ačiū kaip smagu tiek liaupsių sulaukti na, manau, kol kas albumėlių užteks... reikia gi mažiaus albumą pildyt
dabar va, ruošiuos kūdikio paso viršelį padaryti... kažkaip nedaeinu iki LO reik kokio spyrio į gerą vietą
dabar va, ruošiuos kūdikio paso viršelį padaryti...
Kaip tu ta paso virseli skrebinsi?...galbut netaip ka supratau Intriguoja mane sis projektas...gal galetum placiau parasyti?
Koks sutapimas vakar kaip tik redagavau senas nuotraukas is paso nuotrauku fotosesijos. Pagalvojau kad nesunku juk paciai padaryti maza nuotraukyte 1-mecio pasui, bet....su Adomuku visada atsiranda nuotykiu
Nauja konkurso tema: ideju? pasiulymu? ....ko pageidaujate? as dar neapsisprendus
QUOTE(Scrap8 @ 2010 06 09, 16:31)
Kaip tu ta paso virseli skrebinsi?...galbut netaip ka supratau Intriguoja mane sis projektas...gal galetum placiau parasyti?
ne, ne tikras pasas ten čia milupos duotas toks "kūdikio pasas", kur žymimos visos įsimintinos datos, įvykiai ir pan.
dar reikiapagalbos prie to pačio tema būtų apie panką noriu padaryti LO apie tai kaip užsakinėjome mažyliui pasą - nufotografavome gražų, bet tos gražiosios nuotraukos nepriėmė, o fotkino vietoje ir gavosi... pankas tai vat reikia idėjų
QUOTE(Scrap8 @ 2010 06 09, 17:31)
Nauja konkurso tema: ideju? pasiulymu? ....ko pageidaujate? as dar neapsisprendus
Sakai, neapsisprendusi O as jau seniausiai (na, nuo tada, kai pridaviau darba sitam konkursui) laukiu su nekantrumu, kazin kokia bus nauja tema
Ir kai konkurso diena paskaitau, kokia nauja tema, man tai buna lyg mokykloje pries kaledas, kai traukdavom lapelius su klasioku vardais - su kuo keistis dovanelem Toks virpuliukas - kazin ka istrauksiu. Taip ir cia - kazin kokia bus nauja tema
Papildyta:
QUOTE(remini @ 2010 06 09, 20:12)
dar reikiapagalbos prie to pačio tema būtų apie panką noriu padaryti LO apie tai kaip užsakinėjome mažyliui pasą - nufotografavome gražų, bet tos gražiosios nuotraukos nepriėmė, o fotkino vietoje ir gavosi... pankas tai vat reikia idėjų
Fainiai jum, kad turit vaiku, labai daug idomiu istoriju galit papasakoti skrebukais. Nes su vaikais baisiai daug nuotykiu nutinka
Aciu merginos!
Remini,tas namelis tavo
Remini,tas namelis tavo
QUOTE(Sanrita @ 2010 06 10, 07:01)
Padariau konkursinį. Paprastutį tokį ....
čia
Help, Scrapuke, negaliu įkelt į tavo blogą ... Man rodo klaidą
čia
Help, Scrapuke, negaliu įkelt į tavo blogą ... Man rodo klaidą
Mano bloge pakolkas vyksta konstrukcija...blogger kžką pakeitė ir dabar nerodo blogo fono bei kitos vaizdinės medžiagos.
Neužilgo bus sutvarkyta ir būtinai įkelsiu tavo skrebuką
Smagu kad sudalyvaut spėjai. Man l.l. patinka tų vėliavėlių garliandos, nors tai masiško masto tendencija, būtinai ir aš panaudosiu tas garliandas būsimam skrebuke
Papildyta:
Sakai, neapsisprendusi O as jau seniausiai (na, nuo tada, kai pridaviau darba sitam konkursui) laukiu su nekantrumu, kazin kokia bus nauja tema
Ir kai konkurso diena paskaitau, kokia nauja tema, man tai buna lyg mokykloje pries kaledas, kai traukdavom lapelius su klasioku vardais - su kuo keistis dovanelem Toks virpuliukas - kazin ka istrauksiu. Taip ir cia - kazin kokia bus nauja tema
kaip mane nudžiugino tavo šis pasisakymas
Taip man pakėlė nuotaiką žinot kad kžks laukia būsimųjų konkursų
Temų aš esu prisirašius visą sąrašą, bet vat tu man pasirink
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 06 09, 20:19)
Fainiai jum, kad turit vaiku, labai daug idomiu istoriju galit papasakoti skrebukais. Nes su vaikais baisiai daug nuotykiu nutinka
istorijų turim kiekvienas aibes, tiesiog, jų nesureikšminam
Sanrita, labai gražus darbelis net nuotaiką perteikia tokią aktyvią pažiūrėjus ir aš ant riedučių užsimaniau, nors nė karto nestovėjus
Skrapuke, laukiam labai labai konkursėlių tik šįkart aš pasuoju... su tais mini albumais mane tuoj nugalabys visi bet jau pažadėjau, kad sekančiam konkursui iškart po temos paskelbimo pradėsiu skrebint Lo
o man kas nors pagelbės? labai laukiu jūsų idėjų
Merginos, kiek grožių pridarėte
Sanrita, man tavasis l.l. gražus
Na o pas mane buvo šiokių tokių kraustymųsi, tai per visą tą laiką neturėjau kada viską perskaityti, todėl tik peržvelgiau šviežius darbelius. Tikiuosi, kad bent šį kartą spėsiu sudalyvauti konkurse. Skrebinti taip norisi, o laiko nėra.
Papildyta:
Remini, dėl pankiškos temos: gal jei turi keletą nuotraukų iš tos pasinės fotosesijos, panaudok jas visas kartu su ta film strip juostele ir atitinkamomis detalėmis (nžn, man kažkaip su grandinėmis, žvaigždėmis asocijuojasi)
Paieškok minčių galerijose, tikrai daugybė turėtum rasti.
Sanrita, man tavasis l.l. gražus
Na o pas mane buvo šiokių tokių kraustymųsi, tai per visą tą laiką neturėjau kada viską perskaityti, todėl tik peržvelgiau šviežius darbelius. Tikiuosi, kad bent šį kartą spėsiu sudalyvauti konkurse. Skrebinti taip norisi, o laiko nėra.
Papildyta:
Remini, dėl pankiškos temos: gal jei turi keletą nuotraukų iš tos pasinės fotosesijos, panaudok jas visas kartu su ta film strip juostele ir atitinkamomis detalėmis (nžn, man kažkaip su grandinėmis, žvaigždėmis asocijuojasi)
Paieškok minčių galerijose, tikrai daugybė turėtum rasti.
o man kas nors pagelbės? labai laukiu jūsų idėjų
soriukas vakar visą vakarą apie tai galvojau, o šiandien užmiršau atsakyti
Pankai: nemažai esu mačius pavyz. SB spaudoj bei galerijose, bet dabar atrast ne taip lengva. čia ką išmeta google įvedus "punk scrapbook layout".
Pankai asocijuojasi su kaukuolėm, taip pat metalo detalėm: grafkutėm, užtrauktukais, segtukais (pavyz. gali adatėlėm perverti popieriaus kraštus, ar daug sektukų panaudoti suverti suplėšytą popierių); Dažų pataškymai...vž viskas kas yra prieš tvarką.
Neseniai aptikau akciją senesnio We R. Memory Keepers eidinį "Teen Angst" tas raštuotas popierius kaip tik paaugliam berniukam ir l.l toks pankiškas.