Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 22 tema

Noriu pasiguosti... verysad.gif
Visa pusdieni rinkau ir koregavau nuotraukas savo mini albumui testi, atidaviau daryti ir... ne toki formata uzsakiau doh.gif tai dabar ne tik, kad per daug sumokejau, bet ir is naujo teks gaminti frusty.gif
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 27, 16:07)
Galbūt tema galėtų būti platesnė: Tai ne tik "mūsų brangianybės" bet galbūt kaip mūsų "Little Pleasures", "Mažybiniai malonumai".
*Prisiminimus įmanoma skrebinti pasinaudojant simbolizmu: koks daiktas, daina, galbūt net žvėriukas ar gamta gali atstovauti tą prisiminimą?
....mus supantys daiktai ir vertę kurią mes jiem paskiriam, ištiesų labai daug ką pasako apie mus

As uz smile.gif Visu pirma, vien del to, kad busiu priversta pagalvoti, kas man is tiesu brangu ir malonu. O ir kaip sakai - po kiek laiko paciai bus idomu paziureti i savo pomegius, arba vaikai veliau geriau gales pazinti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(OJE @ 2010 05 27, 18:46)
Kiek ilgai tu ji darei? Cia tavo kelintas toks tobulas ?

Kiek ilgai dariau jau nepamenu... nes ne nuolat gi, po truputi prisesdavau smile.gif
Galvoju, kad tobulejimui ribu nera, o man dar mokytis ir mokytis. Bet smagu, kad jums patiko biggrin.gif cia 10-as didelio formato (30 x 30). Esu sraige - slow and lazy lotuliukas.gif
Atsakyti
Noriu pasiguosti... 
Visa pusdieni rinkau ir koregavau nuotraukas savo mini albumui testi, atidaviau daryti ir... ne toki formata uzsakiau  tai dabar ne tik, kad per daug sumokejau, bet ir is naujo teks gaminti 

console.gif jauciu tavo nusivylima...man taip buvo jau ne pirma karta...del to foto redagavimo ir uzsakymo as tiesiog vengiu ir atidelioju. Kada pagaliau prisiruosiu uzsakyti, skrebinant pakeiciu nuomone kad tinka tiktai j/b foto o visos spalvotos, arba ne standartinio dydzio reikia o pinigines...ir vel is naujo uzsakymas doh.gif
Atsakyti
Sveikutės, pamišėlės 4u.gif biggrin.gif

Visų pirma, sveikinu remini first.gif Bravo, juk sakiau, kad puikus LO!!!

Antra, sveikinu Zmogiuke thumb_yello.gif Nuostabus tavo šviežias LO, aš likau sužavėta tavimi... wub.gif Tik labai užjaučiu dėl nesėkmės su nuotraukų užsakymu doh.gif Aš vieną kartą kaip beprotė, padariusi užsakymą, karštligiškai skambinau į fotolaboratoriją ir prašiau, kad užsakymą atšauktų, nes per klaidą užsakiau dvigubą kiekį tų pačių nuotraukų doh.gif

Scrapuke-Aštuoniuke, įdomu, kaip skrebinsi savo piešinį? Ar jį fotografuosi, ar kaip?

Aš pagalvojau ir prisiminiau, kad turiu vieną nedidelį daikčiuką, kurį (kažkodėl) saugoju nuo vaikystės.... Vaikystėj jį mėgau ir dabar dar iki šiol naudoju, nors pagal amžių jau neprikaluso... Jaučiu prisirišimą prie to mažmožio.... Gal konkursą galima būtų pavadinti "Man brangus mažmožis"? ax.gif Nors tavo piešinys nėra toks jau mažmožis.... smile.gif
Atsakyti
Ooo, kokie zmones bigsmile.gif Kur pradingusi?
Priimu visas uzuojautas del nuotrauku hihihi.gif Ai, nu bet pasidarysiu naujas, nieko baisaus is tikro. Tik toks momentinis susinervinimas irnesakyk.gif
Atsakyti
kas is jusu jauciat priklausomybe skrebinimui ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 05 27, 18:52)
kas is jusu jauciat priklausomybe skrebinimui ?  biggrin.gif

tik ne aš schmoll.gif ...sugebu išlaikyti idealią pusiausvyrą tarp visų savo pareigų ir atsakomybių lotuliukas.gif lotuliukas.gif rolleyes.gif
bet jei rimtai...tai šiandien apturėjau labai sukrėčiantį įvykį (per plauko gala vos nesusipazinau su mirtim).Po to...buvau taip apstulbus blink.gif Kas juokingiausia, tai mano mintys po šios tragedijos. Šiandien ryte nuo a Luos gavau tą pirmą LT knygą "Skrebinimas", ir dar nespėjau padėkoti, o po šio įvykio, kilo tokios mintys kad jei dingsiu iš eterio aplamai, niekam neatrašysiu daugiau, ir a Lua padarys išvadą kad l. nusivyliau LT pirma knyga, ir numojau ranką LT skrebukėm aplamai lotuliukas.gif ...
Blaivinanti patirtis šiandien...mintys sukosi apie savo sūnelius, ir visa tai tik patvirtino mano prioritetus ir netgi davė idėjų kokius aprašymus/laiškus dar esu jiem neparašius wub.gif

(P.S. o ta knyga "Skrebinimas" l.l geros kokybės, ir man patiko kad gale yra inicialų siuvinėjimo schemutės...būtinai panaudosiu 4u.gif )
(sorry uz off-topic, iki siol jauciu tokia ytampa...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 28 gegužės 2010 - 08:08
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 28, 08:39)
šiandien apturėjau labai sukrėčiantį įvykį

blink.gif Scrapuke - net šiurpuliukas nubėgo kūnu blink.gif
Kaip visada - pirmiausiai apie kitus pagalvoji, tik tada apie save mirksiukas.gif

Atsakyti
Zmogiuke, tai tik nuotraukos, turesi daugiau, galesi pakarpineti mirksiukas.gif

Skrepuke, kas nutike buvo? blink.gif
Atsakyti
Skrapuke, papasakok, kas gi nutiko?

O del minciu, tai as irgi esu pagalvojus, kad jeigu kazkas nutiktu, tai tiek visko liktu internete... Visokie facebookai, emailai ir pan... kaip kokie vaiduokliai. Nu bet as cia visai visai off topic.

Papildyta:
QUOTE(OJE @ 2010 05 28, 02:52)
kas is jusu jauciat priklausomybe skrebinimui ?  biggrin.gif

As priemoniu pirkimui... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 05 28, 11:09)
Skrapuke, papasakok, kas gi nutiko?

O del minciu, tai as irgi esu pagalvojus, kad jeigu kazkas nutiktu, tai tiek visko liktu internete... Visokie facebookai, emailai ir pan... kaip kokie vaiduokliai.  Nu bet as cia visai visai off topic.

Papildyta:

As priemoniu pirkimui...  blush2.gif

seniau neturejai ? Ar vistiek kazkokia buvo ?
As seniau megau tusinukus piktis bigsmile.gif

Scrap8- tikiuos nieko rimto, tik sokas. Na, perzvelgti is to tasko savo gyvenimus yra sveika... matyt nebe reikalingas zenklas. R.Sharma gal kas skaitet, ten yra tokios teorijos. Man, va kai kada kilusios tokios mintys, tu zmoniu kurie turi kazkokius blogus ir jau nuo gruodzio nebeveda ju- vis iskyla mintis, kodel ir kas per priezastis. Pas mane liktu chaosas visokiu nededarytu darbu.. atrodo vis laiko nera tam.
Kazkada skrapuke minejo apie mociuciu, mamu palikimus... prisiminiau kad as turiu mamos ir mociutes, jaunystes laiku rasyta prisiminimu sasiuvini ax.gif O noreciau tureti nuotrauku...
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 05 28, 11:31)
seniau neturejai ? Ar vistiek kazkokia buvo ?
As seniau megau tusinukus  piktis bigsmile.gif

Seniau tiesiog viskias kanceliarines prekes pirkdavau.... Nesvarbu, kad nelabai sunaudodavau, bet periodiskai vis uzsukdavau i parde smile.gif Popieriukai, tusinukai, piestukai, pasteles ir pan.
Papildyta:
Dabar pasakykit man, kaip vadinasi tokios nuotraukos. Juk turbut ne vintage, ne retro? Tiesiog - senovines nuotraukos?
user posted image
Atsakyti
nezinau kaip vadinasi tokios nuotraukos bet man jos tokios visos idomios, grazios. zmones kietokie, aplinka tokia maloni, pozos idomios.

scrapuke, kaip sako karlsonas*ramybes , tikrai ramybes. viskas bus gerai. 4u.gif
Atsakyti