Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 22 tema

QUOTE(OJE @ 2010 06 13, 11:45)
cia biskeli neteisingai pasisakei - parodyk nors viena mano zodi pries jos laimejima

Argi aš tave asmeniškai paminėjau?

QUOTE(ader @ 2010 06 13, 13:33)
merginos, patarkit is patirties, kaip man graziai nupurksti lapo ploteli.?

Gaila, pati dar nebandžiau, negaliu patart. Bet galėčiau paskolint buteliuką. Bet Skrepukė arba Vasara gimus gali patart - jos šiame reikale asės. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 06 13, 15:28)
Zmogiuke: pamirsau pamineti kad uzprasytas gelytes skenuosiu gretu metu ir ikelsiu i bloga/ar ScrapManija ir kitom 4u.gif
Vakar gavau nuotrauku uzsakyma  thumbup.gif  tai dabar galesiu skrebinti ir naktineti iki visapusisko nuovargio blink.gif  biggrin.gif

Aciu labai 4u.gif Bus idomu ismeginti.
Chihi, tai "atostogos" nuo skrebo jau baigesi hihihi.gif
Atsakyti
merginos, patarkit is patirties, kaip man graziai nupurksti lapo ploteli.? ar krastus kur nereikia dazu pridengti kazkaip, ar tiesiog ties kazkuria vieta daugiau purksti o kitur kai nutyks laseliai taip ir palikt. noriu ismegint sita technika, bet nezinau net kaip pradet. buteliuko purskimui neturiu, bandyciau gal su sukom a rba sepeteliu pataskyt.

geriausia yra tiesiog isbandyti, mat skirtingai purskiasi su spec. dazais kaip tais Glimmer Mist, ar su paprastais purkstukais (is kelioniu buteliuku), ar dantu sepetuku ir sukom. Su dantu sepetuku man gaunasi "grubiausia" palyginant su purkstukais. Kartais didesni lasai dazu nuteska kur nepageidauji.
user posted image
sis darytas su dantu sepetuku ir akriliniais dazais. Tos vietos kur augalai tau buvo iskirpti is lipnaus popieriaus (Avery full sheet label) kuri laikinai pritvirtinau.

Uzdengti tuos kampus kuriu nenori purksti gali laikinai prilipdyti popieri su dvipusia lipnia juosta...bet tikrai patariu pirma pameginti ant juodrascio 4u.gif
Chihi, tai "atostogos" nuo skrebo jau baigesi 

ax.gif nera ka sakyt...nepagydoma as. biggrin.gif
Atsakyti
Nesekmingas man sekmadienis... Kompas numiro doh.gif verysad.gif
Atsakyti
tai kad darysiu eksperimenta tai faktas, teks ne viena lapa sugadint biggrin.gif labai man patiko cia tie tavo ornamentai kur neuzpurksti thumbup.gif bet ir purskimas toks smulkus labai grazus. o dazus reikia skystesnius daryt?
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 06 13, 09:04)
tai kad darysiu eksperimenta tai faktas, teks ne viena lapa sugadint  biggrin.gif labai man patiko cia tie tavo ornamentai kur neuzpurksti thumbup.gif bet ir purskimas toks smulkus labai grazus. o dazus reikia skystesnius daryt?

aciu 4u.gif
jep, akrilinius dazus reikia atskiesti su truputeliu vandens.
Nesekmingas man sekmadienis... Kompas numiro   

stok i Mac kulta...maziau tokiu numirimu bus ...o tikriausiai visai nebus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 13 birželio 2010 - 18:07
Labai gražu su tuo purškimu. Nuo vaikystės atsimenu kaip man patikdavo.. smile.gif
Nu ką merginos, net jauduliukas ima... Pirmas mano scrabukas. Gavos netoks kokio norėjau.. Bet kaip pirmas gal ir neblogai... Čia kaip ir konkursinis smile.gif

user posted image

Gyvai spalvos ryškesnės smile.gif Čia toks niurus atrodo smile.gif Na nieko išmoksiu dar pateikti.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shrekiuke: 13 birželio 2010 - 19:51
Nu ką merginos, net jauduliukas ima... Pirmas mano scrabukas. Gavos netoks kokio norėjau.. Bet kaip pirmas gal ir neblogai... Čia kaip ir konkursinis

thumbup.gif spalvos labai puikiai pritaikytos prie vintazines nuotraukos 4u.gif
O kokio tu norejai? ar nusivylei?. Kuriam cia konkursui...ar mano bloge? Dar nemaciau nei vienos dalyves skylamusos temai g.gif
Atsakyti
Na kitaip norėjau smile.gif Bet tieisog nepajėgi buvau įgyvendinti smile.gif Ačiū už gerą žodį. Taip čia tavo konkursuo tik dar kažkaip nebandžiau kelt, nes nebuvo laiko smile.gif ir perfotkint biški norėčiau, nes čia pokreivei gavosi, tai kai bus ramu namie prisėsiu prie fotiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 06 13, 19:05)
stok i Mac kulta...maziau tokiu numirimu bus ...o tikriausiai visai nebus biggrin.gif

Tai kad tada Silueto negalesiu naudoti smile.gif Ir dabar klausimas, ar pavyks konkurse sudalyvaut, nes MB tai Mac'as, o jokiu kitu punch'u neturiu. Nu bet gal kaip nors smile.gif
Papildyta:
QUOTE(shrekiuke @ 2010 06 13, 20:47)
Labai gražu su tuo purškimu. Nuo vaikystės atsimenu kaip man patikdavo.. smile.gif
Nu ką merginos, net jauduliukas ima... Pirmas mano scrabukas. Gavos netoks kokio norėjau.. Bet kaip pirmas gal ir neblogai... Čia kaip ir konkursinis smile.gif

Sveikinu su pirmuoju skrebuku!!! good.gif O be to, visai neprisviles tavo blynukas wink.gif Nepergyvenk, jeigu nesigavo lygiai taip, kaip planavai, juk visada pirmi kartai sunkiausi.
Atsakyti
shrekiuke, liux konkursinis thumbup.gif Atsimenu šią nuotrauką. smile.gif Gražus gavosi skrebukas. wub.gif Skylamušiu pramuštos gėlytės ir kringeliukai prie nuotraukos man labai patiko. ir dar labai patiko, kaip tu parašei aprašymą. thumbup.gif
Atsakyti
as irgi jau pabaigiau konkursini, tik nespejau nufotkinti...palikau sekanciai dienai--siandien ryte nufotkinti lauke dienos sviesoj bet pas mus lyja verysad.gif galbut teks surengti LO fotosesija su studijine lempa biggrin.gif
ech, daug paprasciau butu jei neskrebinciau su tiek 3D detaliu doh.gif
shrekiuke: nereik tau perfotografuori LO...puikiai ir taip atrodo 4u.gif
Zmogiuk: nereikia spec. skylamusiu sudalyvauti. Gali panaudoti paprasta kanceleriniu skylamusi dokumentam, o tuos taskiukus/rutuliukus 'confetti' panaudoti ivairiausiai; jei nori ideju galiu prirasyti mirksiukas.gif
Atsakyti