Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 22 tema

ax.gif
QUOTE(Scrap8 @ 2010 05 22, 01:03)
Skrebinti galima ir su namudinem priemonem: akvareles popierium, akriliniais dazais, juostelem, sagom, floristikos gelem, ir t.t
Verta pabandyti 4u.gif...nepasveiksi lotuliukas.gif

aš radau toky rusišką nuotraukų albumą visai nenaudota, gal nieko baisaus nebūtų jei paskui jį panaudočiau SB? ar būtini specialus albumai? tikiu kad nepasveiksiu, nes šita nuotraukų gražinimo technika be galo ydomus ir gražus darbas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozine-pantera2: 22 gegužės 2010 - 11:32
rozine-pantera, smagu kad prisijungei ir susigundei pamegint. linkiu sekmes. del tu senu albumu, juose yra viena bloybe, tas kartonas is kurio jie pagaminti nera acid free tai yra jame yra rugsciu kurios gadina nuotraukas. tai turbut pradziai tuos lapus reiketu apklijuoti saugesniu popierium jei nori kad nuotraukos nepagelstu. o siaip tikrai nebutina pradet nuo albumu. pradek nuo pavieniu lapu, galesi juos paskui i atskirus albumus isskirstyt.
jei turi klausimu tai drasiai klausk, domekis smile.gif
Atsakyti
ader: thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ader @ 2010 05 22, 05:08)
rozine-pantera, smagu kad prisijungei ir susigundei pamegint. linkiu sekmes. del tu senu albumu, juose yra viena bloybe, tas kartonas is kurio jie pagaminti nera acid free tai yra jame yra rugsciu kurios gadina nuotraukas. tai turbut pradziai tuos lapus reiketu apklijuoti saugesniu popierium jei nori kad nuotraukos nepagelstu. o siaip tikrai nebutina pradet nuo albumu. pradek nuo pavieniu lapu, galesi juos paskui i atskirus albumus isskirstyt.
jei turi klausimu tai drasiai klausk, domekis  smile.gif

drinks_cheers.gif ...originalu nenaudok, bet su nuotrauku kopijom bent ka gali mirksiukas.gif
Atsakyti
labai ačiū už šiltą priėmimą ir patarimus, tikiuosi ir mano darbeliai kadanors bus bent puse tokie gražūs kaip jūsų user posted image
Atsakyti
scrapuke, tik tiek? thumbup.gif o kur komentarai biggrin.gif
beje, o kas tai yra nuotraukos kopija. su maniskiu kopijuokliu ant paprasto popieriaus tai fuuu negrazu, jau ne nuotrauka o popiergalis, o jei ant foto popieriaus taigi genda vis tiek. ar pas jus ten kokios kitos technologijos situo klausimu.?
Papildyta:
oi nu zirafa as, dabar tik supratau kas tos kopijos lotuliukas.gif saules smugis man tikriausiai.
Atsakyti
scrapuke, tik tiek?   o kur komentarai 

daug kas man patiko: koloritas tinka prie j/b nuotraukos, geles, detaliu ivairumas, nepersaldytas shabby chic stilius,....o kelios kitos detales, kurias galbut pati buciau darius kitaip, tikriausia l. subjektyvu, tad neverta net mineti...svarbu kad visumoj, man, kitom skrebukem ir paciai darbelio autorei yra l. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 23 gegužės 2010 - 00:24
aciu uz gerus zodzius biggrin.gif
Atsakyti
ader, labai grazus darbelis smile.gif
Atsakyti
ader, prie tokios nuotraukos kitoks stilius kaži ar būtų buvęs geriau g.gif Detalės parinktos super, patiko gėlės kurias iškirpai ir ant nuotraukos iškėlei. Beja ir pasiuvinėta gėlė - super idėja.
Atsakyti
aciu sanrita. geles pasiuvinet cia scrapukes mintis smile.gif gal galima buvo ir kita dar issiuvinet, bet ji tokia nukirsta, tai jos nelieciau. smile.gif
Atsakyti
Ader - labai grazus ir isbaigtas ir nuostabus ir be zodziu, tobuleji ir vis naujas idejas panaudoji, saunuole thumbup.gif
Atsakyti
aciu Glide, o ar tu baigei ta paskutini ? gal parodysi galutini varianta? ax.gif
Atsakyti