Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 15

pabanguot visada galima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bubosecka @ 2010 07 21, 17:17)
pabanguot visada galima  mirksiukas.gif

bet man labai patinka tas nuotraukoj modeliukas ir dar tos gėlytės wub.gif tik galvoju ar nuotaka sutiktų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karoliukas*s @ 2010 07 21, 18:53)
bet man labai patinka tas nuotraukoj modeliukas ir dar tos gėlytės wub.gif tik galvoju ar nuotaka sutiktų 4u.gif

čia jau reikia su nuotaka kalbėt smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimutia @ 2010 07 21, 16:01)
Sveikos,

Gal kuri žinote, kaip paruošiamos gyvos gėlės į plaukus? Žinau, kad gėlių salonuose jas ruošia, tačiau tokio mažo užsakymo tik keletui gėlyčių nepriima, todėl man pačiai tektų jas pasiruošti. Gal yra žinančių, kaip tai padaryti? Gėlytės bus baltos chrizantemos- tos panšios į ramunėles.

Būsiu amžinai dėkinga už informaciją smile.gif

kiek žinau, kažkaip jas glicerine mirko ( kad išliktų visos spalvos ir nesuvystų) o kaip kas tiksliai - nelabai g.gif reiktų kokių florisčių pasiklausinėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 07 21, 18:33)
kiek žinau, kažkaip jas glicerine mirko ( kad išliktų visos spalvos ir nesuvystų) o kaip kas tiksliai - nelabai  g.gif reiktų kokių florisčių pasiklausinėti  mirksiukas.gif

aš praeitais metais ėjau į pamerges ir segiau į plaukus orhidėjas, tai namuose jų daugg turėjau tai ir iš namų pasijamiua, tai tiesiog tą dieną kai darė šukuoseną pamerkiau į vandenį su orhidėjų trašom ir išlaikė man visą parą nenuvytosios 4u.gif thumbup.gif arba dar galima gelių salonuose paprašyti arba nusipirkti, jie ten duoda specialius smile.gif
Atsakyti
Pasigirsiu, kad pirmadienį einu bandomąja šukuoseną darytis. Nekantrauju ir tikiuosi, kad patiksiu sau. Gal ir jums pasirodysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babauziukas @ 2010 07 21, 11:04)
Labas rytas  4u.gif  gal truputi ne į temą, bet gal galėtumėt rekomenduoti kokią kirpėją Kaune, reikia kad mamą tą dieną papuoštų  smile.gif būtu gerai kur savanoriuose, dainavoj..  ax.gif

savanoriuose galiu parekomenduoti plauku galerija mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pim @ 2010 07 21, 22:41)
Pasigirsiu, kad pirmadienį einu bandomąja šukuoseną darytis. Nekantrauju ir tikiuosi, kad patiksiu sau. Gal ir jums pasirodysiu blush2.gif

lb lauksim nuotraukyciu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
cia toks klausimas del idomumo: ar tas bandomasias sukuosenas padaro jau kei turi buti: su lakais, visais papuosimais ar tik atattinkamai padelioja plaukus?Ir ar ji kainuoja tiek pat kaio ir nebandomoji? g.gif

QUOTE(pim @ 2010 07 21, 22:41)

Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 07 21, 20:57)
lb lauksim nuotraukyciu wub.gif  thumbup.gif

aciuks.gif

QUOTE(bitemaja1 @ 2010 07 21, 21:27)
cia toks klausimas del idomumo: ar tas bandomasias sukuosenas padaro jau kei turi buti: su lakais, visais papuosimais ar tik atattinkamai padelioja plaukus?Ir ar ji kainuoja tiek pat kaio ir nebandomoji? g.gif

Man atrodo, priklauso nuo tavo pačios pageidavimo ar nori matyti galutinį variantą ir šukuosenos sudėtingumo. Aš nesirinksiu nieko įmantraus ir į plaukus nieko turbūt nesegsiu, tai man jau padarys kaip turi būti. O dėl kainos visai nežinau blush2.gif Čia gal jau ex nuotakos pakomentuotų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 07 21, 21:41)
Gal ir jums pasirodysiu blush2.gif

Lauksime bigsmile.gif

QUOTE(bitemaja1 @ 2010 07 21, 22:27)

Jeigu viską padaro taip, kaip vestuvių dieną su fiksavimais, tai ir kaina tokia pati turėtų būti ax.gif Bet jei padaro tik vaizdą, be fiksavimo - tada pigiau, čia jau priklauso nuo meistrės darbo stiliaus ax.gif
Atsakyti
Aš norėčiau tokio tipo šukuosenos, tik dabar klausimas iškilos: o kaip vėliumą įtvirtint? verysad.gif blink.gif
Atsakyti
O aš nežinau ką daryt su šukuosena, kirpėja ir nuometu. Nuometo kažkaip norisi, nes tikiuosi, jog jis gražiai atrodys nuotraukose, bet mano kirpėja nusiteikusi prieš nuometą, nes anot jos paslėps visą šukuosenos grožį. Ir nežinau ką daryt. ir norisi ir ... Aišku būtų galima jį pasiimti tik fotosesijai, bet kaip pačiai jį tvarkingai prisisekt ir paskui nuimt nesugriaunant visos šukuosenos lotuliukas.gif

Ką patartumėt?
Atsakyti