambiausių karoliukų iki smulkiausių pudros miltelių.
Atsakyti