Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 22 tema

Ader didelis ačių, kad įkūriai naujus namučius.
Jaučiu kad šiek tiek jus apleidau. Mažai rašinėju ir kometuoju gražiuosius jūsų darbukus. Bet visada domiuosi jūsų darbeliais ir apie ką jūs šnekat ax.gif
Atsakyti
registruojuos bigsmile.gif
ader, ačiū už naujus namučius mirksiukas.gif
Atsakyti
na, kad nebutu tuscia naujuos namuos, kabinu ant sienos savo antra blyna, siaip is lempos darytas ir gan greitai. ax.gif
http://picasaweb.goo...feat=directlink
Atsakyti
oje super thumbup.gif ir tu nepagailejai rubeli sukarpyt ? ar cia popeiriu taip pataikei. labai idomiai pagrinda padarei, spalvos duoda gera kontrasta.
Atsakyti
OJE, fainas, toks nerūpestingas tavo skrebukas thumbup.gif

ader, kaip smagu, kad šiuos namučius papuošei savo skrebuku wub.gif Kai prieš tai rašiau žinutę, tai paveikslėlio man neparodė, o dabar matau thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 05 15, 22:17)
oje super  thumbup.gif ir tu nepagailejai rubeli sukarpyt ? ar cia popeiriu taip pataikei. labai idomiai pagrinda padarei, spalvos duoda gera kontrasta.

dekui.Na, rubelio nekarpiau- cia skiaute is to rubelio likus, nes jis mano dizaino ax.gif
Popieriu kazkaip be gailescio dariau, nes jis man buvo nereikalingas, o ta fotke ir kazkaip voliojos be vietos... Zodziu as cia labai nerimtai ir nesusikaupusiai i tai paziurejau biggrin.gif Dar va turiu viena be vietos fotke, pabandysiu gal tvarkingai padaryti ax.gif
Zinot, kaip buna, kai pirma karta kepi blynus- ziuri i receptura , po to jau be recepturos kepasis lotuliukas.gif
Atsakyti
registruojuosi..ačiū ader už naujus namučius 4u.gif

OJE: sakyčiau tavo skrebukai yra "free style" stiliaus: nesuvaržyti, laisva ranka, kūrybiškai sumesti 4u.gif
Antra, ar daugeliui is jusu - kuryba, lemia ta mintis- kad kokia bus kitu nuomone ir kaip tai atrodys kitiems ? Ar tai jums nekelia kazkokio vidinio diskonforto ? Streso ? Gal net daugelis del to, atsisakete sios minties ir jei kuriate, tai nerodote kitiems ?

ufff...nesmagu man kad ne taip supratau prašymą "įvertinkite mano pirmą LO" ax.gif blush2.gif taip energingai užsiėmiau redaguoti tavo pirmą skrebuką pagal savo skonį blush2.gif (nors nujaučiau kad kelintą kartą paminėjus kad į Everestą pageidauji lipti viena, kitų pašalinių patarimų nelabai pageidausi). Nuoširdžiai...sorriukas blush2.gif sekantį kartą jau žinosiu mirksiukas.gif

Apie kūrybą ir vidinį stresą laukiant kitų nuomonės:
Aš patyriu malonumą kada kas užveda klausimų apie mano skrebukus...t.y. įvairesnių nuomonių ne tik (+) įvertinimų: Wow, super, beautiful....ir visų panašių cukriukų (nors aišku l.l. miela susilaukti ir saldžių įvertinimų smile.gif
Man SM bendravimas yra nuoširdžiausias vien dėl to kad yra ši galimybė išgirsti kitų atvirą nuomonę. Aš mokausi skrebinti iki šiol, tad naudinga gauti kitų objektyvią nuomonę, bet....aš vienintelė rezervuoju teisę atsirankti su kuria nuomone sutinku, su kuria ne; Kelis kartus gavau labai naudingų patarimų čia SM ir pakoregavau LO, kitą kartą pakeičiau bet po to gailėjausi ax.gif O mano asmeniškai mėgiamiausias LO, liko labiausiai neįvertintas ir nesuprastas...betgi nepakeitė mano pačios nuomonės...man pačiai jis thumbup.gif

JAV seniau buvo (gal dar gyvuoja...reikės paieškoti g.gif ) anonimiškos konstruktyvios kritikos saitas pritaikytas tom kurios nori prasimušti į SB spaudą. Įkeli darbelį kuris tau pačiai 'nelimpa' ir susilauki įvairiausios kritikos. Kadangi visi komentarai anonimiški tai ne taip asmeniškai LO autorės priimdavo kritiką, palyginant jei žinai kieno ta kritika (tada didesnė galimybė kad įsižeis --lyg tau kažkas dėstytų kaip skrebinti nuo podiumo). Tenai l.l daug išmokdavau iš išsakytų nuomonių. Galvoju galbūt ką nors panašaus sumeistraut mano bloge..."anonimiška kritika" g.gif
Atsakyti

! 
Primenu, kad Forume:

8. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše, tiek siunčiami dalyviams asmeninėmis žinutėmis). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.
Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 05 15, 17:58)
Vat is tavo pasisakymo, kilo kitas klausimas- Kodel turetum koreguoti taip, kaip atrodo kitiem ? Cia, siaip-nes, kitiems visada, atrodys kitaip, nei tau.. kas tai bebutu, batai, vyras, ar namu dekoras, ar barksciu sriuba.  man zmoniu psichologija labai idomi, tai del to as cia issipleciau, sorrius jei ne i tema 

Man labai idomios tokios diskusijos smile.gif
Tikrai nebutina koreguoti taip, kad patiktu kitiem. Tiesiog kartais is salies paziurejusio zmogaus pastabos buna isties naudingos. Ir jeigu man tie patarimai patinka - pataisau. Bet velgi, pagal save biggrin.gif
Ir tikrai nera noro, kad visiem patiktu - tai neimanoma smile.gif O ir visiskai nereikalinga smile.gif

Oje, ziuriu dabar jau pas tave skrebukai kaip blynai vienas po kito thumbup.gif saunuole. Naudok tas nuotraukeles be vietos i sveikata, jeigu tik jos gimsta i tokius puikius darbelius smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 16, 04:20)
JAV seniau buvo (gal dar gyvuoja...reikės paieškoti g.gif ) anonimiškos konstruktyvios kritikos saitas pritaikytas tom kurios nori prasimušti į SB spaudą. Įkeli darbelį kuris tau pačiai 'nelimpa' ir susilauki įvairiausios kritikos. Kadangi visi komentarai anonimiški tai ne taip asmeniškai LO autorės priimdavo kritiką, palyginant jei žinai kieno ta kritika (tada didesnė galimybė kad įsižeis --lyg tau kažkas dėstytų kaip skrebinti nuo podiumo). Tenai l.l daug išmokdavau iš išsakytų nuomonių. Galvoju galbūt ką nors panašaus sumeistraut mano bloge..."anonimiška kritika" g.gif

Kokia idomi ideja. Siaip yra logikos, kodel anonimiska kritika priimama lengviau. Tada ne taip asmeniskai priimama. Nors siaip as galvoju, kad yra visokiu zmoniu - vieniems kritika yra demotyvuojanti, kiti reaguoja ne taip jautriai. Pagal save galiu pasakyti, kad man sunkiausiai iveikti savo vidines kritikes balsa smile.gif Bet pastebejau, kad tai privalau padaryti, nes tada daug smagiau skrebinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 16 gegužės 2010 - 09:51
scrap- hmmm pimiausia, as buvau pasiruosusi visokiai nuomonei, gal tik praleidau momenta, kad tai bus dar ir paviesinta daugiau, nei norejos biggrin.gif Nors man, kaip ir mazam vaikui,kuris tik vakar zenge savo pirmaji zingsneli- tai buvo svente. Jums, beziurintiems, tai buvo eilinis skrebukas.Tik pasakysiu, kodel sis dalykas kai kada buna jautrus, nes jame yra asmeninio gyvenimo momentai, juos paviesinti ne visiems yra lengva. Nors kai kam gal ir visai nerupi ant sniuro dziustantys tavo apatiniai, juk tai gyvenimo dalis. Bet, didzia dalimi, rupi ir del to ka visiname, gerai apmastome. As galiu sia situacija istampyti po siuleli savo gilinimusi, o galiu ir visa tai numoti ranka. Taip, kad numojau ranka irnesakyk.gif
Kas del kritikos- tai cia kaip ir man, del ader raudoniu roziu, kurios jai buvo simbolis, bet niekam nesiziurejo... ir gi buvo pamoka. Kad , gal kokia bebutu mano nuomone- kitas turi savaja. Tad is tokios pamokos, bent man kilo mintis, kodel aplamai ja reiskiam. Man, logiska atrodo, kai zmogus kuria LO stiliu ir klaustu ar jis juda ta kryptimi arba ar nenugrybavo, arba prasosi pagalbos, detalem, postumiui.

Nzn, kolkas tiek minciu.. einu kavos gerti, po to fotkinsiu savo treciaji LO, bandziau daryti svariu stiliumi lotuliukas.gif (kaip matot, isphotoshopintas mano pirmasis neatmuse- o pramuse lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 05 16, 10:56)
Man labai idomios tokios diskusijos smile.gif
Tikrai nebutina koreguoti taip, kad patiktu kitiem. Tiesiog kartais is salies paziurejusio zmogaus pastabos buna isties naudingos. Ir jeigu man tie patarimai patinka - pataisau. Bet velgi, pagal save  biggrin.gif
Ir tikrai nera noro, kad visiem patiktu - tai neimanoma smile.gif O ir visiskai nereikalinga smile.gif

Oje, ziuriu dabar jau pas tave skrebukai kaip blynai vienas po kito  thumbup.gif saunuole. Naudok tas nuotraukeles be vietos i sveikata, jeigu tik jos gimsta i tokius puikius darbelius smile.gif
Papildyta:

Kokia idomi ideja. Siaip yra logikos, kodel anonimiska kritika priimama lengviau. Tada ne taip asmeniskai priimama. Nors siaip as galvoju, kad yra visokiu zmoniu - vieniems kritika yra demotyvuojanti, kiti reaguoja ne taip jautriai. Pagal save galiu pasakyti, kad man sunkiausiai iveikti savo vidines kritikes balsa smile.gif Bet pastebejau, kad tai privalau padaryti, nes tada daug smagiau skrebinti.

Tai mes galetume buti ta ilgai narpliojanciu ir besigilinanciu zmogiuku kompanija lotuliukas.gif
Jo pas OJE- blynu receptas pramustas, kepam kol karsta, bijau kad po to ikvepimas gali greitai sustoti lotuliukas.gif ir pasijausiu persivalgius. Aha nuotraukos dabar nebesivolios, voliosis visas LO ax.gif nes neparuosiau dar vietos, jie kazkaip cia man visai netiketai uzderejo bigsmile.gif
Kas ten pas tave su vidiniu kritiku ? Maniau, kad pirmiausia reikia iveikineti salia esanti TB ax.gif
Pas mane rate, tai yra tokiu meniniu zmoniu,o jie kaip zinia, viska daro is nieko,taip, kad as su savo scrabinimu- biskeli atrodau amerikietiskas kicas ... bet gerai, kad jau pazysta mano plunksu spalva- tei nelabai besikabineja ... doh.gif
Atsakyti
trecias blynas bigsmile.gif
http://picasaweb.goo...feat=directlink
Ar jus savo LO-suskaiciavot bigsmile.gif
Ar cia panasu i color block ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 16 gegužės 2010 - 11:28