Pavadinimas: tu esi...
Visos čia tik skrebintus blynukus kepa, nusprendžiau ir pati šį vakarą šį tą sumesti. Betgi...kadangi a Lua nuo manęs nuviliojo mūzą, jaučiuosi išsekus ir pavargus, todėl kepiau pagal Page Maps
Tagiukas/etiketė yra nuo rūbo, kregždutė ten prilipdyta kad paslėptų logotipą
a Lua: (o kadangi pasisavinai mano mūzą, palikau tau alfabeto viduriukus...spec tau )
Bloge daugiau info. čia
oops pasirodo kad 5-ta teksto juostelė nuklydo...atradau ir priklijavau, bet iš naujo neskenuosiu
a lua labai fainas LO , o tie apatiniai šuniukai nu tokie žaismingi
ader darbelis patiko dėl spalvų, jaukumo, šiltumo, iš tikrųjų, tokios akimirkos pačios mieliausios Ir tos gėlės man kaip metafora: mamos rankose, kaip gėlių pataluose, tokios jos minkštos dėl savo spalvos ir faktūros atrodo.
Scrapuke, kodėl sakai, kad mūza apleido, jei tokius gražius darbus "kepi". Man kaip ir visi tavo darbai, taip ir šis labai išbaigtas, visos detalės į temą, tokia romantika dvelkia. O tas jaunuolis nuotraukoje, tai taip papuošia visus LO
ader darbelis patiko dėl spalvų, jaukumo, šiltumo, iš tikrųjų, tokios akimirkos pačios mieliausios Ir tos gėlės man kaip metafora: mamos rankose, kaip gėlių pataluose, tokios jos minkštos dėl savo spalvos ir faktūros atrodo.
Scrapuke, kodėl sakai, kad mūza apleido, jei tokius gražius darbus "kepi". Man kaip ir visi tavo darbai, taip ir šis labai išbaigtas, visos detalės į temą, tokia romantika dvelkia. O tas jaunuolis nuotraukoje, tai taip papuošia visus LO
a Lua, nors ir reti, bet tavo darbai išties tokie profiški ir akims labai malonūs ...
O apie lipdukų būtent tokį panaudojimą - tikrai idėja superinė - užsirašiau į idėjų užrašinę ir skolinsiuos artimiausiu laiku
ader, labai šiltas ir mielas skrebukas Tokia jaudinanti ir šilta akimirka įamžinta
Scrapuke, greitukas puikus. O jau Mariuko akys, žvilgsnis - verks merginos į tą žvilgsnį paskendusios
O apie lipdukų būtent tokį panaudojimą - tikrai idėja superinė - užsirašiau į idėjų užrašinę ir skolinsiuos artimiausiu laiku
ader, labai šiltas ir mielas skrebukas Tokia jaudinanti ir šilta akimirka įamžinta
Scrapuke, greitukas puikus. O jau Mariuko akys, žvilgsnis - verks merginos į tą žvilgsnį paskendusios
aciu merginos uz grazius zodzius
scrapuke, toki pagrindo popieriu ir as turiu bet dar nebuvau sugalvojus su kuo ji suderinti.
beje, o kam ta etikete? ji ka nors reiskia?
scrapuke, toki pagrindo popieriu ir as turiu bet dar nebuvau sugalvojus su kuo ji suderinti.
scrap8- tau reik naujo konkurso- bent mane tai ikvepia
Patiko geliu perejimas is dvieju skirtingu medziagu ir dar patinka kaip ziuris tas gilumas... su tuo paciu fonu po nuotrauka ...cia kazkaip daznai pastebejau pas tave.
Klausimas butu- ka reiskia kregzde ? pas daugeli ja pastebiu
Patiko geliu perejimas is dvieju skirtingu medziagu ir dar patinka kaip ziuris tas gilumas... su tuo paciu fonu po nuotrauka ...cia kazkaip daznai pastebejau pas tave.
Man neleidzia pakomentuoti bloge (kazkas negerai su darbiniu internetu). Tai rasau cia. Labai dailus blynukas Labai patiko spalvos, ir kaip rastuotas popierius atitinka nuotraukos fona. Faina mintis surasyti sunelio bruozus Liuks greitukas!
P.s. bet jau vaiko grozis...
P.s. bet jau vaiko grozis...
merginos, kaip skrebintumet savo abiturientes nuotrauka? radau viena tokia, svajinga septyniolikmete zvelgianti i toli. labai noreciau ka nors su ta nuotrauka padaryt. kazin kokie atributai labiau tinkami tokiai temai?
QUOTE(ader @ 2010 06 01, 06:55)
merginos, kaip skrebintumet savo abiturientes nuotrauka? radau viena tokia, svajinga septyniolikmete zvelgianti i toli. labai noreciau ka nors su ta nuotrauka padaryt. kazin kokie atributai labiau tinkami tokiai temai?
hmmm...LT abiturientai neturi tos aprangos "cap and gown" kaip JAV, tad sudėtingiau.
Betgi įmanoma Man šis paveiksliukas suteikė nemažai įkvėpimo bei idėjų:
*diplomą galima padaryti susukus popieriuką ir surišus juostele.
*Raktai: simboliškai tai diplomas yra lyg raktas ateičiai.
*Kolonos/architektūra asociacija su akademija (pavyz. Graikijos filosofais/mokslininkais)
tinka prie gamtos...juk reikia kokio paukštuko tarp tų tuščių medžio šakų
To popieriaus tik 1 vt. turiu, ir man taip gaila kad sunaudojau kadangi labai tiktų bent kokiai temai...ypač dar keliem "baby" temos skrebukam kuriuos esu suplanavus.
*etiketė...dekoracija; norėjosi darbeliui daugiau faktūros, o jis toks apdraskytas, audinio medžiagos--perfect rudenio temai. Dar tie bordo spalvos kringeliai pamėgdžiojo medžių šakas, ir bordo spava sujungia pavadinimą ir šios spalvos atspalvy raštuotam popiery. Nuklydau nuo schemos panaudodama etiketę, bet man kžkp tiko
Ačiū visom už gražius žodžius
ak pasirodo ta etikete medziagine, nes nuotraukoj nesimato.
oi mano nuotrauka dar labai senovine, mano abituros laikais mes nesiojom uniformas su juodais ziurstais ir baltais kalnieriukais gailas tas suraitytas diplomas netinka, nes pas mus tokiu nebuvo, gavom zalia knygute
oi mano nuotrauka dar labai senovine, mano abituros laikais mes nesiojom uniformas su juodais ziurstais ir baltais kalnieriukais gailas tas suraitytas diplomas netinka, nes pas mus tokiu nebuvo, gavom zalia knygute
QUOTE(ader @ 2010 06 01, 15:39)
ak pasirodo ta etikete medziagine, nes nuotraukoj nesimato.
O man is karto asociacija su neuzmirstuolemis ir varpeliu - nes butent tokiais atributais dekoruodavom stalus per paskutini skambuti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 06 01, 12:50)
O man is karto asociacija su neuzmirstuolemis ir varpeliu - nes butent tokiais atributais dekoruodavom stalus per paskutini skambuti
pas mus man atrodo tai buvo alyvos ar tai jazminai. o varpelis tikrai. as dar 12 klasej turejau garbes per rugsejo pirmaja nesti ir skambinti tuo varpeliu