Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 22 tema

O as isleidziu seimyna i lauka ir sedziu be minciu doh.gif man reikia atostogu rolleyes.gif
As vel su pagalbos sauksmu doh.gif
user posted image
Reikia dar ikomponuoti ketureili ir varda, patarkit kur ir kaip g.gif
Atsakyti
pabandyk nuotrauka auksciau kilstelt ir po ja parasyt. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ader: 21 gegužės 2010 - 18:24
QUOTE(Glidė @ 2010 05 21, 19:12)
O as isleidziu seimyna i lauka ir sedziu be minciu doh.gif  man reikia atostogu rolleyes.gif
As vel su pagalbos sauksmu doh.gif
Reikia dar ikomponuoti ketureili ir varda, patarkit kur ir kaip g.gif

Man ir be ketureilio graziai ziurisi biggrin.gif
Pasakiska nuotrauka wub.gif Ir kudikelis nuostabus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 21 gegužės 2010 - 18:34
As vel su pagalbos sauksmu

Glide: kaip grazuuuuuuuuuuu 4u.gif Nuotrauka, spalvos dizainas.

O ketureili varda as ikomponuociau po pagrindiniu Pavadinimu, dvitaskis (smile.gif, apacioj po pavadinimu atspausdinciau teksto juosteles ir prisegciau kiekviena ruzavu brads'u/vinuku ar kokia smulkia gelyte.
Bet svarbu tik kad sriftas nebutu toks pats kaip pagrindinis pavadinimas, kad issiskirtu ir suteiktu LOsiek tiek ivairoves 4u.gif
Atsakyti
Aciu labai, kur as be jusu dingciau blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras panelės user posted image smagiai plepatės čia, gražu žiūrėti į jūsų darbelis, jau senai žiūrinėju SB pavyzdėlius, man tai atrodo nuostabu, tačiau visada bijoja pabandyti, ir technikos neišmanau, kažkaip atrodo jog pora padaryčiau, bet visam albumui pritrūktų vaizduotės blush2.gif o jūs šaunuolės user posted image ydomu pasidarė ar daug pinigėlių išleidžiate šiam hobiui? priemonės juk labai brangios verysad.gif beto ir albumo kaina kosmoso ribose doh.gif bet taip norėtūsi pabandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine-pantera2 @ 2010 05 21, 15:46)
Labas vakaras panelės user posted image smagiai plepatės čia, gražu žiūrėti į jūsų darbelis, jau senai žiūrinėju SB pavyzdėlius, man tai atrodo nuostabu, tačiau visada bijoja pabandyti, ir technikos neišmanau, kažkaip atrodo jog pora padaryčiau, bet visam albumui pritrūktų vaizduotės  blush2.gif o jūs šaunuolės user posted image  ydomu pasidarė ar daug pinigėlių išleidžiate šiam hobiui? priemonės juk labai brangios  verysad.gif beto ir albumo kaina kosmoso ribose  doh.gif  bet taip norėtūsi pabandyti ax.gif

Sveika 4u.gif
maza tu kurios pradejo nuo viso albumo ax.gif Jei baugu isikibti i koki dideli projekta dar nezinant SB technikos, tai pradek nuo atviruko mirksiukas.gif . Priemoniu aisku kad reikia, bet kiekvienas hobis juk turi savu reikalingu priemoniu. Skrebinti galima ir su namudinem priemonem: akvareles popierium, akriliniais dazais, juostelem, sagom, floristikos gelem, ir t.t
Verta pabandyti 4u.gif...nepasveiksi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 21 gegužės 2010 - 23:13
Labas rytas suraitytas,
vakar jau vėlai pabaigiau savo šeimyninį taigi iš pat ryto saulei patekėjus, skubėjau fotografuot ir jums rodyt. štai kas gavosi:

user posted image

pasinaudojau scrapukės patarimu pasiuvinėti gėles, be to gdar keletą idėju pasigavau internete. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 05 22, 09:16)
Labas rytas suraitytas,
vakar jau vėlai pabaigiau savo šeimyninį taigi iš pat ryto saulei patekėjus, skubėjau fotografuot ir jums rodyt. štai kas gavosi:
pasinaudojau scrapukės patarimu pasiuvinėti gėles, be to gdar keletą idėju pasigavau internete. smile.gif

Labas rytas smile.gif
Niu man tai labai grazu wub.gif Toks subtilus. Man rodos, puikiai susitvarkei su juo thumbup.gif Labai cia tinka tas krastelis iskarpytas...
O as vakar visa vakara 3 gelytes ant popieriaus stumdziau doh.gif
Atsakyti
ader, fantastiška, man labai patiko ir kompozicija ir detalės, o ypač tos "pridusintos" spalvos, akis ilsisi bežiūrint į tokį koloristinį sprendimą. Ką dar galiu pridurti - MALADIEC 4u.gif
Atsakyti
aciu merginos smile.gif aciuks.gif
Atsakyti
ader- sauniai padirbejai 4u.gif Graziai ziurisi tas kartonas po apacia ir iskarpytos geles drinks_cheers.gif
Atsakyti