Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 22 tema

Glide graziai gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Neandartaliete @ 2010 05 24, 18:46)
Rodausi su savo konkursiniu, kiek supratau, dar spėjau  blush2.gif
Komentarai ir konstruktyvi kritika BŪTINI  mirksiukas.gif

Vienas dalykas ko man noretusi, tai tamsesnio remelio bendram darbeliui, o visa kita superine ideja. Tas voratinklis su rudeneliu taip sauniai asocijuojasi thumbup.gif

QUOTE(ddia @ 2010 05 24, 20:05)

Įkeliu ir savo konkursinį ir būtu labai malonu išgirst patarimų smile.gif

Visos detales labai i tema thumbup.gif
Atsakyti
Scrapuke,

Nenoreciau ir as ardyti vaiko darbelio, butent del to, kad, kaip skaitai pati, cia jo pirmas LO, gal tik padaryciau dviguba, antroje puseje kur ir isreiksciau savo jausmus ir suvienijus juos (jau ta pati zinai kaip ax.gif )

Glidė, ddia, Neandartaliete -- thumbup.gif , tokios mielos nuotraukos!

Tik pradziuoje Neandartaliete's LO pamaniau kad ziuriu neapversta, bet apziurejau uzrasa, kad kudikis juk guli smile.gif del to ir pasirode rolleyes.gif

Atsakyti
*Pirmiausia: SVEIKINAM Random Inspiration Challenge Nr.3--Karoliukų konkurso nugalėtoją čia
*Toliau...apžiūrėjau Jūsų visų darbelius...komentarai bus vėliau kada išsimiegosiu...šiandien l.l produktyvi diena: netgi 3 skelbimai bloge lotuliukas.gif ir...
netgi,......
* Skelbiu sekantį konkursą ir mano interpretaciją...čia....komentaruose vertimas į lietuvių k., čia tik kopijuoju ištrauką...

user posted image
Pavadinimas: aš ir arbata (nors nusišauk kaip nepavyksta reliai pateikti vaizdą skenuojant...pastebėjau kad ne tik bronzos blizgesio nesimato Glimmer Mist dažuose, bet netgi nesimato kad pats popieriaus pagrindas yra sauso embosinimo technikos lapais iškilęs verysad.gif Žali lapai čia į temą žaliai arbatai wink.gif

Konkurso taisyklės:

Štai pristatau sekantį konkursą: Nr. 4

"Vellum" (skaidrus kalkinis popierius (skaidri matinė celiuliozinė kalkė; Būna vienspalvis įvairių atspalvių arba raštuotas).

Vellum bumas buvo senais primityviais skrebo laikais...t.y jau praėjus tendencija, bet ką aš pastebėjau, tai kad po kiek laiko visos "nemadingos" priemonės sugrįžta kadangi kažkas surado išradingą būdą kaip panaudoti X-produktą.

Taigi, Jūsų užduotis: Panaudokite vellum bent kaip, ar bent kokiais kiekiais. Tik svarbu kad jo būtų ant Jūsų skrebuko.
Tipiškai, šis matinis popierius labai tinka pavaizduoti ledą, sniegą, arba mažylių temai pageidaujant suteikti darbeliui tą matinį, pudrinį efektą. Mano skrebuko pavyz. aš iškirpau kringeliukus iš vellum pavaizduoti karštos arbatos garus. Ką Jūs sugalvosite?
Labai lauksiu pamatyti.
****Terminas: Birželio 10 (24 val. mano laiku wink.gif
****Darbelio nuorodą įkeliate į šią temą/straipsnį komentaruose.
****Prizas: Šis akrilinių alfabeto štampukų rinkinukas
Lauksiu wink.gif
Labanakt...rytoj pakomentuosiu, kadangi dabar aš blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 25 gegužės 2010 - 08:38
Glide, labai fainas darbelis clap_1.gif , aš irgi būčiau patenkinta užsakovės vietoje mirksiukas.gif

Remini , sveikinimai laimėjus konkursą thumbup.gif 4u.gif

Atsakyti
remini, sveikinu smile.gif
Atsakyti
na va porą dienelių nebuvau prie pc, o tiek gražių darbelių parodėt wub.gif merginos, jūs - šaun uolės thumbup.gif

ačiū už sveikinimus blush2.gif kažkaip nesitikėjau... šiandien nekokios nuotaikos prabudau - mano mažylis su temperatūra verysad.gif buvom prie jūros, tai nežinau ar čia kai važiavom nuo kondiškės, ar namie kur perpūtė, nes buvo labai tvaku - vis langą praverdavom verysad.gif atsiprašau už off topic 4u.gif bet ši žinia labai pakėlė nuotaiką ax.gif
Atsakyti
sveikinu, remini!! :4u
Atsakyti
Remini- sveikatos mazyliui ir sveikinimai 4u.gif
scrap8- dekui uz nauja konkursa.
Reiks aiskintis kas tas kalkinis- tikrai ne toks koki as macius lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikinu Remini! 4u.gif

Kokia faina konkursine tema! Labai patinka Vellum'as darbuose wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leja1: 25 gegužės 2010 - 10:49
kas dar nematė - mini albumas ir apačioje pamokėlė 4u.gif
user posted image
čia
4u.gif
Atsakyti
as norejau paklausti, ar imanoma "atgaivinti" apdziuvusi rasalo paduka? jei, tarkim, suslapinciau su vandeniu, ar nepakentu jam, o gal ko nors kito reikia uzpilti? buciau dekinga uz patarimus smile.gif :4u
Atsakyti