pabanguot visada galima
QUOTE(bubosecka @ 2010 07 21, 17:17)
pabanguot visada galima
bet man labai patinka tas nuotraukoj modeliukas ir dar tos gėlytės tik galvoju ar nuotaka sutiktų
QUOTE(karoliukas*s @ 2010 07 21, 18:53)
bet man labai patinka tas nuotraukoj modeliukas ir dar tos gėlytės tik galvoju ar nuotaka sutiktų
čia jau reikia su nuotaka kalbėt
QUOTE(Laimutia @ 2010 07 21, 16:01)
Sveikos,
Gal kuri žinote, kaip paruošiamos gyvos gėlės į plaukus? Žinau, kad gėlių salonuose jas ruošia, tačiau tokio mažo užsakymo tik keletui gėlyčių nepriima, todėl man pačiai tektų jas pasiruošti. Gal yra žinančių, kaip tai padaryti? Gėlytės bus baltos chrizantemos- tos panšios į ramunėles.
Būsiu amžinai dėkinga už informaciją
Gal kuri žinote, kaip paruošiamos gyvos gėlės į plaukus? Žinau, kad gėlių salonuose jas ruošia, tačiau tokio mažo užsakymo tik keletui gėlyčių nepriima, todėl man pačiai tektų jas pasiruošti. Gal yra žinančių, kaip tai padaryti? Gėlytės bus baltos chrizantemos- tos panšios į ramunėles.
Būsiu amžinai dėkinga už informaciją
kiek žinau, kažkaip jas glicerine mirko ( kad išliktų visos spalvos ir nesuvystų) o kaip kas tiksliai - nelabai reiktų kokių florisčių pasiklausinėti
QUOTE(irmulia @ 2010 07 21, 18:33)
kiek žinau, kažkaip jas glicerine mirko ( kad išliktų visos spalvos ir nesuvystų) o kaip kas tiksliai - nelabai reiktų kokių florisčių pasiklausinėti
aš praeitais metais ėjau į pamerges ir segiau į plaukus orhidėjas, tai namuose jų daugg turėjau tai ir iš namų pasijamiua, tai tiesiog tą dieną kai darė šukuoseną pamerkiau į vandenį su orhidėjų trašom ir išlaikė man visą parą nenuvytosios arba dar galima gelių salonuose paprašyti arba nusipirkti, jie ten duoda specialius
QUOTE(Babauziukas @ 2010 07 21, 11:04)
Labas rytas gal truputi ne į temą, bet gal galėtumėt rekomenduoti kokią kirpėją Kaune, reikia kad mamą tą dieną papuoštų būtu gerai kur savanoriuose, dainavoj..
savanoriuose galiu parekomenduoti plauku galerija
Papildyta:
QUOTE(pim @ 2010 07 21, 22:41)
Pasigirsiu, kad pirmadienį einu bandomąja šukuoseną darytis. Nekantrauju ir tikiuosi, kad patiksiu sau. Gal ir jums pasirodysiu
lb lauksim nuotraukyciu
cia toks klausimas del idomumo: ar tas bandomasias sukuosenas padaro jau kei turi buti: su lakais, visais papuosimais ar tik atattinkamai padelioja plaukus?Ir ar ji kainuoja tiek pat kaio ir nebandomoji?
QUOTE(pim @ 2010 07 21, 22:41)
Pasigirsiu, kad pirmadienį einu bandomąja šukuoseną darytis. Nekantrauju ir tikiuosi, kad patiksiu sau. Gal ir jums pasirodysiu
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 07 21, 20:57)
lb lauksim nuotraukyciu
QUOTE(bitemaja1 @ 2010 07 21, 21:27)
cia toks klausimas del idomumo: ar tas bandomasias sukuosenas padaro jau kei turi buti: su lakais, visais papuosimais ar tik atattinkamai padelioja plaukus?Ir ar ji kainuoja tiek pat kaio ir nebandomoji?
Man atrodo, priklauso nuo tavo pačios pageidavimo ar nori matyti galutinį variantą ir šukuosenos sudėtingumo. Aš nesirinksiu nieko įmantraus ir į plaukus nieko turbūt nesegsiu, tai man jau padarys kaip turi būti. O dėl kainos visai nežinau Čia gal jau ex nuotakos pakomentuotų
QUOTE(pim @ 2010 07 21, 21:41)
Gal ir jums pasirodysiu
Lauksime
QUOTE(bitemaja1 @ 2010 07 21, 22:27)
Jeigu viską padaro taip, kaip vestuvių dieną su fiksavimais, tai ir kaina tokia pati turėtų būti Bet jei padaro tik vaizdą, be fiksavimo - tada pigiau, čia jau priklauso nuo meistrės darbo stiliaus
O aš nežinau ką daryt su šukuosena, kirpėja ir nuometu. Nuometo kažkaip norisi, nes tikiuosi, jog jis gražiai atrodys nuotraukose, bet mano kirpėja nusiteikusi prieš nuometą, nes anot jos paslėps visą šukuosenos grožį. Ir nežinau ką daryt. ir norisi ir ... Aišku būtų galima jį pasiimti tik fotosesijai, bet kaip pačiai jį tvarkingai prisisekt ir paskui nuimt nesugriaunant visos šukuosenos
Ką patartumėt?
Ką patartumėt?