QUOTE(Laimuske @ 2010 07 22, 10:47)
O aš nežinau ką daryt su šukuosena, kirpėja ir nuometu. Nuometo kažkaip norisi, nes tikiuosi, jog jis gražiai atrodys nuotraukose, bet mano kirpėja nusiteikusi prieš nuometą, nes anot jos paslėps visą šukuosenos grožį. Ir nežinau ką daryt. ir norisi ir ... Aišku būtų galima jį pasiimti tik fotosesijai, bet kaip pačiai jį tvarkingai prisisekt ir paskui nuimt nesugriaunant visos šukuosenos
Ką patartumėt?
Patarčiau daryti taip, kaip norisi ir pasakyti kirpėjai, kad jos nuomonės paisyti negalite vien dėl to, kad ji taip nori. Aš visada esu už nuometus, kada daugiau jį įsisegsite?
Tiesiog motyvuokite tuo, kad kitos progos įsisegti nuometą nebus ir dėl to norite su juo būti bent jau kurį laiką. Nemanau, kad ji griežtai atsisakytų jei sakytumėt, kad norite ir tiek
QUOTE(damselfly @ 2010 07 22, 11:26)
Aisku man sie variantai nera etalonai sukuosenu temoje... bet manau toks nuometo tvirtinimo budas leidzia parodyti nuostabia sukuosena ir buti tikra nuotaka su kad ir 5 metru ilgio nuometu...
-----
O va man kilo dabar toks klausimas.... kazi jei nuometas tvirtinamas tokiu budu... tikriausiai jo nebeina uzleisti ant veido baznycioje?? Na jei jis yra ilgio sulig uzpakaliuku...
Jūsų pavyzdėliai geri, bet būna ir kitokių šukuosenų
Pvz. žemas kuodukas...tuomet reikia segti virš jo, nes po juo ne visada gerai žiūrisi, o būna ir taip, kad po juo jau nėra kur segti
Nuometą ant veido užmesti galima tada, kai jis yra 2-jų sluoksnių ir tas trumpesnis (viršutinis) sluoksnis yra pakankamai ilgas tam padaryti. Kuo trumpesnis jis, tuo aukščiau reikia segti nuometą norint įgyvendinti tai. Labai ilgi nuometai dažniausiai būna 1 sluoksnio ir ant veido jų niekas nededa