Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 15

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 07 22, 19:48)
na tas segtikas vistiek cia man kazkaip ne itema g.gif bet siaip gana idomi sukuosena, tik ant sviesiu plaukuciu labiau matytusi. juodukem nedekingas sitas dalykas doh.gif

aha tie tamsus plaukai labai nedekingi situo atzvilgiu ant ju nieko nesimato g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimutia @ 2010 07 22, 16:42)
Sveikos,

Jei kuri jau buvo papuošusi šukuoseną ar dar puoš gyvomis gėlėmis- gal galėtumėt pakomentuoti, kaip tos gėlytės pas jus paruoštos?
O tuos variantus su gėlių trąšomis, glicerinu ir apvyniota vata gal reiks pasibandyti iš anksto...

Mano vestuvineje sukuosenoje buvo frezijos, kotelius kirpeja isuko i toki zalia kaip lipnia juostyte ar siaip popieriuka toki, ir man issilaike sios geles visa diena, kai tempa buvo 33 biggrin.gif Prisege segtukais (spilkutem) ir labai gerai laikesi thumbup.gif
Labai gerai issilaike ir puokste is freziju, nors nedejau mikrofono, bet vis pamerkdavau puokstele i vandenuka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 22 liepos 2010 - 19:18
Laimutia tu betkuriame geliu salone paprasyk teipo (ten ta zalia lipni juostele kur katik minejo merginos) ir apsisuk kotelius, floristes daugiau irgi nieko nedaro. As irgi pati darausi geles blush2.gif , tai jau juostele pasirupinau bigsmile.gif , nes pasitariau su floriste. Sakmes darantis puokste thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 07 22, 18:20)

O man atrodo kaip issileidus sukuosena, arba jau antra diena su isbyrejusiomis spilkomis blush2.gif
Atsakyti
Labai dėkinga smile.gif Ta floristinė juostelė tikrai pats racionaliausias variantas atrodo, va jos ir nusipirksiu. Dar kartą ačiū už pagalbą smile.gif

QUOTE(jolli513 @ 2010 07 22, 21:17)
Laimutia tu betkuriame geliu salone paprasyk teipo (ten ta zalia lipni juostele kur katik minejo merginos) ir apsisuk kotelius, floristes daugiau irgi nieko nedaro. As irgi pati darausi geles blush2.gif , tai jau juostele pasirupinau bigsmile.gif , nes pasitariau su floriste. Sakmes darantis puokste thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Laimutia @ 2010 07 22, 23:27)
Labai dėkinga smile.gif Ta floristinė juostelė tikrai pats racionaliausias variantas atrodo, va jos ir nusipirksiu. Dar kartą ačiū už pagalbą smile.gif

jinai siaip tai nelabai lipni atrodo, bet kai suki reikia truputeki partempti ir paskui nuplesus kai susuki dar tarp pirstu pasukti pacia gelyte jau sussukta, jausmas lyg plastelina butum ciupinejus biggrin.gif . Gal ne labai cia risliai paaiskinti gavosi, bet ksi pabandysi tai pati suprasi.
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 07 22, 23:04)
O man atrodo kaip issileidus sukuosena, arba jau antra diena su isbyrejusiomis spilkomis  blush2.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Turiu klausima gerb. sukuosenu stilistes biggrin.gif ka daryt su plaukais, kad neisryskint pagurklio? Kelt plaukus geriau ar palaidais, ar pusiau kelt pusiau palaidais? g.gif 4u.gif pas mane nera jis didelis, bet zinot mes moterys megstam idealuma biggrin.gif
Atsakyti
Man atrodo,kad jokia šukuosena pagurklio nepaslėps smile.gif turbūt vienintelė išeitis grakšti laikysena iškelta galva biggrin.gif:D
Pati kartais mėgstu pagurklį "padaryti" tai su visom šukuosenom man jis vienodas atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 07 24, 15:12)
Turiu klausima gerb. sukuosenu stilistes biggrin.gif ka daryt su plaukais, kad neisryskint pagurklio? Kelt plaukus geriau ar palaidais, ar pusiau kelt pusiau palaidais? g.gif  4u.gif pas mane nera jis didelis, bet zinot mes moterys megstam idealuma biggrin.gif

Palaidi plaukučiai labiau dengia šį grožį biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Aš po bandomosios šukuosenos, nelabai patenkinta, bet užtat maniškis neatsižiūri g.gif Nežinau, nežinau.. Turbūt eisiu pas savo gėjų, jis manęs dar niekad nenuvylė ax.gif
Įkeliu foto su torčiuku savo doh.gif hihihi.gif
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pim: 26 liepos 2010 - 12:57
QUOTE(pim @ 2010 07 26, 13:57)
Sveikos 4u.gif Aš po bandomosios šukuosenos, nelabai patenkinta, bet užtat maniškis neatsižiūri g.gif Nežinau, nežinau.. Turbūt eisiu pas savo gėjų, jis manęs dar niekad nenuvylė ax.gif
Įkeliu foto su torčiuku savo doh.gif hihihi.gif
user posted image user posted image user posted image

Viskas gal būtų neblogai jei tas priekis nebūtų toks paprastas (tiesiog suimta ir tiek), pabandykite kaip gražiau pamodeliuoti priekį (tiesiog vestuvių rytą paprašykite, parodykite konkretų pvz.), galima kokią bangą iš plaukų padaryti nuo kaktos link tos uodegos, galima susipinti kaip nors... g.gif
Atsakyti