Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 22 tema

Merginos reikia pagalbos. Gal kas žino fotografų kas fotkina neoficialioj aplinkoj smile.gif Na noriu visos šeimos meninės fotosesijos, Būtų tokia dovana vyro jubiliejui, nes jis nieko nenori daryti, o tokių kokybiškų nuotraukų turime, bet nelabai daug. Domintų kas arčiau panevėžio, o jei nėra arčiau pnv, tai pasiderintume smile.gif Bet gal kas turi kokių rekomendacijų smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2010 05 26, 15:08)
Merginos reikia pagalbos. Gal kas žino fotografų kas fotkina neoficialioj aplinkoj smile.gif Na noriu visos šeimos meninės fotosesijos, Būtų tokia dovana vyro jubiliejui, nes jis nieko nenori daryti, o tokių kokybiškų nuotraukų turime, bet nelabai daug. Domintų kas arčiau panevėžio, o jei nėra arčiau pnv, tai pasiderintume smile.gif Bet gal kas turi kokių rekomendacijų smile.gif?

az tau parasysiu wink.gif
Atsakyti
Man dabar toks laikotarpis kuriame bandau planuoti būsimuosius skrebukus. Fotografuodama sūnelio pirmą skrebuką tuo pačiu ūpu, nufotkinau ir savo piešinį pieštą (man tik baigiant vidurinę) kuriuo ax.gif niu, didžiuojuosi. Būsimo skrebuko tema (o gal konkursinis aaa? ką manot?) bus dalykai/daiktai kurie yra mūsų brangianybės...t.y. labiausiai vertinami.

Piešinio kūrybos istorija komentaruose čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 27 gegužės 2010 - 05:03
Nerealu, na tu ir talenta turi wub.gif Nuostabu!!!
Atsakyti
As tik stebiuosi, kaip, turedama toki talenta, nepasirinkai su menu susijusios specialybes smile.gif Nors is kitos puses - dabar talentas sekmingai isnaudojamas kuriant skrebukus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 27, 05:57)
. Būsimo skrebuko tema (o gal konkursinis aaa? ką manot?) bus dalykai/daiktai kurie yra mūsų brangianybės...t.y. labiausiai vertinami.

Hmm gal ir visai nebloga tema konkursiniui g.gif Tik bijau, kad pasirodyciau ziauriai infantiliska su savo brangenybem biggrin.gif
Atsakyti
wub.gif smagu kai tokiu graziu ir sirdziai artimus savo darbelius turi... wub.gif

Dabar susimasciau, kad nelabai ka ir turiu pati sau g.gif

ddia

Linkiu sekmes! Viskas bus gerai!!!
Atsakyti
Pagal ddia liniuote dar, atrodo, yra siek tiek laikelio. Bet ji jau nebesirodo, tai gal? bigsmile.gif
Lengvo gimdymo ir greiciau sugrizk pasirodyt su savo nauja brangenybe mirksiukas.gif
Atsakyti
Žmogiuke, nepagyriau dar tavojo LO - l.gražu wub.gif Man l. patiko tas vokelis ir rakčiukas, lyg paslaptis užrakinta. Ir gėlės, ir nuotrauka ir pati LO forma wub.gif

Scrap8, nerealu, koks grožis wub.gif Kiek dar tu turi paslėptų talentų biggrin.gif 4u.gif

Ddia, linkiu sėkmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 27, 05:57)
Man dabar toks laikotarpis kuriame bandau planuoti būsimuosius skrebukus. Fotografuodama sūnelio pirmą skrebuką tuo pačiu ūpu, nufotkinau ir savo piešinį pieštą (man tik baigiant vidurinę) kuriuo  ax.gif niu, didžiuojuosi. Būsimo skrebuko tema (o gal konkursinis aaa? ką manot?) bus dalykai/daiktai kurie yra mūsų brangianybės...t.y. labiausiai vertinami.

Piešinio kūrybos istorija komentaruose čia

Na kaip baigianciai vidurine sakyciau neblogai mirksiukas.gif
Kodel netesi ir netapai ?
Kas del konkursinio, net nzn ka pasakyti. Prisiminimu gi neireminsi ax.gif O daiktu pilni namai- bet vertes jiems neteikiu, ipac savo darbams.
Atsakyti
Ačiū visom už liaupses blush2.gif 4u.gif ...net nesitikėjau tiek įvertinimų, kadangi čia labiau off-topic rodyti piešinius skrebukių forume.
As tik stebiuosi, kaip, turedama toki talenta, nepasirinkai su menu susijusios specialybes

Kartais gailiuosi kadangi man buvo garantuota vieta dailės institute, bet taip pat ir i medicinos 'rehab' programa mane prieme...visi man savo nuomonę piršo...pasirinkau tai kas man atrodė labiau praktiška pragyvenimui ateity. Galbūt taip nulemta...menas man yra terapija, o kas žino jei tai būtų darbas su terminais, kitų reikalavimais galbūt nebūtų man relaksacija o pilna ta žodžio prasme--darbas mirksiukas.gif
Kodel netesi ir netapai ?

labai paprasta ir taip pat sudėtinga atsakyti. Pamenat šį paveikslą? Tai buvo mano paskutinis nebaigtas....tiesiog nuo tada dingo įkvėpimas, noras ir malonumas tapyti. Debesis nžn net kiek kartų iš naujo tapiau...suvokiau kad neturiu savo braižo ar stiliaus, o fotorealizmo stilius perfekcionistam yra pavojingas---užsiknist įmanoma, ir jauti kad niekad nepasieki tą 'perfect' lygį.
Piešimas ir tapyba ilgai reikia 'tepliotis' kol realizuoji galutinį rezultatą, o skrebukai man greitai susimeta...tai man esminė priežastis kodėl tapyba man nelimpa. Skrebas taip pat ne tik 'paveiksliukai' bet taip pat aprašymai, mūsų šeimos palikimas, įamžinimas...man tai labiau asmeniška negu turėti kokį peizažą kabantį ant sienos ax.gif ir dar...skrebas, nejaučiu tokį spaudimą pasirinkti vieną stilių, todėl skrebinu taip įvairiai biggrin.gif
Kas del konkursinio, net nzn ka pasakyti. Prisiminimu gi neireminsi   O daiktu pilni namai- bet vertes jiems neteikiu, ipac savo darbams.

Diskutuojam sekantį konkursą:
Galbūt tema galėtų būti platesnė: Tai ne tik "mūsų brangianybės" bet galbūt kaip mūsų "Little Pleasures", "Mažybiniai malonumai".
Tai būtų puikiausias būdas atskleisti mūsų asmenybes ir tai kas mum atneša džiaugsmo bei malonumo. Nebūtina skrebinti savo nuotrauką (nebent norėtumėt), ar savus rankdarbius. Puikiausia tiktų panaudoti etiketes, logotipus, produktų pakuotes: galbūt tai jūsų mėgiamiausia kosmetika, džinsai, arbata/kava, šokoladas, CD viršelis, ar mėgiamiausio filmo DVD viršelis. Galbūt turite savo močiutės palikimą: skiautinių antklodę, sidabrinių šaukštelių rinkinį, ar jos žiedą. Galbūt turite savo pirmos meilės džiovintą ramunėlę, ar vyro pirmą Jum dovanotą dovaną? Galbūt vaiko pirmą motinos d. skrebuką 4u.gif
*Prisiminimus įmanoma skrebinti pasinaudojant simbolizmu: koks daiktas, daina, galbūt net žvėriukas ar gamta gali atstovauti tą prisiminimą?
....mus supantys daiktai ir vertę kurią mes jiem paskiriam, ištiesų labai daug ką pasako apie mus

Bandykite pagalvoti kaip save pateikti ne tekstu/aprašymu o vaizdine medžiaga...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 27 gegužės 2010 - 15:30
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 05 26, 17:37)
O sitas jau buvo gatavai ant to tamsaus popieriaus. As ji ispjoviau sulig remeliu (pabuvau suvalkiete  ax.gif ) ir uzdejau ant to sviesaus pagrindo, kad butu kaip remas.

Kiek ilgai tu ji darei? Cia tavo kelintas toks tobulas ?
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 27, 16:07)

Diskutuojam sekantį konkursą:
Galbūt tema galėtų būti platesnė: Tai ne tik "mūsų brangianybės" bet galbūt kaip mūsų "Little Pleasures", "Mažybiniai malonumai".
Tai būtų puikiausias būdas atskleisti mūsų asmenybes ir tai kas mum atneša džiaugsmo bei malonumo. Nebūtina skrebinti savo nuotrauką (nebent norėtumėt), ar savus rankdarbius. Puikiausia tiktų panaudoti etiketes, logotipus, produktų pakuotes: galbūt tai jūsų mėgiamiausia kosmetika, džinsai, arbata/kava, šokoladas, CD viršelis, ar mėgiamiausio filmo DVD viršelis. Galbūt turite savo močiutės palikimą: skiautinių antklodę, sidabrinių šaukštelių rinkinį, ar jos žiedą. Galbūt turite savo pirmos meilės džiovintą ramunėlę, ar vyro pirmą Jum dovanotą dovaną? Galbūt vaiko pirmą motinos d. skrebuką 4u.gif
*Prisiminimus įmanoma skrebinti pasinaudojant simbolizmu: koks daiktas, daina, galbūt net žvėriukas ar gamta gali atstovauti tą prisiminimą?
....mus supantys daiktai ir vertę kurią mes jiem paskiriam, ištiesų labai daug ką pasako apie mus

Bandykite pagalvoti kaip save pateikti ne tekstu/aprašymu o vaizdine medžiaga...

Ir visa tai turi omenyje padaryti LO ?
Geriausiai atskleidzia kai i svecius uzeini lotuliukas.gif tada vertybes ir daiktai matosi.
Atsakyti
Ir visa tai turi omenyje padaryti LO ?
Geriausiai atskleidzia kai i svecius uzeini  tada vertybes ir daiktai matosi.

Ir daiktai, vertybes, ir net pomegiai po kiek laiko ir patirtim keiciasi mirksiukas.gif
Galbut SB naujokem tai is salies keista skrebinti ne zmones o daiktus/pomegius, bet tai turi ir tures aukso verte jum paciom ir jusu seimai ateity.
Jei turetum savo mociutes toki skreba kuriame sudeta iskarpos/nuotraukos jos megiamiausiu daiktu, vietu, pomegiu...ar tai nebutu grynai "turtas" toki skreba tureti, toki kuris tiek daug atskleidzia apie zmogu.
Sis skrebukas iamzintu visa tai kas jum dabar svarbu, grazu ir malonu 4u.gif
Atsakyti