O aš visiškai nesistebiu, kad Scrap8 įsižeidė (šiuo atveju mano reakcija irgi būtų identiška). Beje, aš jau ne pirmą kartą pastebiu, kad OJE bando įgelti (o gal tik taip atrodo ), ir, nors ir ne mano adresu tie įgėlimai, bet jie šiek tiek glumina, kadangi atrodo visiškai nepagrįsti. Nesakau, kad negalima reikšti savo nuomonės, ar klausti, bet gal korektiškiau kažkaip, subtiliau...
aha, diskusiju cia visokiu verda
pirmiausia tai vasara gimusi, sveikinu su laimejimu, labai labai grazus skrebukas, viskas labai dera, man patiko ir debeseliai ir nuotaika linksma nuotraukose.
neandart. MB turetu but jau pamalonintas iamzinta didzioji aistra idomiai atrodo tas vellum , jis melynas? ar dar ji kazkaip spalvinai?
naujo konkurso tema idomi, o tuo labiau, kad galimybiu panaudot skylamusius turiu , beje kazkaip retai ir naudoju is tikruju, reiks vel perziuret kokiu ten mano slice turi formeliu.
pirmiausia tai vasara gimusi, sveikinu su laimejimu, labai labai grazus skrebukas, viskas labai dera, man patiko ir debeseliai ir nuotaika linksma nuotraukose.
neandart. MB turetu but jau pamalonintas iamzinta didzioji aistra idomiai atrodo tas vellum , jis melynas? ar dar ji kazkaip spalvinai?
naujo konkurso tema idomi, o tuo labiau, kad galimybiu panaudot skylamusius turiu , beje kazkaip retai ir naudoju is tikruju, reiks vel perziuret kokiu ten mano slice turi formeliu.
O del Random- tai jis idomus yra tuom, kad visiem vienodai suteikia laimejimo teisia ir gal kai kuriom pirmaji dziaugsma, ir didesni ikvepi stengtis.
Priklauso nuo individualo... Galbūt naujokam suteikia didesnį pasitikėjimą savimi ir skatina sudalyvauti kada visos turi tą pačią galimybę laimėti. Kitavertus, kada renkama 'random', kitom gali būti visiškai kitas efektas--t.y. nepersistengti ir nebandyti savo konforto zoną peržengti, kadangi juk visvien ta pati galimybė laimėti bent ką pagaminus: 3 dienų šedevrą ar 30 min. sumestinuką
Taigi, prieš aną konkursą, nusprendžiau daugiau neskelbti kokiu būdu rinksiu nugalėtoją skelbiant naują temą...Manau kad dalyvėm geriau būti nežinioj šiuo atveju . Tada daugiau dėmesio skirsite konkursinio kūrybai o ne analizei ar yra šancas laimėti.
aha, diskusiju cia visokiu verda
nebūtų čia SM jei nevirtų diskusijos
ader: sveika sugrįžus lauksim nuotraukų
nelabai kokios naujienos dėl alyvų. Gavau tą knygą, bet pasirodo joje nėra alyvų o gal floristikos skyriuj gausi kokių dirbtinų alyvų?...dar pasidairysiu
dar pasidairysiu
nusiunčiau tau 2 paveiksliukus...gaudyk el.paštu
QUOTE(Scrap8 @ 2010 06 11, 20:36)
nebūtų čia SM jei nevirtų diskusijos
nelabai kokios naujienos dėl alyvų. Gavau tą knygą, bet pasirodo joje nėra alyvų
nelabai kokios naujienos dėl alyvų. Gavau tą knygą, bet pasirodo joje nėra alyvų
diskusijos neatsiejama SM dalis Bet ir gerai - idomiau gyvent taip.
O gal koki kita augala idomumo delei gali nuskanuoti ir parodyti?
As jau nuo pat ryto mastau, ka daryt konkursiniui Si karta turbut bus mini albumo LO, nes noriu ji greiciau pabaigti Geda taip ilgai vis nepagimdyt
scrapuke aciu uz rupesti.
nuotrauku yra , keletas gan vykysiu. nors tiesa sakant buvo be galo sunku fotografuot vaikus, tai ilgainiui meciau ta reikala, ir isimzinom tik paskutinem dienom. norejosi ilsetis ir megautis, o ne lakstyt paskui su fotiku ir pyktis .
jei kalbant apie konkursus ir nugaletoju rinkima, tai as siuo klausimu neturiu tvirtos nuomones, man svarbu dalyvaut. Jei matau, kad gaminamas skrebukas tinka konkursui dalyvauju, jei temos nesuprantu ar nespeju, ar kas netinka, nedalyvauju. Bet kadangi darau darbelius ir mokausi, tai stengiuosi maksimaliai isspaust rezultata, taigi man minuciu sumestinukai kazkaip dar nesigauna vadovaukimes sportiniu sukiu-svarbu dalyvauti, o laimeti malonu, bet nebutina.
nuotrauku yra , keletas gan vykysiu. nors tiesa sakant buvo be galo sunku fotografuot vaikus, tai ilgainiui meciau ta reikala, ir isimzinom tik paskutinem dienom. norejosi ilsetis ir megautis, o ne lakstyt paskui su fotiku ir pyktis .
jei kalbant apie konkursus ir nugaletoju rinkima, tai as siuo klausimu neturiu tvirtos nuomones, man svarbu dalyvaut. Jei matau, kad gaminamas skrebukas tinka konkursui dalyvauju, jei temos nesuprantu ar nespeju, ar kas netinka, nedalyvauju. Bet kadangi darau darbelius ir mokausi, tai stengiuosi maksimaliai isspaust rezultata, taigi man minuciu sumestinukai kazkaip dar nesigauna vadovaukimes sportiniu sukiu-svarbu dalyvauti, o laimeti malonu, bet nebutina.
O gal koki kita augala idomumo delei gali nuskanuoti ir parodyti?
rinkis ko tik nori Galbūt tau kas tiktų prie to kaimo mini albumo
Asmeniškai man konkretu bus panaudoti vyšnių žiedlapių šakelę ir l.l. patiko kaip realiai padaryti konkorėžiai/spygliuočių šakelė žiemos temos skrebukam
Knyga šalia, tai surašysiu anglų k. gėlių pavadinimus...jei ką l.l domina parašykit, paprašykit, o surinkus prašymus galėsiu keletą paskenuoti
Amaryllis
Anemone
Aster
Azalea
Bachelor's Button
Begonia
Camellia
Carnation
Cherry Blossom
Chrysanthemum
Clematis
Coreopsis
Cosmos
Daffodil
Dogwood
Echinacea
Forsythia
Gardenia
Gerber Daisy
Holly and Berries
Impatiens
Iris
Japanese Anemone
Marigold
Ornamental Kale
Pansy
Peony
Periwinkle
Petunia
Pinecone
Poinsettia
Primrose
Queen Anne's Lace
Rhododendron
Rose
Sweet Pea
Tulip
Verbena
Violet
Zinnia
QUOTE(Scrap8 @ 2010 06 11, 21:48)
rinkis ko tik nori Galbūt tau kas tiktų prie to kaimo mini albumo
Asmeniškai man konkretu bus panaudoti vyšnių žiedlapių šakelę ir l.l. patiko kaip realiai padaryti konkorėžiai/spygliuočių šakelė žiemos temos skrebukam
Knyga šalia, tai surašysiu anglų k. gėlių pavadinimus...jei ką l.l domina parašykit, paprašykit, o surinkus prašymus galėsiu keletą paskenuoti
Oho, geras sarasiuks
Kad jau leidi pageidavimu koncerta, tai pradedu:
Cherry Blossom
Gardenia
Peony - sitas gal ir kaimo albumui tiks, nes ten kaip tik auga bijunai, nezinia, pries kiek metu pasodinti
Queen Anne's Lace - o kaip gi sitos legendines zoles nenoreti
Rose
Is anksto labai aciu
Papildyta:
QUOTE(ader @ 2010 06 11, 21:26)
scrapuke aciu uz rupesti.
Sveika sugrizusi! Tikiuosi, gerai pailsejot? Lauksiu skrebuku su atostogu nuotraukom
Papildyta:
O as perdarineju mini albumo puslapi.... Tik del to, kad vienam lapeliui pakrasciukus pamirsau patamsint. Ir negaliu palikt ramybej, kol neatodo taip, kaip norisi
QUOTE(Neandartaliete @ 2010 06 11, 19:19)
O aš visiškai nesistebiu, kad Scrap8 įsižeidė (šiuo atveju mano reakcija irgi būtų identiška). Beje, aš jau ne pirmą kartą pastebiu, kad OJE bando įgelti (o gal tik taip atrodo ), ir, nors ir ne mano adresu tie įgėlimai, bet jie šiek tiek glumina, kadangi atrodo visiškai nepagrįsti. Nesakau, kad negalima reikšti savo nuomonės, ar klausti, bet gal korektiškiau kažkaip, subtiliau...
su gelimu visiskai nieko bendra. Poziurio kampai nepanasus.
Papildyta:
Priklauso nuo individualo... Galbūt naujokam suteikia didesnį pasitikėjimą savimi ir skatina sudalyvauti kada visos turi tą pačią galimybę laimėti. Kitavertus, kada renkama 'random', kitom gali būti visiškai kitas efektas--t.y. nepersistengti ir nebandyti savo konforto zoną peržengti, kadangi juk visvien ta pati galimybė laimėti bent ką pagaminus: 3 dienų šedevrą ar 30 min. sumestinuką
Bet pradine tavo mintis ir buvo ta- kad suteikti viesiem vienodas galimybes. Ar ne ?
Bet tikrai nekeicia reikalo ar 3dienas darytas sedevras- tau nepatiktu, ar vos 30 minuciu darytas - tiesiu taikiniu i tavo skoni. Manau kiekvienas daro tai kaip moka ir kaip jam patinka.
Man va scrapping komandos pasirinkimas patinka- be jokiu vardu dedami darbai- ir uz juos balsuojama.
Bet, dar karteli sakau, cia tavo valia ir tiek.
p.s sorry kad mano vieninteles, nuomones dazniausiai skirias.
Papildyta:
Taigi, prieš aną konkursą, nusprendžiau daugiau neskelbti kokiu būdu rinksiu nugalėtoją skelbiant naują temą...Manau kad dalyvėm geriau būti nežinioj šiuo atveju . Tada daugiau dėmesio skirsite konkursinio kūrybai o ne analizei ar yra šancas laimėti.
Na pirma, tai jei jau dalyvauji konkursiniam- kiekvienas dalyvis nori laimeti ? Ar ne ?
Juk savo darbus ir siaip galima visas 24 val. cia rodyti.
Antra, Kaip iskaiciuojamas demesio skirimas ?
QUOTE(OJE @ 2010 06 11, 22:22)
Bet pradine tavo mintis ir buvo ta- kad suteikti viesiem vienodas galimybes. Ar ne ?
Bet tikrai nekeicia reikalo ar 3dienas darytas sedevras- tau nepatiktu, ar vos 30 minuciu darytas - tiesiu taikiniu i tavo skoni. Manau kiekvienas daro tai kaip moka ir kaip jam patinka.
Cia gal konkreciai i Scrap8 kreipiamasi, bet noriu issakyti ir savo nuomone, jeigu jau tesiama diskusija
Bet juk tos vienodos galimybes islieka ir dabar. Juk konkurso esme yra ne pataikyti i Scrapukes, ar kazkieno kito skoni...
Na, man, asmeniskai, kaip ir Ader sake, svarbiau yra dalyvauti, nes tai mane paskatina padaryti vis po viena papildoma skrebuka. Ir idomu yra sugalvoti ji taip, kad atitiktu tema. Aisku, smalsu, kas bus laimetojas, bet visai nesvarbu, kokiu budu jis atrinktas. Man daug idomiau yra kasdien patikrinti ar neatsirado naujas dalyvis, apziuret nauja darbeli. Anksciau Skrapukes organizuojami konkursai, kuriuose laisvas balsavimas buvo, bet jie atnese nemaloniu emociju, ir iskreipe reikalo esme. Galu gale, kiekvienas esam laisvas pasirinkti, kuriame konkurse dalyvauti.
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 06 11, 22:41)
Cia gal konkreciai i Scrap8 kreipiamasi, bet noriu issakyti ir savo nuomone, jeigu jau tesiama diskusija
Bet juk tos vienodos galimybes islieka ir dabar. Juk konkurso esme yra ne pataikyti i Scrapukes, ar kazkieno kito skoni...
Na, man, asmeniskai, kaip ir Ader sake, svarbiau yra dalyvauti, nes tai mane paskatina padaryti vis po viena papildoma skrebuka. Ir idomu yra sugalvoti ji taip, kad atitiktu tema. Aisku, smalsu, kas bus laimetojas, bet visai nesvarbu, kokiu budu jis atrinktas. Man daug idomiau yra kasdien patikrinti ar neatsirado naujas dalyvis, apziuret nauja darbeli. Anksciau Skrapukes organizuojami konkursai, kuriuose laisvas balsavimas buvo, bet jie atnese nemaloniu emociju, ir iskreipe reikalo esme. Galu gale, kiekvienas esam laisvas pasirinkti, kuriame konkurse dalyvauti.
Cia siaip is idejos, palygink abu varijantus- ar tikrai islieka tos pacios galimybes?
Kazi ar vienas zmogus- gali nuspresti uz sakykm 10 sudalyvavusiu- juk rinks pagal savaji skoni ir labiausiai atitaikyta tematika ?
Nes sakykim jei pas mane darbe kyla skonio nesusderinimai(nes darbas kurybinis)- visa teise lieka uzsakovui. Cia ne tas varijantas
O visam kita, pilnai pritariu, svarba dalyvavime ir idejos igyvendinime, ypac kitu.
Kazkaip jau maniau,kad "isaugom" tuos visus nesutarimus.bet kaip matau,ateina nauji zmones i komanda ir vis pasitaiko nesusipratimu. As galiu laimejima perleist,jei kazkuriai jo labai reikia ir savo "pirmaja vieta" irgi . Bet koks konkursas man geras spyris i uzpakali kazka nuveikt neatideliojant.Kiekvienas dalyvauja tikedamasis laimeti,juk kitaip ir darbu konkursui nepridavinetume,jei darytume tik sau pasigrozeti. cia naturalu. Kiekvienam norisi,kad butent jo darbas butu ivertintas geriausiai. Nesu baigusi jokiu meniniu mokyklu, studiju ir t.t., todel viska ka darau - tik intuityviai. Ir kai sulaukiu gero ivertinimo, suprantu,kad visgi skoni ir menini pajautima turiu.Ir todel manau,kad turiu teise laimeti, nes esu tokia pati kaip ir kitos - 'savamoksle'.ir neturiu jokio sazines grauzimo,nes Irmos asmeniskai nepazistu ir "vardo" skrebe dar neturiu.
Oje del "konkursiniu dejimo be vardu"tai tikrai nekeistu esmes. kiekvienas turi savo braiza,neapsivercia liezuvis sakyt,nes galiu sulaukti pomidoru i savo puse,bet visgi- 'skoningai" atlikta darba iskart pastebesi.as irgi noriu turet savo braiza.nors dar turiu tik 3 skrebukus ir apie joki braiza net kalbos negali buti. ir vardas cia ne prie ko. cia kalba darbai...
ir svarbiausias dalykas-niekas su sautuvu uz nugaros nestovi ir nevercia daryti skrebuko.renkiesi pats-jei viskas tinka-dalyvauji,jei ne - ne.Nes blogu su organizuojamais konkursais begale.pasirinkimas didelis.
Manau bereikalingos neigiamos emocijos
......................
Ader,sveika sugrizus namo
Oje del "konkursiniu dejimo be vardu"tai tikrai nekeistu esmes. kiekvienas turi savo braiza,neapsivercia liezuvis sakyt,nes galiu sulaukti pomidoru i savo puse,bet visgi- 'skoningai" atlikta darba iskart pastebesi.as irgi noriu turet savo braiza.nors dar turiu tik 3 skrebukus ir apie joki braiza net kalbos negali buti. ir vardas cia ne prie ko. cia kalba darbai...
ir svarbiausias dalykas-niekas su sautuvu uz nugaros nestovi ir nevercia daryti skrebuko.renkiesi pats-jei viskas tinka-dalyvauji,jei ne - ne.Nes blogu su organizuojamais konkursais begale.pasirinkimas didelis.
Manau bereikalingos neigiamos emocijos
......................
Ader,sveika sugrizus namo