Sekančio konkurso tema čia (komentaruose taisyklės išverstos į lietuvių k.)
*Laukiu daugiau dalyvių...mane Jūsų skrebukai l.l. nudžiugina kiekvieną rytą, kada atidarau el. paštą ir randu žinutę kad kažkas įkėlė komentaruose
Sveikinuuuu Vasara gimusi-Lemurka!! Darbelis tikrai vertas nugaletojo vardo
Sveikinu, Vasara gimusi, su pergale Aš irgi manau, kad šis darbas verčiausias prizo
Vasara gimusi, tikrai nuostabus darbelis vertas 1 vietos , saunuole svekinu
Kaip netiketa Eiktusau Taip gerai prasideda diena Aciu uz ivertinima!Toks geras postumis kitiems darbams!!!
......................
Nauja tema ale as teturiu viena krasto skylamusi (ir dar du paprastus-sirdele ir menuli,su kuriais 'dirba' Elze),taip kad sikart pasuoju
......................
Nauja tema ale as teturiu viena krasto skylamusi (ir dar du paprastus-sirdele ir menuli,su kuriais 'dirba' Elze),taip kad sikart pasuoju
Vasara gimusi- woliaaa Sveikinimai
Darbas tikrai grazus
kaip idomiai- net taisykles keiciam.
Tai taip suprantu, jei konkurse nera darbelio kuris patinka tau - tada ji darai Random
Darbas tikrai grazus
Tai taip suprantu, jei konkurse nera darbelio kuris patinka tau - tada ji darai Random
Vasara gimusi, sveikinu - tavo LO
Scrap8, tema.
Scrap8, tema.
Vasara gimusi - sveikinimai
Smagu kad sekanti tema visom patinka
su tais 'paprastais' įmanoma visai įdomiai paskrebinti Pamenu Sanritos vieną iš pirmųjų skrebukų kuriame ji taip dailiai priklijavo smulkiausių širdelių, gėlyčių..tokį raštuotą popierių padarė
Dar esu mačius kad per eilutę iškirstų formelių, persiuva su siuvimo mašina...lyg tokia garlianda gaunasi efektas.
Prisipažinsiu...mane įžeidė šis pasisakymas Jei kas pastebėjot, kad skelbdama praeitą konkursą niekad nebuvau nustačius kokiu būdu vyks balsavimas, kadangi jau tada buvau nusprendus (net nemačius pirmojo konkursinio) kad šį kartą pati norėsiu rinkti nugalėtoją.
O sakyt kad ankstesniuose konkursiniuose rinkau 'random' kadangi nebuvo man patinkančių konkursinių, žiauriai nuvertina kitų dalyvių darbelius
Užsimaniau paįvairinti balsavimo būdą: kartais bus random, kartais aš rinksiu pati, kartais MB rinks (kadangi mūsų SB skoniai l.l skiriasi).
Išimtis--jei dalyvaus a Lua, balsavimas visad bus random (nemaža kas žino kad su ja realiai buvom susitikę, tad nenorėčiau būt apkaltinama kad nugalėtoją parinkau 'draugę')
Tikiuosi dabar visom bus aiškiau ir nevyks jokių nesusipratimų
ale as teturiu viena krasto skylamusi (ir dar du paprastus-sirdele ir menuli,su kuriais 'dirba' Elze),taip kad sikart pasuoju
su tais 'paprastais' įmanoma visai įdomiai paskrebinti Pamenu Sanritos vieną iš pirmųjų skrebukų kuriame ji taip dailiai priklijavo smulkiausių širdelių, gėlyčių..tokį raštuotą popierių padarė
Dar esu mačius kad per eilutę iškirstų formelių, persiuva su siuvimo mašina...lyg tokia garlianda gaunasi efektas.
Prisipažinsiu...mane įžeidė šis pasisakymas Jei kas pastebėjot, kad skelbdama praeitą konkursą niekad nebuvau nustačius kokiu būdu vyks balsavimas, kadangi jau tada buvau nusprendus (net nemačius pirmojo konkursinio) kad šį kartą pati norėsiu rinkti nugalėtoją.
O sakyt kad ankstesniuose konkursiniuose rinkau 'random' kadangi nebuvo man patinkančių konkursinių, žiauriai nuvertina kitų dalyvių darbelius
Užsimaniau paįvairinti balsavimo būdą: kartais bus random, kartais aš rinksiu pati, kartais MB rinks (kadangi mūsų SB skoniai l.l skiriasi).
Išimtis--jei dalyvaus a Lua, balsavimas visad bus random (nemaža kas žino kad su ja realiai buvom susitikę, tad nenorėčiau būt apkaltinama kad nugalėtoją parinkau 'draugę')
Tikiuosi dabar visom bus aiškiau ir nevyks jokių nesusipratimų
Na nemazi juk, nebuvo del ko isizeisti.
Beabejo tavo konkursas tavo taisykles, gali legtis kaip tik nori.
Paaiskinai , ir viskas tapo aisku kaip ant delno.
Kita karta skaitysiu atidziau.
O del Random- tai jis idomus yra tuom, kad visiem vienodai suteikia laimejimo teisia ir gal kai kuriom pirmaji dziaugsma, ir didesni ikvepi stengtis.
Beabejo tavo konkursas tavo taisykles, gali legtis kaip tik nori.
Paaiskinai , ir viskas tapo aisku kaip ant delno.
Kita karta skaitysiu atidziau.
O del Random- tai jis idomus yra tuom, kad visiem vienodai suteikia laimejimo teisia ir gal kai kuriom pirmaji dziaugsma, ir didesni ikvepi stengtis.
sveikos visos darbstuoles, po neilgos pertraukeles grizau su naujom nuotraukom ir mintim. Einu skaityt kas cia pas jus vyksta.