Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 15

Sveikutes, nenumaldomai arteja ir mano svente, tad suku galva ka gi daryti su plaukais g.gif . Matau, kad tarp jusu yra merginu uzsiimanciu sukuosenu darymu, tai gal galetumete man kanors patarti ax.gif . Mano plaukuciai gana problematiski: smulkiai garbanoti, beveik siekia pecius. Niekaip nesugalvoju ka idomaus butu galima su jais padaryti. Kirpeja siule prideti plauku sruogas ir daryti kuodeli, bet mane tai nelabai vilioja unsure.gif . Gal galetumete kanors pasiulyti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuxs @ 2010 07 20, 12:32)
Sveikutes, nenumaldomai arteja ir mano svente, tad suku galva ka gi daryti su plaukais  g.gif . Matau, kad tarp jusu yra merginu uzsiimanciu sukuosenu darymu, tai gal galetumete man kanors patarti  ax.gif . Mano plaukuciai gana problematiski: smulkiai garbanoti, beveik siekia pecius. Niekaip nesugalvoju ka idomaus butu galima su jais padaryti. Kirpeja siule prideti plauku sruogas ir daryti kuodeli, bet mane tai nelabai vilioja  unsure.gif . Gal galetumete kanors pasiulyti?  mirksiukas.gif

Nematant situacijos sunku patarti g.gif
Bet...garbanei nesiūlyčiau kuoduko, ypač griežto, nes jeigu Jūs iš prigimties garbanė, esate pratusi prie tokio vaizdo, tai kuodukas gali atrodyti skurdžiai (vizualiai). Nesvarbu ar su sruogomis, ar be jų, nebent darytų kokį laisvą, su krentančiomis sruogomis g.gif Aš daryčiau kažką iš palaidų banguotų, galbūt dalinai susegtų. Žinoma - suknytė ir visi kiti priedai irgi svarbūs besirenkant šukuoseną g.gif

Anyway - rodykite foto, tuomet gausite krūvą komentarų, o dabar tik spėlioti tegalime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 07 20, 12:01)
Anyway - rodykite foto, tuomet gausite krūvą komentarų, o dabar tik spėlioti tegalime  4u.gif

Benice, jeigu aš jums pasirodyčiau, ar pakomentuotumėt? 4u.gif Domina bet kokie komentarai tiek dėl šukuosenos, tiek dėl makiažo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 07 20, 13:59)
Benice, jeigu aš jums pasirodyčiau, ar pakomentuotumėt? 4u.gif  Domina bet kokie komentarai tiek dėl šukuosenos, tiek dėl makiažo 4u.gif

Rašykite el.paštu: stiliste@inbox.lt, konsultuoju nemokamai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 07 20, 13:51)
Rašykite el.paštu: stiliste@inbox.lt, konsultuoju nemokamai.  4u.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 07 20, 14:01)
Nematant situacijos sunku patarti  g.gif
Bet...garbanei nesiūlyčiau kuoduko, ypač griežto, nes jeigu Jūs iš prigimties garbanė, esate pratusi prie tokio vaizdo, tai kuodukas gali atrodyti skurdžiai (vizualiai). Nesvarbu ar su sruogomis, ar be jų, nebent darytų kokį laisvą, su krentančiomis sruogomis  g.gif  Aš daryčiau kažką iš palaidų banguotų, galbūt dalinai susegtų. Žinoma - suknytė ir visi kiti priedai irgi svarbūs besirenkant šukuoseną  g.gif

Anyway - rodykite foto, tuomet gausite krūvą komentarų, o dabar tik spėlioti tegalime  4u.gif

Man is tikro taip pat graziau palaidi ar tik susegti, pati taip dazniausiai darausi smile.gif Kadangi suknele bus laisvai krentanti ir nesidesiu veliumo, tai galvoju i palukus isisegt gele. Atsiusiu savo foto Jums i email'a, gal tada galetumete kazka konkretesnio pasakyti...
Atsakyti
Benice, ačiū labai už konsultaciją 4u.gif Patiko pavyzdėlis makiažo, kažką panašaus ir įsivaizduoju bigsmile.gif Dabar galvosiu apie galimybę prisiauginti blakstienas. Eisiu ieškoti info, niekada tuo nesidomėjau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 07 20, 15:58)
Benice, ačiū labai už konsultaciją 4u.gif Patiko pavyzdėlis makiažo, kažką panašaus ir įsivaizduoju bigsmile.gif Dabar galvosiu apie galimybę prisiauginti blakstienas. Eisiu ieškoti info, niekada tuo nesidomėjau blush2.gif

Augintis nebūtina, galite prisiklijuoti kuokštelius, visiškai nesimato ir laikosi, kol nenuplaunate makiažo thumbup.gif . Pigiau ir ne kenksminga bigsmile.gif
Štai taip jos atrodo:
user posted image

Soriukas, kad šukuosenų temoje off topic 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 07 20, 15:03)
Augintis nebūtina, galite prisiklijuoti kuokštelius, visiškai nesimato ir laikosi, kol nenuplaunate makiažo  thumbup.gif . Pigiau ir ne kenksminga  bigsmile.gif
Štai taip jos atrodo:
user posted image

Soriukas, kad šukuosenų temoje off topic  4u.gif

Šiek tiek paskaitinėjau apie priauginamas ir praėjo noras. Tikrai geriau tuos kuokštelius klijuosiuos ax.gif
Atsiprašau ir aš, kažkaip nepastebėjau, kad ne makiažo tema doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Na ir užpludote mane el.laiškais dėl konsultacijų doh.gif lotuliukas.gif Ką reiškia viešai pasisakyti biggrin.gif Pasistengsiu atsakyti visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 07 20, 15:45)
Na ir užpludote mane el.laiškais dėl konsultacijų  doh.gif  lotuliukas.gif  Ką reiškia viešai pasisakyti  biggrin.gif Pasistengsiu atsakyti visoms  4u.gif

išprovokavom pasisakyti el.pašto adresą lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 07 19, 23:39)
manau ir tos pacios realiai niekada tokios pacios nebuna mirksiukas.gif

jusu zodziuose yra tiesos drinks_cheers.gif nes kiekvienos merginospalukas skirtingas ir gaunasi ta pati sukuosena skirtingai smile.gif bet tas sukuosenos paveiksliukas jau gerokai igrises (bent jau man) smile.gif var realia nuotaka pamatyti su tokia sukuosena tikrai noreciau wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Benice @ 2010 07 20, 17:03)
Augintis nebūtina, galite prisiklijuoti kuokštelius, visiškai nesimato ir laikosi, kol nenuplaunate makiažo  thumbup.gif . Pigiau ir ne kenksminga  bigsmile.gif
Štai taip jos atrodo:
user posted image

Soriukas, kad šukuosenų temoje off topic  4u.gif

nors aisku cia ir ne i tema , tos blakstienos, bet noreciau paklausti, jas galma klijuoti visu lanku ar tik vos kelias akiu isoriniuose kampuciuose? ax.gif
Atsakyti