Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 15

Gal tada nuometa taip segti. Bet man priekyje ta banga nepatinka unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey/Tea: 25 gegužės 2010 - 17:39
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 05 22, 19:50)
keletas grazesniu wub.gif

thumbup.gif tik ne ta blondine blush2.gif

QUOTE(@leja @ 2010 05 25, 16:54)
na man tai nelabai isvis tokios garbanos patinka, kaip kazkuri pasake "suštabeliuotos" . man norisi ten ikist pirstus ir pakedenti  lotuliukas.gif  kad naturaliau atrodytu  ax.gif

visiškai drinks_cheers.gif

QUOTE(Honey/Tea @ 2010 05 25, 18:34)
Man tokios lengvos garbanos grazu - gele i plaukus ir viskas. Bet tada veliuma kaip priderinti g.gif

Man šios pridėtos foto thumbup.gif Va čia tai gražios garbanos 4u.gif
Atsakyti
Man kirpeja pasiule daryti kasa per sona, ipinant i ja balta silkini kaspina g.gif Gal turite koki pvz?
As ir pati galvojau apie toki varianta, tik su gele, be kaspino. Pvz kaip cia, tik gele mazesne ir plaukai ilgesni per sona g.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 05 25, 18:34)
Bet pats "sustabeliavimo" darbas tai labai dailiai atliktas smile.gif Svarbu, kad kliente patenkinta biggrin.gif

Tik tiek, kad ten to tokio specialaus deliojimo nebuvo biggrin.gif Tiesiog sugarbanota ir susegta, be jokių specialių deliojimų blush2.gif

QUOTE(Ivona24 @ 2010 05 25, 18:35)
Benice, o man visai neblogai atrodo sios garbanos mirksiukas.gif
Lig zadejot su pynimu daryt sukuosena, nedaret?

Jo, darėme, tačiau plaukai pasirodė kiek tamsesni nei tikėjausi, todėl ir rezultatas ne visai tas, kurio norėjau. Kai prisiruošiu sutvarkyt fotkes, tai įdėsiu ką nors ax.gif
Atsakyti
Labai lauksime smile.gif Benice, o kaip tu galvoji, ar verta pinant kasa laisva eglute ipinti i ja kaspinus? g.gif
Atsakyti
Tų pačių žnyplių garbanos ir čia, vėl įdedu komentarams, šiaip čia visur bandomieji, dėl to tvarkos nėr, o ir veidukai retušuoti, nes negaliu be leidimo dėti pilno vaizdo blush2.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Papildyta:
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 05 25, 22:20)
Labai lauksime smile.gif Benice, o kaip tu galvoji, ar verta pinant kasa laisva eglute ipinti i ja kaspinus? g.gif

Kai kazkas ipynama, tai tiesiog idomiau atrodo, bet ar verta, tai turetumete spresti butent Jus, nes butent Jums tas turetu patikti g.gif
Atsakyti
Visos sukuosenos savaip grazios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 05 25, 21:48)
Man kirpeja pasiule daryti kasa per sona, ipinant i ja balta silkini kaspina g.gif Gal turite koki pvz?
As ir pati galvojau apie toki varianta, tik su gele, be kaspino. Pvz kaip cia, tik gele mazesne ir plaukai ilgesni per sona g.gif

Pasibandyčiau Jūsų vietoje g.gif Pavyzdžiai visada atrodo kitaip, nes ir veidukai modelių, ir fotografas auksinis, tai kol nepasibandai, tol negali būti tikra, kad tau tiks ax.gif
Atsakyti
Tiesa sakai, Benice smile.gif
Mano plaukai labai sukasi stambiomis garbanomis. Kartais issitiesinu, todel vestuvems noriu kazko naujesnio - todel ir svarstau apie kasa g.gif

Idedu savo plauku foto - siuo metu spalva pati tamsiausia - tu ryzu sruogu nebeturiu biggrin.gif

http://public.fotki....19/plauku-foto/

Benice, ka galetum patarti daryti is tokiu plauku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey/Tea: 25 gegužės 2010 - 22:19
QUOTE(Benice @ 2010 05 25, 12:03)
Tai vat čia atseit super-puper kūginės žnyplės  biggrin.gif
user posted image

as turiu tokio tipo znyples, dar jetau kiek as uz jas suplojau doh.gif , bet man jos super, gal dar kai pati daraus tai nesigauna tokios tvarkingos garbanos, dar pasiausiu tai super viskas buna thumbup.gif
Atsakyti
Man tai kasa per šoną su kokiu akcentu thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 05 25, 21:58)
Tiesa sakai, Benice smile.gif
Mano plaukai labai sukasi stambiomis garbanomis. Kartais issitiesinu, todel vestuvems noriu kazko naujesnio - todel ir svarstau apie kasa g.gif

Idedu savo plauku foto - siuo metu spalva pati tamsiausia - tu ryzu sruogu nebeturiu biggrin.gif

http://public.fotki....19/plauku-foto/

Benice, ka galetum patarti daryti is tokiu plauku 4u.gif

Labai grazus Jusu plaukai 4u.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti