Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 22 tema

Zmogiuke, jau koks gražutis darbelis wub.gif

pradėjau albumą, LO idėją kol kas brandinu hihihi.gif
Atsakyti
O kaip reikia distresinti velluma, kad padaryti gelytes??   ar jis issilenkia? Nes pas mane tas vellum gana standus...

g.gif sakai? nzn koks pas tave vellum, manasis tai labai lengvas...toks kaip vaškinis popierius jei distress'insi kraštelius, paplėšysi, palankstysi, tai jie lieka balti ties įlenkimais.
g.gif dar man pasidarė įdomu koks būtų efektas jei vellum'ą praleisčiau per embosinimo folderiuką tokį Cuttlebug...būtinai reikės išbandyti, kaip tik dabar ruošiuosi skrebinti žiemos nuotraukas, tai gal dar antrą konkursinį padarysiu o tai šiame tai to vellumo beveik nesimato lotuliukas.gif

P.S. dėkui kad priminei man tą saitą "Birdie Secrets"...įmetus esu į savo favoritus bloge, bet vis užmirštu tenai pasidairyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 26 gegužės 2010 - 15:05
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 26, 16:04)
g.gif sakai? nzn koks pas tave vellum, manasis tai labai lengvas...toks kaip vaškinis popierius jei distress'insi kraštelius, paplėšysi, palankstysi, tai jie lieka balti ties įlenkimais.

Jis ir pas mane lengvas, bet standus toks. Ne taip, kaip tie, kur buna nuotrauku albumuose i tarpus tarp lapu. Jis toks kitoks... storesnis. Gal ju ivairiu storiu buna g.gif Jeigu sulenki, tai taip - lieka baltas ilenkimas.
As tai ir pati buvau primirsus ta puslapiuka, bet ziuriu ten daug naudingu pamokeliu yra smile.gif tai reikes panarsyti dar.
Papildyta:
QUOTE(remini @ 2010 05 26, 15:44)
pradėjau albumą, LO idėją kol kas brandinu  hihihi.gif

O as pameciau savo suplanuoto mini albumo uzrasus sad.gif vel is naujo reikes galvoti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 26 gegužės 2010 - 15:17
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 05 26, 08:19)
Jis ir pas mane lengvas, bet standus toks. Ne taip, kaip tie, kur buna nuotrauku albumuose i tarpus tarp lapu. Jis toks kitoks... storesnis. Gal ju ivairiu storiu buna  g.gif Jeigu sulenki, tai taip - lieka baltas ilenkimas.
As tai ir pati buvau primirsus ta puslapiuka, bet ziuriu ten daug naudingu pamokeliu yra smile.gif tai reikes panarsyti dar.
Papildyta:

O as pameciau savo suplanuoto mini albumo uzrasus sad.gif vel is naujo reikes galvoti  doh.gif

jep apie ta pati vellum'a kalbam...pas mane jis irgi standus. OJE minetas tarp albumu tai labiau toks kalkinis, lankstus lyg servetele...nors nemanau kad tai vellum kaip skrebui, bet konkursui tiktu panaudoti 4u.gif
P.S. Zmogiuke: nzn ar pastebejai, ar to net pageidauji, bet is flickr gali kelti nuotraukas tiesiogiai i SM. 4u.gif Prie kiekvienos nuotraukos flickr virsuj yra "all sizes", jei spausi ant 'medium' tai bus kzks apie 400 pikseliu, kaip tik nustatytas dydis kelti i SM. Kopijuok 'medium' dydzio URL kur apacioj po nuotrauka 'direct link'. Tada SM norint ikelti spausk IMG ir paste nuoroda i langeli ir vel IMG.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 26 gegužės 2010 - 15:37
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 26, 16:32)
P.S. Zmogiuke: nzn ar pastebejai, ar to net pageidauji, bet is flickr gali kelti nuotraukas tiesiogiai i SM.  4u.gif Prie kiekvienos nuotraukos flickr virsuj yra "all sizes", jei spausi ant 'medium' tai bus kzks apie 400 pikseliu, kaip tik nustatytas dydis kelti i SM. Kopijuok 'medium' dydzio URL kur apacioj po nuotrauka 'direct link'. Tada SM norint ikelti spausk IMG ir paste nuoroda i langeli ir vel IMG.

O geras bigsmile.gif Tikrai nezinojau, kad galima. Pameginsiu tuoj bigsmile.gif
user posted image

Pavykooooo thumbup.gif
Jetus, bet as ir tundra... Bet daugiau nebebusiu tokia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 26 gegužės 2010 - 16:18
o geras kiek cia veiksmo pas jus.
Zmogiuke- tavo konkursinis labai labai superinis. tooks isdirbtas, praeitas visus pirminius kritikus mirksiukas.gif Vellum kad vokelis supratau, man va labai idomu kas tie grazus kringeliukai- cia juos darei, ar buvo ? As ir pamegus organzos geles. Megzti dar nebndziau, gal reiktu ir gi ismokti.
Kas del to albumo lapo- ji ir gi sulenkus matosi lenkimas... As kolkas panaudojau toki, vakar vire kuryba ax.gif - nes tikro vellumo dar neciupinejus- nebent to nezinodama, tai darius.
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 05 26, 17:13)
o geras kiek cia veiksmo pas jus.
Zmogiuke- tavo konkursinis labai labai superinis. tooks isdirbtas, praeitas visus pirminius kritikus  mirksiukas.gif Vellum kad vokelis supratau, man va labai idomu kas tie grazus kringeliukai- cia juos darei, ar buvo ? As ir pamegus organzos geles. Megzti dar nebndziau, gal reiktu ir gi ismokti.

Aciu aciu ax.gif
O apie kokius kringeliukus kalbi - tuos blizgancius? Tie tai gatavi is Basic Grey Bling, tik pakarpiau, kad tiktu kaip noriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 26 gegužės 2010 - 16:22
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 05 26, 17:21)
Aciu aciu  ax.gif
O apie kokius kringeliukus kalbi - tuos blizgancius? Tie tai gatavi is Basic Grey Bling, tik pakarpiau, kad tiktu kaip noriu.

cia ant to pilko taskuoto popieriaus, tokis aplink einantis kaip remelis ?
Labai ciki ziurisi. Labai mielas akiai tavo LO. (tik TB kazkur matytas lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 05 26, 17:26)
cia ant to pilko taskuoto popieriaus, tokis aplink einantis kaip remelis ?
Labai ciki ziurisi. Labai mielas akiai tavo LO. (tik TB kazkur matytas  lotuliukas.gif )

O sitas jau buvo gatavai ant to tamsaus popieriaus. As ji ispjoviau sulig remeliu (pabuvau suvalkiete ax.gif ) ir uzdejau ant to sviesaus pagrindo, kad butu kaip remas.
hihi hihihi.gif sakai MB matytas, kas cia zino, Vilnius gi nedidelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 05 26, 17:37)
O sitas jau buvo gatavai ant to tamsaus popieriaus. As ji ispjoviau sulig remeliu (pabuvau suvalkiete  ax.gif ) ir uzdejau ant to sviesaus pagrindo, kad butu kaip remas.
hihi  hihihi.gif sakai MB matytas, kas cia zino, Vilnius gi nedidelis smile.gif

supratau- gudriai ir taupiai bigsmile.gif
na, jo, buna, kazkaip pamatai zmogu ir nepaleidzia jausmas, kad kazkur matytas... dabar lauzysiu galva.. zinok lotuliukas.gif
Atsakyti
Zmogiuke puikus konkursinis. Labai gražiai padekoravai su tom gėltėm ir vokiukas fantastinis wub.gif
Atsakyti
ddia: Jau už poros dienelių bandelė krosnelėj bus iškepus nestuke.gif smile.gif vis pamirštu tau palinkėti lengvo gimdymo, ir be jokių nuotykių. Kada atrasi laisvą momentą mum pranešk kaip viskas sekėsi...lauksim ir kumščius laikysim 4u.gif
Atsakyti