Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 22 tema

As maciau kad net yra atskirai kliju juosta vellum klijuoti, bet ji ir brangi doh.gif
Atsakyti
scrapuke, tema tikrai puiki thumbup.gif tik va man dabar dilema - daryti konkursinį LO ar mini albumą lotuliukas.gif

ader, faini labai popieriukai wub.gif tik kainytė tai rolleyes.gif reiks man draugės prašyt, kad kai grįš į UK užsakytų blush2.gif bet jau kai pasižiūriu kiek ten visko yra, tai ... doh.gif reik pinigų spausdinimo mašiną pirkti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sakykit- jei pagrindinis paveiksliukas su gelem,ar puosiant tinka naudoti vel geles, kurios bus kitokios. ar dazniausia, jei geles- tai tada dedam kazka kita g.gif
Atsakyti
prie gėlių, tai manyčiau tiktų gėlės, bet turėtų būt bent panašios g.gif
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 05 26, 00:48)
As maciau kad net yra atskirai kliju juosta vellum klijuoti, bet ji ir brangi doh.gif

turiu ta vellum kliju juosta...turetu ji lipdyti taip kad nesimatytu kliju po vellum, bet matosi visvien rolleyes.gif As dazniausiai naudoju paprastus sausus klijus ar sausu kliju taskiukus. Ka as darau tai bandau priklijuot krasteli kur nors po kita detale (pavyz. pastarajam skrebuky tai klijuota po bites lipduku ir mazas taskiukas sausu kliju ties ta vieta kur abu kringeliai susijungia). Vz, reikia strategiskai bandyti deti sausu kliju ten kur nesimatys. Jei ilgiausia juosta sausu kliju detumm tik po vienu sluoksniu vellum, tai persimato. Daug nereikia sausu kliju....vellum l. lengvas.
scrapuke, tema tikrai puiki  tik va man dabar dilema - daryti konkursinį LO ar mini albumą

abu biggrin.gif tokiais tempais darai tuos mini albumus as esu tiesiog blink.gif apakus....spesi ir konkursini padaryt 4u.gif
Papildyta:
Jau turim pirmą konkursinį vellum temai bigsmile.gif čia ...kviečiu pasigrožėti wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Prisiduodu su savo ilgai keptu konkursiniu. Jis buvo planuotas karoliuku konkursui, bet kadangi nespejau, o vellumo panaudojimas buvo labai i tema, stai jis cia:
http://www.flickr.co...N05/4641172719/
Vellumo detale is arciau:
http://www.flickr.co...in/photostream/

Norejosi ismeginti gelytes ir dekoratyvu stiliu. Istorijos papaskoti nenorejau smile.gif Todel gavosi toks su cukriuku... Ar citrinos jums nesinori nuo saldumo? blush2.gif
Ideja kilo paskaicius senus MB laiskus smile.gif Jeigu jie butu buve popieriniai, turbut gal kitaip darbelis atrodytu - buciau paslepusi kur nors orginiala. Bet laiskai elektroniniai lotuliukas.gif Pavadinimas nusiziuretas is labai grazaus ir liudno filmo PS. I love you.

O, matau Irmute suspejo anksciau uz mane smile.gif kol visa litanija surasiau doh.gif
Papildyta:
Dabar ne i tema - kaip jus padarote, kad hyperlinkas butu po vienu zodeliu pasislepes? (na, pvz. CIA ir paspaudus, atidaro nuoroda). Man kazkada buvo pavyke su alt + g, bet dabar niekas nevyksta unsure.gif Ka ne taip darau?
Nepykit poster_offtopic.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 26 gegužės 2010 - 13:37
Ar citrinos jums nesinori nuo saldumo?  

Visai man nepersaldus wub.gif Va jeigu ant TB nugaros uždėtum angelų sparniukų ir pavadintum "My Angel" tai kitas reikalas lotuliukas.gif
Dabar ne i tema - kaip jus padarote, kad hyperlinkas butu po vienu zodeliu pasislepes? (na, pvz. CIA ir paspaudus, atidaro nuoroda). Man kazkada buvo pavyke su alt + g, bet dabar niekas nevyksta   Ka ne taip darau?

paprasta...pirma spaudi http://, po to į langelį įvedi pilną URL, spaudi enter, paskui antras langelis atsidaro su žodžiais "My Webpage"---va tenai įvedi žodį "čia" ar bent ką, ir vėl enter, ir gatava 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 26 gegužės 2010 - 13:54
Zmogiuke, nuostabus darbas wub.gif Ir man tai nepersaldus, jei man nesaldu tai tikrai nepersaldu lotuliukas.gif tongue.gif

As tai pastebejau kad vokelis velumo, o kas daar? Maniau kad gelyte organzine g.gif

Del nuorodu, tai kai nori ideti, ne siaip copy paste i zinute, bet kaip ir ikeliant paveiksliuka spaudi virsui kur yra mygtukai http://, uomet ikopijuoji adresa, o paspaudus ok, sekanciam lange pavadinima. Tikiuos aiskiai mirksiukas.gif
Atsakyti
zmogiuke thumbup.gif gelyte is organzos ta kur man pasakojai? ir gelytes pati nerei? nera [per saldu, bet labai romantiska-ruzava, tinkama meiles temai, ir tas vokelis labai i tema. zodziu superinis skrebukas.

p.s. buvau siandien vienoj pardej, tai maciau tu veliumu visokiu ir margu ir vienspalviu ir net su natom.
Atsakyti
As tai pastebejau kad vokelis velumo, o kas daar? Maniau kad gelyte organzine 

aš apsirikau...gėlytė organza, o vokelis vellum...patvirtino Žmogiukas 4u.gif
Betgi tokią gėlytę puikiausiai galima padaryti iš vellum jei distressinsi kraštus su ta distress įrankiu ar žirklėm.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 26, 14:47)
paprasta...pirma spaudi http://, po to į dėžutę įvedi pilną URL, spaudi enter, paskui antra dėžutė atsidaro su žodžiais "My Webpage"---va tenai įvedi žodį "čia" ar bent ką, ir vėl enter, ir gatava 4u.gif

Aciu aciuks.gif Dabar mokesiu thumbup.gif

Papildyta:
Aciu mergaites uz grazius zodzius mano darbukui 4u.gif
Gerai, kad nepasirode per saldu, cia buvo didziausia mano baime smile.gif
O del gelytes tai jo, ta pati, kur pasakojau Ader (na, kitos, aisku nezino), dariau pagal pamokele is cia o nertas is cia
O kaip reikia distresinti velluma, kad padaryti gelytes?? bigsmile.gif ar jis issilenkia? Nes pas mane tas vellum gana standus...

Atsakyti
thumbup.gif Zmogiuke,

neatspejau, maniau, kad ir gele vellum ax.gif
Atsakyti