Kviečiame jus į pagrindinį www.supermama.lt puslapį, kuriame rasite smagų naują supermama.lt žaidimą-paslaugą, kurią galite išbandyti tiek jūs, tiek jūsų vaikai
Parašykite laišką Kalėdų Seneliui, jo pagalbininkas šaunusis pasiuntinukas Sniego Senis jau laukia, kada galės nugabenti skubų laiškutį Seneliui (jame galite ne tik papasakoti gerus ir gražius savo metų darbus, svajones, bet ir patys nusiųsti įvairių dovanėlių pačiam Seneliui bei jo pagalbininkams! Ir be abejo, gauti skubų asmeninį atsakymą nuo Kalėdų Senelio
Laiškus gali rašyti nuo 0 iki "n" metų turintys žmogeliukai
Kalėdinis paštas čia:
O norėjau paklausti jūsu tokio kvailo klausimo . Ką tame laiske reikėtu parašyti, koks turinys turetų būti, ar tik parašyti vaiko kalėdinius norus, ar ką nors daugiau . tiesiok niekada tokio nerasem todel kyla tokie klausimukai
QUOTE(vaidile @ 2006 11 23, 23:39)
SORIUKAS, GAL KAS PAAISKINTU, PASPAUDZIAU "CIA"..bet nematau nieko kur butu tas supermama.lt zaidimas - pramoga ir butu galima rasyti laiskeli
Na, iš tikrųjų, pats laikas būtų rašyti laiškučius Kalėdų Seneliui, bet, kad nėra kur. Gal prieš pora savaičių užtikau šitą fainą "dalykėlį", tai dar buvo galima rašyti, tik tada galvojau, kad per anksti, o dabar... . O taip norėjau savo mergaites nudžiuginti.
Mes taip pat parašėm
Gavom atsakyma, tai labai jau šventiškai nuteikė
Gavom atsakyma, tai labai jau šventiškai nuteikė
Niu mes irgi jau paraseme laiskuti SM Kaledu seneliui, lauksime atsakymo
o rytoj bandysiu rasyti i canada, jeigu ir gausim jau paveluotai, tai niekis, maniski dar skaityti nemoka, tad dziaugsis pauages kai rodysim jam nuo pirmu gyvenimo metu visus Senelio Salcio laiskucius
o rytoj bandysiu rasyti i canada, jeigu ir gausim jau paveluotai, tai niekis, maniski dar skaityti nemoka, tad dziaugsis pauages kai rodysim jam nuo pirmu gyvenimo metu visus Senelio Salcio laiskucius
O man reikia atvirkstinio varianto Noriu, kad toki laiska kazkokiu budu gautu vyras, ir (tikiiuosi) parasytu , ko nori, bet gi nerodysiu jam nuorodos Praeitais metais buvo toks bajeriukas, kai nusiunti is kazkokio puslapio anonimini adresiuka (kiek pamenu buvo is DAY.LT), o ten jau gavejo reikalas, atrasys ar ne. siemet dar tokio varianto niekur nerandu..Gal kas zino?
QUOTE(Linokas @ 2006 11 30, 16:36)
O man reikia atvirkstinio varianto Noriu, kad toki laiska kazkokiu budu gautu vyras, ir (tikiiuosi) parasytu , ko nori, bet gi nerodysiu jam nuorodos Praeitais metais buvo toks bajeriukas, kai nusiunti is kazkokio puslapio anonimini adresiuka (kiek pamenu buvo is DAY.LT), o ten jau gavejo reikalas, atrasys ar ne. siemet dar tokio varianto niekur nerandu..Gal kas zino?
Aš taip ir padariau, tik už jį surašiau ko jis norėtų Parašiau jo adresą ir tokius norus, kurie nėra materialūs, bet labai šilti ir mieli ir aš tikra kad jam patiks.
O laiškutį nuo kalėdų senelio gaus būtent jis Manau turėtų būti mielas siurprizas, aišku vistiek išriš, kad aš čia nagus prikišau
QUOTE(zuasta @ 2006 11 28, 23:41)
Per kiek gaunat laiškus iš čia?Mes prieš porą dienų parašėm
QUOTE(alvija @ 2006 12 06, 22:09)
Mes irgi parasem ir gavom ta pacia diena atsakyma, bet atsakymas su LT raidem tai tik heroglifai matosi net nerodziau dukrai
o cia tikrai pats laiskas buvo ar tik pranesimas kad jusu vaikas issiunte laiska? nes ateina laiskutis su internetine nuoroda kur atsidarius "issivynioja"laiskas. gal sumaiset kazka adresa berasant
kai mergina nematys pabandyk is naujo parasyti, nes gavau as laiska, tik skirtingus adresus vaikui rasiau ir sau
ir laiskuti gavau iskart