Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 22 tema

dabar atsilo oras ir, kaip sako, pakilo noras... vel uzsikabinau, siandien nusprendziau papildyti atsargas - uzsisakiau popieriaus per e-bay, ziuresiu, ka gausiu  labai megstu paskaityti, ka Irma raso savo blog'e... kai padarysiu ka nors, ko nebus geda rodyti, pademonstruosiu jums  cia labai daug informacijos gaunu... aciu 

Aciu tau kad prisistatei 4u.gif ir smagu kad randi naudingos informacijos cia, ir dar ...smagu kad tau skaitosi mano pezejimai bloge biggrin.gif 4u.gif
Rodykis kada ka nors paskrebinsi 4u.gif
Labai dziaugiuosi kad dideja musu burys group.gif
O aš susimaišiau jau - nebežinau, koks dabar konkursas pas mus vyksta ir kada terminas.

Konkurso tema: panaudoti Vellum: pergamentini popieriu rastuota ar vienspalvi...nuoroda jau ikelet tad nesikartosiu (p.s. komentaruose visad isverciu taisykles i lietuviu k.) mirksiukas.gif
Aš šiandien darbe paėmiau laisvą pusdienį, tai Pilaitėj su vaikais mokėmės daryti aitvarus ir paskui juos leidom - buvo smagu

Pavydziu tau...as darbe sedziu. Pamenu viena karta laimejau loterija iseiti is darbo atidirbus tik pusdieni...MB nieko nesakiau, o vietoj to kad grizciau namo ir kibciau i vaiku prieziura, nusprendziau uzsukti i knygyna-kavine. Susirinkau didziausia kalna ivairiausiu rankdarbiu knygu, zurnalu, uzsisakiau kavutes ir sedejau virs 3 val. be vaiku, be rupesciu paskendus meno pasaulyje, ir kurybiskose mintyse...ech, malonus siurpuliukai net nubega prisiminus...grynas kaifas (tik shhhh, nesakom MB
topsecret.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 05 birželio 2010 - 18:53
QUOTE(a Lua @ 2010 06 05, 15:39)
Zmogiuke, smagiai pasibūti kaime, pailsėk gamtos apsupty  vacation1.gif

Tavo palinkejimas issipilde su kaupu thumbup.gif Ten atvaziave buvo ne tik tevai, bet ir seneliai (o siaip ta sodyba negyvenama), tai pasibuvau su visais, prisivalgiau naminio maisto (vis tik skaniausiai gamina mociute wub.gif ). Ir beje, mes irgi leidom aitvara! Su tuo aitvaru buvo bedos, nes iki tol kiek meginom, vis nepavyko. Pasirodo, truko gero vejo. Ziauriai smagus uzsiemimas, MB net vaziuot namo nenorejo, butu pasilikes su aitvaru lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(marikana @ 2010 06 05, 18:52)
sveikos, darbstuoles... jusu visi darbai unikalus ir labai grazus... as pabandziau pirmakart  skrebinti pernai, kai gime mano mazylis... padariau keleta (siokiu tokiu) skrebuku ir nuo rudens stop... dabar atsilo oras ir, kaip sako, pakilo noras...

Sveika prisijungusi mirksiukas.gif Lauksiu pasirodant su savo darbeliais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 06 05, 19:52)
Pamenu viena karta laimejau loterija iseiti is darbo atidirbus tik pusdieni...

Chi chi tavo istorija primena ta saldu malonuma pabegus is pamoku hihihi.gif
Man kartais taip norisi pabegti is darbo po pietu, gaila, pas mus tokiu loteriju nebuna. Hmm, gal reikes pasiulyt kaip nauja motyvacine priemone lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasirodau su konkursiniu smile.gif

http://s60.radikal.r...948019a237e.jpg

http://s006.radikal....b2719ae2957.jpg

http://s41.radikal.r...0e2e43e3cd7.jpg

Atsakyti
Neandertaliete, valiooo!
Labai smagus darbelis thumbup.gif Man labai patiko tos nendres bigsmile.gif Kaip jas padarei?
O ir tas audinio gabaliukas lyg uzuomina i tinkla smile.gif Gaila, labai sunku iskaityti teksta lens.gif O taip smalsu hihihi.gif
Tik kokiam konkursiniui cia? Nes vellumo kaip ir nematau g.gif Ar cia man tikrai reikia akiniu stipresniu ieskotis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 05 birželio 2010 - 20:02
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 06 05, 21:01)
Neandertaliete, valiooo!
Labai smagus darbelis  thumbup.gif Man labai patiko tos nendres  bigsmile.gif Kaip jas padarei?
O ir tas audinio gabaliukas lyg uzuomina i tinkla smile.gif Gaila, labai sunku iskaityti teksta  lens.gif O taip smalsu  hihihi.gif
Tik kokiam konkursiniui cia? Nes vellumo kaip ir nematau  g.gif Ar cia man tikrai reikia akiniu stipresniu ieskotis  unsure.gif

Neandertaliete idomus tikrai thumbup.gif
vanduo vellum ax.gif
Marikana 4u.gif drasiai
Atsakyti
Gaila, labai sunku iskaityti teksta  O taip smalsu 

va tau, atsirado smalsuole tongue.gif lotuliukas.gif (nemenkesne uz mane biggrin.gif )
Neandarteliete: darbelis thumbup.gif Patiko detaliu ivairove...
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 06 05, 14:45)
Reikejo i svecius uzsukti mirksiukas.gif

O, kitą kartą ir tave su klecku pakviesiu! Pas jus "Pupoj" vyksta tiek renginių vaikams....

QUOTE(Neandartaliete @ 2010 06 05, 16:49)

Dėkui, taigi visai iš galvos iškrito, kad tema "Veliumas" doh.gif Aš gi kaip tyčia išsaugojau tokį permatomą popierių, į kurį buvo įvyniota gimtadienio dovana - galvojau, mažu prireiks skrebui. biggrin.gif

QUOTE(marikana @ 2010 06 05, 17:52)
kai padarysiu ka nors, ko nebus geda rodyti, pademonstruosiu jums  blush2.gif  cia

Sveika 4u.gif Smagu tave čia matyti! Būk drąsesnė ir nesikuklink mirksiukas.gif

QUOTE(Vasara gimusi @ 2010 06 05, 18:38)
su tais'praputimais'tai dar ka nors darysiu (jei tu apie juos)

Aha, apie juos, apie juos.... bigsmile.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2010 06 05, 18:52)
Pamenu viena karta laimejau loterija iseiti is darbo atidirbus tik pusdieni...

Oho, kaip įdomu bigsmile.gif Pas mus nieko panašaus nebūna. O MB ir aš nebūčiau sakius - irgi tą laisvą laiką skirčiau save palepinti - šauniai sugalvojai drinks_cheers.gif

QUOTE(Zmogiuke @ 2010 06 05, 19:43)
Ir beje, mes irgi leidom aitvara! Su tuo aitvaru buvo bedos, nes iki tol kiek meginom, vis nepavyko. Pasirodo, truko gero vejo.

Taip, vėjas buvo sūkuringas, stipriai mėtė, suko aitvarus - nekas. Bet visvien smagu, ypač naujokams. biggrin.gif

QUOTE(Neandartaliete @ 2010 06 05, 19:49)
Pasirodau su konkursiniu  smile.gif

Wow thumbup.gif Laaaabai patiko!!! Auksinė žuvelė - kiekvieno žvejo svajonė - tai puiki idėja! O popierius labai gerai atvaizduoja mirguliuojantį vandenį... thumb_yello.gif

QUOTE(Zmogiuke @ 2010 06 05, 20:01)
Ar cia man tikrai reikia akiniu stipresniu ieskotis  unsure.gif

Panašu, kad taip, nes aš tekstą įskaičiau. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a Lua: 06 birželio 2010 - 10:25
Labas darbstuoles,
Kuom tecius nustebinot sian ? bigsmile.gif
Atsakyti
JAV tevo diena dar tik 20...laiko turiu mirksiukas.gif
o praeitais metais su suneliais padareme toki projektuka: mozaikos plyta sodui, su vaiku ranku antspaudais, vardais ir data...nauja rusis skrebinimo-ant cemento pagrindo biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 06 birželio 2010 - 14:13
scrap8- tai nesikraustysit- ar plytas galima issiimti bigsmile.gif
As tokiu gipso formoj turiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 06 06, 07:51)
scrap8- tai nesikraustysit- ar plytas galima issiimti  bigsmile.gif
As tokiu gipso formoj turiu  ax.gif

galima issiimti mirksiukas.gif ... jei ju daug pridarius esi, tai galima padaryti toki takeli sode, o pakolkas si plyta pas mus stovi paremta prie medzio.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 06 06, 16:40)
galima issiimti  mirksiukas.gif ... jei ju daug pridarius esi, tai galima padaryti toki takeli sode, o pakolkas si plyta pas mus stovi paremta prie medzio.

cia kai turi pastovia gyvenam vieta- bet jei i metus ko kelis kartus kraustytis- nieko negali turet unsure.gif
as tam savo svajonu sode turesiu viska mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti