Visa pusdieni rinkau ir koregavau nuotraukas savo mini albumui testi, atidaviau daryti ir... ne toki formata uzsakiau tai dabar ne tik, kad per daug sumokejau, bet ir is naujo teks gaminti
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 27, 16:07)
Galbūt tema galėtų būti platesnė: Tai ne tik "mūsų brangianybės" bet galbūt kaip mūsų "Little Pleasures", "Mažybiniai malonumai".
*Prisiminimus įmanoma skrebinti pasinaudojant simbolizmu: koks daiktas, daina, galbūt net žvėriukas ar gamta gali atstovauti tą prisiminimą?
....mus supantys daiktai ir vertę kurią mes jiem paskiriam, ištiesų labai daug ką pasako apie mus
*Prisiminimus įmanoma skrebinti pasinaudojant simbolizmu: koks daiktas, daina, galbūt net žvėriukas ar gamta gali atstovauti tą prisiminimą?
....mus supantys daiktai ir vertę kurią mes jiem paskiriam, ištiesų labai daug ką pasako apie mus
As uz Visu pirma, vien del to, kad busiu priversta pagalvoti, kas man is tiesu brangu ir malonu. O ir kaip sakai - po kiek laiko paciai bus idomu paziureti i savo pomegius, arba vaikai veliau geriau gales pazinti
Papildyta:
QUOTE(OJE @ 2010 05 27, 18:46)
Kiek ilgai tu ji darei? Cia tavo kelintas toks tobulas ?
Kiek ilgai dariau jau nepamenu... nes ne nuolat gi, po truputi prisesdavau
Galvoju, kad tobulejimui ribu nera, o man dar mokytis ir mokytis. Bet smagu, kad jums patiko cia 10-as didelio formato (30 x 30). Esu sraige - slow and lazy