Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas ir darbas Danijoje

QUOTE(San* @ 2012 12 26, 16:36)
Ne,dar ne,užtai ir noriu pirmiausia sužinoti pas ką kreptis? pas šeimos gydytoja ar kur?

taip pirma pas šeimos gydytoją, tada ji kažkur nukreips. Žinau pora žmonių čia DK, kurie gydėsi nevaisingumą ir turi vaikučių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Becel @ 2012 12 26, 18:42)
taip pirma pas šeimos gydytoją, tada ji kažkur nukreips. Žinau pora  žmonių čia DK, kurie gydėsi nevaisingumą ir turi vaikučių  mirksiukas.gif

Dėkui.O gal yra čia super mamose ta mamytė? ar koki el,paštą žinai? Labai reiktų žmogaus kuris galėtų patarti kai parėjo visą šitą..
Atsakyti
visiems labas
ir man prireike patarimo. Gal galite parasyti kas kur geriausia pasieiskoti darbo (skelbimai,darbo puslapiai) pirma karta bandanciam isvykti vyrukui,kad labai jau nebutu skausminga isvyka biggrin.gif
dekui
Atsakyti
Kad liktais paslaugos mokamos dabar. Nors buvo kalbu kad pirmam vaikui padarys nemokamai g.gif

2lina, ieskoti reikia visaip ir per skelbimus, siusti CV ir paciam asmeniskai vaikscioti
Atsakyti
QUOTE(2lina @ 2013 01 30, 16:45)
visiems labas
ir man prireike patarimo. Gal galite parasyti kas kur geriausia pasieiskoti darbo (skelbimai,darbo puslapiai) pirma karta bandanciam isvykti vyrukui,kad labai jau nebutu skausminga isvyka biggrin.gif
dekui

Sveika, nu mes ir kaip tik ieskomes darbuko DK, nes mus atleido, tai bus matyt kaip seksis smile.gif siaip geriausia per pazistamus zinoma smile.gif bet zn pora psl, kur gali bandyt cv siuntineti
Jobindex.dk
Jobbank.dk
Atsakyti
Sveikos merginos ax.gif tema atidaryta laabai seniai.Bet gal dar atsiras gyvu g.gif
gal yra kas nusimanote apie sezonini darba Danijoj, pvz.braskiu skynimas pas ukininkus?
noriu užsidirbti pinigėliu studijoms, bet niekaip neišsirenku geriausio varianto ar i Anglijos uki ar Danijos braskes... baugina mane tas kad ukininkas SIULO 6KRONAS UZ KG.braskiu. ar tai yra normalu ??
Atsakyti
Sveikos,
norėjau pasiteirauti Danijoje gyvenančių mamyčių, kokio mobiliojo operatoriaus paslaugomis naudojatės? Aktualūs skambučiai į Lietuvą... ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pykshtukas @ 2013 04 06, 17:11)
Sveikos,
norėjau pasiteirauti Danijoje  gyvenančių mamyčių, kokio mobiliojo operatoriaus paslaugomis naudojatės? Aktualūs skambučiai į Lietuvą... ačiū smile.gif

LEBARA
Atsakyti
Man reikia patarimo..
reikia padaryti pinigėlių pavedimą iš Danijos į Lietuvą, bet kad butų kuo mažesni pavedimų įkainiai... nes iš Danijos siūstų per Danske banką.. kiek domėjausi LT Danske banke - man už gautus pervestus pinigus reiktų sumokėti maždaug 40 lt mokestį.. gal kokį būdą patarsit, kaip pigiau padaryt pavedimą iš Danijos į Lietuvą... tuo labiau, kad ir suma nėra didelė, vos pora šimtų lt... g.gif
Atsakyti
As is Norejos siunciu, tai man 40 dkk nuskaito, is danske banko nezinau kaip... deja
Atsakyti
Sveiki,

gal ka praleidau, bet lyg ir perskaiciau visa info kiek SM, tiek DK forumuose anglu kalba apie "Maternity leave" Danijoje, gal galetumet atsakyti, kiek menesiu ar metu moteris turi buti isdirbusi, kad galetu gauti 6 men ismoka gimus vaikui? Dar norejau suzinoti ar tinka terminuota darbo sutartis, del vaiko pinigu man kaip ir viskas aisku, bet kas del motinystes/tevystes atostogu - labai jau painu viskas, o kas blogiausia, kiekvienoj imonej skirtingai, jei teisingai supratau... Nejaugi istikro visus 6 menesius ismokas moka imone?? Dar nelabai supratau, kokiu atveju pinigus perveda komuna..

Isanksto didziausias ACIU uz atsakyma.. 000552.gif
Atsakyti
sveiki. norejau ir as pasidometi apie danija. mano vaikinas gavo pasiulyma is draugo dirbt danijoje. bet darbas tik jam vienam. moketu 130 kronu I valanda pries mokescius, veliau ir daugiau. per menesi 200-250 val. tai vat klausimelis mes vaziuotumem abu, ir idomu ar is jo vieno algos kol as susirasciau darba (gali uztrukt ir ilgai) isgyventumem. nuoma maistas ir visa kita. o gal net ir atsidet kaskiek eitu? mes labai taupus smile.gif labai prasau kas gyvena ar buve tenajs, apsvieskit smile.gif ar verta. neapsisprendziam.
Atsakyti