Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 22 tema

Sekančio konkurso tema čia (komentaruose taisyklės išverstos į lietuvių k.)
*Laukiu daugiau dalyvių...mane Jūsų skrebukai l.l. nudžiugina kiekvieną rytą, kada atidarau el. paštą ir randu žinutę kad kažkas įkėlė komentaruose cool.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinuuuu Vasara gimusi-Lemurka!! Darbelis tikrai vertas nugaletojo vardo clap_1.gif
Atsakyti
Sveikinu, Vasara gimusi, su pergale 4u.gif Aš irgi manau, kad šis darbas verčiausias prizo wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 06 11, 03:49)
Sekančio konkurso tema čia (komentaruose taisyklės išverstos į lietuvių k.)

good.gif tema! Nekantrauju pradet darbuotis smile.gif
Atsakyti
Vasara gimusi, tikrai nuostabus darbelis vertas 1 vietos , saunuole svekinu 4u.gif
Atsakyti
Kaip netiketa bigsmile.gif Eiktusau thumbup.gif Taip gerai prasideda diena thumbup.gif Aciu uz ivertinima!Toks geras postumis kitiems darbams!!! rolleyes.gif
......................
Nauja tema thumbup.gif ale as teturiu viena krasto skylamusi lotuliukas.gif (ir dar du paprastus-sirdele ir menuli,su kuriais 'dirba' Elze),taip kad sikart pasuoju tongue.gif
Atsakyti
Vasara gimusi- woliaaa thumbup.gif Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Darbas tikrai grazus wub.gif

g.gif kaip idomiai- net taisykles keiciam.
Tai taip suprantu, jei konkurse nera darbelio kuris patinka tau - tada ji darai Random ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 11 birželio 2010 - 10:46
Vasara gimusi, sveikinu - tavo LO wub.gif

Scrap8, thumbup.gif tema.
Atsakyti
Vasara gimusi - sveikinimai thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Smagu kad sekanti tema visom patinka thumbup.gif
ale as teturiu viena krasto skylamusi  (ir dar du paprastus-sirdele ir menuli,su kuriais 'dirba' Elze),taip kad sikart pasuoju

su tais 'paprastais' įmanoma visai įdomiai paskrebinti mirksiukas.gif Pamenu Sanritos vieną iš pirmųjų skrebukų kuriame ji taip dailiai priklijavo smulkiausių širdelių, gėlyčių..tokį raštuotą popierių padarė wub.gif
Dar esu mačius kad per eilutę iškirstų formelių, persiuva su siuvimo mašina...lyg tokia garlianda gaunasi thumbup.gif efektas.
kaip idomiai- net taisykles keiciam.
Tai taip suprantu, jei konkurse nera darbelio kuris patinka tau - tada ji darai Random 

Prisipažinsiu...mane įžeidė šis pasisakymas ax.gif Jei kas pastebėjot, kad skelbdama praeitą konkursą niekad nebuvau nustačius kokiu būdu vyks balsavimas, kadangi jau tada buvau nusprendus (net nemačius pirmojo konkursinio) kad šį kartą pati norėsiu rinkti nugalėtoją.
O sakyt kad ankstesniuose konkursiniuose rinkau 'random' kadangi nebuvo man patinkančių konkursinių, žiauriai nuvertina kitų dalyvių darbelius verysad.gif ax.gif

Užsimaniau paįvairinti balsavimo būdą: kartais bus random, kartais aš rinksiu pati, kartais MB rinks biggrin.gif (kadangi mūsų SB skoniai l.l skiriasi).
Išimtis--jei dalyvaus a Lua, balsavimas visad bus random (nemaža kas žino kad su ja realiai buvom susitikę, tad nenorėčiau būt apkaltinama kad nugalėtoją parinkau 'draugę') 4u.gif
Tikiuosi dabar visom bus aiškiau ir nevyks jokių nesusipratimų 4u.gif

Atsakyti
Na nemazi juk, nebuvo del ko isizeisti.
Beabejo tavo konkursas tavo taisykles, gali legtis kaip tik nori.
Paaiskinai , ir viskas tapo aisku kaip ant delno.
Kita karta skaitysiu atidziau.
O del Random- tai jis idomus yra tuom, kad visiem vienodai suteikia laimejimo teisia ir gal kai kuriom pirmaji dziaugsma, ir didesni ikvepi stengtis.
Atsakyti
user posted image

sveikos visos darbstuoles, po neilgos pertraukeles grizau su naujom nuotraukom ir mintim. Einu skaityt kas cia pas jus vyksta. smile.gif
Atsakyti