Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 22 tema

Vasara gimusi- tai kad tavo laimetas be galo nuostabus, o kuom tada sakykit blogas Zmogiukes ? Man jis ir gi nuostabiai nuostabus.
As cia nenoriu jokiu blogu emociju- tik noriu pagauti visa esme, jei LO daromi is smulkmenu tai visame kitame ir gi noriu visu smulkmenu.
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 06 11, 23:18)
Vasara gimusi- tai kad tavo laimetas be galo nuostabus, o kuom tada sakykit blogas Zmogiukes ? Man jis ir gi nuostabiai nuostabus.
As cia nenoriu jokiu blogu emociju- tik noriu pagauti visa esme, jei LO daromi is smulkmenu tai visame kitame ir gi noriu visu smulkmenu.

Va, labiau gilintis nereikejo, matyt nuo sios pastraipos, si diskusija isisiubavo.
Scrap8
cituoju:
Sveikinu LEMURKA laimėjus konkursą smile.gif
Rinkau nugalėtoją pagal vadovaujantį principą: kurį darbelį aš labiausiai norėčiau kopijuoti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 11 birželio 2010 - 23:11
QUOTE(Vasara gimusi @ 2010 06 11, 23:10)
Kazkaip jau maniau,kad "isaugom" tuos visus nesutarimus.bet kaip matau,ateina nauji zmones i komanda ir vis pasitaiko nesusipratimu. As galiu laimejima perleist,jei kazkuriai jo labai reikia ir savo "pirmaja vieta" irgi 4u.gif . Bet koks konkursas man geras spyris i uzpakali kazka nuveikt neatideliojant.Kiekvienas dalyvauja tikedamasis laimeti,juk kitaip ir darbu konkursui nepridavinetume,jei darytume tik sau pasigrozeti. cia naturalu. Kiekvienam norisi,kad butent jo darbas butu ivertintas geriausiai. Nesu baigusi jokiu meniniu mokyklu, studiju ir t.t., todel viska ka darau - tik intuityviai. Ir kai sulaukiu gero ivertinimo, suprantu,kad visgi skoni ir menini pajautima turiu.Ir todel manau,kad turiu teise laimeti, nes esu tokia pati kaip ir kitos - 'savamoksle'.ir neturiu jokio sazines grauzimo,nes Irmos asmeniskai nepazistu ir "vardo" skrebe dar neturiu.
Oje del "konkursiniu dejimo be vardu"tai tikrai nekeistu esmes. kiekvienas turi savo braiza,neapsivercia liezuvis sakyt,nes galiu sulaukti pomidoru i savo puse,bet visgi- 'skoningai" atlikta  darba iskart pastebesi.as irgi noriu turet savo braiza.nors dar turiu tik 3 skrebukus ir apie joki braiza net kalbos negali buti. ir vardas cia ne prie ko. cia kalba darbai...
ir svarbiausias dalykas-niekas su sautuvu uz nugaros nestovi ir nevercia daryti skrebuko.renkiesi pats-jei viskas tinka-dalyvauji,jei ne - ne.Nes blogu su organizuojamais konkursais begale.pasirinkimas didelis.
Manau bereikalingos neigiamos emocijos 4u.gif
......................
Ader,sveika sugrizus namo 4u.gif

Na, nauji zmones- nauji vejai, inesa nauja.
Viskas juk saunu su tavo laimejimu.Darbas tikrai vertas ivertinimo.
Esme ne tame. Galima, vertinti kokybiskiausia darba, ir galima vertinti darba, kaip paskatinima, suteikiant, kadangi to buvo siekiama is pradziu- lygias teises visiem.
Va cia man savokos susipjove, bet kadangi ,kaip jau issiaiskinau- bus visko ir pagal nuotaika. Tai viskas valio. Viskas dabar aisku.
O del konkursu- beabejo, ju daug, ir pasirinkimo laisve, kuri zaisti.
Bet, jei siekiama tobulai- manyciau, verta buvo diskusijos.
Atsakyti
Pasitraukiu nuo kompo pusdieniui ir sugrįžtant žiū, dar tęsiasi diskusijos. rolleyes.gif
pasisakysiu kadangi rytoj iš darbo negalėsiu tęsti biggrin.gif
Man va scrapping komandos pasirinkimas patinka- be jokiu vardu dedami darbai- ir uz juos balsuojama.

smile.gif ax.gif
Oje del "konkursiniu dejimo be vardu"tai tikrai nekeistu esmes. kiekvienas turi savo braiza,

drinks_cheers.gif Ne tik galima atpažinti darbelius pagal braižą, bet juk nuotraukose pagal mūsų vaikus, šeimą....aišku kaip blynas. Aš vartant įvairiausius amerikietiškus SB žurnalus jau net neturiu pažiūrėti autorės: atspėju iš vaikučių nuotraukose, ir aišku jų savito braižo, o ką čia kalbėti apie mūsų mažą lietuvaičių SB bendruomenę....dar mažesnė bala kurioje daugmaž mes vieną kitą pažystam group.gif

O scrapping konkursų nugalėtoją kas išrenka? ar sakytum teisėjų/rinkėjų skonis visiškai neįtakoja nugalėtojos rinkimo???
Pamenu seniau kada romantiško stiliaus ekspertė Nabon buvo pakviestinė dizainerė. Pamačius dalyves man netgi nereikėjo patikslinti kas laimės--žinojau kad tai bus norvegaitiškas, labiausiai "Naboniškas" ir panašiausias į jos pačios stilių ir skonį skrebukas...neklydau lotuliukas.gif

Bent mano pačios SB stilius ir skonis toks įvairus ir platus kad nera 'prisiplakęs' prie vienintelio stiliaus: Žaviuosi ir kai kuriais cukrinukais romantiškais, žaviuosi taip pat ir minimalistiniais...tad nors žinote kad nebalsuoju vien tik už romantiškus ar shabby chick .4u.gif

Esu turinti nemažai patirties konkursų rengime smile.gif Anksčiau balsavome ScrapManijoj per až, po to anonimiška apklausa...visad atsirasdavo (ir iki šiol atsiranda) nepatenkintų, nusivylusių dalyvių, nesklandumų, apklatinimų verysad.gif . Ką gi, padariau išvadą kad niekad nepasieksiu tą konkursų rengimo lygį kad įtikčiau visom dalyvėm, tai "Mission impossible" biggrin.gif

Rezume: Galbūt grubokai skambės, bet juk kaip konkurso rengėja, savam bloge, aš pasilieku teisę pasirinkti kokiu būdu rinkti nugalėtoją smile.gif

Tad pasikartosiu sakydama, bet nuo šiol konkursai bus rengiami įvairiai: rinksiu 'random', pati aš, arba MB...kada konkursas užsidarys, pristatant nugalėtoją taip pat skelbsiu kokiu būdu ji buvo išrinkta.
Manau būtent tokiu konkurso skelbimo būdu (dalyvėm būti nežinioj apie balsavimą), skatins daugiau dalyvių sudalyvauti o ne iš anksto nurašyti savo pastangas su "aš niekad nelaimėsiu" jei ji rinks nugalėtoja. Pageidauju kad daugiau dalyvautų iš sportinio intereso ir kad mažiau reikšmės būtų suteikta balsavimui/rinkimui.

Bus matyt...jei bus totalus boikotas konkursam tai teks juos nutraukt, bet kol bus dalyvių tol jie vyks. thumbup.gif Man pačiai jie geras spyris skrebinti pagal konkrečią temą, ir taip smagu pamatyti visų dalyvių darbelius kurios riša ta pati tema cool.gif

Koks romanas gavosi blink.gif
Diskusijos sveika, bent pačiai pnagrinėti savo įsitikinimus. Nors mes visos skirtingų požiūrių, visvien myyyyyyyyyyyliu jus visas wub.gif wub.gif

group.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 12 birželio 2010 - 03:47
Na,va pavartem versijas is visu pusiu ir susideliojom taskus ant i drinks_cheers.gif
Atsakyti
thumbup.gif diskusijos finalas smile.gif
Atsakyti
Oi kokią diskusiją pramiegojau ... verysad.gif
Būčiau ir aš pasisakius, bet paskelbtas finalas ... nebeaudrinsiu mirksiukas.gif

Linutuk, kokie dėkliukasi stilingi ... o jau darbelio buvo doh.gif
Atsakyti
Sveikutės,

na aš irgi žibalo į ugnį pilt nenoriu, juolab, kad ugnis jau kaip ir užgesinta, bet noriu tik užstoti Skrepukę - aš galiu paliudyti, kad ji tikrai nesugalvojo "keisti tausyklių" kaip kad pasirodė OJE. Dar prieš atsirandant pirmam konkursui Skrepukė man rašė, kad planuoja rengti įvairius balsavimus: Random, arba pati, kaip konkursų šeimininkė, rinkti nugalėtoją, arba suteikti tokią teisę jos MB. Taigi, OJE, būk tikra, kad Skrepukė nekeitė taisyklių spontaniškai dėl Vasaros gimusios. Tokias taisykles ji jau buvo nustačiusi nuo pat pradžių - aš liudininkė.

Vasara gimusi, labai labai džiaugiuosi tavo laimėjimu. Ir ne dėl to, kad tave seniai pažįstu. biggrin.gif Aš džiaugiuosi už kiekvieną nugalėtoją. O šis tavo LO tikrai ypatingas - be galo patiko, tu šaunuolė, gerai pasidarbavai, labai labai patiko wub.gif

Beje, nenusimink, kad yra nepatenkintų ir neišsižadėk nugalėtojos vardo. Prisimink, kaip kažkada mane užsipuolė, kai aš pirmą kartą laimėjau konkursą. biggrin.gif Ir nieko - išgyvenau. mirksiukas.gif Išgyvensi ir tu. 4u.gif

ader, sveika sugrįžus clap.gif

P.S. Ups, vos neužmiršau pagirti Linutuko CD dėkliukų. Na pavarai blink.gif Visa diskoteka. blink.gif Pasaka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a Lua: 13 birželio 2010 - 09:45
QUOTE(a Lua @ 2010 06 13, 10:43)

Vasara gimusi, labai labai džiaugiuosi tavo laimėjimu. Ir ne dėl to, kad tave seniai pažįstu.  biggrin.gif  Aš džiaugiuosi už kiekvieną nugalėtoją. O šis tavo LO tikrai ypatingas - be galo patiko, tu šaunuolė, gerai pasidarbavai, labai labai patiko  wub.gif

Beje, nenusimink, kad yra nepatenkintų ir neišsižadėk nugalėtojos vardo. Prisimink, kaip kažkada mane užsipuolė, kai aš pirmą kartą laimėjau konkursą.  biggrin.gif  Ir nieko - išgyvenau.  mirksiukas.gif  Išgyvensi ir tu.  4u.gif

cia biskeli neteisingai pasisakei - parodyk nors viena mano zodi pries jos laimejima
Atsakyti
merginos, patarkit is patirties, kaip man graziai nupurksti lapo ploteli.? ar krastus kur nereikia dazu pridengti kazkaip, ar tiesiog ties kazkuria vieta daugiau purksti o kitur kai nutyks laseliai taip ir palikt. noriu ismegint sita technika, bet nezinau net kaip pradet. buteliuko purskimui neturiu, bandyciau gal su sukom a rba sepeteliu pataskyt.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 06 13, 14:33)

As irgi susidomejau sita technika, nes vis dazniau matau tokiu darbeliu smile.gif As pati kazkada bandziau purksti su purkstuku (ne specialiu, bet is kelioniniu indeliu komsmetikai), bet man nesigavo graziai... O gal praktikos pritruko, nzn...
Atsakyti
Zmogiuke: pamirsau pamineti kad uzprasytas gelytes skenuosiu gretu metu ir ikelsiu i bloga/ar ScrapManija ir kitom 4u.gif
Vakar gavau nuotrauku uzsakyma thumbup.gif tai dabar galesiu skrebinti ir naktineti iki visapusisko nuovargio blink.gif biggrin.gif
Atsakyti