Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 15

QUOTE(Laimutia @ 2010 07 22, 17:42)
Sveikos,

Jei kuri jau buvo papuošusi šukuoseną ar dar puoš gyvomis gėlėmis- gal galėtumėt pakomentuoti, kaip tos gėlytės pas jus paruoštos?
O tuos variantus su gėlių trąšomis, glicerinu ir apvyniota vata gal reiks pasibandyti iš anksto...

labas,
na as planuoju puosti plaukus gyvomis gelemis, o jas apdirbti patikesiu folristei pas kuria uzsakinesiu puokstes sau ir pulkui, juk taip galima padaryti tiesa? Nes jei taip tai kam gi save apsikraut tokiom smulkmenom? mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip, floristė tikrai ir paruoš tas gėlės. Mano bėda tame, kad puokštes gaminsiu pati, o floristė tokio mažo užsakymo- tik gėlyčių plaukam- nepriima. Tai todėl visaip bandau susižinoti, kaip pačiai galima tas gėlytes pasiruošti smile.gif Gėlių salonuose šios paslapties neišdauoda smile.gif

QUOTE(kuckudukas @ 2010 07 22, 16:46)
labas,
na as planuoju puosti plaukus gyvomis gelemis, o jas apdirbti patikesiu folristei pas kuria uzsakinesiu puokstes sau ir pulkui, juk taip galima padaryti tiesa? Nes jei taip tai kam gi save apsikraut tokiom smulkmenom?  mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Laimutia @ 2010 07 22, 18:00)
Taip, floristė tikrai ir paruoš tas gėlės. Mano bėda tame, kad puokštes gaminsiu pati, o floristė tokio mažo užsakymo- tik gėlyčių plaukam- nepriima. Tai todėl visaip bandau susižinoti, kaip pačiai galima tas gėlytes pasiruošti smile.gif Gėlių salonuose šios paslapties neišdauoda smile.gif

a tada visai kitas reikalas, na as nieko negaliu apie tai pasakyt nes neturiu zalio supratimo unsure.gif
Atsakyti
O aš va klausimą turiu, o ant tokios įmanoma kažkaip nuometą uždėti, kad jis laikytųsi? g.gif
[/quote]
na aš ir galvojau ar galima g.gif ant viršaus turbūt nelabai, plaukuosenos nesimatys biggrin.gif nebent kaip nors iš apačios prisegt jį g.gif
Atsakyti
QUOTE(kuckudukas @ 2010 07 22, 15:16)
Sveikos ka manote apie sia sukuosena? Noreciau ja papuosti gelemis, gal patartumet kokiom smulkiom ir po visa sukuosena ismetyt ar viena didesne? O gal kuom nors kitu papuosti?  smile.gif

lb grazi sukuosena wub.gif cia tiktu keletas smulkiu gelyciu arba viena didesne wub.gif
Papildyta:
[quote=jums,2010 07 22, 16:05]
[quote=*GUCCI*,2010 07 21, 22:57]
savanoriuose galiu parekomenduoti plauku galerija mirksiukas.gif
O cia pas kuria kirpeja? Egle ir Rita zinau.
[/quote]

Ritos darytu sukuosenu as nemaciusi. o va egles tai maciau ne viena ir is ivairesniu plauku, tai tikrai lb graziai padaro ir svarbiausai "nesulipina" plauku, o sukuosena puikiai issilaiko ir atrodo lb naturaliai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(pim @ 2010 07 22, 17:04)
Radau dar vieną įdomią ax.gif
user posted image

lyg ir grazu butu, bet nelb suprantu kas cia padaryta g.gif
Atsakyti
Matau, kad susidomėjot šia šukuosena, tad einu atkasiu kur ją buvau radus, nes ten buvo foto iš visų pusių 4u.gif Tada galėsim padiskutuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 07 22, 18:43)
Matau, kad susidomėjot šia šukuosena, tad einu atkasiu kur ją buvau radus, nes ten buvo foto iš visų pusių 4u.gif Tada galėsim padiskutuoti mirksiukas.gif

butu idomu pamtyti is visu pusiu g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=*GUCCI*,2010 07 22, 18:29]
lb grazi sukuosena wub.gif cia tiktu keletas smulkiu gelyciu arba viena didesne wub.gif
Papildyta:
Ritos darytu sukuosenu as nemaciusi. o va egles tai maciau ne viena ir is ivairesniu plauku, tai tikrai lb graziai padaro ir svarbiausai "nesulipina" plauku, o sukuosena puikiai issilaiko ir atrodo lb naturaliai wub.gif

Pritariu, Egle graziai daro, mano sese pas ja isleistuviu sukuosena daresi, tai irgi lb gerai issilaike thumbup.gif
O Rita lb graziai banguoja plaukucius... drauge per gimtadieni kaip tikra zvaigzde atrode thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 07 22, 18:46)

Pritariu, Egle graziai daro, mano sese pas ja isleistuviu sukuosena daresi, tai irgi lb gerai issilaike  thumbup.gif
O Rita lb graziai banguoja plaukucius... drauge per gimtadieni kaip tikra zvaigzde atrode  thumbup.gif

Tai ten jos visos gerai dirbancios ir ismanancios savo darba, o ir priemones tikrai lb geras naudoja thumbup.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pim: 22 liepos 2010 - 17:24
QUOTE(pim @ 2010 07 22, 19:20)

na tas segtikas vistiek cia man kazkaip ne itema g.gif bet siaip gana idomi sukuosena, tik ant sviesiu plaukuciu labiau matytusi. juodukem nedekingas sitas dalykas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 07 22, 17:48)
na tas segtikas vistiek cia man kazkaip ne itema g.gif bet siaip gana idomi sukuosena, tik ant sviesiu plaukuciu labiau matytusi. juodukem nedekingas sitas dalykas doh.gif

Man irgi ši šukuosena įdomi, patraukia akį, bet pati nesidaryčiau tokios ax.gif
Atsakyti