Nu man taip visada. Pasakau, o ne visi supranta, ką norėjau pasakyt
"Ne menas" turėjau omeny, kad nevertinu savo darytų dalykų.
Tame yra mano problema. Turiu draugę, ji lygiai tokia pati - kitiems gali, kad ir už dyką atiduoti, o pati vistiek to daikto nenaudos (nesvarbu, kad vargo prie jo mėnesį). Čia charakteris toks.
Skrebukai - gražu pažiūrėt. Vat ir padariau net. Bet savo vaikui tokio atminimo nepalikinėsiu. Kiek žmonių, tiek nuomonių. Darau koliažus, dovanoju kitiems, aikčioja. Bet pati tokios dovanos gauti nenorėčiau
Tiesa, mačiau kažkoks bankas pasidarė lankstinuką panašiu principu. Superiniai atrodo
Skrebukai - gražu pažiūrėt. Vat ir padariau net. Bet savo vaikui tokio atminimo nepalikinėsiu. Kiek žmonių, tiek nuomonių.
manau visos siuo punktu sutiktume
Iš tikrųjų džiaugiuosi, kad žmonėms patinka tai ką darau.
Nes jei visi būtų tokie pričiuožę, kaip aš...
Tą knygą, tai būtų įdomu pavartyt. Jaučiu gerų dalykėlių yra.
Tiesa, dar vienas pastebėjimas - darot tikrai ne dėl savo vaikų, o dėl savęs. Nes suaugusiems jiems to gali visai ir nereikėti Čia iš asmeninės patirties. Tiesiog teko kraustyti mirusio giminaičio "turtus". Jam tikrai daug ką reiškė ir žiebtuvėlių kolekcija, ir kitokios smulkmenos. Mums tai - tiesiog dar viena prikrauta dėžė, su kuria nežinai ką daryti. Lyg ir gaila išmest, bet kur dėti nežinai.
Vėl išlindo mano mergeliška bumbėjimo prigimtis
Nes jei visi būtų tokie pričiuožę, kaip aš...
Tą knygą, tai būtų įdomu pavartyt. Jaučiu gerų dalykėlių yra.
Tiesa, dar vienas pastebėjimas - darot tikrai ne dėl savo vaikų, o dėl savęs. Nes suaugusiems jiems to gali visai ir nereikėti Čia iš asmeninės patirties. Tiesiog teko kraustyti mirusio giminaičio "turtus". Jam tikrai daug ką reiškė ir žiebtuvėlių kolekcija, ir kitokios smulkmenos. Mums tai - tiesiog dar viena prikrauta dėžė, su kuria nežinai ką daryti. Lyg ir gaila išmest, bet kur dėti nežinai.
Tiesa, dar vienas pastebėjimas - darot tikrai ne dėl savo vaikų, o dėl savęs.
pradzioj sakiau kad skrebinu tik vaikam, bet juk pastoviai iki 2-3 ryto neuzsisedesi vardan kitu labo --tai paciai turi suteikti namazai malonumo. Atrodo kvaila kad tokie mazmozai kaip popieriukai, SB irankiai ir visa kita man sukelia kaifa...bet, istikruju, nuejus i skrebo parduotuveles jauciu adrenlino jausma. Kitiem tai golfas, masinos,...mano MB tai Apple/Mac parduotuves- jame matau ta pacia israiska kokia ir mano iejus i koki Archiver's
QUOTE(Irunia @ 2010 06 02, 14:21)
Is dalies sutinku, kad darau del saves - nes man tai didelis malonumas. Relaksacija ir atsvara tam, ka darau darbe. Jeigu man paciai nepatiktu, tai tikrai nedaryciau, nesvarbu, kas ir kaip labai prasytu. Bet mano seimai patinka tai, jie laukia, ka naujo padarysiu, ir man tai dar didesnis dziaugsmas, nes jauciu ju palaikyma. (Beje, vaiku neturiu )
Ziebtuveliu kolekcija nepapasakoja istorijos, koks zmogus buvo. O nuotraukos, aprasymai - gali. As, budama smalsi, visad susidomejusi klausau gimines istoriju, bet jos uzsimirsta, ir tada labai gaila buna, kad jos nebuvo niekur uzfiksuotos. Butent del sitos priezasties darau musu senos sodybos mini albuma, kuriame prasysiu senelio bei tecio palikti savo irasus. Nes nenoriu, kad istorijos uzsimirstu.
Bet aisku, cia kiekvienam savo Ir man labai smagu, kad turim sita foruma, kuriame galime padiskutuoti. Ir faina, kad Irunia tokia tema uzvede
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 06 02, 14:31)
Atrodo kvaila kad tokie mazmozai kaip popieriukai, SB irankiai ir visa kita man sukelia kaifa...bet, istikruju, nuejus i skrebo parduotuveles jauciu adrenlino jausma. Kitiem tai golfas, masinos,...mano MB tai Apple/Mac parduotuves- jame matau ta pacia israiska kokia ir mano iejus i koki Archiver's
As turiu galimybe tik internetu apsipirkineti (neskaitant skurdaus LT realiu parduotuviu pasirinkimo), bet ir tai spaudimas sukyla is laimes O izengus i tikra "gyva" didele parduotuve galva pamesciau
Na va, ir išsiaiškinom - tai aistra, laiko praleidimas, gyvenimo būdas.
Tik aš, niūriomis minutėmis, kai galvoju kas būtų jei manęs neliktų. Va dabar šiandien, staiga... Gaila pasidaro namiškių, kuriems atiteks mano "lobiai".
Vilna, akmenys, karoliukai, medžiagos, modelinas, popieriukai, pusfabrikačiai tai dar dar. Bet juk yra dar milijonas "o gal prireiks" dalykų
Kaupikė esu. Manau kaip ir daugelis tų, kurios užsiima rankdarbiais.
Tiesa, kas dėl prosenelių, senelių, tai irgi norėčiau surinkti viską gražiai į krūvą.
Senobiniai dalykėliai tai mane veža
Scrap8, pažįstamas ir man tas MB akių žibėjimas Aš irgi visada sakau, kad akmenų parduotuvėj galėčiau gyventi
Tik aš, niūriomis minutėmis, kai galvoju kas būtų jei manęs neliktų. Va dabar šiandien, staiga... Gaila pasidaro namiškių, kuriems atiteks mano "lobiai".
Vilna, akmenys, karoliukai, medžiagos, modelinas, popieriukai, pusfabrikačiai tai dar dar. Bet juk yra dar milijonas "o gal prireiks" dalykų
Kaupikė esu. Manau kaip ir daugelis tų, kurios užsiima rankdarbiais.
Tiesa, kas dėl prosenelių, senelių, tai irgi norėčiau surinkti viską gražiai į krūvą.
Senobiniai dalykėliai tai mane veža
Scrap8, pažįstamas ir man tas MB akių žibėjimas Aš irgi visada sakau, kad akmenų parduotuvėj galėčiau gyventi
Gaila pasidaro namiškių, kuriems atiteks mano "lobiai".
ypac maniskiu man gaila kadangi jei tokiais tempais dar kelis metus paskrebinsiu tai atskiro kambario reikes vien tik albumam Is salies kaip pagalvoju, kiek skrebuku mano sunams reikia kad suvoktu kad jie esa mylimi?...kiek skrebuku temom "koks to grazus, ypatingas, unikalus mano super herojus esi...". O kada iseis jie is namu is savas seimas tures, ar mano marcios nores tu albumu?...gal jom skrebas bus kicas? galbut netures jiem vietos ir liks nubloksti kokiam dregnam rusy? Man aisku tik viena, t.y kad niekas kitas nevertins mano SB albumu tiek kiek as juos pati vertinu. Tad tokios diskusijos man tik patvirtina kad skrebinu sau paciai: kaip Irunia apibudino: tai aistra, malonumas, gyvenimo budas, ir dar...saves realizavimas.
Ir man labai smagu, kad turim sita foruma, kuriame galime padiskutuoti. Ir faina, kad Irunia tokia tema uzvede
Viskas būtų faina, jei nebūtų 40 temperatūros...
Ir kodėl tie mažiukai serga...
QUOTE(Irunia @ 2010 06 02, 16:00)
Viskas būtų faina, jei nebūtų 40 temperatūros...
Jetus kaip baisiai... vargsas mazylis...
Laikykites
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 06 02, 15:35)
kiek skrebuku temom "koks to grazus, ypatingas, unikalus mano super herojus esi...". O kada iseis jie is namu is savas seimas tures, ar mano marcios nores tu albumu?...gal jom skrebas bus kicas? galbut netures jiem vietos ir liks nubloksti kokiam dregnam rusy?
Gal jiems ir nereikes visos daugybes tu albumu, gal ir marcioms ju nereikes... niekas neaisku, kaip bus ateity As pagal save tik galvoju, kad buciau nerealiai laiminga, turedama proga pavartyti tokius albumus apie savo MB, arba save.
man tai idomios senienos, nesu ju daug peveldejusi , bet tai ka turiu tai labai branginu ir saugau. Sprendziu pagal save, kad man labai noretusi tureti kazka panasaus is savo vaikystes. bent jau mamos uzrasus apie mane, kaip as augau, kada ka ismokau daryti, nes dabar tai jau ir nebeprisimena ir papsakot negali, o nuotrauka maziausios manes yra jau 3 metu. labai del to gaila. Labai tikiuosi, kad savo vaikams sugebesiu iskiepyti ta nora branginti praeiti, tiek savo, tiek seimos.
knyga is cia
ader: prisiminiau tave (paveluotai) del tu alyvu. Esu varcius sia knyga...tai nereali knyga--enciklopedija visu geliu ir kaip jas padaryti vartojant skylamusius ir kirtimo aparaciukus...geles atrodo tokios realios ir 3D kad tikrai rodos kad gyvos pavaizduojama zingsnis po zingsnio kaip pasidaryti, spalvinti, kokios formos lapelius reikia iskirsti ir t.t
...taigi, tik dabar uzsakiau ja is bibliotekos vel, ir kada gausiu tai galiu tau skrenuoti alyvu puslapiukus aisku, jei gali palaukti kelias dieneles
QUOTE(Scrap8 @ 2010 06 02, 14:23)
knyga is cia
ader: prisiminiau tave (paveluotai) del tu alyvu. Esu varcius sia knyga...tai nereali knyga--enciklopedija visu geliu ir kaip jas padaryti vartojant skylamusius ir kirtimo aparaciukus...geles atrodo tokios realios ...taigi, tik dabar uzsakiau ja is bibliotekos vel, ir kada gausiu tai galiu tau skrenuoti alyvu puslapiukus aisku, jei gali palaukti kelias dieneles
scrapuke tu nereali kadangi man liko viena para lagaminams sukrauti, ir poryt kylam i siltus krastus, grisiu tik po geros savaites, taip kad tu visai nepavelavai. Busiu be galo dekinga uz pagalba. Siandien specialiai parduotuvej isnarsciau atviruku ir visu kitu popieriniu daiktu lentynas, nu nieko su alyvom nera. Orchidejos dabar valdo taip kad tikrai teks paciai gamint. Skrebuko schema jau mazdaug nusipiesiau, beliko detales.