Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 15

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 07 20, 17:27)

nors aisku cia ir ne i tema , tos blakstienos, bet noreciau paklausti, jas galma klijuoti visu lanku ar tik vos kelias akiu isoriniuose kampuciuose? ax.gif

Galima visaip, bet aš dažniausiai klijuoju iki pusės viršutinio voko ax.gif Per visą neklijavau, bet mačiau, kad taip daroma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 07 20, 19:41)
Galima visaip, bet aš dažniausiai klijuoju iki pusės viršutinio voko  ax.gif Per visą neklijavau, bet mačiau, kad taip daroma  4u.gif

o paciai merginai nusipirkus imanoma jas graziai prisiklijuoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 07 20, 21:13)
o paciai merginai nusipirkus imanoma jas graziai prisiklijuoti? ax.gif

Yap 4u.gif Praktikuojančių tikrai pažįstu, jos visai ne profės. Pirmą kartą mesite šalin, antrą gali gautis ne perfect, bet trečią jau sau patiksite wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 07 20, 23:04)
Yap  4u.gif Praktikuojančių tikrai pažįstu, jos visai ne profės. Pirmą kartą mesite šalin, antrą gali gautis ne perfect, bet trečią jau sau patiksite  wub.gif  wub.gif  wub.gif

na reikes kokiai progai artejant, pasibandyti wub.gif aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif gal truputi ne į temą, bet gal galėtumėt rekomenduoti kokią kirpėją Kaune, reikia kad mamą tą dieną papuoštų smile.gif būtu gerai kur savanoriuose, dainavoj.. ax.gif
Atsakyti
Norejau pasiklausti, gal kas daresi sukuosena vesuvems ir makiaza, salone Tessa, kaune, Ozeskienes gatvej....Nu, uzsirasiau, bet man kazkaip kelia abejoniu, nzinau ka daryti... blush2.gif
O gal kazkas zinote gera vieta kur buti galima pasidaryti ir sukuosena ir makiaza, ne itin brangiai, Kaune, kur nors apie centra, savanoriu? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitemaja1: 21 liepos 2010 - 10:37
QUOTE(bitemaja1 @ 2010 07 21, 11:33)
Norejau pasiklausti, gal kas daresi sukuosena vesuvems ir makiaza, salone Tessa, kaune, Ozeskienes gatvej....Nu, uzsirasiau, bet man kazkaip kelia abejoniu, nzinau ka daryti... blush2.gif
O gal kazkas zinote gera vieta kur buti galima pasidaryti ir sukuosena ir makiaza, ne itin brangiai, Kaune, kur nors apie centra, savanoriu? 4u.gif

O kas ten gali kelti abejones? Tai kam uzsirasot ten, kur atrodo nepatikima? Pati sau kuriates problema g.gif Jeigu yra toks nusistatymas, tai nieko gero ir nebus, jau esu isbandziusi ta ne karta ax.gif
Mano kirpeja man pasakoja, kad daznai klientes abejoja meistro kompetencija, nezino ar rasytis...tai tipo jin nepriima tokiu abejojanciu, nes jom vien problemos. Atseit jeigu nori pas kazka, tai turi pasitiketi, jei nepasitiki, tai eik ten, kur pasitiki, o jei tokiu vietu neturi - stenkis tenkintis tuo, kas yra.
Kiek teko grazintis Kaune, niekada nepataikiau, kad butu ir pigu, ir kokybiska, ir grazu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Genardita @ 2010 07 21, 12:44)
O kas ten gali kelti abejones? Tai kam uzsirasot ten, kur atrodo nepatikima? Pati sau kuriates problema  g.gif Jeigu yra toks nusistatymas, tai nieko gero ir nebus, jau esu isbandziusi ta ne karta  ax.gif
Mano kirpeja man pasakoja, kad daznai klientes abejoja meistro kompetencija, nezino ar rasytis...tai tipo jin nepriima tokiu abejojanciu, nes jom vien problemos. Atseit jeigu nori pas kazka, tai turi pasitiketi, jei nepasitiki, tai eik ten, kur pasitiki, o jei tokiu vietu neturi - stenkis tenkintis tuo, kas yra.
Kiek teko grazintis Kaune, niekada nepataikiau, kad butu ir pigu, ir kokybiska, ir grazu  doh.gif

visiskai nesutinku. As ejau i Grozio galerija Kaune ir labai pasitikejau meistre, visai nesijaudinau kas ir kaip nors nei karto nebuvau pas ja anksciau, nes labai isgirtas zmogus ji buvo, bet kai padare, tai siaubas , o ne sukuosena gavosi. Gerai, kad tai buvo tik bandomoji. Dabar ieskausi naujos meistres.
Atsakyti
QUOTE(Genardita @ 2010 07 21, 13:44)
O kas ten gali kelti abejones? Tai kam uzsirasot ten, kur atrodo nepatikima? Pati sau kuriates problema  g.gif Jeigu yra toks nusistatymas, tai nieko gero ir nebus, jau esu isbandziusi ta ne karta  ax.gif
Kiek teko grazintis Kaune, niekada nepataikiau, kad butu ir pigu, ir kokybiska, ir grazu  doh.gif

Tiesog teiraujuosi nuomones, negi tai blogai?Abejone kelia tai, kad ta kirpeja net nenori su manim susitikti. O pasiteiravau siaip nuomones.siandiena specialiai uzsukau i kita salona, kur kirpeja labai sauniai pabendravo, visai kitaip nuteikia. Kita vertus nesvarbu kokio lygio kirpejas, bet svarbu kaip jis save pateikia.Be to, as isakiau savo tikimybe, kad "jeigu kas keisis-informuosiu", tai dabar ir suku galva ka daryti, rizikuoti ar ne... g.gif O ir problema ne ta , kad uzsirasiau ir bijau, bet ta, kad ezinau ka pasirinkti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitemaja1: 21 liepos 2010 - 15:20
man ši šuokuosena labai patiko wub.gif kaip kažkuri pasakė širšių lizdas biggrin.gif bet čia duagiau jau jaunąjai, o ne pamergei blem biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kuri žinote, kaip paruošiamos gyvos gėlės į plaukus? Žinau, kad gėlių salonuose jas ruošia, tačiau tokio mažo užsakymo tik keletui gėlyčių nepriima, todėl man pačiai tektų jas pasiruošti. Gal yra žinančių, kaip tai padaryti? Gėlytės bus baltos chrizantemos- tos panšios į ramunėles.

Būsiu amžinai dėkinga už informaciją smile.gif
Atsakyti
Nu, zinokite, baltai pavydziu merginoms ilgaplaukems ir banguotais plaukai. Kiek visokiu graziu sukuosenu galima padaryti ax.gif
Atsakyti