Įkraunama...
Įkraunama...

Parašyk laišką Kalėdų Seneliui!

QUOTE(SukurtaTau @ 2007 12 14, 14:34)
as ieskojau tam pagrindiniame puslapyje kur tras pastas bet neradau  verysad.gif  gal galite parasyti tikslia nuorodele???  ax.gif Aciu!  wub.gif

http://www.supermama.lt/kaledos/
Rasykit mes jau smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Grazu! BEt metus galejo ir pakeist... doh.gif
Nuoširdžiai Jūsų,
Kalėdų Senelis

Šiaurė, 2006

Atsakyti
Mes irgi parašėm su mažium,ir atsakymą gavom,beje ir man į paštą parašė hihihi.gif Tik tiek,kad galėtų bent jau datą pakeisti,nes parašyta 2006 doh.gif O vaikas liko sužavėtas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,ir mes parasem laiska seniui. smile.gif labai smagu vaikui buvo rasyt.nors dar raidziu nepazysta,bet padejom.liuks thumbup.gif . daba lauksim gal kokio atsakymo ax.gif smile.gif
Papildyta:
nespejom issiust ir jau gavom laiska clap.gif.seip viskas gerai sveikina ir linki smile.gif,bet pabaigoj data,tai jau tikrai doh.gif ,galetu jau pakoreguot. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikasi @ 2008 11 26, 12:48)
kur cia ka siunciate?  4u.gif

Bent pirmą puslapį paskaityt reiktų prieš atsakinėjant mirksiukas.gif

Išsiunčiau ir aš smile.gif Ir atsakymą iškart gavau thumbup.gif Tokia nostalgija vaikystei apėmė wub.gif Kai Kalėdos buvo kažkas nepaprasto, kai tikėjau Kalėdų seneliu wub.gif

Ačiū thumbup.gif
Atsakyti
Kaip smagiai parasem laiska su sunum thumbup.gif , ir as pati dar parasiau Kaledu seneliui, tik nurodziau ne teveliu el. pasta, o vyro lotuliukas.gif , gaus mano norus, jauciu neapsidziaugs lotuliukas.gif
Atsakyti
Parašiau, gavau ir aš smile.gif Labai simpatiškas atsakymas wub.gif
Tik pastebėjau, jog pasirašinėjama 2006 metais ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 11 28, 19:18)
Parašiau, gavau ir aš  smile.gif Labai simpatiškas atsakymas  wub.gif
Tik pastebėjau, jog pasirašinėjama 2006 metais  ax.gif  4u.gif

O kur tuos metus radai? g.gif Trečią kartą dabar perskaičiau, ale nematau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2008 11 29, 22:10)
O kur tuos metus radai? g.gif Trečią kartą dabar perskaičiau, ale nematau schmoll.gif

Laiškutyje tėveliams smile.gif 4u.gif

Nuoširdžiai Jūsų,
Kalėdų Senelis

Šiaurė, 2006

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 11 30, 18:54)
Laiškutyje tėveliams  smile.gif  4u.gif

Nuoširdžiai Jūsų,
Kalėdų Senelis

Šiaurė, 2006

smile.gif

Aaaa... Aš nenurodžiau jokio e-mail'o ten, tai gavau tik vieną biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif tongue.gif man atrodo galėtų nebūti to užrašo pabaigoje kad jus sveikina supermama... g.gif as buciau net ir drauge privertus patiket kad yra kalėdų senis ir ją stebi.. bet užrašas viską išaiškino smile.gif smile.gif tongue.gif bet ir tai draugė buvo taip nustebinta blink.gif

Atsakyti
QUOTE(alduciux:) @ 2008 12 10, 22:58)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tongue.gif man atrodo galėtų nebūti to užrašo pabaigoje kad jus sveikina supermama... g.gif  as buciau net ir drauge privertus patiket kad yra kalėdų senis ir ją stebi..  bet užrašas viską išaiškino  smile.gif  smile.gif  tongue.gif  bet ir tai draugė buvo taip nustebinta  blink.gif

aha man tas užrašas irgi viska gadina smile.gif bet gal Sm irgi nori pasveikint biggrin.gif
Atsakyti