Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 22 tema

Mhm,matau jau kai kas apskelbe greiciau uz mane tongue.gif
Scrap8,as tiesiog nespejau dar biggrin.gif ryte kai vienas uz kojos isikibes,kitam butinai reikia ko nors "cia ir dabar" tai ir negaliu visko suspet. Labai skubejau fotografuot ir ikelt,nes ryt isvaziuoju ir tada isvis nespeciau sudalyvaut. tai butu abydna,nes sito darbelio emiausi butent del konkurso.taigi taigi
"(Tu)Po lietaus"
user posted image[/URL][/IMG]
Daugiau nuotrauku bloge 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasara gimusi: 08 birželio 2010 - 15:01
Vasara gimusi, as apsalau. VISKAS patiko bigsmile.gif ir spalvos, ir kompozicija, ir debeseliai, ir visos detales. zodziu - viskas wub.gif
Atsakyti
Vasara, jau komentavau bloge mirksiukas.gif labai labai patiko thumbup.gif ir tiek detalių ir viskas taip gražiai dera wub.gif

o čia mano šiandienos darbelis 4u.gif
user posted image
daugiau nuotraukyčių bloge mirksiukas.gif
Atsakyti
Remini, vis tobuleji thumbup.gif Labai graziai darbuojiesi. Einu i bloga apziuret kaip reikiant smile.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif deja, nufotkint tinkamai nesugebėjau... taip greit prisistatė draugė atsiimti, kad vos spėjo klijai nudžiūt bigsmile.gif
Atsakyti
Vasara gimusi, nu be galo patiko tavo darbelis, labai taikli fono spalva, tokio rūškano debesimis aptemusio dangaus, o jau debesėliai wub.gif labai originalu ir gražu. Darbelio įdėta nemažai g.gif Šaunuolė tu 4u.gif

remini, aš irgi vis žadu pradėti albumukus daryti, tai vis pas tave užbėgu pasidairyti, kiekvienas darbelis vis gražyn ir gražyn thumbup.gif

Atsakyti
kur visos dingusios? g.gif
įkėliau į blogą dar vieną albumiuką 4u.gif gal ką ikvėps blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remini: 09 birželio 2010 - 09:01
remini koooks grožis thumbup.gif O jau greičiai tavo bigsmile.gif
Atsakyti
Na remini šis albumukas superinis. Sužavėjai ir aš tokio užsimaniau
Atsakyti
Kokių gražių darbelių pasipylė 4u.gif
Nu merginos šaunuolės mirksiukas.gif
Vasara gimusi, apšalus nuo tavo skrebuko grožio thumbup.gif wub.gif
remini, o tu jau tikra albumų profė thumbup.gif Žinau ką reiškia darbuotis mažame plote - tai daug sunkiau nei standartiniame LO
Atsakyti
Super darbai! visu! thumbup.gif
Ir kaip jus su tokiais maziais sugebate tiaip greitai prikepti g.gif Respect jums 4u.gif
Atsakyti
kur visos dingusios? 

Man savaitelei pertrauka--nuotrauku redagavimu bei uzsakymu uzsiemus buvau. Mane labiausiai ikvepia skrebinti kada gaunu svieziu nuotrauku smile.gif

Nuostabus visu darbeliai 4u.gif grazumelis wub.gif
Atsakyti