Smagu kad sekanti tema visom patinka
ale as teturiu viena krasto skylamusi (ir dar du paprastus-sirdele ir menuli,su kuriais 'dirba' Elze),taip kad sikart pasuoju
su tais 'paprastais' įmanoma visai įdomiai paskrebinti

Pamenu
Sanritos vieną iš pirmųjų skrebukų kuriame ji taip dailiai priklijavo smulkiausių širdelių, gėlyčių..tokį raštuotą popierių padarė
Dar esu mačius kad per eilutę iškirstų formelių, persiuva su siuvimo mašina...lyg tokia garlianda gaunasi

efektas.
kaip idomiai- net taisykles keiciam.
Tai taip suprantu, jei konkurse nera darbelio kuris patinka tau - tada ji darai Random
Prisipažinsiu...mane įžeidė šis pasisakymas

Jei kas pastebėjot, kad skelbdama
praeitą konkursą niekad nebuvau nustačius kokiu būdu vyks balsavimas, kadangi jau tada buvau nusprendus (net nemačius pirmojo konkursinio) kad šį kartą pati norėsiu rinkti nugalėtoją.
O sakyt kad ankstesniuose konkursiniuose rinkau 'random' kadangi nebuvo man patinkančių konkursinių, žiauriai nuvertina kitų dalyvių darbelius
Užsimaniau paįvairinti balsavimo būdą: kartais bus random, kartais aš rinksiu pati, kartais MB rinks

(kadangi mūsų SB skoniai l.l skiriasi).
Išimtis--jei dalyvaus a Lua, balsavimas visad bus random (nemaža kas žino kad su ja realiai buvom susitikę, tad nenorėčiau būt apkaltinama kad nugalėtoją parinkau 'draugę')
Tikiuosi dabar visom bus aiškiau ir nevyks jokių nesusipratimų