Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 22 tema

OJE, nu duodi lotuliukas.gif taip ir toliau nesustok, gerai tau gaunasi. Pamegai ziuriu tokias kompozicijas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 05 16, 12:25)
trecias blynas  bigsmile.gif
Ar jus savo LO-suskaiciavot  bigsmile.gif
Ar cia panasu i color block ?

Wow, greita tu! Kol kazkas tinigiauja, yra ir besidarbuojanciu smile.gif Man graziai ziurisi, patinka tavo laisvumas thumbup.gif Tik nesuprantu, ka reiskia pavadinimas g.gif
Bet cia ne color blocking smile.gif Bent tiek, kiek as ji suprantu. ScrapManijos konkurso tema kazkada buvo tokia: http://www.scrapmani...om/20090402-716
O cia kaip merginos interpretavo tema: http://www.scrapmani...om/20090430-821

As savo seniai suskaiciavusi, kad dvieju ranku pirstu uztenka, tai ilgai netrunki skaiciuot biggrin.gif Bet kas idomiausia, tai netgi tiek nedaug tepadarius, vis tiek man jauciasi skirtumas tarp pirmu ir paskutiniu darbu (turiu galvoje gamybos procesa). Oje, MB ir as prie skirtingu dalyku skrebuose kabinejames smile.gif Jis - del kompozicijos apskritai, detaliu paskirties, o as del visokiu smulkmenu irnesakyk.gif

Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 05 16, 13:07)
OJE, nu duodi  lotuliukas.gif taip ir toliau nesustok, gerai tau gaunasi. Pamegai ziuriu tokias kompozicijas.  thumbup.gif

kolkas nematau besimetanciu fotkiu lotuliukas.gif liko viena, mano su bigudukais ir kocelu lotuliukas.gif neikvepia. Itariu tu cia vel busi taikliai pasakius - mirksiukas.gif
Atsakyti
nu kaip tai viena fotke, nemeluok tongue.gif o tokios zinok crazy nuotraukos man lengviausiai skrebinasi. Ypatingai vaikiskos, apie save dar nebandziau, bet ir nuotraukos mano kazkokios nekokios.
kaip tau, smagiau atvirukus daryt, ar skrebukus?
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 05 16, 13:20)
Wow, greita tu! Kol kazkas tinigiauja, yra ir besidarbuojanciu smile.gif Man graziai ziurisi, patinka tavo laisvumas  thumbup.gif Tik nesuprantu, ka reiskia pavadinimas  g.gif
Bet cia ne color blocking smile.gif Bent tiek, kiek as ji suprantu. ScrapManijos konkurso tema kazkada buvo tokia: http://www.scrapmani...om/20090402-716
O cia kaip merginos interpretavo tema: http://www.scrapmani...om/20090430-821

As savo seniai suskaiciavusi, kad dvieju ranku pirstu uztenka, tai ilgai netrunki skaiciuot biggrin.gif Bet kas idomiausia, tai netgi tiek nedaug tepadarius, vis tiek man jauciasi skirtumas tarp pirmu ir paskutiniu darbu (turiu galvoje gamybos procesa). Oje, MB ir as prie skirtingu dalyku skrebuose kabinejames smile.gif Jis - del kompozicijos apskritai, detaliu paskirties, o as del visokiu smulkmenu  irnesakyk.gif

aha, cia sitoks stilius, dekui. Tas my sister- liuks butu pabandyti-ziurisi mano akiai.
O pavadinimas- nu gi nesuprasi tuos mazus vaikus kaip cia jie masto , kai nori kazka padaryti ... ax.gif
Tai ne kiekyje esme bigsmile.gif - nors ir atrodo nieko nedarai, o informacija ir branda sugula vidun ax.gif ir po to kai kazka darai- pasireiskia.
Tai taip ir nepasakei, TB neskrebina ax.gif dar
O smulkmenos- nu tai moteriskai moteriskai cia lotuliukas.gif Del to ir susipyksta dazniausiai moteriskos su moteriskom
Papildyta:
QUOTE(ader @ 2010 05 16, 13:50)
nu kaip tai viena fotke, nemeluok  tongue.gif o tokios zinok crazy nuotraukos man lengviausiai skrebinasi. Ypatingai vaikiskos, apie save dar nebandziau, bet ir nuotraukos mano kazkokios nekokios.
kaip tau, smagiau atvirukus daryt, ar skrebukus?

tos anos nesivolioja lotuliukas.gif uzpakuotos dezej.
Pas mane tik crazy- rimtu, mazai lotuliukas.gif , o nuo tada kai vaikai atsirado siame sviete - viskas tapo ju ir jiems ir del ju... doh.gif
O kur tu dedi tas crazy? i ta pacia tematika ?
Del tavo klausimo - zinok dabar negaliu pasakyti, pirmaji dariau kazkaip su nerimu- ir norejau begti i kalnus... Dabar atsileidau- bet cinkelio nepagavau, bet ir atviruko dar nei vieno naujo nedariau, po vyriskojo. Noriu padaryti, bet rankos neklauso biggrin.gif Atviruke yra privalumas man, kad jis mazas ir visko i ji neprigrusi.O i LO -man jis kaip guminis - atrodo viskas su kaupu tilptu... del to tenka mintis kaip plastakes gaudyti doh.gif kad nenugrybauti baisiai ...
O tau kaip ?
Atsakyti
man LO geriau ir idomiau ir smagiau , linksmiau daryti. Vat atviruke man vietos per mazai, o skrebuke jos daugiau, be to smagu dirbt su nuotrauka. As is pradziu kol neturejau 12x12 popieriaus dariau ant A 4 lapo, tai visiskai ne tas, meciau ta reikala, netinkamas man formatas pasirode, ant jo nebent kokia dovanele galiu padaryt.
crazy nuotrauku nedaug turiu, be to irgi daugumoj vaikiskos. megstu nuotraukas-istorijas, bet irgi nedaug ju yra, ypac is vyresnelio pirmuju metu.
Atsakyti
Oje, jeigu tau 12x12 vietos per daug, tai gal tau mini albumus labiau patiktu daryti? Ten tikrai maziau vietos viskam smile.gif O is kitos puses, kas sake, kad i LO negali prikrauti visko tiek, kiek tau norisi? smile.gif
Praziopsojau klausima, tai dabar atsakau - MB tikrai neskrebina, ir neketina pradeti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ader @ 2010 05 16, 14:17)
man LO geriau ir idomiau ir smagiau , linksmiau daryti. Vat atviruke man vietos per mazai, o skrebuke jos daugiau, be to smagu dirbt su nuotrauka. As is pradziu kol neturejau 12x12 popieriaus dariau ant A 4 lapo, tai visiskai ne tas, meciau ta reikala, netinkamas man formatas pasirode, ant jo nebent kokia dovanele galiu padaryt.
crazy nuotrauku nedaug turiu, be to irgi daugumoj vaikiskos. megstu nuotraukas-istorijas, bet irgi nedaug ju yra, ypac is vyresnelio pirmuju metu.

drinks_cheers.gif Man irgi LO idomiau, negu atvirute. Plius, su atvirutem man ta pati beda kaip su kokiu dekupazu - nerandu praktinio panaudojimo smile.gif skamba visiskai kvailai, nes gi ka ka, o jau atvirute tai tikrai gali panaudoti - padovanoti kam nors, bet... kas is to? Kur ja paskui tas gavejas des? i stalciu? Kazkaip taip man neidomu schmoll.gif
Bet kartais, kai jokios minties nera galvoje, o norisi pazaisti su priemonem, va tada atvirute yra gerai smile.gif
Atsakyti
OJE: po pirmo skrebuko persilauzei ir dabar tiek nauju skrebuku pasiliejo....tikriausiai nenulemta tau vien tik atvirukus gaminti smile.gif
thumbup.gif taip ir toliau 4u.gif
Vat is tavo pasisakymo, kilo kitas klausimas- Kodel turetum koreguoti taip, kaip atrodo kitiem ? Cia, siaip-nes, kitiems visada, atrodys kitaip, nei tau.. kas tai bebutu, batai, vyras, ar namu dekoras, ar barksciu sriuba.

koreguot ir objektyviu/pasaliniu nuomoniu verta isklausyt tik tada jei sieki savo mena priduoti kokiem teisejam kurie nulems tavo darbu publikavima ar tai spaudoj ar kokiam prof. lygio konkurse. (Jau minejau kad mano HOF konkurso laimejimas, manau buvo nulemtas tuom kad prasiau praeitu metu nugaletojos ivertinti mano visa portfilio skrebuku. Ji man patare nesiusti 2 skrebuku, ir nors pirma reakcija buvo "Kaaa! kazkam nepatiko, reikes isnaujo perdaryti?!, visdelto priimiau jos konstruktyvia kritika, padekojau, o finala...zinote mirksiukas.gif
O skrebukiu bendruomenese/forumuose, kaip cia SM, manau nera prasmes patarineti, ar koreguoti aplamai....juk darbelius gaminame sau ir savo seimai o ne teisejam ivertinti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 16 gegužės 2010 - 14:41

scrap- nebekreipk demesiaus, viskas yra normoj. Man va tik idomu ar uzsienio forumuose yra toks koregavimo dalykas ? Nes, man ten atrodo kad jokiu aplamai skonio suvarzymu nera, ten tiek visko daug ir tokia ivairove... nes musuose manau, norim ar ne, bet koncervatyvumas dominuoja... ax.gif
Ar man lemta daryti LO as net nzn- cia siaip- man sitie trys mano darbai, dar tokie nekalti atrodo ax.gif cinkelio savyje nepagavau... ax.gif As tik zinau, kad kai paziuriu i uzsienio darbus- ten pajauciu kaip sirdis dziugauja, ten tiek visokiu crazy teplionu...kombinaciju... eh...
Gal kokis kursus skrebinimo verta praeiti , nzn g.gif
Papildyta:
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 05 16, 14:54)
Oje, jeigu tau 12x12 vietos per daug, tai gal tau mini albumus labiau patiktu daryti? Ten tikrai maziau vietos viskam smile.gif O is kitos puses, kas sake, kad i LO negali prikrauti visko tiek, kiek tau norisi? smile.gif
Praziopsojau klausima, tai dabar atsakau - MB tikrai neskrebina, ir neketina pradeti smile.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif Man irgi LO idomiau, negu atvirute. Plius, su atvirutem man ta pati beda kaip su kokiu dekupazu - nerandu praktinio panaudojimo smile.gif skamba visiskai kvailai, nes gi ka ka, o jau atvirute tai tikrai gali panaudoti - padovanoti kam nors, bet... kas is to? Kur ja paskui tas gavejas des? i stalciu?  Kazkaip taip man neidomu  schmoll.gif
Bet kartais, kai jokios minties nera galvoje, o norisi pazaisti su priemonem, va tada atvirute yra gerai smile.gif

as mini albumu turiu jau tris lotuliukas.gif - jie man grazus tusti ax.gif
Galiu prikrauti- bijau kad netlaikys - juokauju, siaip daug prideti- reik dar moketi kaip ax.gif
tu tikra del TB lotuliukas.gif mirksiukas.gif
O ka tu darai su atvirutem kai gauni ? Namai, tokia vieta, kur viskas kazkaip sutelpa- tik svarbu , kad jie butu pastovus biggrin.gif Neturesi kur deti-gali siusti man lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 17 gegužės 2010 - 18:56
merginos, as gal ne i tema, bet noriu parodyti, ka gavau dovanu is seses.

cia

buvau nerealiai nustebinta. jinai galvoja, kad as jauciu kazkokia nuoskauda, kad mano LO daugiausiai apie ja, o savu turiu l.mazai. biggrin.gif man tik gaila, kad i si liuna ji tikrai neibris, nes sake vos neisprotejo, kol padare si darbeli. tongue.gif sake nesupranta kaip mes taip galim krapstytis. mano sese l.savikritiska - sake kad spalvu nemoka suderinti, perkrautas darbas ir t.t. bet jau keisti kazka nebeturejo nei noro nei jegu.

na bet man tai - tikriausiai pati mieliausia dovana, kokia esu gavusi wub.gif
Atsakyti
gaila neturiu seses - labai miela dovana, ir dar netiketa .. saunu. Uzjauciu seses nervus, ir suprantu jos gera nora. drinks_cheers.gif
Atsakyti
aasta, tikiu, kad tau tai ir staigmena ir didziulis dziaugsmas, as irgi apsidziaugciau gavusi bet koki skrebuka is jau uzsiimanciu juo ir is visai nesuprantanciu. Be to labai gerai padaryta. Gal profesionalo akis izvelgtu ir trukumu, bet man atrdo labai daug pastangu ideta ir sirdies, o tai yra svarbiausia. biggrin.gif
Atsakyti