dabar atsilo oras ir, kaip sako, pakilo noras... vel uzsikabinau, siandien nusprendziau papildyti atsargas - uzsisakiau popieriaus per e-bay, ziuresiu, ka gausiu labai megstu paskaityti, ka Irma raso savo blog'e... kai padarysiu ka nors, ko nebus geda rodyti, pademonstruosiu jums cia labai daug informacijos gaunu... aciu
Aciu tau kad prisistatei ir smagu kad randi naudingos informacijos cia, ir dar ...smagu kad tau skaitosi mano pezejimai bloge
Rodykis kada ka nors paskrebinsi
Labai dziaugiuosi kad dideja musu burys
O aš susimaišiau jau - nebežinau, koks dabar konkursas pas mus vyksta ir kada terminas.
Konkurso tema: panaudoti Vellum: pergamentini popieriu rastuota ar vienspalvi...nuoroda jau ikelet tad nesikartosiu (p.s. komentaruose visad isverciu taisykles i lietuviu k.)
Aš šiandien darbe paėmiau laisvą pusdienį, tai Pilaitėj su vaikais mokėmės daryti aitvarus ir paskui juos leidom - buvo smagu
Pavydziu tau...as darbe sedziu. Pamenu viena karta laimejau loterija iseiti is darbo atidirbus tik pusdieni...MB nieko nesakiau, o vietoj to kad grizciau namo ir kibciau i vaiku prieziura, nusprendziau uzsukti i knygyna-kavine. Susirinkau didziausia kalna ivairiausiu rankdarbiu knygu, zurnalu, uzsisakiau kavutes ir sedejau virs 3 val. be vaiku, be rupesciu paskendus meno pasaulyje, ir kurybiskose mintyse...ech, malonus siurpuliukai net nubega prisiminus...grynas kaifas (tik shhhh, nesakom MB