ištiesų čia smagu...įvairių nuomonių paskaitau
kas čia pasakė kad "visų namų neišdekupažuosi". Ir tai...nevertinu daiktų kurie turi tik dekoracijos paskirtį. Juk jeigu persikraustyčiau ir reikėtų pasiimti tik keletą dėžių, mano skrebo albumai man asmeniškai vertingiausi ir brangiausi ir jiem pirmenybė. O visas dekupažuotas dėžutes, skryneles ir staliukus išdalinčiau...prie daiktų neturiu jokio prisirišimo.
O skrebas tai mano gyvenimo gražiausių (ir ne tik
momentų įamžinimas--mano palikimas vaikam. Mano skrebukuose dominuoja laiškų rašymas šeimai...man tai taip asmeniška kad nesugebėčiau skrebinti kitiem. Jau n kartų kokia bendradarbė kreipėsi su prašymu kad sukurpčiau kokį jubiliejinį skrebuką kokiam giminaičiui, ir visad atsakau kad man skrebas tai analogiška su rašymu dienorašty.
Ir tai, kas tas "menas"? Man l. patinka amerikiečių laisvas žodžio "art"-menas panaudojimas: vaikų "art", kulinarijos "art"...viskas ir visur "menas"
Bet ar tai ne tiesa? Ar menas tiktai koks šiuolaikinio išgirto menininko abstraktas kabantis galerijoj?
Viskas ką mūsų rankos pagamina ir prisiliečia yra menas: kaip savo namus dekoruojam; kaip svečiams stalą papuošiam, kaip rengiamės, kokią juvelyriką užsidedam; kaip pasidažom...ar visa tai ne menas? Taip pat ir mūsų sukurti skrebukai yra menas. Nevisi prikausto mano žvilgsnį vienodai, betgi nors ir ne mano skonio, visdėlto tai menas--kažkieno individualus suvokimas kas jai yra asmeniškai gražu.
Jei jauti kad skrebinimas jau turi savus rėmus ir taisykles tai būk pionierė, nesek tendencijas ir taisykles o kūrk savo skonio meną
Man patiko pagrindinis lapas - pagalvojau, kad tu pati iškirtai apskritimus su natom ir tekstu. O iš tikrųjų tai gatavas lapas, ane??? O kodėl manai, kad jis tiktų "baby" temoms???
Pastebėjau tavo stilių - pratęsei piešinį ir pavertei jį gėlės kotu. O didelę gėlę kaip padarei? Iškirpai iš raštuoto popieriaus?
a Lua: Lapas gatavas: Making Memories Vintage leidinys. baby temom tiktų kadangi jis toks kreminis baltas, labai tiktų prie pastelinių spalvų naujagimiam, ir popieriaus muzikos natos...juk kaip mažyliam dainuojamos lopšinės.
Gėlė ir šakelė yra iš Basic Grey Chipboard rinkinuko "Origins'
Ačiū visom už gražius žodelius mano skrebukui Papildyta:OJE: parašyk ką žinai apie krekždutes
sakai kad ir mitologijoj bei tatūruotėse netgi turi savo reikšmę. Nepanaudojau simboliškai bet visgi norisi žinoti
Scrap8, na žinai, aš iš karto pamačiau tuos raidžių viduriukus Kerštauji už Mūzą?
Ten ne viduriukai o simbolizuoja pelėdos akis ...ar nepanašu ...
Kadangi skrebindama naktinėju, bandau kaip nors įkomponuot pelėdas į kiekvieną savo skrebuką, kad tai taptų lyg mano parašas