Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 22 tema

QUOTE(OJE @ 2010 06 06, 16:46)
as tam savo svajonu sode turesiu viska  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Skamba viliojanciai bigsmile.gif Pasikviesk i svecius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 06 06, 21:48)
Skamba viliojanciai  bigsmile.gif Pasikviesk i svecius  mirksiukas.gif

tai dar neturiu- dar svajoju mirksiukas.gif
Man va liudna- jau antra diena, kaip ieskau visais imanomais budais dingusiu kompe nuotrauku- mano maziaus pirmos kaledos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 06 06, 17:54)
tai dar neturiu- dar svajoju  mirksiukas.gif
Man va liudna- jau antra diena, kaip ieskau visais imanomais budais dingusiu kompe nuotrauku- mano maziaus pirmos kaledos  verysad.gif

tai kol svajoji gal atvyk i svecius patirties gauti mirksiukas.gif Turime nemaza soda o jame nieko neauginu...mano svajone tureti graziausia roziu soda...kartu su sodininku prieziurai biggrin.gif , o paciai kad tuo uzsiimti ax.gif per daug laiko reikalauja, ir mane atitrauktu nuo skrebo blush2.gif biggrin.gif
isais imanomais budais dingusiu kompe nuotrauku- mano maziaus pirmos kaledos  verysad.gif

Ziauriai verysad.gif ...uzuojauta
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 06 07, 04:09)
tai kol svajoji gal atvyk i svecius patirties gauti  mirksiukas.gif  Turime nemaza soda o jame nieko neauginu...mano svajone tureti graziausia roziu soda...kartu su sodininku prieziurai biggrin.gif , o paciai kad tuo uzsiimti ax.gif per daug laiko reikalauja, ir mane atitrauktu nuo skrebo blush2.gif  biggrin.gif

Ziauriai  verysad.gif ...uzuojauta

kad butu galima dar pinigu prisiskrabinti- atvykciau biggrin.gif
Jei patyres sodininkas, gerai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Pas mus deda turi virs 150 vienetu roziu sodeli ax.gif - tai mokysiuos.
O kolkas vaikai meninkai klombose - sodino bulves ir guminius batus lotuliukas.gif
Atsakyti
kas ir ka skrebina?
Zmogiuk: kiek dar liko iki mini albumo finalo?
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 06 07, 17:02)
kas ir ka skrebina?

as tai paskendus albumuose ax.gif
Siaip sakyciau, kad man labai patogus pasirode albumai kuriu sandara suverzta varzteliais- atsisuki ir desidedi thumbup.gif
Man va parupo-scrap8- kaip daznai tavo vaikai varto tuos visus grazius albumus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 06 07, 17:02)
kas ir ka skrebina?

Raportuoju - letai, bet judu i prieki pioneer.gif
Siandien turiu 9 mini LO... Pagal pasidarytas nuotraukas ir suplanuotas temas dar laukia.... bent jau antra tiek smile.gif Hmm... kai pagalvoji, jeigu pagal plana, tai albumas bus visai nedidukas - tik 9 lapai is abieju pusiu, o busiu taip ilgai gimdziusi.
Man issigelbejimas yra ta knyga Designer's Eye. As visai nesigedinu is ten liftinti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(OJE @ 2010 06 07, 18:02)
as tai paskendus albumuose  ax.gif 
Siaip sakyciau, kad man labai patogus pasirode albumai kuriu sandara suverzta varzteliais- atsisuki ir desidedi  thumbup.gif

O cia mini albumus taip darai? Ar didelius, su imautem?
Atsakyti
oi, aš irgi jau skęstu albumuose lotuliukas.gif tiek pridariau, o dar daugiau prašo padaryti doh.gif iki LO nebegaliu daeiti... verysad.gif konkursėlį turbūt praleisiu blush2.gif užtat į tindi rindi išsiunčiau albumą konkursui blush2.gif
dar vieną šiandien greituką pagaminau, galite pažiūrėti čia 4u.gif

šiandien po visą miestą laksčiau ieškodama ružavų gėlyčių doh.gif kažkoks košmaras... kiek parduotuvių apvažiavau, o nieko gero neradau verysad.gif draugei ruošiu albumo viršelį krikštynom ax.gif

tai va, nors ir geras oras, bet rankų sudėjus nesėdžiu mirksiukas.gif ir vis planuoju prisėsti prie LO blush2.gif

visoms gražaus vakaro ir te aplanko mūza mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 06 07, 19:21)

O cia mini albumus taip darai? Ar didelius, su imautem?

as cia toki vaikiska turejau ir atkasiau kad yra varzteliai, tai pramusiu skyles ir dedejau piesinius ax.gif
Atsakyti
remini, kaip tu pasidarai tas lietuviškas juosteles su žodžiaias??? bigsmile.gif Ar čia pavienės raidelės?
Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2010 06 07, 23:01)
remini, kaip tu pasidarai tas lietuviškas juosteles su žodžiaias???  bigsmile.gif  Ar čia pavienės raidelės?

čia dymo aparatas mirksiukas.gif buvo čia scrapping manija, tai berods visos įsigijo lotuliukas.gif
toks mirksiukas.gif mb net patiko, net jis rado kur pritaikyti tongue.gif
Atsakyti
Man va parupo-scrap8- kaip daznai tavo vaikai varto tuos visus grazius albumus 

SB albumai laikomi mano SB kambary kurio durys jiem užrakintos. Tai kada juos isileidziu (ypac vyresnis prasosi), tai ten pabuti lyg atpildas už pavyzdingą elgesį biggrin.gif...pasijaučia lyg nusipelnė VIP statuso biggrin.gif
O as pati, teisybę pasakius, retai vartau albumus blush2.gif Dažniau sugrįžtu į blogą pasižiūrėti, paskaitau Jūsų komentarus,..;Kartais pasitikslinti datą (dažnai vartoju foto iš tos pačios fotosesijos kitam skrebukui, tad kadangi ant LO visad pažymiu datą, lengvai atsekama).

Mano bloge komentaruose čia atsirado naujas skrebukas...nž kodėl autorė jo nepristato čia, bet šį rytą man buvo l. maloni staigmena jį apžiūrėti patyrinėti lens.gif wub.gif

P.S. blogger (JAV) jau kelintą dieną sprendžia kžkokius bugs'us...Nerodo fono bloge ir Jūsų komentaram automatiškai įjungė moderavimą...bet viską gaunu, jei nepavyks įkelti konkursinius, kreipkitės per až 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 08 birželio 2010 - 14:48