Scrapuke, labai tau dėkoju už pastabas, man jos be galo reikalingos! Va to niuanso apie raides, tai nežinojau, o po tavo komentaro įsiminsiu tai visiems laikams Nors, tiesą sakant, kai baigiau skrebuką, labai ilgai į jį žiūrėjau, bandydama įvertinti, ir man tas užrašas taip pat atrodė kažkoks... neorganiškas (net nežinau, kaip tiksliau tą įspūdį įvardinti). Bet, kadangi tos taisyklės nežinojau, tai nesugebėjau sau atsakyti į klausimą, dėl ko jis man kliūna.
Beje, ar šiuo atveju ta taisyklė galioja ir žodžiui rudens?
Manau, kad pavadinimo šriftą vis dėl to pakeisiu ir galutinis variantas taip "nepjaus" žvilgsnio.
Dėl voriuko . Kai pamačiau info apie naująjį karoliukų ant skrebukų konkursą, tai pirma mintis šovusi į galvą ir buvo - suvarstyti iš karoliukų voriuką , bet nesugebėjau to techniškai atlikti , tai ir liko tas voratinklis vienišas, kaip namas be šeimininko
Dar pagalvojau, kad rodytis forumuose labai gerai ir net gi būtina, nes kaip kitaip galima tobulėti...
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 25, 15:50)
O kaip jum nauja tema? įveikiama, įdomi, visai neįkvėpianti...negi veltui iki paryčių sėdėjau? ...kodėl visos tokios tylios?
Na,topu topas tai buvo tema apie skrebinima is nieko. Cia pagal sudalyvavusiiu skaiciu.
As sakyciau kad tavo uzduodamos konkursu temos- buna daugiau skirtos naujos technikos pazinimui, o kaip zinia- kas nauja- tas buna kazkaip nejauku... ir idomu, pavyks, nepavyks ir kaip pavyks. Bet tiem, kas tvirtai nori eiti siuo keliu, kaip ader , tikrai geri ir verti pasimokymo issukiai.
Man va kas idomu, tas vellum kokio storio buna, jis daugiau kaip plasmase- ar kaip buna baltuose albumuose, tie snarantys pusiau permatomi lapai ?
Kas del uzraso neandartalietes dabelyje- as ir vos iskaiciau is keliu kartu- buvo vertinga info.
Beje, ar šiuo atveju ta taisyklė galioja ir žodžiui rudens?
taip, aplamai...tokio tipo sriftai tik ne pavadinimui ar tekstui
Dar pagalvojau, kad rodytis forumuose labai gerai ir net gi būtina, nes kaip kitaip galima tobulėti...
ir man i nauda kitu pastebejimai, klausimai ir diskusijos...kartais privercia paanalizuoti kodel taip padariau o ne kitaip., bet...kzkp, nedrasiai cia man savo pastebejimus dalinat . Juk jau nepirma karta minejau kad as uz atvira nuomone--bent kokia ji butu (isimtis tik buvo mano sunelio skrebukas )
ohooooo koks ivykis. tai tu tik pasakyk kada ir mes jau lauksim lauksim
butinai pranesiu kada bilietus turesiu (bet per anksti dar dziaugiuosi ...)
kaip buna baltuose albumuose, tie snarantys pusiau permatomi lapai ?
jep, tie
OJE, nu tu mane cia ivertinai aciu.
scrapuke duok zinot butinai. organizuosim ka nors.
radau kazkokio persvieciamo popieriaus plono, bet geleto rastuoto nedideliu gabaliuku. itariu ieseis nebent atvirukas
radau kazkokio persvieciamo popieriaus plono, bet geleto rastuoto nedideliu gabaliuku. itariu ieseis nebent atvirukas
QUOTE(ader @ 2010 05 25, 18:53)
OJE, nu tu mane cia ivertinai aciu.
kad faktai ant delno- zmogus ir nori ir kuria ir parodo, ka sukure Man patinka tokie aktyvus zmones- pati matyt senstu ir jaunystes kompleksai ryskeja
Aciu uz paaiskinima. Itariu vistiek reiks ieskotis tikrojo- kad paciupineti bent
Mano kuryba merdeja- nes supratau priezasti- nieko, paskutiniu metu neprisipirkau naujo
OJE tai siulau prisijungti prie manes, as beveik radau kur isigyt webster pages popieriuku. paziurek www.websterspages.com ar tau jie patinka?
QUOTE(ader @ 2010 05 25, 19:49)
OJE tai siulau prisijungti prie manes, as beveik radau kur isigyt webster pages popieriuku. paziurek www.websterspages.com ar tau jie patinka?
Siuncia i LT ?
popieriukai superiniai- tokius stalciui laikyciau As sian jau isleidau daugiau- nei pas dantiste palikau - nzn kaip seimyna reguos
siuncia ir i lt, bet tiesiai is ju brangoka gaunasi, buvau radusi parduotuve UK, kur yra keletas tu popieriuku pirkti, zadu per tarpininke uzsakyt ir kad mikriuku atveztu, taip perkant ir procentus is siuntima sudejus gaunasi zymiai pigiau nei siustis tiesiogiai. pastas brangus siais laikais. iki kokio birzelio vidurio dar taupyk, as tik po keliones pirksiu, tai pasakysiu garsiai, gal dar kas nors nores prisijungti.
beje as tuos popierius irgi stalciuj laikiau nuo kaledu, bet va jau isidrasinau ir antra lapa skrebinsiu. jie be galo grazus.
beje as tuos popierius irgi stalciuj laikiau nuo kaledu, bet va jau isidrasinau ir antra lapa skrebinsiu. jie be galo grazus.
o brangu - pigu, tai kiek uz lapa?
Labas vakaras visoms :4u:Sveikinimai Reminini
Aš tai savo darbelių stalą sutvarkiau daugmaž žadu gimdyt , bet taip rankos niešti ką nors nuveikt, tačiau manau jei išsitrauksiu vėl viską taip gali ir pragulėt laaaabai ilgą laiką.
Skrapuke ačiū už pagyras , aš visą biserį klijauvau ir jau nepirmam darbelyję taip dariau, prityngiu jį siuvinėti , įsitikinau, kad laikos tai ir klijuoju... O nuotraukos apačioje, man taip pat praktiškai vienodos, tik viena nesižiūrėjo, o rašyt man sunku... tikiuosi bent kolkas ir iš šito išaugsiu. Sunkiausia ne tiek parašyt ką noriu pasakyti, o sugalvoti ant ko ir kaip padaryti, kad žiūrėtusi. Kiek bandžiau ką pridėt pastoviai kaip koks antikūnis....
Aš tai savo darbelių stalą sutvarkiau daugmaž žadu gimdyt , bet taip rankos niešti ką nors nuveikt, tačiau manau jei išsitrauksiu vėl viską taip gali ir pragulėt laaaabai ilgą laiką.
Skrapuke ačiū už pagyras , aš visą biserį klijauvau ir jau nepirmam darbelyję taip dariau, prityngiu jį siuvinėti , įsitikinau, kad laikos tai ir klijuoju... O nuotraukos apačioje, man taip pat praktiškai vienodos, tik viena nesižiūrėjo, o rašyt man sunku... tikiuosi bent kolkas ir iš šito išaugsiu. Sunkiausia ne tiek parašyt ką noriu pasakyti, o sugalvoti ant ko ir kaip padaryti, kad žiūrėtusi. Kiek bandžiau ką pridėt pastoviai kaip koks antikūnis....
QUOTE(OJE @ 2010 05 25, 19:11)
o brangu - pigu, tai kiek uz lapa?
ten kur as ziurejau tai lapas 0.89 svaro, be siuntimo. pabrangtu mazdaug iki 15 proc. tai apie 4 litus kazkur.
O kaip ta vellum priklijuoti ?