Mhm,matau jau kai kas apskelbe greiciau uz mane
Scrap8,as tiesiog nespejau dar ryte kai vienas uz kojos isikibes,kitam butinai reikia ko nors "cia ir dabar" tai ir negaliu visko suspet. Labai skubejau fotografuot ir ikelt,nes ryt isvaziuoju ir tada isvis nespeciau sudalyvaut. tai butu abydna,nes sito darbelio emiausi butent del konkurso.taigi taigi
"(Tu)Po lietaus"
[/URL][/IMG]
Daugiau nuotrauku bloge
Vasara gimusi, as apsalau. VISKAS patiko ir spalvos, ir kompozicija, ir debeseliai, ir visos detales. zodziu - viskas
Remini, vis tobuleji Labai graziai darbuojiesi. Einu i bloga apziuret kaip reikiant
ačiū deja, nufotkint tinkamai nesugebėjau... taip greit prisistatė draugė atsiimti, kad vos spėjo klijai nudžiūt
Vasara gimusi, nu be galo patiko tavo darbelis, labai taikli fono spalva, tokio rūškano debesimis aptemusio dangaus, o jau debesėliai labai originalu ir gražu. Darbelio įdėta nemažai Šaunuolė tu
remini, aš irgi vis žadu pradėti albumukus daryti, tai vis pas tave užbėgu pasidairyti, kiekvienas darbelis vis gražyn ir gražyn
remini, aš irgi vis žadu pradėti albumukus daryti, tai vis pas tave užbėgu pasidairyti, kiekvienas darbelis vis gražyn ir gražyn
remini koooks grožis O jau greičiai tavo
Na remini šis albumukas superinis. Sužavėjai ir aš tokio užsimaniau
Kokių gražių darbelių pasipylė
Nu merginos šaunuolės
Vasara gimusi, apšalus nuo tavo skrebuko grožio
remini, o tu jau tikra albumų profė Žinau ką reiškia darbuotis mažame plote - tai daug sunkiau nei standartiniame LO
Nu merginos šaunuolės
Vasara gimusi, apšalus nuo tavo skrebuko grožio
remini, o tu jau tikra albumų profė Žinau ką reiškia darbuotis mažame plote - tai daug sunkiau nei standartiniame LO
Super darbai! visu!
Ir kaip jus su tokiais maziais sugebate tiaip greitai prikepti Respect jums
Ir kaip jus su tokiais maziais sugebate tiaip greitai prikepti Respect jums
kur visos dingusios?
Man savaitelei pertrauka--nuotrauku redagavimu bei uzsakymu uzsiemus buvau. Mane labiausiai ikvepia skrebinti kada gaunu svieziu nuotrauku
Nuostabus visu darbeliai grazumelis