Mes irgi parašėm su mažium,ir atsakymą gavom,beje ir man į paštą parašė Tik tiek,kad galėtų bent jau datą pakeisti,nes parašyta 2006 O vaikas liko sužavėtas
Sveikos,ir mes parasem laiska seniui. labai smagu vaikui buvo rasyt.nors dar raidziu nepazysta,bet padejom.liuks . daba lauksim gal kokio atsakymo Papildyta: nespejom issiust ir jau gavom laiska .seip viskas gerai sveikina ir linki ,bet pabaigoj data,tai jau tikrai ,galetu jau pakoreguot.
Kaip smagiai parasem laiska su sunum , ir as pati dar parasiau Kaledu seneliui, tik nurodziau ne teveliu el. pasta, o vyro , gaus mano norus, jauciu neapsidziaugs
man atrodo galėtų nebūti to užrašo pabaigoje kad jus sveikina supermama... as buciau net ir drauge privertus patiket kad yra kalėdų senis ir ją stebi.. bet užrašas viską išaiškino bet ir tai draugė buvo taip nustebinta
man atrodo galėtų nebūti to užrašo pabaigoje kad jus sveikina supermama... as buciau net ir drauge privertus patiket kad yra kalėdų senis ir ją stebi.. bet užrašas viską išaiškino bet ir tai draugė buvo taip nustebinta