Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 22 tema

QUOTE(Scrap8 @ 2010 06 04, 05:52)
kžkp čia pasidarė ramu angel.gif , todėl mum reikia Irunijos  4u.gif

Man Irunios nereikia, todėl aš daugiau šia tema nediskutuosiu. smile.gif
Man nepriimtini žmonės, kurie ateina į svečius ir pradeda aiškinti šeimininkams, kokį š.... tie mala. Irunia atėjo į mūsų temą ir pareiškė, kad skrebinimas jai nepatinka, tačiau savo skrebuką parodė. Parodė, matyt, tam, kad pasigirtų, kokia ji nuostabi menininkė, o kiti ne.

Jeigu man, tarkim, nepatinka megzti, aš neinu į Siūlų temą ir neaiškinu ten merginoms, kad jų numegzti šalikėliai yra ne menas ir kad man nepatinka megzti. Nes jei nepatinka, tai ir nelendu ten, kur žmonės mėgaujasi tuo, ką daro. (Čia tik pvz., šiaip mezginiai man patinka. smile.gif )

Ir man nuo pat pradžių bloga klausytis Irunios pačios savęs pagyrų. doh.gif Patarčiau jai pasiskaityti gerą knygą apie tokį veikėją vardu Narcizas, jei vaikystėj neskaitė...
Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2010 06 04, 18:59)
Man Irunios nereikia, todėl aš daugiau šia tema nediskutuosiu. smile.gif
Man nepriimtini žmonės, kurie ateina į svečius ir pradeda aiškinti šeimininkams, kokį š.... tie mala. Irunia atėjo į mūsų temą ir pareiškė, kad skrebinimas jai nepatinka, tačiau savo skrebuką parodė. Parodė, matyt, tam, kad pasigirtų, kokia ji nuostabi menininkė, o kiti ne.

Jeigu man, tarkim, nepatinka megzti, aš neinu į Siūlų temą ir neaiškinu ten merginoms, kad jų numegzti šalikėliai yra ne menas ir kad man nepatinka megzti. Nes jei nepatinka, tai ir nelendu ten, kur žmonės mėgaujasi tuo, ką daro. (Čia tik pvz., šiaip mezginiai man patinka.  smile.gif  )

Ir man nuo pat pradžių bloga klausytis Irunios pačios savęs pagyrų.  doh.gif  Patarčiau jai pasiskaityti gerą knygą apie tokį veikėją vardu Narcizas, jei vaikystėj neskaitė...

Kaip pirstu i aki drinks_cheers.gif
Atsakyti
Parodžiau, paklausiau nuomonės, paskaičiau, padiskutavau. Pagyrų neprašiau.
Pasakiau tik kad darau dėl kitų, sau pačiai man tai atrodo tik dulkių rinkimas.
Jei žmogus darantis verbas namuose jos nei vienos neturi, jis ką irgi blogietis? doh.gif

Tiek to skrebinkit ramiai. Gi nieks jums daugiau nedrums ramybės.
Einu ir aš nuotraukas redaguot. Tikiuosi modelis pasidarys daug gražių nuotraukų, skrebukų ir kitokių kūrinukų. Žemėje įsivyraus taika ir ramybė. tongue.gif

P.S. Nemandagu užsipulti kitaip manantį žmogų. Nepeikiau nei vienos konkrečiai darbo. Kalbėjom visai ką kita. Taika ir viso gero.
Atsakyti
a Lua: juk kaip tavo parasas teigia: "Juk mes zinome kieno piestukai...", tai ir cia tiktu mirksiukas.gif Juk mes (skrebukiu bendruomene) zinome... ivertiname skreba, prisiminimu iamzinima, laisku/istorijos rasyma, ir palaikome viena kita biggrin.gif group.gif .
Visiem skrebas vienodai nepatiks, tad visad atsiras tokiu skeptikiu. Is salies as i tai ziuriu pozityviai; Juk nors ir Irunia eis ir visom savo pazystamom porins ant kiek tas skrebas kicas, juk galimybe kad sudomins kazka vien del to kad si meno rusis yra dar naujove LT ir pacios sau nores is arciau patyrineti kas tas SB... Kaip sakoma: "Bad publicity is still publicity"--"bloga reklama/atsiliepimas, visvien reklama" biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 04 birželio 2010 - 20:59
O as turejau proga pagalvoti, kodel is tiesu as skrebinu ir ka savo darbeliais tikiuosi pasakyti smile.gif Faktas, kad reikia pralauzti ledus su aprasymais ax.gif

---
Va dabar sedziu prie vintazinio puslapiuko (vis dar tesiu mini albuma), tai senovinei nuotraukai, kuria rodziau. Kadangi albumo lapas 20 cm x 20 cm, o nuotrauka 9 x 15, tai man truksta vietos lotuliukas.gif Is viso, ipratus prie iprasto 12 x 12 coliu bet koks kitoks formatas atrodo kiek per mazas.
Papildyta:
Idomu, bus dar dalyvaujanciu konkurse? g.gif Dar laiko yra, mergaites paskubekit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 04 birželio 2010 - 22:50
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 06 04, 15:52)
O as turejau proga pagalvoti, kodel is tiesu as skrebinu ir ka savo darbeliais tikiuosi pasakyti smile.gif Faktas, kad reikia pralauzti ledus su aprasymais  ax.gif

---
Va dabar sedziu prie vintazinio puslapiuko (vis dar tesiu mini albuma), tai senovinei nuotraukai, kuria rodziau. Kadangi albumo lapas 20 cm x 20 cm, o nuotrauka 9 x 15, tai man truksta vietos  lotuliukas.gif Is viso, ipratus prie iprasto 12 x 12 coliu bet koks kitoks formatas atrodo kiek per mazas.
Papildyta:
Idomu, bus dar dalyvaujanciu konkurse?  g.gif  Dar laiko yra, mergaites paskubekit  mirksiukas.gif

Tai daryk dviguba 20x20cm/ Vienam psl. nuotrauka kitam pslp. 9x15cm aprasymas...tokiu budu garantuotai isliks pusiausvyra tarp abieju psl. ir gali abu psl. apsiuti kad sujungti, taip pat vienodu detaliu prideti.
Konkursui dar liko laiko, bet jauciu kad vasara nelabai kas skrebina taip daznokai...viliuosi kad dar atsiras dalyviu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 06 05, 00:14)
Tai daryk dviguba 20x20cm/ Vienam psl. nuotrauka kitam pslp. 9x15cm aprasymas...tokiu budu garantuotai isliks pusiausvyra tarp abieju psl. ir gali abu psl. apsiuti kad sujungti, taip pat vienodu detaliu prideti.

As irgi galvoju, kad aprasymas bus kitame puslapyje, nes kaip tik noriu kiek ilgesne istorija papasakoti smile.gif

Tikra tiesa, vasara sunkiau rasti laiko rankdarbiams. Pvz. as si sestadieni vaziuoju i kaima, tad skrebas tures palaukt sekmadienio biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Puikus Skrepukės patarimas
- ir nuo manęs ačiū, kadangi pravers kada!

O aš susimaišiau jau - nebežinau, koks dabar konkursas pas mus vyksta ir kada terminas. doh.gif Klausausi Lady in Red ir mąstau, ar konkursas apie mėgstamiausią/brangiausią daiktą/dalyką? Ar kitas? g.gif

Zmogiuke, smagiai pasibūti kaime, pailsėk gamtos apsupty vacation1.gif

Vasara gimus, prisiminiau tavo pirmąjį skrebuką, darytą TB. wub.gif Kaip būtų faina, jei padarytum dar bent vieną tokio stiliaus...

Aš šiandien darbe paėmiau laisvą pusdienį, tai Pilaitėj su vaikais mokėmės daryti aitvarus ir paskui juos leidom - buvo smagu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2010 06 05, 15:39)
Aš šiandien darbe paėmiau laisvą pusdienį, tai Pilaitėj su vaikais mokėmės daryti aitvarus ir paskui juos leidom - buvo smagu  thumbup.gif

Reikejo i svecius uzsukti mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš susimaišiau jau - nebežinau, koks dabar konkursas pas mus vyksta ir kada terminas.  doh.gif  Klausausi Lady in Red ir mąstau, ar konkursas apie mėgstamiausią/brangiausią daiktą/dalyką? Ar kitas?  g.gif

štai šitas: https://www.blogger....581722142958532 mirksiukas.gif

Atsakyti
sveikos, darbstuoles... jusu visi darbai unikalus ir labai grazus... as pabandziau pirmakart skrebinti pernai, kai gime mano mazylis... padariau keleta (siokiu tokiu) skrebuku ir nuo rudens stop... dabar atsilo oras ir, kaip sako, pakilo noras... vel uzsikabinau, siandien nusprendziau papildyti atsargas - uzsisakiau popieriaus per e-bay, ziuresiu, ka gausiu smile.gif labai megstu paskaityti, ka Irma raso savo blog'e... kai padarysiu ka nors, ko nebus geda rodyti, pademonstruosiu jums blush2.gif cia labai daug informacijos gaunu... aciu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 06 05, 00:14)
Konkursui dar liko laiko, bet jauciu kad vasara nelabai kas skrebina taip daznokai...viliuosi kad dar atsiras dalyviu 4u.gif

as jei spesiu irgi sudalyvausiu,nes jau padeliojau sibeita tongue.gif

Sveikos  4u.gif

Vasara gimus, prisiminiau tavo pirmąjį skrebuką, darytą TB.  wub.gif Kaip būtų faina, jei padarytum dar bent vieną tokio stiliaus...

Aš šiandien darbe paėmiau laisvą pusdienį, tai Pilaitėj su vaikais mokėmės daryti aitvarus ir paskui juos leidom - buvo smagu  thumbup.gif

o,malonu,kad prisimeni dar toki tongue.gif su tais'praputimais'tai dar ka nors darysiu (jei tu apie juos)
smagiai laika leidziat 4u.gif
Atsakyti