Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 15

QUOTE(gintarelele @ 2010 05 26, 00:28)
as turiu tokio tipo znyples, dar jetau kiek as uz jas suplojau doh.gif , bet man jos super, gal dar kai pati daraus tai nesigauna tokios tvarkingos garbanos, dar pasiausiu tai super viskas buna thumbup.gif

O kuo jos tokios ypatingos g.gif kuo skiresi nuo paprastu znypliu? g.gif Labai jau sudominot blush2.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 05 25, 23:30)
Tų pačių žnyplių garbanos ir čia, vėl įdedu komentarams, šiaip čia visur bandomieji, dėl to tvarkos nėr, o ir veidukai retušuoti, nes negaliu be leidimo dėti pilno vaizdo  blush2.gif

user posted image

man sitos mergaites graziausiai garbanos atrodo
Papildyta:
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 05 25, 22:48)
Man kirpeja pasiule daryti kasa per sona, ipinant i ja balta silkini kaspina g.gif Gal turite koki pvz?
As ir pati galvojau apie toki varianta, tik su gele, be kaspino. Pvz kaip cia, tik gele mazesne ir plaukai ilgesni per sona g.gif

as turiu pvz drauges su ypinta grandinele i plaukus ir seses su kasa sone, bet negaliu deti cia foto. Nebent asmeniskai galiu atsiusti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 05 25, 22:58)
Tiesa sakai, Benice smile.gif
Mano plaukai labai sukasi stambiomis garbanomis. Kartais issitiesinu, todel vestuvems noriu kazko naujesnio - todel ir svarstau apie kasa g.gif

Idedu savo plauku foto - siuo metu spalva pati tamsiausia - tu ryzu sruogu nebeturiu biggrin.gif

http://public.fotki....19/plauku-foto/

Benice, ka galetum patarti daryti is tokiu plauku 4u.gif

Vau, tikrai verti pavydo plaukai bigsmile.gif Nežinau ar pinčiaus kasą...juk esate pratusi prie apimties, bangų..Jūsų busimasis turbūt irgi...o suėmus viską neliktų tos apimties. Plaukai labai gražūs - neslėpkite jų wub.gif Be to, manau, kad kasa gražiau atrodo kai yra tikrai ilgi plaukai, o Jūsų ilgis vidutinis, nebent įsegti sruogų papildomai dėl ilgio g.gif
Man atrodo, kad gražiausias variantas būtų tiesiog dar šiek tiek stambiai pabanguoti, šone įsegti gėlę-papuošimą ir būtų wub.gif

QUOTE(drauge1 @ 2010 05 26, 08:42)
O kuo jos tokios ypatingos g.gif  kuo skiresi nuo paprastu znypliu? g.gif  Labai jau sudominot blush2.gif

Ta kūginė forma leidžia sruogą suformuot taip, kad prasideda nuo stambesnės bangos ir baigiasi smulkesne. Jomis galima padaryti ir skirtingų formų, ir garbanotumų. Dar tas sukimo būdas (nuo viršaus į apačią) suteikia gražesnį garbabnotumą.
Atsakyti
Benice, dekui 4u.gif Niu as irgi dbr galvoju, kad vestuvine sukuosena - gal ir ne vieta eksperimentuoti.. Kuodai man netinka, o jeigu padarytu grazias garbanas islikciau savimi smile.gif
Beje, zinosiu, kur kreiptis del grazios geles i plaukus, Benice blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 05 26, 09:42)
Labai grazus Jusu plaukai  4u.gif  ax.gif  blush2.gif

Dekui 4u.gif Tik kad velniskai iskarpyti, todel norint kasos tikrai tektu isegti sruogas verysad.gif
Papildyta:
@leja. gal galetum atsiusti - uztusuotum veida nuotraukoje 4u.gif Parasiau i az.

@lejos sesuo kaip graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey/Tea: 26 gegužės 2010 - 10:25
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(drauge1 @ 2010 05 26, 06:42)
O kuo jos tokios ypatingos g.gif  kuo skiresi nuo paprastu znypliu? g.gif  Labai jau sudominot blush2.gif

maciau tau kazkas jau parase, as tik noriu pridurt, kad bent jau tos kur as turiu, tai susuka sruoga per keleta sekundziu ir nedegina plauku, nes yra padengtos kazkokiu sluoksniu (neatsimenu kaip vadinas), taigi susisukt plaukus netrunka ilgai.be to jos netaip kaip paprastos znyples kur suznybe plauka, cia tiesiog reikia apsukti sruoga aplink smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintarelele: 26 gegužės 2010 - 10:36
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 05 26, 10:05)

@lejos sesuo kaip graziai atrodo thumbup.gif

o tei jei uztuosutem veida... gal visom butu galima pamatyti ta grozi?? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 05 26, 13:38)
o tei jei uztuosutem veida... gal visom butu galima pamatyti ta grozi??  blush2.gif  4u.gif

nea, ji kategoriskai pries, todel negaliu kelti cia foto. Kita vertus nieko ten labai isskirtinio nera, siaip nieko tokia panele ir tiek smile.gif
Atsakyti
merginos o kaip tos znyples tiksliai vadinasi ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazgiene: 26 gegužės 2010 - 11:43
QUOTE(mazgiene @ 2010 05 26, 13:42)
merginos o kaip tos znyples tiksliai vadinasi ?  4u.gif

http://www.krinona.l...p...746&lang=lt

Cascadoje pirkau savo babyliss tiesintuva - tikrai patenkinta esu thumbup.gif
Atsakyti
Benice, gintarelele aciu uz atsakymu thumbup.gif
Atsakyti