Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 22 tema

user posted image
Pavadinimas: tu esi...

Visos čia tik skrebintus blynukus kepa, nusprendžiau ir pati šį vakarą šį tą sumesti. Betgi...kadangi a Lua nuo manęs nuviliojo mūzą, jaučiuosi išsekus ir pavargus, todėl kepiau pagal Page Maps ax.gif
Tagiukas/etiketė yra nuo rūbo, kregždutė ten prilipdyta kad paslėptų logotipą smile.gif
a Lua: (o kadangi pasisavinai mano mūzą, palikau tau alfabeto viduriukus...spec tau tongue.gif )

Bloge daugiau info. čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 01 birželio 2010 - 06:09
oops doh.gif pasirodo kad 5-ta teksto juostelė nuklydo...atradau ir priklijavau, bet iš naujo neskenuosiu ax.gif
Atsakyti
a lua labai fainas LO thumbup.gif , o tie apatiniai šuniukai nu tokie žaismingi biggrin.gif

ader darbelis patiko dėl spalvų, jaukumo, šiltumo, iš tikrųjų, tokios akimirkos pačios mieliausios wub.gif Ir tos gėlės man kaip metafora: mamos rankose, kaip gėlių pataluose, tokios jos minkštos dėl savo spalvos ir faktūros atrodo.

Scrapuke, kodėl sakai, kad mūza apleido, jei tokius gražius darbus "kepi". Man kaip ir visi tavo darbai, taip ir šis labai išbaigtas, visos detalės į temą, tokia romantika dvelkia. O tas jaunuolis nuotraukoje, tai taip papuošia visus LO thumbup.gif

Atsakyti
a Lua, nors ir reti, bet tavo darbai išties tokie profiški ir akims labai malonūs ...
O apie lipdukų būtent tokį panaudojimą - tikrai idėja superinė - užsirašiau į idėjų užrašinę ir skolinsiuos artimiausiu laiku mirksiukas.gif
ader, labai šiltas ir mielas skrebukas wub.gif Tokia jaudinanti ir šilta akimirka įamžinta thumbup.gif
Scrapuke, greitukas puikus. O jau Mariuko akys, žvilgsnis - verks merginos į tą žvilgsnį paskendusios wub.gif
Atsakyti
aciu merginos uz grazius zodzius smile.gif

scrapuke, toki pagrindo popieriu ir as turiu bigsmile.gif bet dar nebuvau sugalvojus su kuo ji suderinti.
beje, o kam ta etikete? ji ka nors reiskia?
Atsakyti
scrap8- tau reik naujo konkurso- bent mane tai ikvepia lotuliukas.gif
Patiko geliu perejimas is dvieju skirtingu medziagu thumbup.gif ir dar patinka kaip ziuris tas gilumas... su tuo paciu fonu po nuotrauka ...cia kazkaip daznai pastebejau pas tave.
Klausimas butu- ka reiskia kregzde ? pas daugeli ja pastebiu
Atsakyti
Man neleidzia pakomentuoti bloge (kazkas negerai su darbiniu internetu). Tai rasau cia. Labai dailus blynukas smile.gif Labai patiko spalvos, ir kaip rastuotas popierius atitinka nuotraukos fona. Faina mintis surasyti sunelio bruozus wink.gif Liuks greitukas!

P.s. bet jau vaiko grozis... wub.gif
Atsakyti
merginos, kaip skrebintumet savo abiturientes nuotrauka? smile.gif radau viena tokia, svajinga septyniolikmete zvelgianti i toli. labai noreciau ka nors su ta nuotrauka padaryt. kazin kokie atributai labiau tinkami tokiai temai?
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 06 01, 06:55)
merginos, kaip skrebintumet savo abiturientes nuotrauka? smile.gif radau viena tokia, svajinga septyniolikmete zvelgianti i toli. labai noreciau ka nors su ta nuotrauka padaryt. kazin kokie atributai labiau tinkami tokiai temai?

user posted image
hmmm...LT abiturientai neturi tos aprangos "cap and gown" kaip JAV, tad sudėtingiau.
Betgi įmanoma mirksiukas.gif Man šis paveiksliukas suteikė nemažai įkvėpimo bei idėjų:
*diplomą galima padaryti susukus popieriuką ir surišus juostele.
*Raktai: simboliškai tai diplomas yra lyg raktas ateičiai.
*Kolonos/architektūra asociacija su akademija (pavyz. Graikijos filosofais/mokslininkais)

Klausimas butu- ka reiskia kregzde ? pas daugeli ja pastebiu

tinka prie gamtos...juk reikia kokio paukštuko tarp tų tuščių medžio šakų smile.gif
scrapuke, toki pagrindo popieriu ir as turiu  bet dar nebuvau sugalvojus su kuo ji suderinti.
beje, o kam ta etikete? ji ka nors reiskia?

To popieriaus tik 1 vt. turiu, ir man taip gaila kad sunaudojau kadangi labai tiktų bent kokiai temai...ypač dar keliem "baby" temos skrebukam kuriuos esu suplanavus.
*etiketė...dekoracija; norėjosi darbeliui daugiau faktūros, o jis toks apdraskytas, audinio medžiagos--perfect rudenio temai. Dar tie bordo spalvos kringeliai pamėgdžiojo medžių šakas, ir bordo spava sujungia pavadinimą ir šios spalvos atspalvy raštuotam popiery. Nuklydau nuo schemos panaudodama etiketę, bet man kžkp tiko ax.gif

Ačiū visom už gražius žodžius 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
ak pasirodo ta etikete medziagine, nes nuotraukoj nesimato. smile.gif
oi mano nuotrauka dar labai senovine, mano abituros laikais mes nesiojom uniformas lotuliukas.gif su juodais ziurstais ir baltais kalnieriukais gailas tas suraitytas diplomas netinka, nes pas mus tokiu nebuvo, gavom zalia knygute biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 06 01, 15:39)
ak pasirodo ta etikete medziagine, nes nuotraukoj nesimato.  smile.gif
oi mano nuotrauka dar labai senovine, mano abituros laikais mes nesiojom uniformas lotuliukas.gif su juodais ziurstais ir baltais kalnieriukais gailas tas suraitytas diplomas netinka, nes pas mus tokiu nebuvo, gavom zalia knygute  biggrin.gif

O man is karto asociacija su neuzmirstuolemis ir varpeliu - nes butent tokiais atributais dekoruodavom stalus per paskutini skambuti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 06 01, 12:50)
O man is karto asociacija su neuzmirstuolemis ir varpeliu - nes butent tokiais atributais dekoruodavom stalus per paskutini skambuti biggrin.gif

pas mus man atrodo tai buvo alyvos ar tai jazminai. o varpelis thumbup.gif tikrai. as dar 12 klasej turejau garbes per rugsejo pirmaja nesti ir skambinti tuo varpeliu biggrin.gif
Atsakyti