Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 15

QUOTE(Karelija @ 2010 05 26, 09:03)

Man labai gražu pynės. Paskutinėje nuotraukoje labiausiai patiko.
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 05 26, 09:08)
man sitos mergaites graziausiai garbanos atrodo

visos kitos man primena tokias standartines "suklijuotas" šukuosenas... negražu man blush2.gif
Atsakyti
va tas ir yra vienom atrodo suklijuotos sruogos,o kitom labai grazu,todel visos ir nori savo vestuviu kad galetu pasidaryti tai kas jom patinka ir grazu.nebutu idomu gyvent tokiam gyvenime kur viskas butu vienoda ir visiem viskas patiktu ir mes neturetumem kur tobuleti jei tereiketu daryti ta pacia sukuosena visad 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, skaitau cia ir matau kad cia raso ir profesionalios kirpejos , todel noreciau paklaust patarimo: mano plaukai zemiau peciu, tamsiai rudi, vestuvem noriu tik PALAIDU plauku sukuosenos, nes su susegtais jauciuosi nepatogiai, taciau planuoju ir veliuma segtis, todel manau dali paluku reikia susegti ir papusti, gal turit kokiu pavyzdziu, paveiksliuku kaip atrodytu tokia sukuosena, ar kokiu pasiulymu?
Atsakyti
QUOTE(bambuchi @ 2010 05 27, 14:28)
mes neturetumem kur tobuleti jei tereiketu daryti ta pacia sukuosena visad 4u.gif

kad tos "suklijuotų"garbanų šukuosenos jau kokius 20metų populiarios ir nekintančios, tai kame čia tas tobulėjimas... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutte86: 27 gegužės 2010 - 15:16
QUOTE(bambuchi @ 2010 05 27, 14:28)
va tas ir yra vienom atrodo suklijuotos sruogos,o kitom labai grazu,todel visos ir nori savo vestuviu kad galetu pasidaryti tai kas jom patinka ir grazu.nebutu idomu gyvent tokiam gyvenime kur viskas butu vienoda ir visiem viskas patiktu ir mes neturetumem kur tobuleti jei tereiketu daryti ta pacia sukuosena visad 4u.gif

thumbup.gif
Ivairove yra gerai. Pagalvokit, kas butu, jei visoms tas pats patiktu????? Visos nuotakos kaip viena atrodytu lotuliukas.gif
Atsakyti
tai tas suklijuotas garbanas darom pagal klienciu norus,o ne savo malonumui,tai kartu su kliente nusprendi ko jos nori.ir kas tinka.ir nevisada jas darom.tai tas tobulejimas kad jum nepatinka ir mes tuom tobulejam darydamos vis kitokias ir bandydamos vis graziau ir vis naujau.
Papildyta:
ir dar pridursiu,ziurint pas kokia kirpeja jus einat kuri 20 metu tedaro tas suklijuotas garbanas.nes kitos tik tokias ir temoka.pvz:o as megstu kuo naujau,idomiau,bet svarbu ir klientes nuomone ir jai kas grazu.todel ir nejau mokintis i darbo birza ar tik kokiu kursu ,o mokinausi tris metus ir labai dziaugiuosi savo profesija ir ja labai myliu.ir zadu tokiau ja studijuot. thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karelija: 28 gegužės 2010 - 08:05
daug sukuosenyciu prikelet, bet vis dar nerandu kazko tokio ko pamaciusi sakyciau, butent tokios noriu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šita ir šukuosena man prie širdies, o jau makiažas tai išvis 4u.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
Nezinau, ar matysis... mazoka photo man atrodo... bet toks "kulturingas jovalas" - man labai patinka.
Atsakyti
Bet jau čia tai fantastika bigsmile.gif tiek plaukai, tiek pati šukuosena. Gaila, aš tiek plaukų neturiu unsure.gif rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti